GetBride Kuumat Ecuadorin naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Dashka Slater
Päivitetty: 07 maalis 2023
1245 Näkymät

Kuumat Ecuadorin naiset

Ecuador on pieni Latinalaisen Amerikan maa, joka sijaitsee Tyynenmeren rannikolla. “ Ecuador ” tarkoittaa espanjaksi “ ekvaattoria ”. Päiväntasaajan linja todellakin kulkee muutaman mailin päässä maan pääkaupungista Quitosta. Tämä maa tunnetaan korkeimmista banaanisatoista, lukuisista tulivuoreista, erinomaisista rannoista ja erittäin liberaalista muuttojärjestelmästä. Ecuadoria kutsutaan miniatyyriksi Latinalaiseksi Amerikaksi, koska koko mantereen kaikki ilmasto- ja kasvillisuusvyöhykkeet ovat edustettuina siellä pienellä alueella.
Best of month - Russian Cupid
Kuukauden paras
Russian Cupid
9.5/10
2529 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat Ecuadorin naiset

Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2215 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3268 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2883 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3320 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1753 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Löydät kaiken jäätiköistä sademetsiin Ecuadorissa. Tässä maassa sää on aina sama ja vuodenaikojen lämpötilanvaihtelut ovat minimaaliset. Eri kansakuntien sekoituksen ja ympäri vuoden kuuman ilmaston ansiosta seksikkäät Ecuadorin naiset ovat erittäin temperamenttisia ja intohimoisia. Kuten monet muut latinalaiset naiset, kuumat Ecuadorin tytöt ovat tunnepitoisia, karismaattisia ja mielenkiintoisia. seksikäs Ecuadorin naiset ovat luonteeltaan hyvin samanlaisia kuin kolumbialaiset ja meksikolaiset tytöt, mutta ne ovat luonteeltaan erilaisia ja näkemyksiä elämästä.

Miksi Ecuadorin tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

Seksikkäät Ecuadorin tytöt ovat erittäin kohteliaita, ystävällisiä ja vieraanvaraisia. Heille ulkomaalaiset ovat syvästi kiinnostuneita. Nämä naaraat osaavat flirttailla ja ottaa helposti yhteyttä. Kuumat Ecuadorin naiset ovat helposti kommunikoivia ja vaatimattomia elämässä. Ero rikkaiden ja köyhien välillä on Ecuadorissa hyvin havaittavissa. Useimmat seksikkäät Ecuadorin tytöt kasvavat melko vaatimattomissa olosuhteissa, eivätkä he ole tottuneet asettamaan aineellisia arvoja ennen kaikkea.

Useimmat seksikkäät Ecuadorin morsiamet eivät pilaa rahaa ja arvostavat vilpittömyyttä ja yksinkertaisuutta ihmissuhteissa. Heillä on yleensä perinteisiä näkemyksiä suhteista vastakkaiseen sukupuoleen. Perheet ovat myös heille ensiarvoisen tärkeitä. Näille naisille miesten on tuettava taloa, vaimoa ja lapsia taloudellisesti, kun taas naiset hoitavat kaikki perheenjäsenet ja luovat mukavuutta koteihinsa.

Ecuadorissa on edelleen puhtaasti mies- ja naisammatteja, ja naiset ansaitsevat usein paljon vähemmän kuin miehet, jotka tekevät samaa työtä. Suurin osa ecuadorialaisista on uskonnollisia, ja he käyvät usein katolisessa kirkossa rukoilemaan ja kiittämään. Kuumat Ecuadorin naiset yrittävät noudattaa kaikkia uskonnon ja kirkon määräämiä käyttäytymisnormeja. Tässä maassa kuka tahansa voi rekisteröidä avioliiton kirkossa vain kerran elämässä.

Ecuadorin tytöt ’ Kauneus

Voit tavata monia kauniita ja seksikkäitä tyttöjä Ecuadorissa. Heidän kauneutensa on kuitenkin erityinen verrattuna muihin Latinalaisen Amerikan naisiin. Kuumissa Ecuadorin naisissa intialainen veri jäljitetään selkeämmin, ja alkuperäiskansojen erityispiirteet antavat ainutlaatuisen maun näiden tyttöjen ulkonäölle. Lisäksi Ecuadorissa voi harvoin nähdä ylipainoisia naisia. Kuuman ilmaston ja poikkeuksellisen genetiikan vuoksi suurin osa näistä naaraista on hoikka ja siro.

Ecuadorin upeat mallit ovat voittaneet kolme kertaa Big Four -kauneudenhoito-ohjelmissa — kerran Miss International -kilpailussa vuonna 2011 ja kahdesti Miss Earth -kauneuskilpailuissa vuonna 2011 ja 2016. Lisäksi monista näistä kauneuksista tuli finalisteja, välierät ja juoksijat. Voittajien valintaperusteet perustuvat erityisiin standardeihin, kuten kauniisiin kasvoominaisuuksiin, täydellisiin vartaloihin, eleganssiin, älykkyyteen ja niin edelleen. Seksikkäät Ecuadorin tytöt eivät ole monessa suhteessa ala-arvoisia kuin muiden maiden tunnetuimmat kauneudet.

Näiden naisten fyysiset ominaisuudet

Lähes kaikki Ecuadorin tytöt ovat tummakarvaisia ja ruskeasilmäisiä. Heidän silmiensä erityinen leikkaus antaa ainutlaatuisen viehätysvoiman ja syvyyden heidän ulkonäkönsä. Kuumat Ecuadorin tytöt eroavat eurooppalaisista naisista tummemman ihonvärin vuoksi alkuperäiskansojen ja espanjalaisten uudisasukkaiden sekoittumisen vuoksi. Lisäksi paahtava Tyynenmeren aurinko tekee näistä tytöistä ’ ihon kauniiksi oliiviväreiksi. Seksikkäiden Ecuadorin tyttöjen kasvojen piirteet ja vartaloominaisuudet ovat suorat ja oikeasuhteiset. Nämä naiset huolehtivat myös yleisestä ulkonäöltään ja kehostaan.

Kuumien Ecuadorin naisten ulkonäkö on hyvin hillittyä ja vaatimatonta, mutta samalla he pyrkivät seuraamaan maansa perinteitä. Kuumat Ecuadorin naiset ovat tottuneet pukeutumaan riittävän vaatimattomasti tunteakseen olonsa mukavaksi eivätkä korostamaan ansioitaan. Voit nähdä seksikkäitä Ecuadorin naisia, jotka pukeutuvat kirkkaan punaisiin tai sinisiin hameihin, valkoisiin sukkahousuihin ja intialaisiin hattuihin höyhenillä. Heidän hiuksensa ovat yleensä kietoutuneet nauhoihin, ja käsintehtyjä koruja koristaa kaulaansa. Naisten yleinen asu koostuu kuitenkin yleensä säärystimistä ja tavallisesta t-paidasta.

Kuumien Ecuadorin naisten kulttuuri

Ecuador on kuuluisa öljyntuotannostaan, banaaninviljelystään ja ruusujen viennistään. Maan virallinen valuutta on Yhdysvaltain dollari. Ecuador ei ole mantereen rikkain maa, mutta se ei ole myöskään köyhin. Tässä maassa on vähemmän kaaosta ja häiriöitä, tyypillisiä naapurimaiden Latinalaisen Amerikan valtioille. Kuumat Ecuadorin naiset rakastavat kuitenkin lomaa, paraateja ja festivaaleja yhtä paljon kuin muut latinalaisamerikkalaiset. Espanja on virallinen kieli Ecuadorissa, kun taas useita alkuperäiskansojen kieliä puhutaan edelleen maaseutualueilla.

Satoja vuosia espanjalaisten konkistadorien saapumisen jälkeen kevyempiä ihmisiä kunnioitetaan edelleen Ecuadorin yhteiskunnassa. Valkoisia ja varakkaita kansalaisia pidetään vanhurskaina, sivistyneinä ja Eurooppaan suuntautuneina ihmisinä. Siksi ihon valkaisu, hiusten väritys ja kevyiden piilolinssien asettaminen ovat trendikkäitä toimenpiteitä seksikkäiden Ecuadorin tyttöjen keskuudessa. Huolimatta eksoottisesta ilmeestä ja kasvojen vilkkaasta meikistä, kuumilla Ecuadorin naisilla on enemmän kuin vain vaikuttava naisellinen kuva.

Yksi tärkeimmistä arvoista Ecuadorin kulttuurissa on perhe. Tässä maassa on uskomaton perheen ja lasten kultti. Useimmat seksikkäät Ecuadorin tytöt kasvatetaan tiukoissa perinteissä, joten voi tuntua, että he ovat harkittuja, ujoja ja varautuneita. Sukupuoliroolit vaihtelevat huomattavasti koko maassa miesten dominoinnista tasa-arvoon. Katolinen uskonto vaikuttaa voimakkaasti Ecuadorin perheisiin, sillä siinä määrätään kuumia Ecuadorin naisia tekemään vain kotitöitä ja alistumaan miespuolisten sukulaisten tahdolle.

Suosio miesten keskuudessa

Kuumat Ecuadorin tytöt ovat trendikkäitä ulkomaisten miesten keskuudessa, ja se on erityisen merkityksellinen “ gringos ” ja espanjalaisille. Eksoottinen kauneus, sisäinen rauha ja perinteiset näkemykset henkilökohtaisista suhteista tekevät niistä niin toivottavia. Nämä naiset ovat yksinkertaisia, ennakkoluulottomia ja uskomattoman ystävällisiä. Lisäksi he eivät yritä saada monia sivilisaation aineellisia etuja kaikin tavoin. Kaikilla länsimaista naisilla ei ole niin arvokkaita ominaisuuksia, mutta monet ulkomaiset miehet voivat arvostaa näitä naisominaisuuksia.

Seksikkäille Ecuadorin naisille halu mennä naimisiin ja poistua maastaan ei ole vielä kokonaan kadonnut. Nämä naiset toivovat muutosta parempaan suuntaan ja etsivät keskinäistä ymmärrystä avioliitossa. Tämä on erityisen selvää, kun nuoret ja kuumat Ecuadorin tytöt naimisiin vanhusten ulkomaalaisten kanssa, jotka näyttävät kaksinkertaiselta ikäiseltä. Tällaiset suhteet perustuvat avioliiton taloudelliseen turvallisuuteen ja vakauteen. Nämä nuoret naiset rakastavat ja kunnioittavat aviomiehiään siitä. Lisäksi monet kuumat Ecuadorin naiset ovat melko itsenäisiä ja taloudellisesti omavaraisia.

Kuumat naiset tekevät päivästäsi paremman täällä

Morena, 32
Verkossa
Brasilia, Brasilia
kyllä
Nina, 29
Verkossa
Moskova, Venäjä
Ei
Kiova, Ukraina
Ei
Joanna, 28
Verkossa
Helsinki, Suomi
Ei
Stefany, 26
Verkossa
Rio de Janeiro, Brasilia
Ei
Kate, 29
Verkossa
Zhytomyr, Ukraina
kyllä

15 parasta kuumin Ecuadorin tyttö

Vaikka kuulet paljon Kolumbian, Venezuelan tai Brasilian kauneudesta, kuumat Ecuadorin naiset näyttävät liukenneen monien ulkomaisten miesten tutkan alle. Eksoottisen kauneutensa lisäksi näillä naisilla on monia ominaisuuksia, joiden avulla heistä voi tulla menestyviä malleja, näyttelijöitä ja TV-juontajia. Monet Ecuadorin mallit ja näyttelijät haluavat korostaa kansallisia piirteitään ja perinteitään sekä edistää ainutlaatuisen maansa kulttuurista monimuotoisuutta. Katso luettelo kuumimmista Ecuadorin naisista, jotka ovat onnistuneet tekemään uran.

1. Carolina Jaume

Carolina Jaume

Carolina Milena Jaume Saporiti (, syntynyt vuonna 1985), voidaan nimetä yhdeksi kuumimmista Ecuadorin tytöistä. Hän on kuuluisa Ecuadorin näyttelijä, malli ja TV-juontaja. Hän aloitti mallinnusuran, kun hän oli vasta 19-vuotias, kun hän osallistui paikalliseen kauneuskilpailuun ja voitti kuukauden tähden tittelin. Carolina debytoi näyttelijöinä Amores Que Matan telenovelassa. Sitten hänet tunnettiin rooleistaan useissa TV-sarjoissa ja draamissa. Vuonna 2016 hän oli tuomari Ecuadorin Got Talent -sarjan viidennellä kaudella.

2. Constanza Baez

 

Constanza Maria Baez Jalil (syntynyt vuonna 1991) on kuuluisa Ecuadorin malli, kauneuskuningatar ja tv-isäntä, jolla on libanonilaiset juuret. Kehon parametrit 90-60-92 cm, hän voitti Miss Ecuador 2013 -sarjan parhaan hahmon johtavan palkinnon ja sai oikeuden edustaa kotimaata Miss Universe 2013 -tapahtumassa. Tässä kauneuskilpailussa Constanzasta tuli toinen sija. Televisio-ohjaajana hän osallistui La Voz Ecuador -ohjelmaan. Constanzalla on akateeminen tutkinto taloustieteestä.

3. Domenica Saporiti

Domenica Saporiti

Domenica Francesca Saporiti Hinojosa (syntynyt vuonna 1988) on tunnettu näyttelijä, malli ja TV-juontaja Ecuadorista. Hän sai Miss Ecuadorin kruunun vuonna 2008. Sitten hän osallistui Miss Universe 2008 ja Miss American Continent 2008 sekä Miss World Business 2008 -sarjoihin. 16-vuotiaana hän esiintyi ensimmäisen kerran satelliittitelevisiossa kuudentoista näyttelyssä. Sitten hän oli isäntä sellaisissa viihde-TV-ohjelmissa kuin Locos Por El Deporte, De Rojo, LG Karaoke ja La Hora Azul. Domenica on myös ollut RTS Combate -televisio-ohjelman esiintyjä vuodesta 2010 vuoteen 2017.

4. Fabiana Noboa

Fabiana Noboa

Fabiana Noboa (syntynyt vuonna 1998) on yksi menestyneimmistä malleista ja kuumimmista Ecuadorin tytöistä. Hänellä on leveät tummat kulmakarvat ja suuret hasseliväriset silmät. Hänen pitkät tummat hiuksensa tekevät hänestä seksikäs ja toivottava. Tämä Ecuadorin malli on houkutellut yli 130 000 seuraajaa hänen Instagram-tililleen. Hän on myös kerännyt yli 50 000 tilaajaa YouTube-kanavallaan. Fabiana rakastaa urheilua, ja siksi hän julkaisee paljon kuvia harjoituksistaan ja urheiluun liittyvistä harrastuksistaan. Hän jakaa usein henkilökohtaisia valokuvia yleisön kanssa.

5. Fernanda Cornejo

Fernanda Cornejo

Maria Fernanda Cornejo (syntynyt vuonna 1989) on kansainvälinen malli ja kauneuskuningatar Ecuadorista. Hänestä tuli yksi Miss Ecuador 2011 -kauneudenhoitajan parhaista kilpailijoista ja hän sai parhaan kansallisen pukupalkinnon. Siksi Fernanda sai oikeuden edustaa Ecuadoria Miss International 2011 -sarjassa. Hän voitti siinä kauneuskruunun. Näiden merkittävien saavutusten jälkeen hän työskenteli mallina muotiyrityksille, jotka ovat tunnettuja tuotemerkkejä kuten Chloé, Dior ja DKNY. Fernandalla on kandidaatin tutkinto ravitsemuksesta.

6. Francesca Cipriani

Francesca Cipriani

Francesca Keyko Cipriani Burgos (syntynyt vuonna 1992) on Ecuadorin malli. Hän voitti kauneustittelin Miss Ecuador 2015 -sarjassa. Vuonna 2010 hän osallistui Miss World University -kilpailuun Etelä-Koreassa opiskellessaan yritysjohtamista ja tekniikkaa Santa Marian yliopistossa Guayaquilissa.  Lisäksi hän edusti kotimaataan Miss Universe 2015 -tapahtumassa. Vuonna 2014 hänet valittiin Cosmo Girl 2014 -tapahtumaksi Cosmopolitan-lehdelle. Francesca toimii edelleen mallina.

7. Giselle Calderon

Giselle Calderon

Giselle Calderon Carrillo (syntynyt vuonna 1987) on yksi kuumimmista Ecuadorin naisista. Hän on kuuluisa malli ja näyttelijä. Giselle Calderon työskenteli televisiossa ja näytteli elokuvissa. Ensin hän osallistui valokuvauksiin eri muoti- ja alusvaatteiden luetteloista. Hän oli mukana Opel Corsan, Trinan, Coca-Colan ja Sixt Car Rentin promooseissa. Sitten hän esiintyi monissa videoleikkeissä ja mainoskampanjoissa Ecuadorissa, Saksassa, Italiassa ja Espanjassa. Näyttelijänä hän osallistui sarjaan, kuten Pasado Y Confeso (2005), Lalola (2007), Aída (2010), ja El Barco (20.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Mitä sinun on tiedettävä venäläisistä naisista vs. amerikkalaiset naiset - kuva
07.03.2023
8941
Mitä sinun on tiedettävä venäläisistä naisista vs. amerikkalaiset naiset
Ajan myötä amerikkalaiset miehet ovat saaneet iloa etsiä ulkomaisia naisia parisuhteeseen ja avioliittoon. Nämä naiset ovat kotoisin eri puolilta maailmaa, mutta viime aikoina valokeila näyttää langenneen venäläisiin, ukrainalaisiin ja slovakialaisiin naisiin. Mutta miksi?
Espanjan treffisivusto - kuva
07.03.2023
9471
Espanjan treffisivusto
Rakkauden löytäminen voi olla toisinaan haastavaa, ja siksi monet yrittävät lisätä mahdollisuuksiaan etsimällä Internetiä. Mutta siellä se muuttuu sotkuisemmaksi. Siellä on paljon kauniita naisia ja tyttöjä niin monilla espanjalaisilla treffisivustoilla, joista valita. 
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset - kuva
07.03.2023
9110
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset
Yhdysvallat ja Eurooppa ovat luultavasti kaksi lähintä osaa maailmaa taloudellisten ja sosiaalisten kontaktien sekä historiallisen taustan suhteen. Ei ole yllättävää, että amerikkalaisilla ja eurooppalaisilla naisilla on enemmän yhteistä kuin muilla naisryhmillä planeetallamme.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Diana - kuva
Diana, 27
Sijainti: Rooma, Italia
Ammatti: Kauneussalongin omistaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, kun sinulla on hyödyllistä paskaa. Henkilö, jolla on taipumus kirkastaa sinua ylöspäin aina, kun asiat näyttävät hulluilta. Sen lisäksi, että henkilö ei kiertäisi esineitä paikoiltaan heti, kun olemme elossa samassa katossa. Olen kotityöntekijä, jotkut perfektionistit, samoin kuin rakkaus puhtaanapitoon. Valmistettu luomaan sinulle, tarjottu sinulle pyykinpesu. Samaan aikaan olen vastuullinen ja omistautunut suurten suhteiden lujittamiseen. En kuitenkaan aio suunnitella kiirehtimään mitään, enkä ole vielä koonnut etikettejä tulevien nuorten suhteen. Hengitä ulos ja voit vain keskustella vähän.

Natalia - kuva
Natalia, 30
Sijainti: Varsova, Puola
Ammatti: taloustieteilijä
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta illallisesta, ymmärrän oppimisen tehdä heidän vatsansa onnelliseksi. Pidän ruoanlaitosta enemmän kuin vain ruokailua, se on henkilökohtainen kiinnostukseni ja voit kiinnostaa pitkään. Racy pihvit, rapeat perunat, äyriäiset, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt henkilökohtaisista ruoanlaitto-mestariteoksistani. Nämä ovat kuitenkin yleensä kaikki taitoni. Tiedän erilaisia tapoja nostaa kaverin sydän. Koska kirjaudun pois pienestä salaisuudesta, en esittele tätä lyhyttä artikkelia henkilökohtaisellesi. Kerron kuitenkin mielelläni suurimmasta osasta tuntemustani itsenäisesti. Kirjoita minulle henkilökohtaisesti teksti aina, kun haluat mainita henkilökohtaiset salaisuuteni.

Slava - kuva
Slava, 27
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: Sisustussuunnittelija
Lapset: Ei
Minusta

Olen joitain niistä naisista, jotka voivat huutaa näkemyksensä syrjään melodramien aikana ja tehdä hauskaa lapsen sarjakuvien aikana. Minusta tulee hyvin tunnepitoinen tai erittäin psykologinen molemmat –. Minusta on ollut vaikeaa ylläpitää normaalisuuden tasoa, jonka omat ihmiset haluavat löytää. Asun äskettäin elämää maksimissaan, saan hyötyä asioista, joista pidän todella, ja seuraan haluani. Pidän miehistä ja uskon, että kaikki olette paljon viileämpiä kuin yksinkertaisesti ihmiset. Koska olen aamulla epävarma tulevaisuuden lahjoista, olen täällä ottamassa asioita omaan käsiini ja saatat tyydyttää kaverin nauttimaan elämän kauneudesta hänen kanssaan.

Ella - kuva
Ella, 27
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: Sijoittaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen joitain niistä naisista, jotka voivat huutaa huomionsa melodramoissa, ja voit nauraa lapsen sarjakuvista. Voin tulla erittäin tunnepitoiseksi, muuten liian psykologiseksi joskus –. Minulla on ollut vaikea pysyä vankkumattomasti yllä sitä normaalisuutta, jota alueemme haluaisi etsiä. Asun vain elämääsi maksimissaan, nautin kaikesta, mitä nautin, ja seuraat tarpeitasi. Pidän todella ihmisistä ja luulen, että te olette paljon viileämpiä kuin yksinkertaisesti ihmiset. Koska olin epävarma kohtalon lahjaideoista, olen täällä suunnitellessani asioiden ottamista kädelläni ja voit tavata miehiä rakastamaan elämän kauneutta hänen kanssaan.

8. Iskra Landucci

Iskra Landucci

Iskra Julissa Landucci Martínez (syntynyt vuonna 1997) on Ecuadorin malli. Hänet nimitettiin Miss Ecuador 2018 -sarjan kymmenen parhaan joukkoon. Sen jälkeen hän oli mukana luovuuden tehtaan projektissa Ecuadorin taidemuseossa. Tämä projekti edistää luovaa ajattelua teatterin ja muiden taiteen alojen kautta. Hänen suosikkikirjojensa joukossa on Harry Potter -saga. Iskra kertoo myyvänsä yksinoikeudella esineitä tästä hahmosta omassa myymälässään.

9. Lisseth Naranjo

Lisseth Naranjo

Lisseth Naranjo Goya (syntynyt vuonna 1998) on kuuluisa Ecuadorin malli. Hänet nimitettiin uudeksi Miss Grand International Ecuador 2020 -tapahtumaksi ja hän edusti Ecuadoria Miss Grand International 2020 -sarjassa. Hän oli myös osa Miss Ecuador 2018 -tapahtumaa, jossa hän pysyi lujana kaikkien muiden osallistujien keskuudessa. Reina Hispanoamericana 2018 -sarjassa hänet sijoitettiin viidenneksi toiseksi. Tällä hetkellä Lisseth on mukana liiketaloudessa ja muotisuunnittelussa.

10. Maria Elisa Camargo

Maria Elisa Camargo

Maria Elisa Camargo (syntynyt vuonna 1985) on Ecuadorin näyttelijä ja aktivisti. Hän aloitti uransa The X Factor Kolumbiassa. Siitä hetkestä lähtien hän päätti omistaa elämänsä liiketoiminnan ja viihteen näyttämiseen. Teatteri- ja näyttelijäkurssit auttoivat häntä osallistumaan musiikillisiin telenoveloihin ja primetime-sarjoihin. Elisa havaittiin ja kutsuttiin osallistumaan Univisionin Mira Quien Baila -näyttelyyn. Hänet sisällytettiin 50 kauneimman espanjankielisen ihmisen luetteloon.

11. Michela Pincay

Michela Pincay

Michela Pincay Bustamante (syntynyt vuonna 1991) on trendikäs malli- ja TV-juontaja Ecuadorista. Hänestä tuli kuuluisa osallistujana Combate-, Camara Loca- ja En Contacto -televisio-ohjelmissa. Sitten hän uskalsi toimia teatterinäytöksissä ja TV-melodramoissa. Näyttelijänä hänet tunnetaan Peligro de Gol (2017) ja 3 Familias (2014) elokuvista. Vuonna 2019 hän sai maisterin tutkinnon viestinnän johtamisesta Espanjassa. Tällä hetkellä Michelalla on yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

12. Natalia Velez

Natalia Velez

Natalia Velezia voidaan kutsua myös yhdeksi kuumimmista Ecuadorin naisista. Hän syntyi Ecuadorissa vuonna 1985, mutta muutti vanhempiensa kanssa Kolumbiaan, kun hän oli vain kahdeksan kuukautta vanha. Ensinnäkin Natalia osallistui Coca-Colan, Go Daddyn, Pantenen, Pepsin ja Samsungin mainoskampanjoihin. Vuonna 2012 hänet esiintyi Sports Illustrated -lehden aloittamassa Hot Clicks Beautiful Lady of the Day -tapahtumassa. Vaikka hänen asemansa on melko pieni standardien mallintamiseen, hän on löytänyt alusvaatteiden ja uimapukujen kapean. Siksi Natalia nimettiin yhdeksi aistillisimmista latinalaisista malleista.

13. Olga Alava

Olga Alava

Olga Mercedes Alava Vargas (syntynyt vuonna 1988) on Ecuadorin malli, elämäntyyliyrittäjä ja luonnonsuojelija. Vuonna 2008 hän kilpaili ja voitti Reina de Guayaquil -kilpailussa ja osallistui erilaisiin sosiaalisiin töihin. Olga on kuuluisa voittajana Miss Earth 2011 -kauneuskilpailussa. Hänestä tuli ensimmäinen Ecuadorin voittaja Miss Earth -tapahtumassa. Hänen toiminta liittyy edelleen mallinnusliiketoimintaan. Hänellä on kansainvälisen liiketoiminnan kandidaatti ja hän puhuu sujuvasti useita kieliä.

14. Virginia Limongi

Virginia Limongi

Virginia Limongi (, syntynyt vuonna 1994) on Ecuadorin malli italialaisesta syntymästä. Vuonna 2012 hänestä tuli ensimmäinen osallistuja, joka voitti kaksi nimeä paikallisissa kauneustapahtumissa Ecuadorissa kilpailun kautta eikä yksinkertaisen nimityksen kautta. Vuonna 2014 hän sai Miss Photogenic-, Best Hair- ja Best Smile -nimikkeet Ecuadorin kauneushaastajasta. Sitten hän osallistui Miss World 2014 (UK), World of the World 2016 (Saksa) ja Miss Universe 2018 (Thaimaa) kilpailuihin. Tämän kansainvälisen kilpailun aikana Virginia sai useita arvostettuja nimikkeitä.

15. Sandra Vinces

Sandra Vinces

Sandra Vinces (syntynyt vuonna 1990) on Ecuadorin malli. Hänet kruunattiin Miss Ecuador 2009 -sarjassa. Tällä tavoin hän sai oikeuden edustaa Ecuadoria Miss Universe 2009 -kauneuskilpailussa. Sandra sijoittui toiseksi parhaan kansallisen pukukategorian joukossa. Samana vuonna hän esitteli maansa Miss American Continent 2009 -tapahtumassa ja sijoittui kolmanneksi. Hieman myöhemmin Sandra osallistui Reina Hispanoamericana 2009 -tapahtumaan ja sai Virreina HispanoAmericana 2009 -mestarin. Lisäksi hän tuli maailman huippumallin luetteloon.

päätelmä

Ecuadorin naiset tunnetaan monipuolisesta etnisestä taustastaan, mikä johtaa moniin fyysisiin ominaisuuksiin ja ihonväriin. Heillä on usein tummat hiukset ja silmät sekä sekoitus alkuperäiskansojen, eurooppalaisten ja afrikkalaisten esi-isiä. Ecuadorin naiset tunnetaan myös lämpimistä ja ystävällisistä persoonallisuuksistaan. He arvostavat perhettä ja yhteisöä, ja niitä kuvataan usein vieraanvaraisiksi ja vieraanvaraisiksi. Muodin suhteen Ecuadorin naiset käyttävät usein värikkäitä, perinteisiä vaatteita, jotka heijastavat maan rikasta kulttuuriperintöä. On tärkeätä muistaa, että jokainen yksilö on ainutlaatuinen ja että sitä tulisi arvostaa omien ominaisuuksiensa ja ominaisuuksiensa perusteella sen sijaan, että sitä arvioitaisiin stereotypioiden tai fyysisen ulkonäön perusteella.

Projektin kirjoittaja

Author - Dashka Slater
Dashka Slater
Ajattelin aina, että kirjoittaminen oli liian vaikeaa ansaita rahaa, joten se ei ollut minun ykköstavoitteeni. Opiskeltuaan yliopistossa kokeilin erilaisia ammatteja, mutta romaanini ensimmäinen luonnos kirjoitettiin, kun sain työttömyysetuuksia. Mutta silloinkin menestys ei tullut heti. Muutin paljon väliaikaisia töitä jatkaessani kirjoittamista. Ja kaikki ei ollut turhaa.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet