GetBride Kuumat japanilaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
764 Näkymät

Kuumat japanilaiset naiset

Japanilaisia naisia pidetään erittäin houkuttelevina, koska he ovat tyylikkäitä, yksinkertaisia ja heillä on valkoinen iho, pitkät hiukset ja kapeat silmät. Tämä naisellinen kauneus on pysynyt muinaisista ajoista lähtien. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet. Länsimaistuminen on tuonut muutoksen ihmisten uskomuksiin ja käsityksiin.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
1897 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat japanilaiset naiset

Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3169 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3237 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2120 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2640 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1510 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Globalisaatio on vaikuttanut muotisuuntauksiin, eikä japanilaisia jätetä pois. On kauniimpia, trendikkäitä naisia, joiden kyky on tuonut heille paljon menestystä ja mainetta. Olemme laatineet luettelon 20 seksikkästä ja kuuluisasta japanilaisesta naisesta, jotta voit katsoa ja arvostaa heidän mahtavuuttaan. Mutta ensin pohdi, miksi japanilaiset tytöt ovat niin kuumia.

Miksi japanilaisten tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

Hyvä syy siihen, että miehet arvostavat japanilaisia tyttöjä, on heidän ihonsa. Kuten vanha japanilainen sanonta kuuluu, “ Yksi valkoinen iho korvaa seitsemän vikaa. ” Siksi valkoisen ihon saaminen korvaa muut epätoivotut ominaisuudet, joita naisella voi olla. Länsimaistuminen ei ole muuttanut sitä uskoa vähän. Pelkästään valkoisen ihon saaminen on osoitus arvostetusta kauneudesta ja seksikkäästä.

kauneus

Aikaisemmin japanilaiselle tytölle kauneus tarkoitti vaaleaa ihoa, hyvin rakennettua fysiikkaa ja yhtä silmäluomet. Ihon ihonväri oli erittäin tärkeä, ilmaistaan usein symbolina siitä, että se on “ japanilainen. ”

Nykyaikana kosmetiikkaa, kuten ripsiväriä, silmäluomerkkiä ja luomiväriä, käytetään silmien suurentamiseen ja niiden määrittelemiseen edelleen. Lisäksi he alkoivat maalata luonnollisesti ohuita kulmakarvojaan tehdäkseen niistä täydellisempiä.

Japanilaiset kauneustrendit ovat siirtyneet valkoisesta ihosta, ohuista silmistä, kapeista kasvoista ja ohuista kulmakarvoista aurinkoparkittuun ihoon, isommiin silmiin ja kasvoihin sekä paksuihin kulmakarvoihin. He rakastavat käyttää vaaleaa ja luonnollista meikkiä useimmiten. Säilyttääkseen kauneutensa ja ikänsä edelleen sulavasti, he käyttävät ikääntymistä estäviä ihotuotteita ja hiusvärituotteita.

Kuumien japanilaisten tyttöjen fyysiset ominaisuudet

Japanilaisilla naisilla on keltainen iho, joissain tapauksissa kirkkaan valkoinen ja toisissa tapauksissa aurinko parkittu, suora ja musta hiukset; heillä on hyvin vähän tai ei lainkaan hiuksia rinnassa, jaloissa, ja aseet.

Heidän poskiluut ovat valtavia ja näkyviä, ja niihin liittyy vaikeasti silmämääräinen silmä. Verrattuna eurooppalaisiin tyttöihin, keskimääräisellä seksikkällä japanilaisella tytöllä on lyhyt jalkasarja, jolla on pidempi vartalo. Muita fyysisiä ominaisuuksia ovat turvonneet silmäluomet, litteä nenä, matala ihonväri, ulkonevat leuat, karkeat hiukset ja pieni koko.

Seksikkäät japanilaiset naiset tunnetaan heidän persoonallisuusominaisuuksiensa suhteen:

teho

Tapahtumat on osoitettu historiassa, kun Japanilaiset morsiamet näytti voimaa ja osallistui aktiivisesti työvoimaan. He työskentelivät tehtaissa toisen maailmansodan aikana. Nykyään he osallistuvat edelleen taloudellisesti kotitalouksiensa ja kansallisen kehityksensä edistämiseen.

ystävällisyys

Japanilaiset naiset ovat luonnollisesti ystävällisiä. Niin herkkä kuin miltä ne saattavat näyttää, heidän ystävällisyytensä ei ole koskaan pelossa. He auttavat ystäviä vaikeina aikoina ja tarjoavat ottaa laskun, kun he viettävät aikaa ystävien kanssa. He hymyilevät nopeasti, osoittavat kiinnostustaan asioihin, jotka koskevat heidän rakkaitaan, ja välttävät sanomasta vahingollisia asioita ihmisille. Joissakin tapauksissa, joita on yleensä vähän, he osoittavat kuitenkin ystävällisyyttä sosiaalisesta pakkokeinoista. Tällaisissa tapauksissa on vaikea sanoa, mikä on ihmisen todellinen asenne, ellet tiedä enemmän hänestä.

itsenäisyys

Japanilaiset naiset leikkaavat vähitellen ja onnistuneesti ‘ alistuvan ’ -tunnisteen. He ovat nykyään enemmän tavoite- ja urakeskeisiä. Perhe-elämää pidetään edelleen suuressa arvossa, mutta naiset yrittävät olla liian riippuvaisia miehistä.

kulttuuri

Japanissa kulttuuri on homogeenista. Elämäntapa on yhdenmukainen koko maassa. Japanilaiset naiset uskovat olevansa kodin keskipiste, ja siksi heillä on luonnollinen vastuu ylläpitää rakkautta, järjestystä ja oikeudenmukaisuutta talossa. Toinen kulttuurin näkökohta näkyy hierarkiajärjestelmässä. Naiset pukeutuvat ja heitä käsitellään sosiaalisen luokkansa mukaan. Esimerkiksi puhuttaessa yhteiskunnan eliittiä käytetyn kielen on oltava eliitin sosiaalisen aseman mukainen. Luokkaerot ilmenevät pukeutumisesta, käytetystä meikkityypistä ja asuinpaikastaan. Kulttuuri vaatii alemman sosiaalisen luokan naisia kunnioittamaan ja arvostamaan korkeamman sosiaalisen luokan naisia.

Miesten suosio

Miehet, etenkin länsimaista ja itäistä alkuperää olevat, vedetään kuumien ja seksikkäiden japanilaisten tyttöjen vierailuun, koska he ovat yleensä söpöjä, kohteliaita, rakastettavia ja ennakkoluulottomia. Useimmissa tapauksissa ymmärretään kuitenkin, että ulkomaalaisen miehen pitäminen Japanissa ei ole helppoa. Alla on joitain syitä, miksi vieraan miehen ja japanilaisen naisen suhteet saattavat tuntua haastavilta.

Kielen esteet

Aluksi ajatus uuden kielen oppimisesta saattaa olla jännittävä, ja sinut kiinnostaa, kun hän lähettää sinulle tekstin, jossa sanotaan “ hello ” japaniksi. Hän voi epäilemättä nopeuttaa oppimisprosessiasi. Silti, kun aloitat vakavampia keskusteluja, käännössovelluksestasi tulee vähemmän hyötyä.

Julkinen leima

Japanilaiset ovat yleensä homogeenisia, ja he tuntevat olevansa uhattuna ajatuksesta mukauttaa muita kulttuureja. Hyvin harvat Japanissa asuvat ihmiset ovat ulkomaalaisia. Vaikka tyttö saattaa mennä parisuhteen kanssa ja todennäköisesti mennä naimisiin ulkomaalaisen kanssa, ennemmin tai myöhemmin hän on hukkua tukemattomasta enemmistöstä.

Vanhempien hylkääminen

Joskus vanhemmat päättävät ylläpitää esi-isien uskoa tai kulttuuria. Tämän vuoksi he saattavat hylätä kaikki ulkomaalaiset, jotka ovat kiinnostuneita tyttärestään. Sillä ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa; se on vain pelkkä perinteisten uskomusten huomioon ottaminen.

Kuumat japanilaiset naiset ovat täällä oikea valinta

Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei
Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Tsai, 25
Verkossa
Johor Bahru, Malasia
Ei
Leann, 23
Verkossa
San Diego, Yhdysvallat
Ei
Jossy, 29
Verkossa
Shanghai, Kiina
Ei
Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä

20 kuumin japanilaista tyttöä

Amy Patton

Amy Patton

Amy Patton syntyi Tokiossa, Japanissa. Epäilemättä tämä seksikäs japanilainen tyttö on vilkas kuuma ja houkutteleva. Hän luo itseluottamuksen auran aina kun menee kauniin seksikäs muodon ja pitkien punertavanruskean väristen hiuksensa kanssa.

Amy rakastaa kaunistaa kauneuttaan mukavilla kuumilla kuvilla Instagram-sivullaan. Yksi asia, joka pitää hänet liikkeellä, on massiivinen fanbase, joka palkitsee häntä jatkuvalla rohkaisevalla palautteella.

Viime aikoina Amy kehitti YouTube-kanavan, joka tunnetaan nimellä Ami’s World, alustan projisoida persoonallisuuttaan ja antaa tietoa hänen toiminnastaan ja elämäntavastaan. Hän on melko kuuluisa, koska hänellä on yli 88,4 kt tilaajia pelkästään YouTubessa.

Riley-malli

Riley-Malli

Riley on malli ja vaikuttaja, joka syntyi 8. heinäkuuta 1989 Tokiossa, Japanissa. Kun puhut seksikkäistä japanilaisista naisista, epäilemättä hänen nimeään ei koskaan jätetä pois keskustelusta. Koska iho on niin virheetön ja täydellinen rintakuva, tämä japanilainen hottie on ilo nähdä.

Seksikäs malli on yli miljoona Instagram-seuraajaa, joita hän viihdyttää jatkuvasti kuumien lataustensa avulla. Näissä kuvissa hän paljastaa jännittävän persoonallisuutensa ja luonnollisen tappajan muodon.

Tomomi Morisaki

Tomomi Morisaki  

Tomomi syntyi Nagoyassa, Aichissa, Japanissa, 12. elokuuta 1992. Erittäin kuuluisa valokuvan idoli. Saatuaan hämmästyttävän määrän yli 3 miljoonaa fania, hän aaltoilee Instagramissa lähettämällä kuvia säännöllisesti. Hänellä on kaunis vartalo ja täydelliset kasvot, ja hän tietää tämän, ja hän flaunts sitä mielellään. Morisakilla on yli 260 tuhatta tilaajaa youtube-kanavalle.

Kiko Mizuhara

Kiko Mizuhara

Kiko Mizuhara, vähemmän tunnettu nimellä Audrie Kiko Daniel, syntyi 15. lokakuuta 1990. Vaikka hän syntyi Dallasissa, Texasissa, hän varttui Japanissa. Mallissa hän on myös näyttelijä, suunnittelija ja laulaja. Hän on noin 1,68 m korkea mustilla hiuksilla ja ruskeilla silmillä. Kiko toimii KIKO Co -nimisen toimistonsa alaisena. Kuolleen upea ulkonäkö, hän pystyi hallitsemaan maailmaa. Tämä malli on kuuluisa mallinnuksesta näyttelyissä, kuten Pariisin kokoelmat, Milanon muotiviikko ja The New York Fashion Week. Lisäksi hänen Instagram-seuraajiensa kokonaismäärä 5,6 miljoonaa on toinen syy hänen suosioonsa.

Juri Shibuya

Juri Shibuya 

Juri Shibuya on kuuma Instagram-malli, joka syntyi 28. lokakuuta 1990, ja sillä on tällä hetkellä yli 1,1 M faneja. Juri on vuosien varrella asunut Pekingissä, Shanghaissa ja Tokiossa. Tämä kunto-ohjaaja ja liikenainen omistaa kuntovaatteiden tuotemerkin Almoore. Pysyäkseen kunnossa ja kunnossa hän harjoittaa potkunyrkkeilyä.

Hän jakaa kuumia, seksikkäitä kuvia faniensa kanssa, jotka ovat aina innoissaan ja motivoituneita hänen ulkonäöltään. Siksi hänen suosionsa.

Airi Shimizu

Airi Shimizu

Airi Shimizu on syvällinen idoli ja näyttelijä. Hän käy myös nimellä Airi Kurose tai Airi Hirayama. Instagramissa hänellä on jopa miljoona seuraajaa. Kuten useimmat japanilaiset jumalattaret, Airilla on nukkemainen muoto, pehmeä iho ja makea ilme.

Hän on noussut kuuluisuuteen harvinaisen lahjakkuutensa ja kuuman hahmonsa takia. Näyttelyn lisäksi tämä kauneus on myös YouTuber, jolla on yli 40 tuhatta tilaajaa.

Sayaka Nitori

Sayaka Nitori 

Sayaka syntyi 28. syyskuuta 1993 Fukuoka, Japani. Yksi parhaimmista Insta-kuuluisista hottiesista, Sayaka tunnetaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Instagramissa hänellä on yli 900 tuhatta seuraajaa, jotka ovat aina enemmän kuin halukkaita tutkimaan hänen kauneuttaan ja persoonallisuuttaan.

Hän on yli 1,64 m korkea ja mitta 35-23-35 tuumaa. Hänen hiuksensa ovat lievästi ruskeat ja hänellä on vauvan kaltaiset kasvot. Näyttää siltä, että tämä jumalatar on suosittu, ja hän on myös tunnettu bloggaaja. Joka vuosi omalla kuumalla kalenterilla hän julkaisee henkeäsalpaavia valokuvia.

Mariya Nishiuchi

Mariya Nishiuchi

Mariya on syntynyt Fukuoka, Japani, 24. joulukuuta 1993, intohimoinen näyttelijä ja malli, jolla on yli 700 000 seuraajaa Instagramissa. Äskettäin hän työskentelee suosittujen maailmanmerkkien, kuten GAP: n, kanssa. Näyttelijänä hän esiintyy TV-sarjoissa, kuten Ashita Kekkon Shimasu ja Totsuzen Desu ga.

Näyttelyn ja mallinnuksen lisäksi tämä japanilainen kauneus kirjoittaa ja laulaa hyvin. Mariyan kappaleet on listattu Aasian 20 parhaan listan joukossa. Hän seuraa yli 34,6K seuraajiaan YouTubessa.

Aya Kawasaki

Aya Kawasaki

Japanilainen malli Aya syntyi 3. tammikuuta 1991 Kanagawassa, Japanissa. Tämä kauneus on muodin mallinnuksessa, aina valmis vauhdittamaan seuraajia ystävällisellä, ihanalla paljastavalla ulkonäöllä ja kuvilla. Yli 500 000 seuraajaa Instagramissa, Aya on saanut itselleen melkoisen nimen.

Häntä kutsutaan Internetissä ‘ kuuma ja seksikäs ’, jota hän arvostaa ja julkaisee säännöllisesti seksikkäitä valokuvia. Hän on ainutlaatuinen ja itsevarma, kokeillen aina uusia rooleja ja kokemuksia. Hän on korkealaatuinen malli, joka ei halua antaa yleisönsä päästä elämäntapaansa, minkä vuoksi hänen suosionsa.

Tanka Hashimoto

Tanka Hashimoto

Tanka syntyi japanilaiselle isälle ja kiinalaiselle äidille 29. marraskuuta 1993. Hän syntyi Pekingissä, Kiinassa. Aikaisemmin häntä kutsuttiin Tenchimiksi lavalla ja hän oli suosittu televisio-ohjelmissa, mukaan lukien Kodomo no jijo ja Rautatie romaaninen.

Hänellä on melko luonnollinen ilme, jota pidetään erittäin houkuttelevana ja seksikkäisenä japanilaisessa kulttuurissa.

Yli 549K seuraajaa Instagramissa näyttää siltä, että hän on saanut nimensä itselleen sosiaalisessa mediassa. Hän käyttää tätä etuna laajentaakseen rannikkoaan. YouTubessa hänellä on yli 1 M tilaajaa. YouTubingin ja mallinnuksen lisäksi hän on myös kuuluisa kirjailija ja julkaissut joitain kirjoja.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Kuinka saat postimyynnissä morsian - kuva
07.03.2023
8488
Kuinka saat postimyynnissä morsian
Monet miehet etsivät tyttöystävää baareista ja yökerhoista ja lopulta turhautuvat, koska sellaisesta tuttavuudesta ei tule mitään vakavaa. Toiset mieluummin tapaavat naisia vain työpaikalla tai yliopistossa.
Ranskalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset: samankaltaisuudet ja erot, jotka sinun on tiedettävä - kuva
07.03.2023
8918
Ranskalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset: samankaltaisuudet ja erot, jotka sinun on tiedettävä
Hoitoitko ajatusta treffailla ranskalaisia tai amerikkalaisia naisia? Sitten tämä viesti on luettava. Ranskan treffikulttuuri on vanhanaikaista Yhdysvaltoihin verrattuna. Ranskalaisten ja amerikkalaisten naisten välillä on merkittäviä eroja, koska samankaltaisuuksia on. Siksi tutkimme kaikkea näistä naisten kulttuureista, normeista ja persoonallisuuksista.
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa - kuva
07.03.2023
8828
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa
Yksi parhaimmista asioista ulkomaisen sielunkumppanin etsinnässä on monimuotoisuus. Morsiamen valitseminen itäeurooppalaisten naisten ja amerikkalaisten naisten välillä voi tuntua vaikealta, koska heillä on paljon yhteistä. Itä-Euroopan tytöt vs. amerikkalaiset tytöt vaihtelevat kuitenkin monin tavoin. Tutkimme molempien naisryhmien ominaisuuksia, yhtäläisyyksiä ja ainutlaatuisuutta.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Tsai - kuva
Tsai, 25
Sijainti: Johor Bahru, Malasia
Ammatti: Rahasijoitusneuvoja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka yleensä halaa sinua, kun olet hyödyllisen paskan päivämäärä. Se, jolla on taipumus piristää sinua aina, kun jokin asia näkee huonoa. Ja myös henkilö, joka ei virtaa omia artikkeleitasi määränpäähän asettaaksesi aina kun elämme samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja rakastan myös puhtautta. Valmistettu luomaan tarpeitasi, kun otat pyykkiä. Täsmälleen samaan aikaan olen vastuussa olevista metreistä ja voit ostaa rakennuksen todella vakavan ottelun. Mutta ei, en todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en ole, mutta oikeasti tehnyt nimiä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain juttelemaan jonkin aikaa.

Leann - kuva
Leann, 23
Sijainti: San Diego, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella sinua aina, kun sinulla on hauskaa paskaa. Se, joka yleensä valaisee oikeutesi, kun joku asia tarkistaa huonosti. Ja myös se, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi paikasta makaamaan aina, kun elämme täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja minulla on vain intohimo puhtaanapitoon. Halukas luomaan sinulle, jos teet kylpyhuoneen. Samanaikaisesti olen vastuussa ja investoinut merkittävän ottelun vahvistamiseen. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehti yhtä asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville lapsillemme. Hengitä sivuun ja voit vain keskustella joskus.

Minami - kuva
Minami, 27
Sijainti: Tokio, Japani
Ammatti: Matkablogger
Lapset: Ei
Minusta

Olen yleensä suudella sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, joka piristää usein oikeutesi aina, kun jokin näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei virtaa blogejaan ulkopuolella, makaamaan, kun elämme saman katon alla. Olen kotiäiti, vähän pakonomainen, ja minulla on rakkaus käytäntöihin. Hyvää tehdä sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa ja omistautunut merkittävien suhteiden luomiseen. En kuitenkaan ehkä selaa jotain asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville ihmisille. Hengitä syrjään ja autat vain puhumaan jonkin aikaa.

Choi - kuva
Choi, 26
Sijainti: Wuhan, Kiina
Ammatti: Musiikki DJ
Lapset: EI
Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.

Rosa Kato

Rosa Kato

Rosa on puoliksi italialainen ja puoliksi japanilainen, mikä antaa hänelle ainutlaatuisen ilmeen. Hänen ruumiinsa muistuttaa yhtä anime-hahmoa. Hän on upea, siro vartalo ja suuret silmät. Hän on huippumalli, joka aloitti morsiamenlehdistä, kunnes hän työskenteli ylöspäin.

Mallinnuksesta hän aloitti televisioyrityksen. Hän voitti palkinnon vuonna 2006 televisiossa esittämänsä esityksen vuoksi. Vuonna 2011 hän meni naimisiin jalkapalloilijan Daisuke Matsuin kanssa, ja heillä on lapsi yhdessä

Masami Nagasawa

Masami Nagasawa

Masami on kuuluisa näyttelijästä ja mallinnuksesta. Hän syntyi 3. kesäkuuta 1987 Iwatassa, Shizuoka, Japani. Vuosien varrella hän on saanut tunnustusta mallina ja näyttelijänä. Hän esiintyy televisio-ohjelmissa ja elokuvissa. Jotkut elokuvat, joissa hän esiintyi, mukaan lukien Pikku Sisarimme (2016), ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta.

Hän on monitaitoinen, nauhoittanut albumin ja esiintynyt live-lavalla. Masami Nagasawa on paljon enemmän kuin kaunis kasvot upeassa vartalossa.

Rio Matsumoto

Rio Matsumoto

Rio syntyi 22. lokakuuta 1982 Fuchussa, Tokiossa, Japanissa. Hän on malli, laulaja ja näyttelijä, joka tunnetaan aiemmin nimellä Megumi Matsumoto. Hän on todellakin japanilainen kauneus, jolla on kauniit kasvot ja vieläkin kauniimpi vartalo. Ei ihme, että häntä etsitään viihdeteollisuuden eri aloilta.

1990-luvulla hänestä tuli osa televisio-ohjelmaa ja hän oli sittemmin osallistunut When The Saints Go Marching In, Aim For The Ace!, Glass Mask ja Moteki. Riossa on vaaleanruskeat hiukset ja länsimainen ilme. Vapaa-ajallaan hän rakastaa piirtää ja keittää.

Kurara Chibana

Kurara Chibana

Kurara syntyi 27. maaliskuuta 1982 Nahassa, Japanissa. Hänen korkeus on yli 1,73 m. Vuonna 2006 hän kilpaili Miss Universe -kilpailusta ja tuli ensimmäiseksi, toiseksi parhaaksi.

Hän on kaunis ja loistava. Kurara puhuu neljä erilaista tietoa, ja tämä kyky oli hyödyllinen hänen eri urallaan. Nykyään hän viettää suurimman osan ajastaan matkustamalla maailmaa, ja hänen sivukohteensa on edelleen taide ja kulttuuri.

Keiko Kitagawa

Keiko Kitagawa

Keiko on suosittu japanilainen näyttelijä. Ennen kuin hänestä tuli näyttelijä, hän oli aikaisemmin malli. Keiko syntyi Japanissa 22. elokuuta 1986. Hän sai yliopisto-opintonsa Meiji-yliopistosta.

Yksi hänen suosituista projekteistaan on nopea ja raivoissaan, tuotettu vuonna 2006. Vuosina 2003-2006 hän työskenteli mallina seitsemäntoista lehdessä. Elokuvien ja mallinnuksen lisäksi hän julkaisi useita kirjoja.

Aragaki Yui

Aragaki Yui

Aragaki syntyi 11. kesäkuuta 1988 Nahassa, Japanissa. Tunnetaan parhaiten ihastuttavasta kauneudestaan ja useista rooleista elokuvissa ja TV-draamissa. Tämä kauneus on ollut ääninäyttelijä anime-teollisuudessa. Hän on tunnettu näyttelijä, malli, laulaja ja on-air-persoonallisuus.

Honda Tsubasa

Honda Tsubasa

Malli ja näyttelijä Honda ovat yksi kauneimmista naisista, jotka ovat lyöneet viihdepaikkaa. Hän debytoi mallinnuksessa esiintyessään lehden Seventeen vuoden 2006 painoksessa. Seuraavana vuonna vixen aloitti mallinnuksen Love Berrylle. Myöhemmin hän teki töitä No-no: n kanssa. Honda on esiintynyt televisio-ohjelmissa ja mainoksissa, elokuvissa ja musiikkivideoissa.

Nozomi Sasaki

Nozomi Sasaki

Nozomi on syntynyt 8. helmikuuta 1988 Akitassa, Japanissa. Hänen uransa alkoi varhaisessa 14-vuotiaana. Hän on erikoistunut muotituotteiden ja kosmetiikan edistämiseen. Tämä nainen on myös näyttelijä ja esiintynyt elokuvissa ja tv-ohjelmissa, kuten Sadepäivät, korealainen opettajani, ja Musta pukutarina.

Kyoko Fukada

Kyoko Fukada

Fukakyon, kuten häntä kutsutaan nimellä, on japanilainen kauneus. Tämä menestyvä näyttelijä ja laulaja voitti parhaan näyttelijän palkinnon Yokohama-elokuvafestivaalilla Kamikaze Girls -tapahtumalle. Hän on julkaissut useita albumeja laulajauransa aikana.

Ayumi Hamasaki

Ayumi Hamasaki

Ayumi. Laulaja, lauluntekijä ja muotikuvake on yksi kuumimmista japanilaisista naisista, jotka armostavat maan pintaa. Lahjakas laulaja on myynyt yli 83 miljoonaa levyä, joten hänestä on yksi Aasian vauraimmista laulajista. ‘ japanilainen Madonna on lueteltu yhtenä “ muodikkaimmista naistaiteilijoista. ”

päätelmä

Japanilaisia naisia kiitetään usein luonnollisesta kauneudestaan, sillä monilla on vaalea iho, tummat hiukset ja sekoitus aasialaisia ja eurooppalaisia piirteitä. Japanilaiset naiset tunnetaan myös kohteliaista ja kunnioittavista persoonallisuuksistaan. He arvostavat perinteitä ja kulttuuria, ja niitä kuvataan usein varattuina ja vaatimattomina.

Muodin suhteen japanilaiset naiset omaksuvat usein sekoituksen perinteisiä ja moderneja tyylejä, tyylikkäillä ja minimalistisilla vaatteilla, jotka heijastavat maan hienostunutta estetiikkaa. Japanilaisilla naisilla on myös vahva työetiikka ja he ovat usein menestyviä esimerkiksi tekniikan, muodin ja rahoituksen aloilla. On tärkeätä muistaa, että jokainen yksilö on ainutlaatuinen ja että sitä tulisi arvostaa omien ominaisuuksiensa ja ominaisuuksiensa perusteella sen sijaan, että sitä arvioitaisiin stereotypioiden tai fyysisen ulkonäön perusteella.

Projektin kirjoittaja

Author - Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet