GetBride Kuumat ranskalaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
1310 Näkymät

Kuumat ranskalaiset naiset

Olet todennäköisesti kuullut, että ranskalaiset naiset ovat tyylikkäitä, hellävaraisia ja uskomattoman toivottavia. Totuus on, että he todella ovat! Lisäksi ranskalaiset naiset näyttävät syntyvän tyylillä, koska ne näyttävät upeilta missä tahansa tilanteessa.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
3648 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumat ranskalaiset naiset

DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2396 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2034 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2596 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2293 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3358 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Heidän ulkonäkönsä ja magneettinen energia saavat miesten sydämet sulamaan kuin lumi aurinkoisena päivänä. Mutta voitko selittää näiden viehättävien naisten ilmiöt? Päätimme tutkia ranskalaisten tyttöjen tärkeimpiä erityispiirteitä. Lisäksi löydät luettelon ylhäältä 15 kuumat ranskalaiset naiset alla, joten jatka lukemista.

Miksi ranskalaisten tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

Ranskalaiset naiset yhdistävät kauneuden ja sisäisen voiman, mikä on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka houkuttelevat miehiä ympäri maailmaa. Jos luulet, että siro ranskalainen tyttö on heikko ja tarvitsee suojaa, hän yllättää sinut ehdottomasti. Hän on itsenäinen, kunnianhimoinen ja tavoitteellinen, joten hänestä voi tulla jopa erinomainen esimerkki joillekin miehille. Terävä mieli, luottamus ja luonnonkauneus tekevät ranskalaisista naisista erittäin toivottavia.

Paikallisten naisten ei tarvitse edes yrittää houkutella miehiä. Heidän ulkonäkönsä, tyylinsä ja positiivinen asenteensa elämään magnetoivat vieraita kavereita. Katso vain elokuvia, joissa on ranskalaisia näyttelijöitä – Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Audrey Tautou ja Sophie Marceau varastavat sydämesi pois.

kauneus

Kuumien ranskalaisten tyttöjen ulkonäkö saa muut eurooppalaiset naiset kateuttamaan heitä. Paikalliset tytöt ovat ylpeitä luonnollisesta kauneudestaan – he mieluummin minimaalista meikkiä tai eivät edes käytä kosmetiikkaa. Mutta jos tapaat naisen, jolla on punainen huulipuna, rakastu ehdottomasti häneen. Ajattelet hänen kaunista hymyään koko päivän.

Vaikka Pariisia pidetään muodin pääkaupungina, paikalliset tytöt mieluummin käyttävät rentovaatteita ja asuntoja. Ranskalaiset morsiamet haluavat näyttää sotkuiselta, mutta tällainen asenne heidän ulkonäkönsä auttaa heitä jopa näyttämään tyylikkäämmiltä. Ranskalaisen naisen hiukset saattavat näyttää kaaokselta, ja hänen vaatteidensa tekstuurit voivat tuskin sekoittaa. Siksi ranskalainen tyttö näyttää ekstravaganttimmalta ja vapaammalta kuin muiden maiden naiset – hän ei tee melkein mitään näyttääkseen kauniilta. Hän on varma houkuttelevuudestaan, vaikka hänellä olisi vanhoja farkkuja, ja hänen huivinsa ei vastaa hänen takkiaan.

Fyysiset ominaisuudet

Tytöt Ranskasta ovat hoikka ja hellä. Heidän ei tarvitse edes viettää tunteja kuntosalilla pitääkseen hahmonsa ihanteellisina. Monilla naisilla on posliinin iho ja vaaleat hiukset, mutta voit silti tavata brunetteja ja punatukkaisia naaraita.

Ranskalaiset naiset käyttävät harvoin plastiikkakirurgiapalveluita. He rakastavat sitä, mitä luonto on heille antanut, eivätkä noudata kauneusstandardeja. Jopa kuuluisat näyttelijät ja mallit näyttävät mieluummin luonnollisilta ja välttävät plastiikkakirurgiaa.

kulttuuri

Sukupuolten tasa-arvo on yksi tärkeimmistä näkökohdista, joihin Ranskan yhteiskunta keskittyy. Ranskalainen nainen ei todennäköisesti unohda uraaan ja pysyy kotona naimisiin mennessä. Lisäksi sinun on jaettava askareita hänen kanssaan ja autettava häntä opettamaan ja kasvattamaan lapsiasi.

Ranskalaiset kunnioittavat perhesuhteita ja tukevat toisiaan vaikeissa tilanteissa. Vaikka nuoret parit asuvat erillään vanhemmistaan, he säilyttävät ja arvostavat yhteyttä heihin. He kokoontuvat usein perhepöydän ympärille ja nauttivat viettämästään ajasta keskenään.

Flirttailua voidaan verrata Ranskan taiteeseen. Lisäksi sekä miehet että naiset hyväksyvät tämän pelin säännöt, vaikka se ei tarkoita mitään vakavaa. Sinun tulisi oppia myös flirttailemaan saadaksesi ranskalaisen tytön kiinnostumaan sinusta.

 Miesten suosio

Ranskalaiset naiset eroavat muiden maiden tytöistä suhtautumisellaan elämään. Ne ovat avoimia, optimistisia, rentouttavia ja vapaita erilaisten stereotypioiden vaikutuksesta. He eivät esimerkiksi välitä yleisistä kauneusstandardeista tai myytteistä, jotka koskevat online-treffit. He uskovat, että verkosta on mahdollista löytää todellista rakkautta, eivätkä välitä suhteiden luomisesta ulkomaalaisten kanssa. Länsimaiset, eurooppalaiset ja itäiset miehet pitävät myös seksikkäistä ranskalaisista naisista, koska he ovat fiksuja ja heillä on erinomainen huumorintaju.

Kuumat naiset tekevät päivästäsi paremman täällä

Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Cindy, 28
Verkossa
Phoenix, Yhdysvallat
Ei
Cataley, 30
Verkossa
Tallinna, Viro
Ei
Kendra, 28
Verkossa
Toronto, Kanada
Ei
Linda, 26
Verkossa
Amsterdam, Alankomaat
kyllä
Maryam, 28
Verkossa
Kairo, Egypti
Ei

15 kuumin ranskalainen tyttö

Nyt aiomme näyttää sinulle esimerkin todellisesta kauneudesta. Olemme luoneet luettelon kuuluisista kuumista ranskalaisista naisista, jotta ymmärrät, että paikalliset naiset eivät ole vain houkuttelevia, vaan myös lahjakkaita. Tässä ovat alkuun 15 toivotut naiset Ranskasta:

Marion Cotillard

Marion Cotillard

Tämä sinisilmäinen enkeli avaa luettelon kuumista ranskalaisista tytöistä. Syntynyt syyskuussa 30, 1975 hän alkoi esiintyä elokuvissa 1990-luvulla. Marion Cotillard sai useita palkintoja koko näyttelijäuransa ajan, mukaan lukien akatemiapalkinto, Golden Globe Award ja kaksi Cesar Awards -palkintoa. Hän esiintyi lukuisten lehtien kansissa, kuten Vogue, Marie Claire, Harper’s Bazaar, Glamour, Hollywood Reporter ja Elle. Marion sisällytettiin luetteloon 100 Kauneimpia kuuluisia kasvoja ympäri maailmaa 17 kertaa. Hän sijoittui ensimmäiseksi 2013. Marion sisällytettiin myös seksikkäimpien naisten luetteloihin useita kertoja.

Tämän kauniin ranskalaisen tytön filmografia laskee kymmeniä elokuvia. Tunnistettavimmat elokuvat ovat “ Taksi, ” “ La Vie en Rose, ” “ Keskiyö Pariisissa, ” “ Yhdeksän, ” ja “Alku.” Marion Cotillard esiintyi Diorin ja Chanelin mainoskampanjoissa.

Sophie Marceau

Sophie Marceau

Sophie on yksi toivotuimmista naisista ranskalaisessa elokuvien valmistuksessa, joten hän ei voinut välttää huomioamme. Syntynyt marraskuussa 17, 1966 hänestä tuli kuuluisa elokuvien ansiosta “ La Boum” ja “La Boum 2.” Sophie Marceau sai Cesar-palkinnon “La Boum 2.” Ohjaajana hän voitti palkinnon elokuvastaan “Puhu minulle rakkaudesta” Montrealin maailman elokuvajuhlilla.

Jos haluat nähdä yhden kuumimmista ranskalaisista naisista, voit katsella “Maailma ei ole tarpeeksi” – toinen elokuva James Bondista. Kaikki tietävät, että kauneimmat naiset valitaan näyttämään näissä vakoojaelokuvissa. Hänen filmografiaansa kuuluu myös “Triviaali, ” “ Jailbirds, ” “ Onnellisuus ei koskaan tule yksin, ” ja “Rohkea sydän.

Eva Green

Eva Green

Eva Green on toinen kaunis ja lahjakas edustaja kuumien ranskalaisten naisluetteloomme. Eva on malli ja yksi tunnetuimmista ranskalaisista näyttelijöistä. Hän syntyi 6. heinäkuuta vuonna 1980. Ennen roolin saamista “: ssäUnistajat ” sisään 2013, hän esiintyi vain teatterin lavalla. Eva sai kansainvälisen suosion pääosassaan Ridley Scottin “ -elokuvassaTaivaan valtakunta.” Lisäksi ei ole epäilystäkään siitä, että hän on yksi kuumien ranskalaisten tyttöjen seksikkäimmistä edustajista, kun Eva Green pelasi Bond-tyttöä “ -sarjassa.Casino Royale.” Hän sai BAFTA Rising Star Award -palkinnon tästä roolista.

Voit nähdä Eva pääosassa “ Täydellinen tunne, ” “ 300, ” “ Sin City, ” “ Tumma varjo, ” “ Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children,” ja “Proxima.” Jos pidät TV-sarjoista, katso “ Kameli, ” “ Penny Dreadful, ” ja “ Valaisimet. ” Eva Green voitti useita palkintoja, kuten Empire Awards ja Fangoria Chainsaw Awards.

Aurelie Claudel

Aurelie Claudel

Aurelie Claudel on varastanut kaikkien sydämet erityisellä ranskalaisella viehätyksellään. Syntynyt seitsemäs elokuun 1980, hän rakensi menestyvän uran mallinnusalalla. Lisäksi tämä kaunis tyttö esiintyi muutamissa elokuvissa, mukaan lukien “Häipyvä gigolo” ja “Alter Egos.

Seksikkäiden ranskalaisten naisten luettelo ei olisi täydellinen ilman Aurelie Claudelia. Koko mallinnusuransa ajan hän esiintyi suosittujen aikakauslehtien, kuten Vogue, Marie Claire, Glamour, Elle, Harper’s Bazaar, W Magazine ja Sports Illustrated, sivuilla. Hän teki yhteistyötä Ralph Laurenin, Chanelin, Armanin, Nina Riccin, Victoria’s Secret, Diorin, Vera Wangin, Dolce & Gabbana jne. Kanssa.

Constance Jablonski

Constance Jablonski

Constance Jablonski on toinen hellä enkeli kuumimpien ranskalaisten tyttöjen joukossa. Kuuluisa huippumalli syntyi huhtikuussa 17, 1991. Hänet sisällytettiin Top-luetteloon 50 Mallit Naiset ja sijoittuneet 11th. Constance on myös listattu Money Girls and Industry Icons -listalla.

Constance Jablonski teki yhteistyötä lukuisten tuotemerkkien ja suunnittelijoiden kanssa koko mallinnusuransa ajan. Hän näytteli promokampanjoissa Donna Karanille, Calvin Kleinille, Yves H&M: lle, Gapille, Nine Westille, Max Maralle ja muille yrityksille. Mallina Constance esiintyi Diorin, Yves Saint Laurentin, Guccin, Zac Posenin ja muiden suunnittelijoiden muotinäytöksissä.

Lea Seydoux

Lea Seydoux

Lea Seydoux on erinomainen esimerkki siitä, kuinka kuumat ranskalaiset naiset näyttävät. Tämä upea nainen syntyi 1. heinäkuun 1985. Hän sai ensimmäisen ehdokkuutensa näyttelijäksi “Kaunis henkilö” Cesar Awards -seremoniassa. Rooli tässä elokuvassa toi hänelle Trophee Chopardin Cannesin elokuvajuhlilla. Lea sai useita palkintoja koko näyttelijäuransa ajan, mukaan lukien Palme d’Or Cannesissa roolistaan “Sininen on lämpimin väri,” Lumieres-palkinto “Grand Central,” ja Cabourg-elokuvafestivaalin palkinto “Jäähyväiset, kuningatar.

Yksi tunnetuimmista naisista seksikkäiden ranskalaisten naisten joukossa esiintyi myös Bond-tytönä “ -sarjassaSpectre.” Lea esiintyi Quentin Tarantinon “ -lehdessäInglourious Basterds,” ja muut Hollywood-elokuvat, kuten “Robin Hood, ” “ Keskiyö Pariisissa,” ja “Tehtävä: Mahdoton – Ghost Protocol.” Hän teki yhteistyötä Levin, Pradan ja Miu Miun kanssa.

Audrey Tautou

Audrey Tautou

Audrey Tautou on yksi kauneimmista ranskalaisista näyttelijöistä, ja hän ansaitsee ehdottomasti maininnan kuumien ranskalaisten naisten luettelossa. Syntynyt elokuussa 9, 1976 hän debytoi elokuvassa vuoden ikäisenä 18. Rooli “Venus Beauty Institute” oli läpimurto hänen – -tapahtumalle. Hän sai Cesar-palkinnon lupaavana näyttelijänä. “Amelie” toi hänelle maailmanlaajuisen tunnustuksen. Sisään 2000, hänet kutsuttiin liittymään elokuvataiteen ja tieteen akatemiaan. Vain harvoilla näyttelijöillä Ranskasta oli kunnia saada tällainen kutsu.

Audrey tunnetaan myös yhteistyöstä eri tuotemerkkien kanssa. Audrey mallinnettu suosituille lehdille, kuten Vogue, Harper’s Bazaar, Elle ja Marie Claire. Hän osallistui myös L’Orealin, Chanelin ja Montblancin mainoskampanjoihin.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset - kuva
07.03.2023
9120
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset
Yhdysvallat ja Eurooppa ovat luultavasti kaksi lähintä osaa maailmaa taloudellisten ja sosiaalisten kontaktien sekä historiallisen taustan suhteen. Ei ole yllättävää, että amerikkalaisilla ja eurooppalaisilla naisilla on enemmän yhteistä kuin muilla naisryhmillä planeetallamme.
Löydä 15 parasta kuumaa ja seksikästä tyttöä maailmassa - kuva
07.03.2023
8632
Löydä 15 parasta kuumaa ja seksikästä tyttöä maailmassa
Nykyään niin monet seksikkäät naiset ovat suosittuja paitsi maissaan myös maailmanlaajuisesti. Nämä kuumat kuuluisuudet, naiset voivat olla näyttelijöitä, malleja, laulajia ja niin edelleen. Tämän artikkelin avulla voit löytää maailman 15 parhaan kuuman ja seksikäs tytön nimet.
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää - kuva
07.03.2023
9275
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää
Vaaleat naiset ovat yleensä useimpien miesten vetovoimakeskus tiettyjen erityispiirteiden vuoksi, joita heillä uskotaan olevan. Tässä artikkelissa tarkastellaan sitä, mikä tekee blondeista ainutlaatuisia ja tosiasioita, joita et ehkä tiedä niistä. Joten sukellamme heti upeiden blondien maailmaan, vai mitä?

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Maryam - kuva
Maryam, 28
Sijainti: Kairo, Egypti
Ammatti: Matkailupäällikkö
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisen illallisen, ymmärrän kuinka tehdä oma vatsasi onnelliseksi. Rakastan ruoanlaittoa jopa enemmän kuin vain ruokaa, se on kiinnostukseni ja saatat pitkään harjoittaa toimintaa. Racy pihvit, rapeat perunat, kalanliikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Nämä eivät kuitenkaan ole kaikkia henkilökohtaisia taitojani. Tiedän monia tapoja lisätä miehen sielua. Koska minulla on jättää pieni palapeli, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseksi. Kerron kuitenkin iloisesti jokaisesta henkilökohtaisesta tunteestani yksityisesti. Siksi tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, jos huomaat innokkaasti mainitsevani mitään aarteita.

Cataley - kuva
Cataley, 30
Sijainti: Tallinna, Viro
Ammatti: kosmetologi
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, kun olet, jolla on paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus huijata sinua, kun jotain metsästää pahaa. Yhdessä sellaisen henkilön kanssa, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi sijainnin suhteen, aina kun elämme samassa katolla. Minulla on kotiäiti, vain vähän perfektionisti ja intohimo harjoitteluun. Valmis valmistautumaan sinulle, koska teet pyykin. Samoin olen vastuussa telakoista ja voit omistautua vakavan ottelun vahvistamiseen. ei, en todennäköisesti kiirehdi mitään, enkä myöskään ole vielä kehittänyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa keskustelemaan joskus.

Linda - kuva
Linda, 26
Sijainti: Amsterdam, Alankomaat
Ammatti: opettaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos rakastat herkullisia ravintoloita, tiedän kuinka tehdä omasta vatsastasi onnellisempi. Kannatan paljon muutakin kuin vain ruokailun valmistelua, se on intohimoni ja saatat pitkään veneet. Mehukas pihvit, rapeat porkkanat, merenelävien liikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaiton mestariteoksistani. Nämä eivät kuitenkaan ole vahvuuteni. Olen varma, että lukuisia tapoja parantaa kaverin sydäntä. Koska minun on hypätä pieni palapeli, en paljasta tätä lyhyttä artikkelia yleisöllesi. ei, ilmoitan mielelläni kaikista kokemuksistani yksityisesti. Joten tekstiviesti minulle, kun olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista mitään salaisuuksista.

Hermosa - kuva
Hermosa, 20
Sijainti: Ubud, Bali
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukasta illallista, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Pidän ruoanlaitosta paljon muutakin kuin vain illallista, se on intohimoni ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki taitojani. Olen tietoinen eri tavoista nostaa henkeä. Koska jätän pienen mysteerin, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseen. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikista henkilökohtaisista kokemuksistani yksityisesti. Kirjoita siis minulle henkilökohtaisesti teksti, jos olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista aarteistani.

Laetitia Casta

Laetitia Casta

Laetitia Casta on menestyvä ranskalainen malli, joka syntyi toukokuussa 11, 1978. Hänen mallinnusuransa alkoi hänen ollessaan 15 vuotta vanha. Hän esiintyi enemmän kuin 100 kansi suosittuja lehtiä, mukaan lukien Elle, Vogue, Glamour, Cosmopolitan ja Rolling Stone. Hän sijoittui ensimmäiseksi kärjessä 50 Kauneimmat naiset, kirjoittanut askmen.com 2001.

Laetitia Casta oli Victoria’s Secret Angel vuonna 1998-2000. Mallissa hän työskenteli GUESS?, Yves Saint Laurent, Givenchy, Roberto Cavalli, Chanel, Ralph Lauren, Louis Vuitton ja muut suunnittelijat ja tuotemerkit. Laetitia Casta näytteli myös useissa elokuvissa, kuten “ Gainsbourg: sankarillinen elämä, ” “ Kasvot, ” ja “Sininen polkupyörä.”

Berenice Marlohe

Berenice Marlohe

Berenice Marlohe on toinen Bond-tyttö Ranskasta, joten sinun on ehdottomasti katsottava “Skyfall” nauttia hänen kauneudestaan. Syntynyt toukokuussa 19, 1979 Berenice debytoi lyhytelokuvassa “La ristiriita” sisään 2007. Tämän roolin jälkeen hän näytteli “Pas de Secrets Este Nous, ” “ R.I.S, Police Scientifique,” ja “Onnellisuus ei koskaan tule yksin.

Berenice tekee yhteistyötä Omega Watchesin kanssa tuotemerkin suurlähettiläänä. Hänen viimeisin filmografia sisältää “Laulu kappaleeseen, ” “ Kapina, ” “ Tappava kytkin, ” “ Jumalan laakso,” ja episodinen rooli “: n kolmannella kaudellaTwin Peaks.”

Marine Lorphelin

Marine Lorphelin

Marine Lorphelin on ranskalainen malli ja yksi kauneimmista naisista maailmassa. Hän syntyi maaliskuussa 13, 1993. Marine tuli Miss France vuonna 2013 ja 1. sijana Miss World -kauneuskilpailussa sinä vuonna. Kuumia ranskalaisia naisia koskevaa luetteloamme ei olisi olemassa ilman tätä kaunista tyttöä.

Marine miehitti johtavia paikkoja erilaisissa kilpailuissa Miss Worldissä. Niihin kuuluvat Miss Beach Beauty Fashion, Miss Top Model, Miss Beauty with a Purpose ja Best World Dress Designer. Hänet nimettiin Miss World Europe.

Melanie Laurent

Melanie Laurent

Melanie Laurent on toinen menestyvä näyttelijä kuumien ranskalaisten naisten luettelossa. Hän syntyi helmikuussa 21, 1983. Hänet tunnusti ranskalainen näyttelijä Gerard Depardieu, joka antoi hänelle roolin “Silta” sisään 1999. Elokuva “Älä huoli, olen kunnossa” tuli läpimurto Melanieelle ja toi hänelle Cesar-palkinnon lupaavana näyttelijänä. Hän esiintyi Quentin Tarantinon elokuvassa “Inglourious Basterds” sisään 2009 – se oli ensimmäinen kerta, kun hän näytteli Hollywood-elokuvassa. Tämä rooli osti hänelle Online Film Critics Society -palkinnon ja Austin Film Critics Association -palkinnon.

Melanien valittu filmografia sisältää “Aloittelijat, ” “ Nyt näet minut, ” “ Yöjuna Lissaboniin, ” “ 6 Maanalainen,” ja “Aloft.” Hän on myös lahjakas ohjaaja. Melanie ohjasi dokumenttielokuvaa “Huomenna” ja voitti siitä Cesar-palkinnon.

Delphine Wespiser

Delphine Wespiser

Katso tätä kaunista hymyä ja ymmärrät miksi tämä upea tyttö on kuumien ranskalaisten naisten luettelossa. Delphine Wespiper on malli ja poliitikko. Hän syntyi 3rd tammikuun 1992. Hänen suurin menestys oli voitto Miss Francen kauneushaastajassa vuonna 2012.

Voitettuaan kruunun Delphine esiintyi erilaisissa ranskalaisissa televisio-ohjelmissa. Hän osallistui Fort Boyardiin, N’oubliez Pas Les Parolesiin! ja Mot de Passe. Poliitikkona hänet valittiin yhdeksi kotikaupunginsa neuvonantajista. Epäilemättä seksikkäät ranskalaiset tytöt ovat fiksuja ja kunnianhimoisia.

Melanie Thierry

Melanie Thierry

Melanie Thierry on seuraava lahjakas edustaja kuumille ranskalaisille naisille tässä luettelossa. Tämä upea nainen syntyi heinäkuussa 17, 1981. Melanie debytoi ranskalaisissa elokuvissa. Kun hän oli 17, hän esiintyi “Legenda vuodelta 1900,”, joka jaettiin kansainvälisesti.

Melanien Hollywood-debyytti oli Auroran rooli “ -elokuvassaBabylon A.D.” Voit myös katsoa “Tanssija, ” “ Yksi tielle,” ja “Largo Winch” nauttia tämän tytön näyttelijäkyvystä ja kauneudesta. Melanie sai Cesar-palkinnon lupaavana näyttelijänä roolistaan “Tanssija.

Adele Exarchopoulos

Adele Exarchopoulos

Adele kuuluu kuumiin ranskalaisiin tyttöihin, jotka kiinnittävät helposti miesten huomion ja elävät mielessään ikuisesti. Syntynyt 22. marraskuusta 1993, hänestä tuli kuuluisa roolistaan “Sininen on lämpimin väri.” Hänestä tuli nuorin esiintyjä, joka sai Palme d’Orin Cannesin festivaalilla. Itse asiassa tämän elokuvan rooli toi hänelle lukuisia palkintoja, kuten Los Angeles Film Critics Association Award, Trophee Chopard Award ja Cesar Award.

Epäilemättä Adelen näyttelötaidot ovat jotenkin ainutlaatuisia. Pääosassa “Sininen on lämpimin väri” ja saanut positiivista kiitosta, hän esiintyi monissa muissa elokuvissa. Ne sisältävät “Viimeinen kasvo, ” “ Les Anarchistes,” ja “Racer ja Jailbird.”

Elodie Yung

 

Elodie eroaa kaikista kuumista ranskalaisista naisista Kambodžan juurtensa ansiosta, mikä tekee hänen kauneudestaan ainutlaatuisen. Tämä upea nainen on menestyvä näyttelijä, joka syntyi 22. helmikuussa 1981. Hän debytoi televisiossa ollessaan 20. Hänen tunnetuin roolinsa on Elektran hahmo “ -elokuvassaDaredevil” Marvel Cinematic Universe Netflix -sarja.

Tämän kauniin näyttelijän valittu filmografia sisältää “Tyttö lohikäärmetatuoinnilla, ” “ Egyptin jumalat,” ja “Hitmanin henkivartija.” Hän esiintyi myös TV-sarjoissa, kuten “Puhdistava lady,” “Puolustajat,” ja “Les Bleus.” Olemme iloisia siitä, että Elodie valitsi näyttelijäuran lakimiehen uran aikana, koska hänen lahjakkuuttaan ja kauneuttaan ei pidä piilottaa.

Pohjaviiva

Kuumat ranskalaiset naiset ovat lahjakkaita, itsenäisiä ja rentouttavia. Joten jos haluat mennä naimisiin tytön kanssa, joka näyttää yhdeltä näistä upeista naisista luettelostamme, älä tuhlaa hetkeäkään. Voit matkustaa Ranskaan tai luottaa online-treffialustaan tavataksesi kauneimman naisen ja aloittaaksesi romanttisimman tarinan, joka sinulla on koskaan ollut.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet