GetBride Kuumat italialaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Sally Thorne
Päivitetty: 08 maalis 2023
1367 Näkymät

Kuumin italialainen nainen

Ajatus ulkomaisen naisen pitämisestä vaimona on aina houkutteleva. Vaikka jotkut miehet pitävät ulkomailta peräisin olevien tyttöjen treffailua Pandora-laatikkona, toiset ymmärtävät, että harppauksen tuntemattomaan ottaminen on sen arvoista. Tämä pätee erityisesti silloin, kun ajattelemme ja puhumme italialaisista naisista. Italialaisen naisen sydämen voittaminen on kuin arpajaisten voittaminen.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
2234 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumin italialainen nainen

DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1831 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1536 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2303 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2720 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1934 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Italialaiset naiset ovat suloisia, houkuttelevia ja värähtelevät energialla ja intohimolla. Heistä tulee yleensä parhaita kumppaneita, koska he eivät koskaan anna rakkaansa olla järkyttyneitä hetkeksi. Oletko koskaan kuullut stereotyypistä, jossa tunnustetaan, että kuumilla italialaisilla naisilla on taipumus saada todella äänekäs joskus? Osoittautuu, että tämä ei ole stereotyyppi: kun he ovat hyvällä tuulella, he eivät pelkää ilmaista tunteita ja saada kaikki heidän ympärillään saamaan iloisen tunnelman. Lisäksi tapa, jolla he kantavat itseään, huumorintaju, tukevuus ja luotettavuus – kaikki nämä asiat tekevät kuumimmista italialaisista tytöistä erinomaisia vaimoja.

Miksi italialaisten tyttöjen katsotaan näyttävän niin kuumalta?

Kun ajattelemme maailman kauneimpia naisia, mieleen tulevat kuumat italialaiset tytöt. Heillä on kaikki miellyttävimmät fyysiset ominaisuudet, ja heillä on myös hienoimmat käyttäytymisominaisuudet, jotka koputtavat ‘ em kuollut.

kauneus

Suurin osa meistä tietää, että Italia on muodin sydän. Heti kun tulet Roomaan tai Milanoon ja kävelet pääkadulla, tunnustat sen heti. Kaupungin keskusta on kirjaimellisesti kiitotie, jossa seksikkäät italialaiset tytöt osoittavat tyyliään ja kauneuttaan. Ei ole yllättävää, koska Italiassa asuu monia kuuluisia tuotemerkkejä ja muotitaloja, joten paikalliset naiset heijastavat tätä tosiasiaa täydellisesti. Kuumat italialaiset naiset näyttävät aina poikkeuksellisen hyvin hoidetuilta, heidän vaatteensa näyttävät hyvältä, ja he tekevät kirjaimellisesti tästä maailmasta paremman paikan!

Fyysiset ominaisuudet

Ei ole yhtenäistä Italialaiset morsiamet tyyppi, joten on haastavaa sanoa, miltä tyypillinen italialainen nainen näyttää. Kaikki naiset Italiassa ovat erottuvia ja erityisiä: joillakin on kihara ruskeat hiukset ja tummat silmät, toisilla on sileät suorat vaaleat hiukset ja siniset silmät. Kun ajatellaan italialaisia naisten kasvojen piirteitä, kyse on kaikista huulista, terävästä leuasta, isoista silmistä, korkeista poskiluista ja sileästä ihosta.

Kuumat italialaiset naiset osaavat ylläpitää täydellistä kehon muotoa. He ovat melko treenaamassa ja syövät terveellisesti. Jälkimmäinen on ilmeinen arvioitaessa maan hyödyllistä sijaintia: heillä on helppo pääsy ravitsevaan, terveelliseen Välimeren ruokavalioon.

kulttuuri

Italialainen kulttuuri vaihtelee alueen mukaan: Vaikka teollistunut pohjoinen on suhteellisen nuori, individualistinen ja liike-elämän ajatteleva, etelä on jonkin verran maaseudun ja liittyy hitaaseen elämäntahtiin. Siitä huolimatta on yksi kulttuurinen erityispiirre, joka jokaisella italialaisen yhteisön edustajalla on: kunnian ja maineen merkitys. Jälkimmäisen määrää yleensä heidän jättämänsä maine ja heidän välittämänsä kuva. Siksi kuuma Italialaiset morsiamet tee aina parhaansa missä tahansa keskustelussa ja pidä itseään hienolla tavalla. Lisäksi italialainen kulttuuri painottaa valtavasti sosiaalistamista, mikä selittää sen, miksi heillä on niin ystävällinen asenne ja he ovat niin äänekäs keskustelu.

Miesten suosio

Seksikkäät italialaiset naiset ovat suosittuja sekä paikallisten miesten että ulkomaalaisten keskuudessa. Yhtäältä italialaiset tytöt ovat melko italialaisia miehiä ja päinvastoin; toisaalta avioliitot ulkomaalaisten kanssa ovat melko tavallinen asia maassa. Itse asiassa suurin osa ulkomailta tulevista miehistä on ajatus italialaisesta treffistä. Jos haluat lähestyä italialaista tyttöä ja varmistaa itsellesi päivämäärän, saatat joutua kilpailun keskipisteeseen! Mutta huolimatta heidän suosionsa italialaisten ja eurooppalaisten miesten keskuudessa, nämä naiset ovat ystävällisiä ja avoimia länsimaisille ja itäisille miehille.

Kuumat italialaiset naiset ovat täällä oikea valinta

Joanna, 28
Verkossa
Helsinki, Suomi
Ei
Kendra, 28
Verkossa
Toronto, Kanada
Ei
Tina, 24
Verkossa
New York, Yhdysvallat
Ei
Maryam, 28
Verkossa
Kairo, Egypti
Ei
Linda, 26
Verkossa
Amsterdam, Alankomaat
kyllä
Diana, 27
Verkossa
Rooma, Italia
Ei

20 parasta kuumin italialaista tyttöä

Carla Bruni

Carla Bruni

Carla Bruni on ehkä yksi kuuluisimmista ja kuumimmista italialaisista naisista, joiden nimi tunnustetaan maailmanlaajuisesti. Carla syntyi Torinossa pianistin ja säveltäjän perheessä ja aloitti mallinnusuransa 19-vuotiaana. Mallinnusdebyytinsä jälkeen hänestä tuli yksi maailman parhaiten palkattuja malleja ja inspiraatio monille muotitaloille.

Kun Carla lopetti mallinnusuransa noin kymmenen vuotta sitten, hän alkoi tasoittaa laulajauransa, mikä osoittautui suureksi menestykseksi. Yksi niistä asioista, jotka tekevät Carla Brunista suositun, on hänen avioliitto Nicolas Sarkozyn kanssa, jonka kanssa hän kasvattaa kahta lasta.

Sophia Loren

Sophia Loren

Sophia Loren on italialaisen elokuvan aarre. Hän aloitti näyttelijäuransa 1960-luvun alussa ja osoittautui yhdeksi kaikkien aikojen parhaista italialaisista näyttelijöistä. Hän sai lopullisen maineen voitettuaan akatemiapalkinnon ulkomaisista elokuvista. Jälkimmäinen oli ensimmäinen tapaus historiassa, kun nainen sai tällaisen palkinnon. Sophia on aina ollut naisen – ihanne sekä edellisellä vuosisadalla että tänään. Hänen armollinen ruumiinsa, intohimoinen ulkonäkönsä ja upeat piirteensä saavat monet naiset pyrkimään saavuttamaan Sophian täydellisyyden.

Monica Belucci

Monica Belucci 

Monica Belucci on kuuluisa italialainen näyttelijä ja malli. Kuten kaikki menestyneet italialaiset mallit, hän on jo pitkään ollut inspiraationa Dolce & Gabbanalle ja Diorille. Nykyään hänen kasvonsa voidaan usein huomata elokuvissa ja mainoksissa. Jotkut tunnetuimmista elokuvista, joissa hän näytteli, ovat Matriisi, 007: Spectre, ja Thän veljet Grimm.

Monica Belucci on toinen italialainen nainen, joka on laatinut naisten kauneusstandardit. Näyttää siltä, että hän ei ikäänty, ja siksi monet miehet ja naiset ovat hämmästyneitä hänen ulkonäöltään nykyään. Voimme vain sanoa, että Monica on aivan upea!

Melissa Satta

Melissa Satta

Melissa Satta on toinen erittäin suosittu italialainen malli. Viehättävässä Sardiniassa syntynyt Melissa aloitti mallinnusuransa 16-vuotiaana. Pian sen jälkeen hänestä tuli kiitotien asukas Milanossa ja hän osallistui moniin muotinäytöksiin. Myöhemmin hänen kasvonsa alkoivat näkyä TW: ssä.

Sen lisäksi, että Melissa on upea malli, se on myös melko urheilullinen. Hän on kiinnostunut jalkapallasta; hän jopa pelasi joukkueessa Italiassa. Lisäksi hän meni naimisiin Kevin Boatengin – kanssa ammattimaisesta saksalaisesta jalkapalloilijasta. Lisäksi hän on melko hyvä karatessa! Nykyään Melissa asuu Milanossa yhdessä rakkaansa kanssa.

Nicole Minetti

Nicole Minetti

Nicole on kuuluisa italialainen malli ja suosittu Instagram-hahmo, syntynyt englantilaiselle äidille ja italialaiselle isälle. Ennen triviaa hän työskenteli hammashygienistinä ja tuskin odotti uran perustamista show-liiketoiminnassa. Hänen maineensa tuli heti, kun hän alkoi esiintyä TV-ohjelmissa, kuten Colorado Cafe. Myöhemmin hänestä tuli melko tunnustettu, kun hän tapasi Silvio Berlusconin – Italian pääministerin. Myöhemmin hänestä tuli Berlusconin puolueen jäsen ja siten tärkeä poliittinen hahmo.

Poliittisen sitoutumisensa lisäksi Nicole on yksi eniten palkattuja Instagram-tähtiä. Hänen nettovarallisuuden odotetaan todellakin olevan vähintään $ 1,5 miljoonaa.

Raffaella Fico

Raffaella Fico

Rafaella on Cercola-syntynyt italialainen showgirl. Useimmat ihmiset tunnustavat hänet Iso veli tähti. Totuus on, että kuuluisa televisio-ohjelma antoi tytölle lopullisen maineen yön yli ja antoi hänelle tunnustusta maailmanlaajuisesti. Hän osoittautui yhdeksi rikkaimmista italialaisista näyttelijöistä. Tiedämme myös, että Raffaella on melko suosittu romanssistaan jalkapallotähtien, kuten Mario Balotellin ja Christiano Ronaldon kanssa. Vaikka hänen suhteensa Ronaldoon ei onnistunut, hänen suhteensa Marion Balotellin kanssa päätyi kihloihin ja avioliittoon.

Claudia Romani

Claudia Romani

Claudia Romani on italialaissyntyinen kauneuskuningatar ja malli. Lapsena hän muutti Tanskaan yhdessä vanhempiensa kanssa ja muutti myöhemmin Yhdysvaltoihin. Hän on esiintynyt Maximin ja GQ: n kansissa ja sijoittunut 100 seksikkäimmän naisen joukkoon.

Malliuran lisäksi hän esiintyi Toyota-, Ford- ja Samsung-mainoksissa ja useissa TV-ohjelmissa. Vuonna 2015 Claudia esiintyi a Salainen tarina 9 reality-TV-ohjelma, joka toi hänelle myös ylimääräistä mainetta. Nykyään Claudia on melko suosittu Instagram-tähti, jonka tuulinen persoonallisuus houkuttelee yli 1,3 miljoonaa tilaajaa.

Federica Ridolfi

Federica Ridolfi

Federica on italialainen televisio-ohjaaja ja tanssija. Hän syntyi kuuluisan italialaisen näyttelijän perheessä ja päätti seurata omaa tietään. 17-vuotiaana hän aloitti balettiuransa. Hänen debyytinsä oli vuonna 1991, kun hän esiintyi Bagaglinossa. Myöhemmin hän alkoi esiintyä useissa Italian Talk -näyttelyissä. Myöhemmin Federica aloitti näyttelyn ja päätti seurata isänsä vaiheita lopulta. Vähitellen, esiintymisen jälkeen useissa näyttelyissä, hän onnistui pääsemään oikeaan elokuvaan.

Iästään huolimatta Federica on melko aktiivinen mallinnuksen alalla tänään.

Elisabetta-kanava

Elisabetta-kanava

Elisabetta sai tunnustusta erinomaisena italialaisena näyttelijänä. Uskomattoman näyttelijäuransa lisäksi hän osoittautui erinomaiseksi malliksi, joka edusti useita muotibrändejä, joista yksi on Roberto Cavalli.

Elisabetta Canalis ’ -kyky ylittää näyttelyn ja mallinnuksen. Itse asiassa hän on myös arvostettu tanssija! Hän osallistui Tanssi tähdet, jossa hän hurmasi katsojat onnistuneesti taitoillaan ja esitteli täysin uuden tanssijapersoonallisuutensa.

Isabella Rossellini

Isabella Rossellini

Kun ajatellaan kuuluisimpia ja merkityksellisimpiä italialaisia naishahmoja, on mahdotonta olla mainitsematta loistavaa Isabella Rosselliniä. Isabella Rossellini on italialainen näyttelijä ja entinen malli, syntynyt ruotsalaiselle näyttelijälle Ingrid Bergmannille ja italialaiselle elokuvan ohjaajalle. Ennen triviaa hän työskenteli televisio-reportterina ja kääntäjänä. Muutaman vuoden kuluttua hän onnistui luomaan erinomaisen mallinnusuran ja tähdellä useissa kuuluisissa elokuvissa (Sininen sametti, kuolemasta tulee hänen, viaton Anthony Hopkinsin kanssa). Nykyään Isabella antaa merkittävän panoksen aktivistina ja villieläinten suojeluverkoston jäsenenä.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset - kuva
07.03.2023
8838
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset
Itsenäiset naiset - itsevarmat ja tyylikkäät kuin he ovat - kiinnittävät varmasti huomionne, ja unelmoit usein treffailusta. Oletko koskaan harkinnut menemistä yhden kanssa Amerikasta tai Britanniasta? No, ennen kuin päätät, kuka sopii sinulle paremmin, on joitain asioita, joita arvostaa heistä. Ensinnäkin amerikkalaiset naiset eroavat toisistaan huomattavasti brittiläisistä naisista ominaisuuksiensa suhteen.
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi? - kuva
07.03.2023
9648
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi?
Amerikkalaiset miehet vedetään nykyään muihin kansallisuuksiin kuuluviin naisiin, kuten koit liekkiin, ja saksalaiset naiset ovat toivelistaansa kärjessä. Onneksi nämä naiset houkuttelevat myös amerikkalaisia miehiä heidän komeudensa ja havaitun tilansa vuoksi. Saksalaiset naiset haluavat irtautua elämäntyyliä, jonka he ovat oppineet tuntemaan Saksassa, ja erinomainen tapa tehdä tämä on mennä naimisiin amerikkalaisten miesten kanssa.
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän - kuva
07.03.2023
8897
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän
Joskus huomaat, että haluat aloittaa uuden – löytää unelmiesi naisen ja kasvattaa lapsia. Mutta entä jos tyypilliset amerikkalaiset naiset eivät enää sovi elämän tavoitteisiisi? Tuhannet kaverit etsivät ihania perinteisiä naisia ulkomailta – postimyynnissä morsian.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Joanna - kuva
Joanna, 28
Sijainti: Helsinki, Suomi
Ammatti: tanssija
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, jos sinulla on suuri paska aika. Henkilö, joka yleensä piristää sinua, kun asiat näkevät hulluja. Yhdessä sellaisen henkilön kanssa, joka ei jaa blogejasi määränpäähän, laittaa aina kun olemme reaaliaikaisesti samassa katossa. Olen kotiäiti, ripaus perfektionistia ja rakastan puhtautta. Valmistettu tekemään sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa olevat ja omistautuneet suurten suhteiden rakentamiseen. En kuitenkaan ehkä aio kiirehtiä yhtä asiaa ja että en perääntyisi, vaan rakennan todella nimiä tuleville ihmisillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain keskustelemaan vähän.

Cindy - kuva
Cindy, 28
Sijainti: Phoenix, Yhdysvallat
Ammatti: Myyntipäällikkö
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisista ravintoloista, ymmärrän vatsan onnelliseksi. Nautin siitä, että valmistelin paljon muutakin kuin vain syömistä, se on minun hyvinvointini ja pitkäaikainen käsityöni. Racy pihvit, rapeat perunat, kalanliikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse voi olla hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteosteni takia. Siitä huolimatta nämä yleensä kaikki taitoni. Tiedän monia tapoja lisätä ihmisen sydäntä. Koska minun on pitänyt päästä pois pienestä mysteeristä, en paljasta tätä lyhyttä artikkelia henkilökohtaiseen. Mutta ei, aion ilmoittaa sinulle iloisesti kaikesta henkilökohtaisesta kokemuksestani yksityisesti. Siksi kirjoita minulle teksti, kun haluat puhua mistään aarteistani.

Hermosa - kuva
Hermosa, 20
Sijainti: Ubud, Bali
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukasta illallista, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Pidän ruoanlaitosta paljon muutakin kuin vain illallista, se on intohimoni ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki taitojani. Olen tietoinen eri tavoista nostaa henkeä. Koska jätän pienen mysteerin, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseen. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikista henkilökohtaisista kokemuksistani yksityisesti. Kirjoita siis minulle henkilökohtaisesti teksti, jos olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista aarteistani.

Maryam - kuva
Maryam, 28
Sijainti: Kairo, Egypti
Ammatti: Matkailupäällikkö
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisen illallisen, ymmärrän kuinka tehdä oma vatsasi onnelliseksi. Rakastan ruoanlaittoa jopa enemmän kuin vain ruokaa, se on kiinnostukseni ja saatat pitkään harjoittaa toimintaa. Racy pihvit, rapeat perunat, kalanliikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Nämä eivät kuitenkaan ole kaikkia henkilökohtaisia taitojani. Tiedän monia tapoja lisätä miehen sielua. Koska minulla on jättää pieni palapeli, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseksi. Kerron kuitenkin iloisesti jokaisesta henkilökohtaisesta tunteestani yksityisesti. Siksi tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, jos huomaat innokkaasti mainitsevani mitään aarteita.

Martina Stella

Martina Stella

Martina Stella on italialainen käsikirjoittaja ja elokuvanäyttelijä. Mitä voimme sanoa tästä naisesta? Hän ei ole muuta kuin poikkeuksellisen lahjakas! Hän teki ensimmäisen elokuvayrityksen, kun hän oli vain kuusitoista. Debyytistä ja erittäin hellästä iästä huolimatta Martinan elokuva nimitettiin useille elokuvapalkinnoille. Stella ei lopettanut käsikirjoittamista ja päätti kokeilla mahdollisuuksiaan teatterinäyttelijänä vuonna 2002. Hän on kuuluisa pääroolistaan monissa italialaisissa TV-projekteissa. Uutisten mukaan Martina Stellalla on lapsi, mutta hän ei ole enää naimisissa lapsensa isän kanssa. Siksi miljoonat miehet taistelevat tämän kauniin singlen naisen sydämen puolesta!

Giorgia Palmas

Giorgia Palmas

Giorgia on kohtuudella tunnetuin italialainen malli- ja tv-persoonallisuus. Kaikki alkoi hänen osallistumisesta Miss Worldiin vuonna 2000. Hän voitti toisen sijan kauneuskilpailussa ja päätti jatkaa mallinnusuraa myöhemmin. Samalla näyttelijällä hän hävisi toiselle kauneuskuningattarelle – Priyanka Chopralle, joten kilpailu oli kovaa! Seurauksena hän esiintyi myöhemmin useissa aikakauslehtien kansissa; joissakin heistä hän näytti jopa yläosattomalta. Kuten melkein kaikki menestyneet mallit, hän pääsi Italian televisioon ja esiintyi suosituissa ohjelmissa, joista yksi oli Isola Dei Famosi.

Elena Santarelli

Elena Santarelli

Elena Santarelli on kuuluisa tv-isäntä ja malli. Poikkeuksellisten kasvojensa, aurinko suuteli ihon sävyä, vaaleita hiuksia ja kaikkien aikojen pisimmät jalat ansiosta hänestä tuli yksi parhaiten palkattuja italialaisia malleja. Ei ole yllättävää, että hän työskenteli Giorgio Armanissa. Elenan uran suhteen televisiossa hän debytoi avustajana tietokilpailuesityksessä L’eredità. Nykyään Elena isännöi aktiivisesti tv-ohjelmia ja pääosissa sarjoissa. Elena voi usein nähdä lavalla.

Cristina Chiabotto

Cristina Chiabotto

Cristina Chiabotto on yksi seksikkäimmistä Moncalieri-syntyisistä italialaisista malleista ja TV-juontajista. Tämä hottie voitti Miss Italy -kauneuskilpailun vuonna 2004, mutta hänen kauneutensa ei näytä häviävän seitsemäntoista vuoden kuluttua. Cristina on lahjakas 182 senttimetrin korkeudella ja asettaa korkean lankun italialaiseen mallimaailmaan.

Nykyään Cristina esiintyy joskus TV-mainoksissa ja tukee Juventus-jalkapalloseuraa. Hänellä on myös blogi, jossa hän kuvaa itseään ja puhuu joskus elämästään.

Giusy Buscemi

Giusy Buscemi

Giusy Buscemi on yksi kuumimmista naiskuuluisuuksista Italiassa. Epämiellyttävän kauneutensa ansiosta hän onnistui helposti voittamaan Miss Italia yhdeksän vuotta sitten, missä hän edusti Sisiliaa. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa palkinto, jonka Giusy sai. Nimittäin hän on myös tyttö elokuvapalkinnon haltija. Giusy Buscemi on erityisen kuuluisa roolistaan elokuvissa Medici ja Die Berg Polizei.

Carolina Crescentini

Carolina Crescentini

Carolina on italialainen näyttelijä. Nuorena iässä hänellä ei ollut aikomusta tulla näyttelijäksi, koska hänen unelmansa oli tulla elokuvakriitikkoksi. Sen jälkeen kun hän aloitti näyttelijäkouluissa, hänen kiinnostuksensa näyttelemiseen kasvoi räjähdysmäisesti. Carolina esiintyi useissa TV-mainoksissa, lyhytelokuvissa ja musiikkivideoissa ennen lopullista läpimurtoaan. Hänen läpimurto oli teini-komediassa ja sitä seurasi trilleri, joka antoi hänelle parhaan näyttelijäehdokkaan. Sillä välin Carolina on Italian lupaavimpien nuorten näyttelijöiden luettelossa.

Francesca Inaudi

Francesca Inaudi

Francesca on viehättävä Toscanassa syntynyt näyttelijä, jonka italialainen teatterijohtaja oli toisinaan huomannut ja tarjonnut opiskelemaan näyttelijäkurssiaan. Franceska suoritti opintonsa ja debytoi vuonna 2004 vuonna 2004 Keskiyön jälkeen. Myöhemmin hän voitti tämän elokuvan parhaan näyttelijäpalkinnon ja päätti jatkaa näyttelijäuransa. Myöhemmin Francesca esiintyi osana Italian näkyvimpien televisio-ohjelmien ja -ohjelmien näyttelijöitä.

Cristiana Capotondi

Cristiana Capotondi

Vuonna 1980 Roomassa syntynyt Cristina debytoi näyttelijöissään vuonna 1995 ensimmäisellä komediallaan tarjouskilpailussa 15-vuotiaana. Vaikka Cristina oli jo esiintynyt TV-mainoksessa, hän sai erityisen tunnustuksen ensimmäisen esiintymisensä jälkeen teatterin lavalla. Myöhemmin hänestä tuli yksi TV: n tunnetuimmista kasvoista, jossa hän työskenteli 13 vuotta.

Maria Grazia Cucinotta

Maria Grazia Cucinotta

Maria syntyi vuonna 1968 Messinassa. Hän aloitti esiintymisen TV-sarjoissa ja näyttelyissä ’ 90-luvun alussa. Nykyään on edelleen mahdollista nähdä tämä italialainen hottie näytöllä. Hän sai maailmanlaajuisen tunnustuksen rooliensa ansiosta kuuluisassa Maailma ei ole tarpeeksi James Bond -elokuva ja HBO: n Sopranot. Koko uransa ajan Maria sai italialaisen Walk of Fame -tähden Kanadassa ja America Award -palkinnon vuonna 2010.

Alyssa Milano

Alyssa Milano

Yhdysvalloissa syntynyt Alyssa kasvoi italialais-amerikkalaisessa perheessä tai elokuvamusiikin toimittajana ja muotisuunnittelijana. Yksi kuumimmista naiskuuluisuuksista ja houkuttelevimmista naisista maailmassa Alyssa tunnetaan parhaiten italialaisena näyttelijänä. Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan Charmed kuten Phoebe Halliwell, Pelko kuten Margo Masse ja komento kuten Jenny Matrix. Lisäksi hänet tunnetaan laajasti nimellä Samantha kotoisin Kuka on pomo?. Alyssan sosiaalisesta sitoutumisesta hän puoltaa kasvissyömistä ja nostaa varainhankintakampanjoita aidsin hoidon edistämiseksi sekä sotien ja väkivallan torjumiseksi.

päätelmä

Italialaisia naisia kiitetään usein luonnollisesta kauneudestaan, sillä monilla on oliivin iho, tummat hiukset ja sekoitus Välimeren ja Euroopan piirteitä. Italialaiset naiset tunnetaan myös luottamuksestaan ja viehätyksestään, ja heitä kuvataan usein intohimoisina ja ilmeikkäinä. He arvostavat perhettä ja yhteisöä ja nauttivat seurustelusta ystävien ja perheen kanssa.

Muodin suhteen italialaiset naiset omaksuvat usein sekoituksen klassisia ja trendikkäitä tyylejä tyylikkäillä ja tyylikkäillä vaatteilla, jotka heijastavat maan rikasta kulttuuriperintöä. Italia on monimuotoinen maa, jolla on pitkä historia ja monimutkainen poliittinen tilanne. On tärkeää kunnioittaa ja arvostaa italialaisen kulttuurin ja yhteiskunnan monimuotoisuutta ja monimutkaisuutta sekä välttää stereotypioihin tai puolueellisuuksiin perustuvien tuomioiden tekemistä.

Projektin kirjoittaja

Author - Sally Thorne
Sally Thorne
Tykkään kirjoittaa; Minusta olen siinä hyvä. Pidän rakkaudesta huumorilla, joka tekee tästä maailmasta hieman värikkäämmän. Rakastan myös eläimiä; jokaisella lemmikillä on erityinen paikka omistajan sydämessä. Koirani Delia kuoli vuonna 2022, mutta tunnen silti hänen menetyksensä, ja tietysti se vaikutti minuun.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet