GetBride Kuumat korealaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Kuumin korealainen nainen

Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3335 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1391 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
1980 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2240 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2565 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Lahjakkuus, viehätys ja armo ovat osa näiden naisten arsenaalia. Ihmiset ihmettelevät, että monet pitävät näitä kauniita naisia niin vastustamattomina ja rakastettavina. Tässä on 22 kuumin Korean morsiamet maailmassa:

1. Kang Min-Kyung { Laulaja, näyttelijä }

Kang Min-Kyung

Kang Min-Kyung on syntynyt 3. elokuuta 1990, laulaja ja näyttelijä Etelä-Koreasta. Tämä lahjakas kauneus on jäsen erittäin menestyneessä ja suositussa yhtyeessä Davichi, jolla on kolme albumia Jun-hee ja hitti singleä vyön alla. Pian bändinsä debyyttialbumin julkaisun jälkeen Kang Min-Kyung päätti lähteä näyttelemään. Hänen työnsä tällä alalla on ollut vaikuttavaa, koska hän on esiintynyt televisio-ohjelmissa, kuten Smile, Mom, Vampire Idol, Haeundae Lovers ja muissa suosituissa televisio-ohjelmissa.

Tämä 30-vuotias hottie on molemmat aivot, rohkeus, ja kauneus, kun hän sai koulutuksensa Kyung Hee -yliopistosta Etelä-Koreasta ja julkaisi myös debyyttialbuminsa sooloartistina vuonna 2019.

2. Mene Jun-hee { Malli ja näyttelijä }

Mene Jun-hee

Go Joon Hee on tuottelias, palkittu näyttelijä ja malli; hän on kiistatta yksi maailman tunnetuimmista seksikkäistä korealaisista morsiameista. Go Joon Hee syntyi 31. elokuuta 1985 ja löysi paikkansa valokeilassa, kun hän työskenteli koulupukumallina vuonna 2001. Kaksi vuotta myöhemmin hän siirtyi ammattinäyttelyyn ja teki harvoin kiitotien. Go Joon Hee on esiintynyt merkittävissä Etelä-Korean televisio-ohjelmissa ja elokuvissa, kuten ‘ ’ ’, ’ ‘ Punainen matto ’ ’, ’ ‘ Intiimi viholliset ’ ’, 3. Kim Go-Eun { Näyttelijä, laulaja }
Kim Go-Eun

Kim Go-Eun on syntynyt 2. heinäkuuta 1992 ja on tunnettu ja henkeäsalpaava näyttelijä, joka tunnetaan rooleistaan ‘ ’ Muse ’ ’ (julkaistiin vuonna 2012). Sen lisäksi, että Kim Go-Eun on yksi planeetan kuumimmista korealaisista tytöistä, hän on lahjakas ja lumoava näyttelijä. Vielä kiehtovampi kuin hänen upeat kasvonsa ja ruumiinsa ovat hänen erinomaiset näyttelötaidonsa ja näytön läsnäolonsa. ‘ Muse ’ oli hänen ensimmäinen merkittävä roolinsa missä tahansa tuotannossa, ja hän antoi hämmästyttävän esityksen, joka ansaitsi useita arvostettuja palkintoja. Siitä lähtien Kim Go-Eun on ansainnut korkeakoulututkinnon ja esiintynyt onnistuneissa elokuvissa ja TV-ohjelmissa, kuten ‘ ’ Monster ’ ’, ‘ ’ Coin Locker Girl ’ ’, ‘ ’ Juusto ansassa ’ ’.

4. Park Soo-Joo { Malli, näyttelijä ja DJ }

Park Soo-Joo

Park Soo-Joo on korealainen amerikkalainen malli ja yksi kuumimmista korealaisista morsiameista, jotka ovat koskaan kävelleet maata. Parkin voimakas tuijotus ja hänen ihana soikea, talttu kasvot projisoivat hänen viehätysvoimansa ja houkuttelevan luonnon. Tämä tuottelias malli on myös ensimmäinen aasialais-amerikkalainen nainen, josta on koskaan tullut L’Órealin kasvot. Park Soo-Joo on mallinnut kuuluisille kansainvälisille tuotemerkeille, kuten Vivienne Westwood, Emporio Armani, Fendi. Park tunnetaan laajasti esiintymisestä Chanel-muotivoimalan kampanjoissa. Park Soo-Joo näytti myös hahmon roolin Sutra hyvin pidetyssä Netflix-näyttelyssä ‘ ’ Sense 8 ’ ’. Park Soo-Joo löysi lahjakkuuspartiolainen ostaessaan San Franciscon vintage-myymälässä.

5. Park Min-young { -malli, näyttelijä ja MC-isäntä }

Park Min-young

Park Min-young on syntynyt 4. maaliskuuta 1986 ja on toinen kuuluisa korealainen näyttelijä, joka on varmistanut paikan maailman kuumimpien korealaisten tyttöjen ’ luettelossa. Park aloitti matkansa viihdeteollisuudessa vuonna 2005, kun hän esiintyi televiestinnässä. Vuodesta 2005 vuoteen 2011 hän näytteli suosituissa televisio-ohjelmissa, kuten ‘ ’ City Hunter ’ ’, ‘ ’ Sungkyunkwan Scandal ’ ’ ja ‘ ’ > Glory Jane,’ ’ joka katapulsoi häntä tähtitieteeseen kotona ja kansainvälisesti. Tämän naisen ansioluettelo on monipuolinen ja vaikuttava, koska hän on pelannut vivahteikkaita hahmoja televisio-ohjelmissa ja elokuvissa eri tyylilajeista. Park Min-Young on myös saanut palkintoja esiintymisestään televisio-ohjelmissa ja draamissa.

6. Han Ye Seul { Entinen malli, näyttelijä }

Han Ye Seul

Han Ye Seul on korealainen näyttelijä, joka syntyi Amerikassa 18. syyskuuta 1981. Tämä näyttelijä on Korean kuumimpien naisten ylimmällä tasolla, koska hän on laajalti haluttu näyttelijä. Han teki suuren debyytin näyttelijöissä vuonna 2003, kun hän esiintyi sitcom-sivustossa ‘ ’ Nonstop 4 ’ ’, ja hän on sittemmin esiintynyt lukuisissa televisio-ohjelmissa ja elokuvissa. Hänen esiintymisensä jälkeen ‘ ’ Nonstop 4 ’ ’ Han Ye Seulista tuli naturalisoinnin myötä täysivaltainen Korean kansalainen. Luopumisensa jälkeen hän sai monia korealaisia ’ -rakkautta, joka asetti hänet tielle tähtiin.

Syntynyt Leslie Kim, hän on Korean päivän hyvän tahdon lähettiläs. Tapahtuman tavoitteena on edistää korealaisten ’ -intressejä diasporassa ja esitellä Korea ihanteellisena asuinpaikkana.

7.  IU { Laulaja, lauluntekijä, näyttelijä }

IU

IU syntyi 16. toukokuuta 1993. Tämä 27-vuotias monitaitoinen nainen tunnetaan ainutlaatuisesta äänestään ja ulkonäöltään. Lisäksi hän on yksi musiikillisista lastenhoitajista Koreassa. Viisitoistavuotiaana hän julkaisi albuminsa (, joka oli onnistunut) ja on ollut aktiivinen musiikissa siitä lähtien. “ Korean pienen siskon kunniamerkiksi ” IU on kansainvälisesti arvostettu taiteilija, koska Forbes ja Billboard ovat tunnustaneet hänet valtavaksi voimaksi Korean musiikkiteollisuudessa. IU on esiintynyt myös televisio-ohjelmissa, kuten ‘ ’ Hotel del Luna ’ ’, ’ ’ Misterini ’ ’, ‘ ’ ’ ja ’ 1.

Kuumat korealaiset naiset ovat täällä oikea valinta

Minami, 27
Verkossa
Tokio, Japani
Ei
Tsai, 25
Verkossa
Johor Bahru, Malasia
Ei
Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Leann, 23
Verkossa
San Diego, Yhdysvallat
Ei
Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä
Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei

8. Park Ji Hye { Näyttelijä, malli, laulaja }

Park Ji Hye

Park Ji Hye on syntynyt 18. helmikuuta 1990 ja kuuluu seksikkäisiin korealaisiin naisiin, jotka ovat myös kuuluisia, rikkaita ja vaikutusvaltaisia kuuluisuuksia. Parkin breakout-rooli oli melodramassa nimeltään “ Taivaan puu. ” Hänen roolissaan elokuvassa hän sai kiitosta kriitikkoilta sekä kotimaassa että ulkomailla. Upea näyttelijä on esiintynyt myös televisio-ohjelmissa, kuten ‘ ’ Älä huolestu ’ ’, ‘ ’ Olen aave ’ ’, ‘ ’ Musiikki ja sanoitukset ’ ’ jne. Kirsikkana uransa päällä Park Ji Hye näytti myös roolia kuuluisassa korealaisessa elokuvassa, “ Miracle in Cell No. 7 ” (on nyt mukautettu elokuvaksi Netflix) -elokuvassa. Lisäksi hän on isännöinyt lajinäyttelyä ja saanut palkinnon myös tästä. Park on esiintynyt Forbes 2015 -luettelossa Power Celebrities -luettelossa ja esiintynyt myös Vogue aikakauslehti.

9. Bae Suzy { Näyttelijä, laulaja }

Bae Suzy

Bae Suzy (syntynyt 10. lokakuuta 1994) on suosittu korealainen näyttelijä ja laulaja. Bae oli alun perin osa tyttöryhmää, joka tunnetaan nimellä Neiti A. Ryhmän hajottamisen jälkeen Bae Suzy uskalsi näyttelemään, missä hän esiintyi televisio-ohjelmissa ja elokuvissa, kuten Dream High, Gu Family Book, Vagabond ja Architecture 101. Bae Suzyn vahahahmolla on myös Etelä-Korean tuotemerkkejä monikansallinen vahamuseo, Madame Tussauds (Hong Kong). Näyttelijöidensä ja laulamisensa lisäksi Bae Suzy on myös lukuisten eteläkorealaisten tuotemerkkien suurlähettiläs ja kannattaja.

10. Song Hye Kyo { Malli, näyttelijä }

Laulu Hye Kyo

Song Hye Kyo (syntynyt 22. marraskuuta 1981) on korealainen näyttelijä ja malli. Song aloitti mallinnusuransa 14-vuotiaana, kun hän voitti yhtenäisen mallikilpailun. Myöhemmin hän aloitti esiintymisen televisio-ohjelmissa, kuten Syksy sydämessäni, Worlds sisällä ja All In. Nämä ohjelmat ansaitsivat hänelle valtavan fani-kannan, ja häntä on kutsuttu Korean kauneimmaksi naiseksi. Vuonna 2010 hän sai numeron 18 paikalla 100 kauneimmassa kasvossa, jotka riippumattomat kriitikot ovat vuosittain laatineet.

11. Yoon Eun-Hye { Ohjaaja, näyttelijä, laulaja, malli }

Yoon Eun-Hye

Yoon Eun-Hye on yksi henkeäsalpaavimmista naiskuuluisuuksista Koreassa. Tämä tuottelias näyttelijä, ohjaaja, malli ja laulaja on vanginnut monia sydämiä siro figuurillaan ja söpöillä silmillään. Yoon aloitti muusikkona ja liittyi ryhmään, joka tunnetaan nimellä Vauva VOX. Poistuttuaan ryhmästä vuonna 2005 hän aloitti näyttelijäuransa esiintymällä elokuvissa, kuten ‘ ’ Prinsessatunnit ’ ’, ‘ ’ Kahviprinssi ’ ’ ‘ Naimisiin hänestä, jos uskallat ’ ’, muiden suosittujen televisio-ohjelmien ja draamien joukossa. 36-vuotiaalla on yli tusina televisio-ohjelmaa ja vaatelinja hänen luotonsa vuoksi.

12. Han Hyo Joo { Näyttelijä }

Han Hyo-Joo

Han Hyo Joo on syntynyt 22. helmikuuta 1987 ja kuuluu maailman kuumimpiin korealaisiin naisiin. Joo havaittiin ensimmäisen kerran vuonna 2003 järjestetyssä teini-ikäisessä kauneushaastattelussa. Sitten hän liittyi sitcomiin nimeltä Nonstop 5, ja hänen fani perusta on kasvanut tasaisesti. Hanin silmiinpistävää ilmettä arvostetaan sekä kotimaassa että ulkomailla (Aasian mantereella). Hanin upea kauneus on ansainnut hänelle kymmeniä hyväksymiskauppoja ympäri maanosaa. Lisäksi Hanin kauneus ja karisma ovat kiinnittäneet myös amerikkalaisen median huomion, kun hän laski pääroolin Treadstonessa, Jason Bourne -pelissä.

13. Choi So-ra { Malli }

Choi So-ra

Choi So-ra on tällä hetkellä yksi upeimmista ja halutuimmista korealaisista malleista. Choi So-ra (, syntynyt 5. syyskuuta 1992), on niin upea, että hänet allekirjoitettiin heti sen jälkeen, kun malliviraston partiolainen löysi hänet. Choi So-ra ei ole koskaan kiinnittänyt ihmisten huomion, kun hänellä on kiihkeät silmät ja patsaskappale. Reader’s Choice nimitti hänet vuoden malliksi 2020. Tämä henkeäsalpaava kauneus on kulkenut DiorGucci, Burberry, Marc Jacobs, jne. Jopa muotilehdet, kuten VogueHarperin basaari, ja Dazed kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että hän on tällä hetkellä yksi kuumimmista korealaisista tytöistä.

14. Shin Min-a { -malli, näyttelijä }

Shin Min-a

Shin Min-a, loistava näyttelijä ja malli, syntyi 5. huhtikuuta 1984.  Kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustetuissa televisio-ohjelmissa tunnetuksi Min-a on toinen kiehtova kuuma julkkis, jolla on paikka kuumimpien korealaisten naisten luettelossa. Shin on jo kauan tunnustettu seksikkäksi korealaiseksi naiseksi jo varhaisista ajoistaan teini-aikakausimallina. Shin on yksi eniten palkattuja kannattajia Etelä-Koreassa. Tämän naisen ulkonäkö on saanut myös kansainvälisen tunnustuksen, kun hän on esiintynyt Vogue yhdessä Jamie Dornanin kanssa (, joka pelaa Christian Greyä ‘ ’ Viisikymmentä harmaan sävyä ’ ’). Shin Min-a on esiintynyt myös yli 15 televisio-ohjelmassa ja elokuvassa.

15. Lee Da Hee { Näyttelijä, malli }

Lee Da Hee

Lee Da Hee (syntynyt 15. maaliskuuta 1985) on yksi monista kaksinkertaisista viihdepersoonallisuuksista Koreassa. Tämän lisäksi hän on myös yksi kuumista korealaisista tytöistä, jotka armostavat suuria näyttöjä. Mallinäyttelijänä Lee Da Heen ulkonäkö ja viehätys ovat saaneet hänet monille ihaileville faneille kotona ja muissa naapurimaissa.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi? - kuva
07.03.2023
9659
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi?
Amerikkalaiset miehet vedetään nykyään muihin kansallisuuksiin kuuluviin naisiin, kuten koit liekkiin, ja saksalaiset naiset ovat toivelistaansa kärjessä. Onneksi nämä naiset houkuttelevat myös amerikkalaisia miehiä heidän komeudensa ja havaitun tilansa vuoksi. Saksalaiset naiset haluavat irtautua elämäntyyliä, jonka he ovat oppineet tuntemaan Saksassa, ja erinomainen tapa tehdä tämä on mennä naimisiin amerikkalaisten miesten kanssa.
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa - kuva
07.03.2023
8825
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa
Yksi parhaimmista asioista ulkomaisen sielunkumppanin etsinnässä on monimuotoisuus. Morsiamen valitseminen itäeurooppalaisten naisten ja amerikkalaisten naisten välillä voi tuntua vaikealta, koska heillä on paljon yhteistä. Itä-Euroopan tytöt vs. amerikkalaiset tytöt vaihtelevat kuitenkin monin tavoin. Tutkimme molempien naisryhmien ominaisuuksia, yhtäläisyyksiä ja ainutlaatuisuutta.
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää - kuva
07.03.2023
9269
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää
Vaaleat naiset ovat yleensä useimpien miesten vetovoimakeskus tiettyjen erityispiirteiden vuoksi, joita heillä uskotaan olevan. Tässä artikkelissa tarkastellaan sitä, mikä tekee blondeista ainutlaatuisia ja tosiasioita, joita et ehkä tiedä niistä. Joten sukellamme heti upeiden blondien maailmaan, vai mitä?

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Leann - kuva
Leann, 23
Sijainti: San Diego, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella sinua aina, kun sinulla on hauskaa paskaa. Se, joka yleensä valaisee oikeutesi, kun joku asia tarkistaa huonosti. Ja myös se, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi paikasta makaamaan aina, kun elämme täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja minulla on vain intohimo puhtaanapitoon. Halukas luomaan sinulle, jos teet kylpyhuoneen. Samanaikaisesti olen vastuussa ja investoinut merkittävän ottelun vahvistamiseen. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehti yhtä asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville lapsillemme. Hengitä sivuun ja voit vain keskustella joskus.

Donna - kuva
Donna, 23
Sijainti: Los Angeles, Yhdysvallat
Ammatti: WEB-malli
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, kun huomaat, että sinulla on tehokas paskapäivä. Se, joka yleensä kiristää sinua ylöspäin, kun jokin asia näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei siirtäisi sisältöäsi paikoilleen asettaakseen heti, kun elämme samassa katossa. Minä olen kotiäiti, vain vähän pakonomainen ja myös rakkaus puhtauteen. Halusi tehdä sinulle, tarjosi sinulle kylpyhuoneen. Samalla kun olen vastuussa olevista mittareista ja investoinut todella vakavan ottelun vahvistamiseen. Vaikka ei, en ehkä aio kiirehtiä asioita ja että en ole vielä perääntynyt, koota nimet tuleville opiskelijoille. Hengitä pois ja voit auttaa vain nokkaa vähän.

Tsai - kuva
Tsai, 25
Sijainti: Johor Bahru, Malasia
Ammatti: Rahasijoitusneuvoja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka yleensä halaa sinua, kun olet hyödyllisen paskan päivämäärä. Se, jolla on taipumus piristää sinua aina, kun jokin asia näkee huonoa. Ja myös henkilö, joka ei virtaa omia artikkeleitasi määränpäähän asettaaksesi aina kun elämme samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja rakastan myös puhtautta. Valmistettu luomaan tarpeitasi, kun otat pyykkiä. Täsmälleen samaan aikaan olen vastuussa olevista metreistä ja voit ostaa rakennuksen todella vakavan ottelun. Mutta ei, en todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en ole, mutta oikeasti tehnyt nimiä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain juttelemaan jonkin aikaa.

Jossy - kuva
Jossy, 29
Sijainti: Shanghai, Kiina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella yleensä sinua, kun huomaat, että sinulla on hyödyllinen paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus kirkastaa sinua oikein, kun jokin etsii hullua. Ja se, joka ei siirrä blogejaan pois paikasta sijoittaakseen aina kun olemme elossa täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, vähän perfektionisti ja minulla on rakkaus puhtaanapitoon. Valmiina valmistautumaan tarpeisiisi, kun otat kylpyhuoneen. Samoin olen vastuussa ja voit ostaa suurten suhteiden rakentamisen. Mutta ei, en halua osallistua kiireeseen yhteen asiaan, enkä ole vielä keksinyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä sivuun ja voit auttaa vain juttelemaan jonkin aikaa.

16. Han Hye Jin { malli }

Han Hye Jin

Han Hye-jin (s. 23. maaliskuuta 1983) on korealainen malli- ja mediapersoonallisuus. Han Hye-jin on esiintynyt useissa muotilehdissä, mukaan lukien vuosien 2008 ja 2009 korealaiset lehdet Vogue.  Han on myös kävellyt kiitoteillä kansainvälisillä muotinäytöksillä, kuten kolmen vuoden ajan (2006 – 2008). Tämä kaunis nainen on esiintynyt myös Harperin basaarilla; joten hän on kiistatta yksi kuumimmista korealaisista tytöistä, jotka siellä selvisivät.

17. Ha Ji Won { lauluntekijä ja näyttelijä }

Ha Ji Won

Ha Ji-Won on korealainen näyttelijä ja lauluntekijä, joka on kuuluisa kanavoimaan energiaa rooliinsa. Hän on näytellyt elokuvissa ja monissa televisiosarjoissa.

Ha on yksi Korean tunnetuimmista näyttelijöistä johtuen hänen erinomaisista näyttelötaidoistaan ja kyvystään pelata monipuolisia rooleja vetämällä erinomaisia esityksiä eri tyylilajeissa, kuten komedia, melodrama, ja eklektinen elokuvavalikoima. Partiolainen löysi Ha: n tarkastellessaan kuvaa hänestä teini-ikäisenä.  Ha Ji Wonin upea ulkonäkö ja näyttelötaidot ovat saaneet hänelle enemmän näyttöaikaa kuin monet hänen aikakautensa näyttelijät.

18. Hyoni Kang { malli }

Hyoni Kang

Hyoni Kang (syntynyt 22. syyskuuta 1987) on A-listan korealainen malli, joka on aktiivisesti mallinnut 19-vuotiaasta lähtien. Yksi hänen uransa kohokohdista on Fordin maailmanmallin voittaminen vuonna 2008, joka oli samana vuonna, kun hän aloitti ammatillisen mallinnuksen. Hyoni on myös kävellyt muotinäytöksissä ja tuotemerkeissä, kuten kevään Trovata-näyttelyssä, Amanda Wakelyssä, Michael Korsissa ja monissa muissa. Malli on esiintynyt myös Korean Vogue-, Chinese Vogue-, Teen Vogue- ja Marie Claire -lehdissä. Seksikäs malli on lanseerannut muotilinjan nimeltä Reborn Process. Hyonin upea kauneus- ja muoti-näkemys on houkutellut fanejaan hänen toteuttamiinsa muoti- ja suunnitteluprojekteihin. Lisäksi hän on isännöinyt ja esiintynyt monimuotoisissa ohjelmissa ja TV-ohjelmissa useita kertoja.

19. Yoon Young Bae { malli }

Yoon Young Bae

Ei ole liioittelua, kun sanotaan, että Yoon Young on kiistatta seksikkäin korealainen nainen, joka ottaa muotiteollisuuden haltuunsa. Nuoren mallin omaisuus muuttui parempaan suuntaan, kun korealainen stylisti löysi ja esitteli hänet yhdelle maan parhaista mallitoimistoista. Yoon aloitti uransa Pradan sisäisenä mallina, joka esiintyi ilmoituksissa ja mainoksissa. Uransa toisena vuonna hän käveli hyvämaineisten muoti jättiläisten, kuten Christian Diorin ja muiden, puolesta. Fashion Spot toteaa, että Bae esiintyi Kiki Willemsin rinnalla vuoden 2019 ‘ ’ ’ -sarjassa.  Upea malli hän on.

20. Im Jin-ah { laulaja, näyttelijä, malli }

Im Jin-ah

Kuuma korealainen laulaja, näyttelijä ja malli, Jin-ah on yksi Korean halutuimmista ja halutuimmista henkilöistä. Nana-niminen viihdyttäjä, joka syntyi 14. syyskuuta 1991, on ehdottomasti maailman kuumimpien korealaisten tyttöjen ylimmällä tasolla. Jin-ah on esiintynyt arvostetuissa kansallisissa muotinäytöksissä ja ollut Korean lukuisten kauneusbrändien, erilaisten televisio-ohjelmien ja elokuvien kasvot. Näyttelijällä on nimensä mukaan neljä albumia ja singleä.

21. Jun Hyoseong { Laulaja, näyttelijä }

Jun Hyoseong

Jun Hyoseong (syntynyt 13. lokakuuta 1989) on kuuluisa laulaja, joka tunnetaan ihanasta ihostaan, patsaasta kehostaan ja groovy-tyylistään. Lapsena hän oli kokenut taloudellisia ongelmia, eikä uransa aloittanut odotetusti. Kun partiolainen löysi hänet, hänestä tuli tyttöbändin nimeltä “ Secret ’ ’, ”, jossa hän vangitsi monet korealaiset ’ sydämet. Yhtye tunnettiin seksikkäksi ja surkeaksi, ja jopa kun Jun meni yksin, fanit jatkoivat omaksuakseen kuvan hänestä. Laulaja on myös näyttellyt TV-ohjelmissa ja elokuvissa.

22. Jang Yoon-Ju { lauluntekijä, näyttelijä ja malli }

Jang Yoon-Ju

Jang Yoon-Ju on toinen kolminkertainen uhka upea ja kuuma korealainen nainen. Yoon-Ju aloitti mallinnuksen 4. marraskuuta 1980 jo vuonna 1997 ja siitä tuli yksi menestyneimmistä korealaisista muotimalleista, ja uransa kesti melkein kaksi vuosikymmentä.  2000-luvun alkupuolella hän sai tunnustusta yhtenä kauneimmista naisista. Yoonia pidetään yhtenä Korean rakastetuimmista sydämenrokkoista.

päätelmä

Seksikkäistä korealaisista tytöistä on paljon enemmän tietoa. Yritä tavata yksi henkilökohtaisesti, ja todistat näiden kauniiden naisten suloisen, maanläheisen ja ihanan luonteen.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet