GetBride Kuumat intialaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
1185 Näkymät

Kuumimmat intialaiset naiset

Intialaisia naisia esiintyy monissa fyysisissä esiintymisissä maan etnisten ryhmien monimuotoisuuden vuoksi. Intialaiset naiset tunnetaan yleensä eksoottisesta kauneudestaan, ja niissä on esimerkiksi tummat hiukset, tummat silmät ja lämmin ihonväri.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
3228 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumimmat intialaiset naiset

DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1428 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2964 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3488 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3587 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3522 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

1. Priyanka Chopra

Priyanka Chopra 

Priyanka Chopra on elokuvateollisuuden nouseva tähti, joka on jo puhallut miljoonia miehiä ’ mielensä pois magneettisesta kauneudestaan. Itse asiassa sen lisäksi, että hän on lahjakas näyttelijä ja erinomainen laulaja, hän hämmästyttää fanejaan lopullisella kauneudellaan. Hän on jopa saanut virallisesti halutuimman naisen aseman huoleton asenteensa ja tyylinsä ansiosta.

Kaikki alkoi siitä, että Priyankan äiti auttoi tyttärensä tuomalla hänen epämiellyttävän kauneutensa maailmalle. Kun hän oli vain pieni lapsi, äitinsä lähetti tilannekuvan kauneuskilpailuun, mikä osoittautui valtavaksi menestykseksi. Kilpailu oli Priyankan maailmanlaajuisen tunnustuksen alku. Myöhemmin hän näytteli Bollywood- ja Tamil-elokuvissa.

Nykyään Priyanka Chopra on UNICEFin hyvän tahdon suurlähettiläs sekä edustaja useille kansainvälisille ja intialaisille tuotemerkeille. Sen lisäksi, että hän on virallisesti yksi seksikkäimmistä intialaisista naisista, hän tekee tästä sanasta paremman paikan ja ympäröi sitä kauneudella.

2. Disha Patani

Disha Patani

Ilmeisesti Disha Patani ei ole vain intialainen sensaatio – hän on todellinen murskaus! Hän aloitti näyttelijäuransa vain pari vuotta sitten, mutta todisti jo, että kamera rakastaa häntä. Hän on saanut yhden näkyvimmistä rooleistaan kiinalaisessa elokuvassa Kung Fu -jooga, joka osoittautui kaikkien aikojen eniten tuottavia elokuvia.

Ennen kuin Disha käytti hyväkseen kauneuttaan ja kykyjään, hän opiskeli tekniikkaa kotikaupungissaan – Bareilly. Mutta kun hän teki uravalintansa ja näytteli ensimmäisessä elokuvassaan vuonna 2015, todellinen kuuluisuus sai hänet. Pian sen jälkeen hänelle tarjottiin esiintyä musiikkileikkeessä yhdessä Tiger Shroffin kanssa. Hauska tosiasia: hän aloitti treffin Tigerillä pian sen jälkeen.

3. Celina Jaitley

Celina Jaitley

Celina Jaitley on malli, näyttelijä ja entinen kauneuskuningatar Intiassa. Mutta kaikki eivät tiedä, että nämä eivät ole kaukana ainoista ammateista, joita tällä kuumalla intialaisella kauneudella on. Celina on oikeastaan sairaanhoitaja! Ja hän ei ole vain tavallinen sairaanhoitaja, jonka voit nähdä sairaalassa – hän on armeijan sairaanhoitaja.

Hänen lopullinen kauneutensa tekee Celina Jaitleystä kuuluisan ja tunnistettavan paitsi Intiassa myös Yhdysvalloissa. Hän osallistui Miss Universe -haastajaan, ja myöhemmin hän teki mallinnusta ja sai erinomaisen näyttelijäkokemuksen. Nykyään Celina Jaitley jatkaa näyttelijäuransa. Hän osoittaa myös sosiaalisen panoksensa osallistumalla useisiin yhteisöaktivistien ohjelmiin Intiassa.

4. Nikita Anand

Nikita Anand

Nikita Anand erottuu yhtenä kuumasta Intialainen morsian. Ei paljon, monet ihmiset tietävät, että hänen lapsuutensa on melko haastavaa, koska hän vietti suurimman osan siitä muuttaessaan perheensä kanssa paikasta toiseen. Hän osallistui ensimmäiseen kauneuskilpailuunsa, kun hän oli vasta 13-vuotias. Ja ei ole yllättävää, että se oli aika, jolloin hän voitti ensimmäisen kerran – hän sai otsikon a Neiti Ranchi. Vaikka hän osallistui myöhemmin Miss Universumiin, mutta ei saanut paikkaa, hän palasi Intiaan valtavalla motivaatiolla, joka myöhemmin auttoi häntä saavuttamaan kaikki korkeudet mallinnuksessa ja näyttelemisessä. Myöhemmin hän on onnistuneesti isännöinyt muutamia esityksiä ja esiintynyt useissa muotinäytöksissä.

5. Anushka Sharma

Anushka Sharma

Vaikka useimmat seksikkäät intialaiset naiset ihailevat korostavansa kauneuttaan meikillä ja kirkkailla tarvikkeilla, Anushka on hiukan erilainen. Anushka Sharma on kuuluisa näyttävistä mekkoistaan, minimalistisesta tyylistään ja lopullisesta luonnollisesta ilmeestään. Huolimatta siitä, että toimittajat, jotka yrittävät saada hänet ‘ no-meikki ’ -ilmeeseen, ajavat aina, tunnemme hänet edelleen kauneuskuningattarena.

Ennen kuin Anushka Sharma päätti aloittaa näyttelijäuransa, hän oli kiinnostunut enimmäkseen journalismista ja mallinnuksesta. Tällä tavoin hän meni Mumbaihin liittymään mallitoimistoon ja ilmestyi pian ensimmäiselle kiitotielleen. Anushka on yksi vaativimmista ja korkeasti palkattuista näyttelijöistä Intiassa. Vain 32-vuotiaana hän on jo saanut useita palkintoja. Lisäksi hän on jo esiintynyt Forbes-lehdessä ja sijoittunut Intian merkittävimpiin kuuluisuuksiin.

Tänään tunnemme Anushkan brändin suurlähettiläänä ja Clean State Films -tuotantoyhtiön perustajana.

6. Alanna Panday

Alanna Panday

Alanna Panday ei ole näyttelijä eikä laulaja – hän on Instagram-tähti. Hänestä on tullut vaikuttaja lähes puoli miljoonaa verkkokäyttäjää. Tämä nuori nainen on kiistatta houkutteleva, ja hänellä on täydellinen vartalo. Uutisten ja todisteiden mukaan hänen äitinsä on kuntoasiantuntija, joten ei ole yllättävää, että Alanna on niin hyvässä kunnossa.

Viestiensä mukaan Alanna odottaa saavansa markkinoille vaatemerkkinsä ja johtavan kauppaa. No, hänellä on jopa pääaine muodinhallinnassa, joten voimme selvästi nähdä, että hän tietää jotain muotista! Ehkä näemme hänet myös elokuvissa. Kaiken kaikkiaan tällä nuorella naisella on ehdottomasti jonkin verran potentiaalia, ja hän varmasti osaa käyttää sitä.

7. Sana Khan

Sana Khan

Sana Khan on epäilemättä keksinyt nimensä kaikkien aikojen menestyneimpien intialaisten näyttelijöiden luettelossa. Ennen kuin hänestä tuli Bollywood-tähti, hän oli jo ollut pääosassa intialaisissa elokuvissa melkein kymmenen vuotta. Wajah Tum Ho oli hänen ensimmäinen Bollywood-elokuva, ja osoittautui tuovan hänelle lopullisen maineen vuonna 2016.

Sana Khanin kasvot näkyvät usein intialaisissa mainoksissa. Hän jopa ampui joissakin provosoivissa mainoksissa, jotka aiheuttivat paljon kritiikkiä julkisesti. Se teki Sanasta kuitenkin vieläkin kuuluisamman. Vuonna 2012 hän oli julkkiskilpailija intialaisessa versiossa American Big Brother – Bigg Boss. Ohjelma oli lopullinen menestys, kun Sana onnistui pysymään siinä loppuun saakka ja voittamaan kolmannen sijan.

Parhaat tytöt, jotka valitsevat kuumia naisia, tekevät päivästäsi paremman täällä

Tsai, 25
Verkossa
Johor Bahru, Malasia
Ei
Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei
Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Jossy, 29
Verkossa
Shanghai, Kiina
Ei
Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä
Minami, 27
Verkossa
Tokio, Japani
Ei

8.  Jhanvi Kapoor

Jhanvi Kapoor

Jhanvi Kapoor on 23-vuotias intialainen näyttelijä, joka päätti seurata äitinsä vaiheita. Hän syntyi legendaariselle intialaiselle näyttelijälle Srideville –, joka luokiteltiin ensimmäiseksi Bollywood-nais supertähdeksi. Vaikka hänen äitinsä ei pitänyt tyttärensä ajatuksesta näyttelijäuran ostamisesta, hän tuki suurelta osin Jhanvin päätöstä. Ennen kuin hän aloitti ensimmäiset askeleensa Bollywood-tähtenä, hän opiskeli näyttelemistä Kaliforniassa. Hänen debyytinsä oli Shashank Khaitanin ohjaama romanssi Dhadak vuonna 2018, ja myöhemmin hän esiintyi Netflix-sarjassa nimeltä Aavetarinat.

Hyvin nuoresta iästään huolimatta hänellä on jo vähän näkyviä elokuvia portfoliossaan. Lisäksi hän jatkaa kuvaamista useissa elokuvissa tällä välin.

9. Radhika Apte

Radhika Apte

Radhika Apte on yksi Intian kuumimmista intialaisista tyttöjen kuuluisuuksista, jotka tasoittivat tiensä teatterin läpi. Hänen debyytinsä oli hindi-fantasiassa pienellä roolilla, mutta hän onnistui kaikin tavoin voittamaan yleisön ’ sydämet. Muutaman vuoden debyytinsä jälkeen hän sai ensimmäisen pääroolinsa vuonna Antaheen, bengalilainen sosiaalinen draama. Riippumattomien elokuvien lisäksi Radhika oli pääosassa myös valtavirran elokuvissa, jotka kaikki toivat hänelle lopullisen kaupallisen menestyksen. Se, mikä puhuu hänen menestyksensä puolesta, on Kansainväliset Emmy-palkinnot nimitys.

Näyttelijäuran lisäksi Radhika päätti tehdä ohjaajadebyytin. Hänen elokuvansa näytettiin kansainvälisellä LyhytFest Palm Springs kilpailu vuonna 2020.

10. Esha Gupta

Esha Gupta

Esha Gupta on yksi kuumimmista intialaisista tytöistä, joita maailma on koskaan nähnyt. Pitkä, hoikka ja näyttää huippumallilta, hän tekee mahdottomaksi olla huomaamatta häntä. Osallistuessaan Miss India -kilpailuun vuonna 2007 ja saavuttaneen kolmannen sijan, hän päätti osallistua Miss International -kilpailuun. Dramaattisen menestyksen jälkeen molemmissa kilpailuissa hän aloitti mallinnusuransa. Hänen huomattava kauneutensa ei kuitenkaan vain avannut ovensa mallinnukseen; se antoi hänelle myös aloituksen loistavassa näyttelijäurassaan. Hän oli pääosassa muutamassa trilleri-elokuvassa, joissa hänen näyttelijänsä oli poikkeuksellisen hyvä. Lisäksi hän voitti parhaan naispalkinnon ampumisen jälkeen Jannat 2: ssa, mikä osoittautui yhdeksi hänen suurimmista, menestyneimmistä elokuvista. Todennäköisesti Esha käsittelee yleisölle miellyttämistä tulevilla elokuvilla.

11. Nidhi Agerwal

Nidhi Agerwal

Nidhi Agerwal on nuori intialainen julkkis, joka sai tunnustusta vuonna 2017 ammutussa elokuvassa Munna Michael. Ennen triviaa Nidhi opiskeli Christ Universityssä ja valmistui liiketalouden tutkintotodistukseksi. Liiketoiminnan ja talouden kiinnostuksen lisäksi Nidhi on ollut taiteellinen sielu varhaislapsuudesta lähtien, joten hän käytti balettitunteja ja kathakia. Mutta hänen debyytinsä Munna Michael -elokuvassa teki selväksi, että näyttelijä on Nidhin vahvin puoli, joten hänen esiintymisensä räjäytti elokuvantekijät. Lisäksi hän voitti Zee Cine -palkinnon parhaasta naiselokuvadebyytistä. Nykyään Nidhi on luokiteltu Intian lupaavimpien nuorten nais esiintyjien joukkoon ja todennäköisesti tasoittaa tiensä Hollywood-elokuviin pian.

12. Rashmika Mandanna

Rashmika Mandanna 

Kauneus, rohkeus, omistautuminen – nämä ovat kolme sanaa, jotka kuvaavat täydellisesti tätä lahjakasta intialaista näyttelijää. Vain kolmen vuoden kuluessa hän onnistui muuttamaan elämäänsä ja ohjaamaan uransa tavalla, joka toi hänelle trivia. Omistautumisensa ansiosta hän onnistui rakentamaan uran vain muutamassa vuodessa ja tulla yhdeksi alan parhaiten palkattuista nais esiintyjistä. Ehkä hänen suosionsa ja näkemyksensä takana ’ kiintymys on hänen yksinkertaisuutensa: hänen ulkonäkönsä, liikkeet, malttinsa.

Hänen debyytinsä vuonna 2018 Chaolo-nimisessä elokuvassa toi hänelle lopullisen maineen: kriitikot ja katsojat myönsivät, että Rashmika on suuri ilo katsella. Joten on ilmeistä, että hän kuuluu Intian korkeimpien näyttelijöiden joukkoon.

13. Neha Kapoor

Neha Kapoor

Neha Kapoor on yksi menestyneimmistä intialaisista malleista ja näyttelijöistä. Neha voitti Miss Fresh Face -palkinto yli 15 vuotta sitten hänen epämiellyttävän kauneutensa ja poikkeuksellisen valogeenisten kasvojensa vuoksi. Neha ei pysähtynyt sinne ja suuntasi Los Angelesiin edustamaan maataan Miss Universumin kauneuskilpailussa, jossa hän pääsi 20 parhaan joukkoon.

Vaikka Neha sai kauneuskuningattaren tittelin melkein kaksi vuosikymmentä sitten, hänellä on edelleen kunnia säilyttää tämä asema. Nehan kasvot tunnustetaan myös hänen uskomattomien tanssitaitojensa vuoksi. Sen lisäksi, että Neha Kapoor on perustanut menestyvän mallinnusuran, hän on myös ammattimainen klassinen tanssija. Ja lisäksi hänellä on muotitutkinto, jonka hän on valmistunut yksityisestä Pearl Academystä Intiassa.

14. Padma Lakshmi

Padma Lakshmi

Padma Lakshmi on intialainen näyttelijä, malli, toimeenpaneva tuottaja ja tv-isäntä. Häntä pidetään kohtuudella kaikkien aikojen houkuttelevimpana ja kuumimpana intialaisena naisena, ja se on helppo selittää. Tämä nainen on saavuttanut sen, mistä useimmat ihmiset eivät voi edes uneksia.

Mikä tekee Padma Lakshmista enimmäkseen kuuluisan nykyään? No, hän on upea kokki ja isäntä yhdysvaltalaisesta todellisuusnäyttelystä, Top Chef. Erinomaisten näyttelytaitojensa, valtavan karisman ja yksinkertaisesti lahjan ansiosta häntä rakastavat valtavat yleisöt. Hän voitti jopa Emmy-palkinnon ‘ Erinomainen todellisuuskilpailu ’. Padma on erinomainen esimerkki naisesta, joka yhdistää kaikki parhaat ominaisuudet: huumorintaju, karisma, ystävällisyys ja tietysti hieno kyky kokata!

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset - kuva
07.03.2023
9095
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset
Yhdysvallat ja Eurooppa ovat luultavasti kaksi lähintä osaa maailmaa taloudellisten ja sosiaalisten kontaktien sekä historiallisen taustan suhteen. Ei ole yllättävää, että amerikkalaisilla ja eurooppalaisilla naisilla on enemmän yhteistä kuin muilla naisryhmillä planeetallamme.
Kuinka saat postimyynnissä morsian - kuva
07.03.2023
8461
Kuinka saat postimyynnissä morsian
Monet miehet etsivät tyttöystävää baareista ja yökerhoista ja lopulta turhautuvat, koska sellaisesta tuttavuudesta ei tule mitään vakavaa. Toiset mieluummin tapaavat naisia vain työpaikalla tai yliopistossa.
Naiset eurooppalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat? - kuva
07.03.2023
9236
Naiset eurooppalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat?
Kumppanin löytäminen verkosta voi olla paljon hankalampaa kuin naisten tapaaminen tosielämässä: et voi nähdä heitä henkilökohtaisesti heti ja arvioida, pidätkö heistä vai ei. Verkko-treffit ovat kuitenkin yksi suosituimmista tavoista laajentaa sosiaalista piiriäsi nykyään. Siksi tämän online-treffimaailman ylläpitämien sääntöjen tunteminen on välttämätöntä, jotta saadaan irti tietystä treffialustasta. Tässä oppaassa saat selville kaiken online-treffistä Euroopassa.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Donna - kuva
Donna, 23
Sijainti: Los Angeles, Yhdysvallat
Ammatti: WEB-malli
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, kun huomaat, että sinulla on tehokas paskapäivä. Se, joka yleensä kiristää sinua ylöspäin, kun jokin asia näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei siirtäisi sisältöäsi paikoilleen asettaakseen heti, kun elämme samassa katossa. Minä olen kotiäiti, vain vähän pakonomainen ja myös rakkaus puhtauteen. Halusi tehdä sinulle, tarjosi sinulle kylpyhuoneen. Samalla kun olen vastuussa olevista mittareista ja investoinut todella vakavan ottelun vahvistamiseen. Vaikka ei, en ehkä aio kiirehtiä asioita ja että en ole vielä perääntynyt, koota nimet tuleville opiskelijoille. Hengitä pois ja voit auttaa vain nokkaa vähän.

Jossy - kuva
Jossy, 29
Sijainti: Shanghai, Kiina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella yleensä sinua, kun huomaat, että sinulla on hyödyllinen paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus kirkastaa sinua oikein, kun jokin etsii hullua. Ja se, joka ei siirrä blogejaan pois paikasta sijoittaakseen aina kun olemme elossa täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, vähän perfektionisti ja minulla on rakkaus puhtaanapitoon. Valmiina valmistautumaan tarpeisiisi, kun otat kylpyhuoneen. Samoin olen vastuussa ja voit ostaa suurten suhteiden rakentamisen. Mutta ei, en halua osallistua kiireeseen yhteen asiaan, enkä ole vielä keksinyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä sivuun ja voit auttaa vain juttelemaan jonkin aikaa.

Tsai - kuva
Tsai, 25
Sijainti: Johor Bahru, Malasia
Ammatti: Rahasijoitusneuvoja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka yleensä halaa sinua, kun olet hyödyllisen paskan päivämäärä. Se, jolla on taipumus piristää sinua aina, kun jokin asia näkee huonoa. Ja myös henkilö, joka ei virtaa omia artikkeleitasi määränpäähän asettaaksesi aina kun elämme samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja rakastan myös puhtautta. Valmistettu luomaan tarpeitasi, kun otat pyykkiä. Täsmälleen samaan aikaan olen vastuussa olevista metreistä ja voit ostaa rakennuksen todella vakavan ottelun. Mutta ei, en todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en ole, mutta oikeasti tehnyt nimiä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain juttelemaan jonkin aikaa.

Minami - kuva
Minami, 27
Sijainti: Tokio, Japani
Ammatti: Matkablogger
Lapset: Ei
Minusta

Olen yleensä suudella sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, joka piristää usein oikeutesi aina, kun jokin näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei virtaa blogejaan ulkopuolella, makaamaan, kun elämme saman katon alla. Olen kotiäiti, vähän pakonomainen, ja minulla on rakkaus käytäntöihin. Hyvää tehdä sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa ja omistautunut merkittävien suhteiden luomiseen. En kuitenkaan ehkä selaa jotain asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville ihmisille. Hengitä syrjään ja autat vain puhumaan jonkin aikaa.

15. Freida Pinto

Freida Pinto

Freida Pinto on nainen, joka voi tehdä jopa pienen budjetin elokuvan osoittautuvan poikkeukselliseksi menestykseksi! Erityisesti hän oli elokuvan johtava näyttelijä Slumdog-miljonääri – elokuva, joka voitti paljon palkintoja ja tuli yleisesti tunnetuksi maailmanlaajuisesti. Koska elokuva tarjosi perustan Freidan menestymiselle näyttelijänä, hän aloitti myöhemmin televisiossa melko usein.

Näyttelijäuransa lisäksi Freida päätti kokeilla kättään kauneusalalla. Hän työskenteli L’Orealissa edustajana ja sai todellakin enemmän huomiota kuin hän ensin odotti. Maailma hämmästyi hänen kauneudestaan, ja People’s Magazine jopa ilmoitti hänen nimensä ‘ Kauneimpien ihmisten ’ -luettelossa.

16. Poonam Pandey

Poonam Pandey

Yksi Intian tunnetuimmista muotimalleista, Poonam aloitti uransa yhdeksän vuotta sitten, kun hän esiintyi ensimmäisen kerran kriketin maailmancupissa. Vuonna 2011 hän väitti yleisölle suostuvansa riisumaan koko stadionin edessä, jos hänen maansa saa kilpailun ensimmäisen palkinnon. Tiedotusvälineet ja poliisi syyttivät häntä kuitenkin sopimattomasta käytöksestä. Vaikka malli on melko kuuluisa kaljuuntumisestaan ja huomion kiinnittämisestä käyttäytymisestä mediassa, useimmat ihmiset rakastavat häntä. Lisäksi tällainen onnettomuus teki hänestä kuuluisan, joten ei ole mitään hävetä. Monilla ihmisillä on kuitenkin edelleen kriittinen asenne Poonamiin hänen alastomuutensa ja eroottisen sisällönsä vuoksi.

17. Bipasha Basu

Bipasha Basu

Bipasha Basu on aina suhtautunut vakavasti mallinnusuransa suhteen. Hänen tavoitteenaan oli kuitenkin myös saada laadukas koulutus, joten hän päätti opintonsa Bhawanipurin koulutusyhdistyksen korkeakoulussa ja liittyessään kahteen Supermodel-kilpailuun. Hän voitti molemmat. Myöhemmin menestyneet tuotemerkit huomasivat hänet ja osallistuivat useisiin valokuviin. Siksi hänen kasvonsa tulivat melko suosituiksi lehden kansissa. Vaikka Bipasha kutsuttiin usein valokuvia ulkomaille ja hänelle tarjottiin jopa asuinpaikka, Bipasha ei voinut poistua Intiasta murtumattoman rakkautensa vuoksi maata kohtaan.

Nykyään Bipasha on vakiintuneen mallin lisäksi myös näyttelijä. Hän on merkittävä esimerkki kuumista intialaisista naisista, jotka ovat lahjakkaita kaikessa, mitä he tekevät intohimoisesti.

18. Aishwarya Rai

Aishwarya Rai

Aishwarya ei koskaan harkinnut näyttelijä- tai mallinnusuraa nuorena. Hän näki ainoan tarkoituksensa ja tehtävänsä tulla arkkitehdiksi tai lääketieteen opiskelijaksi. Hän sai kuitenkin jonain päivänä inspiraation tulla malliksi, ja hän teki sen onnistuneesti. Yhdistämällä kauneuden, puhtauden, naisellisuuden ja älykkyyden itsessään, Aishwarya voitti Miss World -kilpailun helposti. Pian voitonsa jälkeen Miss Worldissä hänelle tarjottiin useita elokuvarooleja, jotka hän mielellään hyväksyi. Seurauksena hänestä tuli yli 40 hindi-elokuvan tähti vain muutamassa vuodessa ja hän sai parhaan näyttelijän palkinnon.

19. Riya Sen

Riya Sen

Riya Sen on menestyvä näyttelijä ja malli, joka on osoittanut, että lyhyt malli ei välttämättä ole virheellinen. Pienestä korkeudestaan huolimatta hän on onnistuneesti esiintynyt ja voittanut tuhansien ihailijoiden sydämet.

Riya kasvatettiin varakkaassa perheessä tai näyttelijä ja näyttelijä. Tähden mukaan hän kuitenkin loi kuvansa ja nimensä puhtaasti yksin ilman kuuluisia vanhempiaan.

Mallinnuksen ja näyttelijäuransa lisäksi Riya on julkinen aktivisti. Hän auttaa esimerkiksi keräämään varoja heikommassa asemassa olevien lasten auttamiseksi; Lisäksi hän osallistui kerran musiikkivideoon hajottaakseen yleisiä myyttejä aidsista.

20. Zaara Yesmin

Zaara Yesmin

Zaara on yksi menestyneimmistä naisyrittäjistä ja malleista Intiassa. Mallissa hän käveli kuuluisten intialaisten suunnittelijoiden rampilla ja esiintyi muutamassa musiikkivideossa.

Varhaisessa elämässään Zaara sai tutkinnon ohjelmistosuunnittelusta. Toisin kuin useimmat kuuluisuudet, hän löysi tutkinnossaan hyödyllisiä sovelluksia. Nykyään Zaara omistaa ja johtaa vakiintuneen mallinnusuransa lisäksi ohjelmistoyritystä.

päätelmä

Intialaiset naiset tunnetaan myös vahvoista perhearvoistaan ja kulttuuriperinteistään, ja heitä kuvataan usein perhekeskeisiksi ja uskollisiksi. Muodin suhteen intialaiset naiset omaksuvat vaatteissaan usein eläviä värejä ja monimutkaisia kuvioita, jotka heijastavat maan rikasta kulttuuriperintöä. On tärkeätä muistaa, että jokainen yksilö on ainutlaatuinen ja että sitä tulisi arvostaa omien ominaisuuksiensa ja ominaisuuksiensa perusteella sen sijaan, että sitä arvioitaisiin stereotypioiden tai fyysisen ulkonäön perusteella. On myös tärkeää kunnioittaa ja arvostaa Intian, rikkaan historian ja monimuotoisen väestön, kulttuurista monimuotoisuutta ja monimutkaisuutta.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet