GetBride Kuumat kuubalaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Dashka Slater
Päivitetty: 07 maalis 2023
923 Näkymät

Kuumimmat kuubalaiset naiset

Kuubalaiset naiset ovat kuolleita upeita! Ei ihme, että miehet haluavat heitä ympäri maailmaa. Nämä naiset ovat peräisin useista verilinjoista, mukaan lukien afrikkalainen, latinalaisamerikkalainen, eurooppalainen, alkuperäiskansojen ja venäjän kieli. Vaikka monet kuumat kuubalaiset naiset näyttävät eurooppalaisilta tai amerikkalaisilta, useimmilla on parkittu suklaan iho ja kiharat hiukset. On melkein epätodennäköistä, että huomaa, että heillä on ohuet vyötäröt ja houkuttelevat käyrät.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
3588 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumimmat kuubalaiset naiset

Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2514 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
1410 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3245 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2926 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1893 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Kuumat kuubalaiset tytöt rakastavat yleensä pukeutumista tavalla, joka korostaa heidän kehon käyriä, ja ne näyttävät tyylikkäiltä. Nämä naiset ovat yhteydessä luonteeseensa, heillä on suuri itsetunto ja itsetuntemus. Jos olet aina halunnut tietää miltä kuubalaiset naiset näyttävät, tämä viesti opastaa sinut joidenkin hämmästyttävän seksikkäimpien kuubalaisten naisten maailmaan.

Miksi kuubalaiset tytöt näyttävät niin kuumilta?

Kuubalaisia naisia pidetään yleensä kuumina ja houkuttelevina, ja tästä syystä:

kauneus

Keskimääräinen kuubalainen nainen on viehättävä ja suloinen. Seksikkäät kuubalaiset naiset ovat luonnollisesti kurvikas eivätkä tarvitse mitään kauneuden parannuksia näyttääkseen niin kuumalta. Ja näillä naisilla on tarvittavat ominaisuudet houkutella miehiä. Kuubassa vierailevat turistit eivät jätä tunnustamatta, kuinka houkuttelevat naiset ovat. Ja kauneus ei koske vain heidän ruumiitaan, vaan myös heidän sydäntään, koska heillä on ihania persoonallisuuksia.

Fyysiset ominaisuudet

Esivanhempiensa historian takia seksikkäillä kuubalaisilla tytöillä on selkeä ulkonäkö. Joillakin naisilla on viehättäviä hahmoja, joissa on kurvikas lantio, isot rintakehät ja pienet vyötäröt. Naiset ovat ylpeitä erittäin naisellinen ulkonäöltään. Miehille, jotka eivät halua buxom-naisia, jotkut naiset ovat hoikka ja heillä on mallimaisia piirteitä.

Kuubalaiset morsiamet ovat kunto-harrastajia riippumatta siitä, ovatko ne laihoja vai lihavia. Naiset huolehtivat ruumiistaan, rakastavat tanssia ja käyvät kuntosalilla varmistaakseen, että he näyttävät edelleen houkuttelevilta. Ja työskenneltyään niin kovasti näiden fantastisten kappaleiden saavuttamiseksi, naiset eivät jätä näyttämättä heitä seksikkäissä mekkoissa. Seksikkäät kuubalaiset tytöt ajavat paljon miehiä hulluksi, koska he ovat vastustamattomia.

kulttuuri

Kuuballa on rikas ja monipuolinen kulttuuri. Tämä on yksi syy, miksi he houkuttelevat paljon turisteja. Naiset rakastavat esitellä päivämääriä uusiin kulttuureihin. Paikallinen perinne on kokkofestivaali uudenvuodenaattona.

Tänä aikana kuubalaiset naiset polttavat kuvan, joka symboloi viime vuoden huonojen tapahtumien poistamista. Jos satut näkemään heidän polttavan esineitä, kuten nukkeja, älä pelkää. Heille esineet edustavat epäsuotuisia muistoja. Kuubalaisen naisen kanssa opit tästä ja upeimmista perinteistä.

Miesten suosio

Kuubalaisia naisia etsivät hyvin miehet eri paikoista, kuten länsistä, itästä ja tietyistä osista Eurooppaa, usein siksi, että he ovat ulkonäöltään kauniita. Monet ihmiset ihmettelevät, kun ymmärtävät, kuinka paljon huomiota kuubalaiset naiset saavat eri kansallisuuksien miehiltä. Kuubalaiset naiset ovat perhekeskeisiä. Sellaisenaan he eivät keskity koko olemassaolonsa uraansa. Tämä rakastaa heitä ulkomaisille kumppaneilleen. He ovat myös vakuuttavia naisia ja hymyilevät jopa vaikeuksissa.

Kuubalaisia naisia ihailevat myös ulkomaiset miehet, koska he ovat rehellisiä ja vilpittömiä, mikä on poikkeuksellinen piirre. Kuubalaiset naiset käyttävät ystävällisiä sanoja ja rakastettavia termejä voittaakseen ulkomaisten miesten sydämet, joten heidän suosionsa.  Jotkut kauniit kuubalaiset naiset ovat menestyneet urallaan ja ovat saaneet suosiota Kuuban rantojen ulkopuolella. Mieti kuumimpia, söpöimpiä, seksikkäimpiä ja erittäin menestyviä kauneuksia, joita Kuuba tarjoaa.

Kuumat kuubalaiset naiset ovat täällä oikea valinta

Jasmin, 23
Verkossa
Paraty, Brasilia
kyllä
Sarah, 23
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Karla, 26
Verkossa
Montevideo, Uruguay
Ei
Rita, 27
Verkossa
Miami, Yhdysvallat
kyllä
Anisha, 25
Verkossa
Merida, Venezuela
Ei
Melissa, 33
Verkossa
Meksikon kaupunki, Meksiko
kyllä

20 kuumin kuubalaista tyttöä

Claudia Sampedro

Claudia Sampedro

Claudia syntyi 27. lokakuuta 1989 Havannassa, Kuubassa. Claudian hyvännäköinen johtuu hänen marokkolaisesta ja espanjalaisesta esi-isästään. Claudia on yksi kuumimmista kuubalaisista naisista ja on sopiva ja kurvikas nainen. 16-vuotiaana hän aloitti mallinnuksen ja sai mainetta laskeutuen rooliin E: ssä! todellisuusohjelma, WAGS Miami. Hän on esiintynyt aikakauslehtien kannessa Face 2 Face, sekalehti, jne. Claudialla on huomattava sosiaalisen median läsnäolo, jolla on yli miljoona fania. Vaikka Claudia on kosmetologi, hän tuntee olevansa paremmin toteutunut mallina.

Lisa Morales

Lisa Morales

Lisa Morales syntyi 21. lokakuuta 1985. Tämä nainen on erittäin kurvikas, mikä on melko kaunista ottaen huomioon olevansa malli. Lisa on ollut kokopäiväinen malli, TV-persoonallisuus ja kuntovalmentaja, jolla on yli 11 vuoden kokemus ja yli 8 miljoonan seuraajan maailmanlaajuinen sosiaalisen median läsnäolo. Lisa aloitti uransa 15-vuotiaana esiintyessään The Seventeen Magazine -muotinäyttelyssä.

Debyytinsä jälkeen hän on esiintynyt myös useissa muissa espanjalaisissa televisio-ohjelmissa. Lisa on myös malli megavaatteille ja uimapukuille, mukaan lukien Maxim- ja Sports Illustrated -lehdet. Vuonna 2013 hän perusti hyväntekeväisyysjärjestön Miami Model Citizens ja vietti aikaa kunto-asiantuntijana. Näyttelijä sanoo rakastavansa matkustamista, muotia, ruoanlaittoa, tanssia, valokuvien ottamista ja viettämistä aikaa lähimpien kanssa. Ja hän on myös kaksikielinen.

Cindy Prado

Cindy Prado

Cindy Prado syntyi 20. tammikuuta 1992. Hänen kiinnostuksensa muotiteollisuuteen alkoi jo 15-vuotiaana ja aloitti mallinnuksen. Cindyllä on upea ulkonäkö vaaleilla hiuksillaan ja ruskeilla silmillään. Nämä ominaisuudet auttoivat häntä saavuttamaan MAXIM Hometown Hottie -mestarin Miamista.

Kaunis malli esitteli teollisuutta luettelomallinnuksen ja kiitotienäyttelyiden kautta. Tällä hetkellä hänen mallinnuksensa on keskittynyt alusvaatteisiin ja uimapukuihin. Lisäämällä aktiivista elämäntapaansa Cindy on keskittynyt hyvin kuntotavoitteidensa saavuttamiseen.

Christina Milian

Christina Milian

Christine Marie Flores, joka tunnetaan laajemmin nimellä Christina Milian, syntyi 26. syyskuuta 1981 New Jerseyssä. Vaikka hän syntyi Yhdysvalloissa, hänen kuubalainen alkuperä oikeuttaa hänet kuumimpien kuubalaisten tyttöjen joukkoon. Christina oli tehnyt merkinnän laulajana allekirjoittamalla sopimuksen DefJam Recordsin kanssa, kun hän oli 19-vuotias. Hän on myös esiintynyt useissa elokuvissa, kuten Tyttöystävien menneisyyden haamut, pulssi, ja Rakkaus ei maksa asiaa.

Anabelle Acosta

Anabelle Acosta

Anabelle Acosta syntyi 28. helmikuuta 1987 Havannassa, Kuubassa. Tämä nainen on monitaitoinen malli, näyttelijä, tanssija ja laulaja. Hän on esiintynyt lukuisissa glamour-lehdissä, jotka ovat esitelleet kuumia kuvia hänen kuubalaisesta mahtavuudestaan. Acosta on esiintynyt monissa mainoksissa ja musiikkivideossa suositulle laulajalle Neyo, ” Burnin ’ up. ”

Dominik Garcia-Lorido

Dominik Garcia-Lorido

Ensimmäinen tässä luettelossa on Dominik Cristina García-Lorido, syntynyt 16. elokuuta 1983. Hän on kuubalaista perintöä, syntynyt kuubalaisille vanhemmille Miamissa, Floridassa. 37-vuotias tunnetaan näyttelijäroolistaan Kadonnut kaupunki kuten Mercedes Fellove ja sisään Kaupunkisaari kuten Vivian Rizzo.

Dominik aloitti tanssiuransa, kun hän oli kolme. IMDb: n mukaan hänestä tuli kuuluisa perheensä aseman vuoksi viihdeteollisuudessa. Hänen isänsä Andy Garcia on ‘ yksi Hollywoodin yksityisimmistä ja vartioiduimmista johtavista miehistä. ’

Dominikin pääsy elokuvamaailmaan tapahtui hänen isänsä tuotannon kautta vuonna 2005 nimeltään The Lost City. Sen jälkeen hän jatkoi muiden elokuvien, kuten Wild Card, Magic City Memoirs jne. Tekemistä.

Daisy Fuentes

Daisy Fuentes

Daisy Fuentes syntyi 17. marraskuuta 1996. Hän on kuubalainen ja asuu Yhdysvalloissa. Yhtenä Kuuban menestyneimmistä ja seksikkäimmistä naisista Daisyn asema johtuu hänen monista teollisuuteen liittyvistä toiminnoista.

Maine tuli, kun hänestä tuli ensimmäinen Latina VJ, joka meni MTV: hen. Revlon allekirjoitti hänet myös heidän edustajanaan. Daisyn kasvu teollisuudessa alkoi siitä, kun hänestä tuli Espanjan television säätoimittaja. Sieltä hänen uransa kasvoi. Hän on tällä hetkellä naimisissa amerikkalaisen laulajan Richard Marxin kanssa.

Vida Guerra

Vida Guerra

Vida syntyi 19. maaliskuuta 1984. Vaikka hän on kotoisin Kuubasta, hän asuu tällä hetkellä Yhdysvalloissa. Vida tuli kuuluisaksi vuonna 2002, kun hän esiintyi ensimmäisen kerran British Lad Magazine -lehdessä, FHM. Tämä debyytti avasi hänelle mahdollisuuden esiintyä parissa muussa lehdessä. Vuonna 2004 hänestä tuli FHM ’s Vuoden malli ja jatkoi myöhemmin monien televisio-ohjelmien ja musiikkivideoiden tekemistä.

Odette Annable

Odette Annable

Odette Juliette Yustman syntyi Kuuban ja Kolumbian vanhemmille 10. toukokuuta 1985. Televisio-ohjelmien, kuten House, ja elokuvien, kuten Cloverfield, kanssa Odette on tehnyt melkoisen jäljen. Näyttelijä on ollut hänen intohimonsa lapsuudesta lähtien, kun hän esiintyi elokuvassa Päiväkoti.

Kaikki hänen debyyttiroolinsa auttoivat häntä jotain parempaa. Odette, joka on ollut aktiivinen vuodesta 1990, oli osa Supergirl-elokuvaa Reignina. Monet televisio-ohjelmat, elokuvat ja muut hänen elämäänsä liittyvät asiat ansaitsivat hänelle paikan yhtenä kuumimmista kuubalaisista tytöistä.

Aylen Alvarez

Aylen Alvarez

Aylen syntyi 8. helmikuuta 1987 Santiago de Kuubassa. Maine löysi hänet, kun Playboy rekrytoi hänet vuonna 2016, ja Maxim

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa - kuva
07.03.2023
8820
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa
Yksi parhaimmista asioista ulkomaisen sielunkumppanin etsinnässä on monimuotoisuus. Morsiamen valitseminen itäeurooppalaisten naisten ja amerikkalaisten naisten välillä voi tuntua vaikealta, koska heillä on paljon yhteistä. Itä-Euroopan tytöt vs. amerikkalaiset tytöt vaihtelevat kuitenkin monin tavoin. Tutkimme molempien naisryhmien ominaisuuksia, yhtäläisyyksiä ja ainutlaatuisuutta.
Ruotsin treffisivusto - kuva
07.03.2023
8882
Ruotsin treffisivusto
Aikaisemmin online-treffin käsite oli vain mielikuvituksen hahmo. Perinteinen tapa löytää rakkaus tarkoitti, että joudutaan tapaamaan kaikki naiset, jotka tarttuvat hänen mielikuvitukseensa henkilökohtaisesti ilmoittaakseen aikomuksensa. Nykyään kaikki on muuttunut.
Saksan treffisivusto - kuva
07.03.2023
8639
Saksan treffisivusto
Treffit ja kulttuurivaihto ovat kaksi asiaa, jotka sopivat ehdottomasti yhteen. Jos olet koskaan haaveillut kulttuurinäkökulman laajentamisesta ja tutustumisesta aivan erilaiseen, mutta erittäin houkuttelevaan kulttuuriin –, tutustu vapaasti treffisivustoihin Saksassa. Siellä on melko monia tyttöjä, jotka ovat halukkaita tapaamaan kaveria ulkomailta – tarttumaan tähän tilaisuuteen!

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Anisha - kuva
Anisha, 25
Sijainti: Merida, Venezuela
Ammatti: Juhlien järjestäjä
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ravintoloita, tiedän vaiheet vatsan onnelliseksi tekemiseksi. Kaikki rakastavat ruoanlaittoa paljon enemmän kuin vain illallista, se on intohimoni ja harrastat pitkään. Mehukas pihvit, rapeat porkkanat, merenelävien liikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni voivat hämmentää itse Andre Micheliniä. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki erikoisuuteni. Tiedän monia tapoja nostaa miehen henkeä. Koska haluan hypätä pienen mysteerin, en esittele näitä tietoja julkisesti. Vaikka ei, ilmoitan sinulle iloisesti kaikista henkilökohtaisista taitoistani yksityisesti. Joten kirjoita itselleni aina, kun olet epätoivoisesti puhunut henkilökohtaisista lahjoistani.

Morena - kuva
Morena, 32
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: Kosmetologiklinikan omistaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos pidät herkullisesta ruokailusta, ymmärrän vatsan onnelliseksi. Kannatan ruoanlaittoa paljon enemmän kuin ruokaa, se on intohimoni ja saatat pitkään harjoittaa toimintaa. Mehukas pihvi, rapea porkkana, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Nämä eivät kuitenkaan ole suurin osa henkilökohtaisista vahvuuksistani. Olen tietoinen monista tavoista kasvattaa kaverin sielua. Koska minulla on pieni mysteeri, en esittele tätä lyhyttä artikkelia kohti yhteiskunnallista. ei, ilmoitan mielelläni kaikesta henkilökohtaisesta kokemuksestani yksityisesti. Hyvin tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, kun olet innokas keskustelemaan pienistä salaisuuksista.

Karla - kuva
Karla, 26
Sijainti: Montevideo, Uruguay
Ammatti: Valokuvamalli
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät mehukas syömisestä, ymmärrän kuinka tehdä vatsasi onnellisemmaksi. Kaikki rakastavat ruoanlaittoa paljon enemmän kuin vain illallista, se on vetovoimani ja pitkäaikainen intohimo. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäiset, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt kulinaaristen mestariteosteni takia. Mutta nämä eivät ole kaikki vahvuuteni. Olen tietoinen eri tavoista lisätä henkeä. Koska minulla on pieni salaisuus, en aio perustaa tätä lyhyttä artikkelia yleisölle. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikille henkilökohtaisista tiedoistani yksityisesti. Tekstoi siis henkilökohtaisesti, kun haluat mainita ehdottomasti mitään lahjojani.

Stefany - kuva
Stefany, 26
Sijainti: Rio de Janeiro, Brasilia
Ammatti: Kuntovalmentaja
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ruokia, ymmärrän vatsan ilahduttavan. Tykkään valmistaa jopa muutakin kuin ruokailua, se on harrastukseni ja saatat pitkään harrastaa. Racy pihvit, rapeat porkkanat, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse voisi olla hämmentynyt ruoanlaiton mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä ovat yleensä suurin osa vahvuuksistani. Ymmärrän erilaisia tapoja parantaa kaverin sielua. Koska pääsen pois pienestä mysteeristä, en esittele tätä lyhyttä artikkelia yleisölle. ei, kerron mielelläni suurimmasta osasta henkilökohtaisia tietojani yksityisesti. Siksi kirjoita minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua henkilökohtaisista pienistä lahjoistani.

Valerie Cruz

Valerie Cruz

Valerie syntyi 18. heinäkuuta 1976. Valerie tuli valokeilaan ei Kuvataide-tutkinnon, vaan viihdeteollisuuden aikansa vuoksi. Valerie on osa Showtimen Dexterin, Nipin ja Tuckin sekä True Bloodin näyttelijöitä.

Cameron Diaz

Cameron Diaz

Cameron syntyi 30. elokuuta 1972 englantilaiselle isälle ja kuubalaisen äidille. Hän on eläkkeellä oleva näyttelijä. Näyttelijäpäivinä hän esiintyi melko usein komedioissa ja useissa elokuvissa. Hänen debyyttinsä kuuluisuuteen tuli hänen aloittamisestaan mallinnusalalla.

Sinisilmäinen blondi on ansainnut monia Golden Globe -ehdokkaita ja voittanut faniensa sydämet. Vuonna 1999 hän voitti elokuvan ‘ hauskin näyttelijä ’ roolistaan elokuvassa Oleminen John Malkovich.

Natalie Martinez

Natalie Martinez

Natalie syntyi Yhdysvalloissa 12. heinäkuuta 1984. Pitkä ruskeaverikkö on esiintynyt monissa elokuvissa ja TV-ohjelmissa. Näyttelijän kyky näkyy hänen esiintymisessään musiikkivideoissa. Natalie on pystynyt suojaamaan kuuluisuutensa elämäntyyliä yksityiselämästään. Hän on edelleen varattu nainen huolimatta siitä, että hän on yksi kuumimmista kuubalaisista tytöistä.

Bianca Alexa Santos

Bianca Alexa Santos

Bianca syntyi 26. heinäkuuta 1990. Erinomaisella esityksellään Yhdysvaltain televisio-ohjelmassa Fosters, Biancan faneilla ei ole syitä rakastaa häntä. Bianca on seksikäs nuori nainen, fiksu ja dynaaminen. Bianca on suorittanut sosiologian tutkinnon ja on myös sujuva polyglot espanjaksi, englanniksi ja portugaliksi. Internetissä on monia seksikkäitä kuvia Biancasta: katsomalla niitä voitaisiin nähdä, miksi hän on yksi kuumimmista kuubalaisista tytöistä.

Melissa Fumero

Melissa Fumero

Melissa syntyi 19. elokuuta 1982. Melissa on pitkä nainen, joka on esiintynyt useissa elokuvissa. Melissan suosio johtui hänen rooleistaan televisio-ohjelmissa, kuten Brooklyn 99. Yhdessä näyttelyssään, Yksi elämä elää, hänellä on rooli todellisen aviomiehensä kanssa. Monet valokuvat hänestä Internetissä osoittavat, että hän on yksi kuumimmista kuubalaisista tytöistä.

Rosario Dawson

Rosario Dawson

Rosario Isabel Dawson syntyi 9. toukokuuta 1979 kuubalaiselle ja Puerto Ricon äidille. Rosario harjoittaa paljon aktiviteetteja, kuten laulamista, näyttelemistä, sarjakuvien kirjoittamista. Laajennuksena kykyjään hän menestyy myös tuottajana ja poliittisena aktivistina.

Rosario aloitti näyttelijäuransa lapsena Sesame-kadulla. Hänellä oli rooli vuoden 1995 elokuvassa lapset. Vaikka se herätti paljon kiistoja, hänen urallaan ei ole selviä esteitä. Hän näytteli elokuvissa kuten Sin City, Josie, Pussycats, Seven Pounds, ja lohko Miehet mustana.

Jeanine Mason

Jeanine Mason

Jeanine Marie Mason syntyi 14. tammikuuta 1991 Kuuban vanhemmille. Suurin osa hänen faneistaan alkoi rakastaa häntä hänen esiintymisensä jälkeen Joten luulet voivasi tanssia. Tanssiminen ei ole ainoa asia, jossa hän on hyvä. Jeanine on näyttelijä, joka tunnetaan esiintymisestään vuonna Greyn anatomiaKuninkaista ja profeetat, ja CSI: RikospaikkatutkimusRikolliset mielet, NCIS: Los Angeles. Jeaninen kuuluisuus tuli hänen esiintymisestään vuonna Joten luulet voivasi tanssia kun hän tuli voittajaksi.

Josie Loren

Josie Loren

Josie Loren Lopez syntyi 19. maaliskuuta 1987. Hyvin nuorena hän aloitti elokuvateollisuuden, esiintyen televisio-ohjelmissa kuten Cory talossa, Hannah Montana, Drake & Josh ja Medium. Suuri osa hänen kuuluisuudestaan tulee kuitenkin hänen roolistaan vuoden 2009 bangerissa, 17 Jälleen Matthew Perryn ja Zac Efronin kanssa. Josie näytteli näyttelyssä Nicole. Hänen erinomainen suorituksensa ajoi hänet tekemään suurempia asioita teollisuudessa.

1,57 metrin korkea kauneus on enemmän televisio-ohjelmissa kuin elokuvissa ja sillä on päärooli The Mentalisti, muiden esiintymisten kanssa Nuori ja nälkäinen, tee tai riko se, NCIS, jne.

Ana de Armas

Ana de Armas

Ana Celia de Armas Caso syntyi 30. huhtikuuta 1988. Ana oli alun perin näyttelijä Kuubassa ennen liittymistä Hollywoodin suurimpiin tähtiin. Saavuttuaan Hollywoodiin hän oli yksi ensimmäisistä kuubalaisista näyttelijöistä siellä. Kuubalainen-espanjalainen näyttelijä näytti ensimmäisen roolinsa elokuvassa 16-vuotiaana ja on edelleen säilyttänyt suosionsa teollisuudessa. Los Angelesissa toimiva näyttelijä on esiintynyt tähän mennessä yli 21 elokuvassa.

Eva Mendes

Eva Mendes

Eva de la Caridad Méndez syntyi 5. maaliskuuta 1974. Eva, joka on yksi kuumista kuubalaisista naisista, on malli, näyttelijä ja älykäs liikenainen. Vaikka hänellä on ollut monien merkittävien roolien lukumäärä Hollywoodissa niin monien vuosien ajan, hän on edelleen kuuluisa roolistaan Harjoittelupäivä.

Eva Mendes on pitänyt tauon näyttelijästä vuodesta 2014. Poissa näytöistä hänellä on ollut aikaa luoda CIRCA Beauty -niminen meikkilinja, jota myytiin vain Walgreensissa. Brändin luovana johtajana hän julkaisi valikoiman illallislevytuotteita, jotka hän myi Macy’sissä. Näiden tuotteiden jälkeen olivat vuodevaatteet ja liinavaatteet.

päätelmä

Kuubalaisia naisia kiitetään usein kauneudestaan, sillä monilla on tumma iho, kiharat hiukset ja sekoitus afrikkalaisia, espanjalaisia ja alkuperäiskansojen piirteitä. Kuubalaiset naiset tunnetaan myös luottamuksestaan ja itsenäisyydestään, ja heitä kuvataan usein intohimoisiksi ja joustaviksi. He arvostavat perhettä ja yhteisöä sekä nauttivat seurustelusta ja tanssimisesta musiikille kuten salsa ja rumba.

Muodin suhteen kuubalaiset naiset omaksuvat vaatteissaan usein eläviä värejä ja rohkeita kuvioita, jotka heijastavat maan rikasta kulttuuriperintöä. Kuuba on monimuotoinen maa, jolla on monimutkainen historia ja poliittinen tilanne. On tärkeää kunnioittaa ja arvostaa Kuuban kulttuurin ja yhteiskunnan monimuotoisuutta ja monimutkaisuutta sekä välttää stereotypioihin tai puolueellisuuksiin perustuvien tuomioiden tekemistä.

Projektin kirjoittaja

Author - Dashka Slater
Dashka Slater
Ajattelin aina, että kirjoittaminen oli liian vaikeaa ansaita rahaa, joten se ei ollut minun ykköstavoitteeni. Opiskeltuaan yliopistossa kokeilin erilaisia ammatteja, mutta romaanini ensimmäinen luonnos kirjoitettiin, kun sain työttömyysetuuksia. Mutta silloinkin menestys ei tullut heti. Muutin paljon väliaikaisia töitä jatkaessani kirjoittamista. Ja kaikki ei ollut turhaa.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet