GetBride Kuumat Puerto Rico -naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Dashka Slater
Päivitetty: 07 maalis 2023
1158 Näkymät

Kuumin Puerto Rico Women

Puerto Rico on Yhdysvaltojen rekisteröimätön alue, jonka väkiluku on neljä miljoonaa. Täältä löydät korkeimman pitoisuuden kauniita naaraita neliömetriä kohti. Viime vuosikymmenien aikana kuumat Puerto Ricon naiset ovat saaneet Miss Universumin tittelin viisi kertaa. Joten kun kyse on naisten valinnasta, Puerto Rico ei ole muuta kuin paratiisi.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
2148 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumin Puerto Rico Women

Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2592 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2255 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
1367 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3122 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3495 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Mikä tekee paikallisista kauneuksista niin houkuttelevia? Erinomaisten fyysisten ominaisuuksien lisäksi heillä on myös syviä persoonallisuuksia ja vahvoja hahmoja. Heistä tulee rakastavia vaimoja ja välittävä äiti. Ei ihme, että kuumat Puerto Ricon tytöt sattuvat olemaan suosittu valinta elämäkumppaneina länsimaisten miesten keskuudessa.

Jos haluat saada yhden niistä itsellesi, sinun on löydettävä oikea lähestymistapa häneen. Ja siksi sinun pitäisi lukea tämä artikkeli loppuun saakka.

Miksi Puerto Rican tytöt ovat niin kuumia?

Miehet, joilla on onni mennä seksikkäisiin Puerto Ricon naisiin, nauttivat tämän suhteen jokaisesta hetkestä. Paikalliset poikaset tietävät kuinka olla huomion keskipiste. Älykkyys yhdistettynä syntymättömään seksuaalisuuteen ovat “ -kortteja ”, joita he päättävät pelata. Ja he näyttävät johtavan peliäan mestarillisesti. Katsotaanpa kuinka Puerto Ricon tytöt pysyvät niin houkuttelevina vastakkaiselle sukupuolelle.

kauneus

Kun katsot kuumia Puerto Ricon naisia, et voi tehdä muuta kuin tunnustaa heidän luonnonkauneutensa. He eivät tarvitse meikkiä näyttääkseen houkuttelevalta. Kuten useimmat latinalaiset, he ovat hankkineet kauneutensa erilaisten verityyppien yhdistelmän ansiosta. Amerikan alkuperäiskansojen, Espanjan ja Kaakkois-Aasian rotujen jälkeläiset, Puerto Ricon naiset on unohtumaton ulkonäkö, joka vie heidät usein jalustalle.

Heidän hiukan parkittu iho on erittäin pehmeä ja heidän lihavat huulensa ovat niin herkkiä. Suurimmalla osalla Puerto Ricon tyttöjä on pitkät tummat hiukset, mustat tai ruskeat silmät ja pieni nenä. Mutta länsimaiset miehet ovat pääosin innostuneita intohimoisista, mutta ystävällisistä persoonallisuuksistaan. Olet ehkä kuullut “ Puerto Rican tulipalosta. ” No, se ei ole vitsi. Paikalliset naiset tunnetaan rohkeasta ja kovasta luonteestaan. Kun he kävelevät, puhuvat tai nauravat, he ilmaisevat ehdottoman luottamuksen. Joten he näyttävät tietävän miten käsitellä kaikenlaista tilannetta.

Fyysiset ominaisuudet

Puerto Ricon naisilla on luonnolliset käyrät, joiden avulla he näyttävät uskomattoman seksikkäiltä. Pitääkseen painonsa hallinnassa, heidän on työskenneltävä kehossaan koko ajan. Joten urheilu ei ole heille tyhjä sana. Lisäksi ne eivät ole liian korkeita tai liian lyhyitä. Heillä on kohtalainen korkeus, mikä antaa heille mahdollisuuden päästä mallinnusuraan.

Puerto Rican morsiamet ovat pakkomielle muotista. Suurin osa heistä seuraa uusimpia suuntauksia näyttääkseen tyylikkäältä. Käyttämällä tiukkoja vaatteita, he tekevät hahmoistaan yleensä vielä viettelevämpiä. He pitävät huolta itsestään, joten heidän hahmonsa pysyvät aina hyvässä kunnossa.

kulttuuri

Puerto Ricolla on ainutlaatuinen kulttuurinsa huolimatta läheisestä yhteydestä Yhdysvaltoihin. Paikalliset ihmiset osoittavat täydellistä kunnioitusta perinteilleen ja arvoilleen, joissa perhe on erityisessä paikassa. Jos aloitat treffin kuuman Puerto Ricon tytön kanssa, näet kuinka vakavaksi hänestä tulee, kun kyse on hänen kansakunnastaan ja yhteiskunnallisista normeista. Hän ei välitä modernista feminismistä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että hänellä ei olisi henkilökohtaisia tavoitteita. Tärkeintä on, että hän ei koskaan tee jotain perhe-elämänsä kustannuksella. Siten keskimääräinen Puerto Ricon tyttö yrittää nauttia rentouttavasta mutta vastuullisesta elämäntavasta.

Paikallinen kulttuuri näyttää yhdeltä suurelta seikkailulta, olipa kyse tanssimisesta tai laulamisesta. Joten sinulla on paljon tutkittavaa ennen kuin asut Puerto Ricon vaimon kanssa.

Miesten suosio

Kuumista Puerto Ricon naisista tulee usein miesten kiinnostuksen kohteita. Joten he tottuivat liialliseen huomioon persoonallisuutensa. Lisäksi he osaavat käyttää sitä omaan hyödykseen. Jos he pitävät miehestä, he tietävät kuinka saada hänet helposti. Siksi löydät paljon amerikkalaisia ja eurooppalaisia miehiä, jotka päättävät mennä naimisiin paikallisten tyttöjen kanssa. Puerto Ricon naisten seksikkäisyyden ja älykkyyden kirjaimellisesti lumoamana he sitovat mielellään solmun yhteen heistä. Useimmissa tapauksissa he eivät tule katumaan päätöstään. Näistä latinalaisista kauneuksista tulee omistautuneita kumppaneita osoittamalla ehdotonta rakkautta ja huolenpitoa. Tietenkin, monet kullankaivajat jahtaavat länsimaisia miehiä. Heidän tehtävänsä on mennä naimisiin rikkaan ulkomaalaisen kanssa, muuttaa ulkomaille ja ottaa kaikki rahansa. Mutta emme voi syyttää kaikkia Puerto Ricon tyttöjä tämän likaisen pelin pelaamisesta.

Kuumat Puerto Rico -naiset ovat täällä oikea valinta

Nicki, 24
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Jasmin, 23
Verkossa
Paraty, Brasilia
kyllä
Stefany, 26
Verkossa
Rio de Janeiro, Brasilia
Ei
Rita, 27
Verkossa
Miami, Yhdysvallat
kyllä
Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Juliana, 27
Verkossa
Curitiba, Brasilia
Ei

15 kuumin Puerto Rican tyttö

Puerto Rico on pieni saarivaltio, jossa on joitain maailman kauneimmista naisista. Ne voidaan tunnistaa tummista hiuksistaan, sileästä ihostaan ja iloisista kasvoistaan. Etkö ole tavannut heitä aikaisemmin? Sitten on oikea aika tarkistaa kuumimmat Puerto Ricon naiset alla olevasta luettelosta.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

24. heinäkuuta 1969

Laulaja ja näyttelijä

Jennifer Lopezista on todennäköisesti tullut Puerto Rican diasporan suosituin edustaja. 17-vuotiaana hänestä päätettiin tulla elokuvatähti, joka aloitti osallistumisen useisiin esiintymisiin. Esitettyään musikaalien alueellisissa tuotannoissa Jeesus Kristus Supertähti ja Oklahoma, hänet kutsuttiin pieniin rooleihin televisiossa. Hänen breakout-roolinsa biokuvassa Selena teki hänestä tuolloin eniten palkatun latinalaisen näyttelijän. Hänen roolit Anacondassa ja U Turnissa saivat myös kriittisen tunnustuksen. Jennifer Lopezin musiikkiura ei tarvitse esittelyä. Tiedät varmasti hänen valtavat hittinsä, kuten “ Jos sinulla oli rakkauteni ”, “ Odottaa tänä iltana ”, “ Rakkaus Älä maksa asiaa ”, “ Jenny lohkosta ” ja “ kerroksessa ”. Nyt kun hän on 51-vuotias nainen, hän onnistuu pysymään seksisymbolina miehille ja naisille ympäri maailmaa.

Rita Moreno

Rita Moreno

11. joulukuuta 1931

Näyttelijä, tanssija ja laulaja

Huolimatta siitä, että hän oli vanhempi vuosi, Rita Moreno on edelleen Puerto Ricon viehätysvoiman ruumiillistuma. Hän aloitti uransa Hollywoodin kultakaudella. Muistat varmasti hänen pääosissa klassisissa elokuvissa, kuten Laulaminen sateessa, West Side Story, ja kuningas ja minä. Hän osoitti myös laulamistaidonsa vuonna Muppet-show, joka toi hänelle Grammyn. Itse asiassa hänen ehdoton kykynsä hyväksyttiin useilla palkintoilla, kuten Emmy, Oscar ja Tony. Kuten sanotaan, lahjakas henkilö on lahjakas kaikkialla. Rita Moreno syntyi todistamaan tämän teorian olevan oikein.

Alicia Moreda

Alicia Moreda

1. marraskuuta 1912 – 13. kesäkuuta 1983

Saippuaoopperan näyttelijä

On kulunut jonkin aikaa siitä, kun Alicia Moreda lähti tästä maailmasta. Mutta muistamme silti hänen silmiinpistävän kauneutensa ja absoluuttisen karismansa. Huolimatta siitä, että hän oli edelläkävijä televisioalalla, hän aloitti uransa teatterissa. Televisiotuottajat ovat huomanneet hänet. Hänen roolinsa komediassa, El Caso de la Mujer Asesinadita, oli hänen filmografiansa ensimmäinen iso hitti. Myöhemmin hän näytteli Casos y cosas de casa ja La Gata. Alician vaikutusta saippuaooppereiden kasvavaan suosioon televisiossa ei voida tuskin aliarvioida.

Victoria Justice

Victoria Justice

19. helmikuuta 1993

Näyttelijä ja laulaja

Victoria Justice aloitti uransa Nickelodeonissa 2000-luvulla, pääosassa Zoey 101 ja voittaja. Vuonna 2013 hän esitteli debyyttis singlensä “ Kulta ” ja “ Girl Up ”, jotka yleisö tapasi lämpimästi. Julkaistuaan pari albumia hän päätti keskittyä näyttelijäharrastuksiinsa. Victorialla on jo pari hyvää elokuvaa selänsä takana. Nämä sisältävät Puutarha, tuntematon, Outcasts, kesäyö, ja Luottamus. Hän on siirtymässä Nickelodeon-tytön kuvasta aikuisten rooleihin vakavissa teoksissa.

Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez

12. heinäkuuta 1978

Näyttelijä

Michelle Rodriguezilla oli läpimurto-rooli ammattimaisena nyrkkeilijänä vuonna 2006 Tyttötaistelu. Hänen debyytinsä sai kriittisen suosiota ja useita ehdokkaita arvovaltaisiksi palkintoiksi. Vuonna 2001 hän liittyi elokuvan näyttelijöihin Nopea ja raivoissaan. Hän muutti rooliaan sarjan kuudessa seuraavassa elokuvassa. Asemalla itsensä toimintaelokuvien näyttelijäksi, hän esiintyi Resident Evil, S.W.A.T., taistelu: Los Angeles, ja Avatar. Lisäksi hänellä on enemmän kuin useita ääni-esiintymisiä videopeleissä, kuten Call of Duty ja Halo. Projektit, joihin hän osallistui, ansaitsivat yhteensä yli $ 5 miljardia. Tämä teki Michellestä yhden menestyneimmistä näyttelijöistä toimintagenressä ja yhden tunnetuimmista latinalaisista naisista Hollywoodissa.

Ana Ortiz

Ana Ortiz

25. tammikuuta 1971

Näyttelijä ja laulaja

Ana Ortiz suunnitteli rakentavansa uransa baletti- tai musiikkiteollisuudessa. Mutta hän nousi kuuluisuuteen näyttelijänä. Hänen näyttelijä debyytti tapahtui alueellisen teatterin lavalla, jossa hän esiintyi Vaaralliset yhteyshenkilöt. Myöhemmin hän muutti suurelle näytölle pääosissa Kunto punainen, herra St. Nick, Carolina, Tortilla Heaven, ja monet muut. Mutta hänen suurimpana menestyksensä tuli useita rooleja televisiosarjoissa, kuten Ruma Betty, pikkutyttö kadonnut, ja Petolliset mielet. Hän sai jopa pari televisiopalkintoa pitkän uransa aikana televisiossa.

Mariana Paola Vicente

Mariana Paola Vicente

8. tammikuuta 1989

Näyttelijä ja malli

Mariana Paola Vicente tunnetaan parhaiten kruunatuna Miss Universe Puerto Rico 2010 -tapahtumana. Saatuaan kauneushaastajan tittelinhaltijan, hän aloitti esiintymisen mainoksissa ja yhteistyössä muotimerkkien kanssa. Hän kokeili myös onneaan elokuva- ja televisioteollisuudessa esiintymällä Itsetön, 5 häitä, nopeustapaukset, chick-taistelu, samoin kuin American Horror Story, Scream Queens, ja Lucifer. Mariana näyttää olevan yksi niistä naisista, joka tietää mitä haluaa, joten hän vain etsii sitä.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Espanjan treffisivusto - kuva
07.03.2023
9465
Espanjan treffisivusto
Rakkauden löytäminen voi olla toisinaan haastavaa, ja siksi monet yrittävät lisätä mahdollisuuksiaan etsimällä Internetiä. Mutta siellä se muuttuu sotkuisemmaksi. Siellä on paljon kauniita naisia ja tyttöjä niin monilla espanjalaisilla treffisivustoilla, joista valita. 
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen? - kuva
07.03.2023
9277
postimyynnissä morsian Hinnoittelu: Kuinka paljon vietät vieraan vaimon löytämisen ja ostamisen?
Kukaan ihminen maailmassa ei kieltäytyisi elämästä onnellista henkilökohtaista elämää kauniin ja luotettavan kumppanin kanssa: jaa parhaat hetket, seikkailut ja muistot, rakenna tulevaisuus yhdessä, ja kehittyä henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti.
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän - kuva
07.03.2023
8896
postimyynnissä morsian Tilastot 2023: Ikä, ammatti, alkuperä ja enemmän
Joskus huomaat, että haluat aloittaa uuden – löytää unelmiesi naisen ja kasvattaa lapsia. Mutta entä jos tyypilliset amerikkalaiset naiset eivät enää sovi elämän tavoitteisiisi? Tuhannet kaverit etsivät ihania perinteisiä naisia ulkomailta – postimyynnissä morsian.

Löydä kauneimpien tyttöjen profiili Täällä

Jasmin - kuva
Jasmin, 23
Sijainti: Paraty, Brasilia
Ammatti: Valokuvamalli
Lapset: kyllä
Minusta

Jos pidät mehukkaista ravintoloista, tiedän vaiheet oman vatsasi onnellisemmaksi tekemiseksi. Rakastan ruoanlaittoa paljon muutakin kuin vain ruokailua, se on harrastukseni ja pitkäaikainen intohimoni. Mehukas pihvi, rapea peruna, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni voivat hämmentää itse Andre Micheliniä. Mutta nämä yleensä kaikki taitoni. Olen varma, että monia tapoja parantaa kaverin henkeä. Koska minun on kirjauduttava pois pieni palapeli, en esittele tätä erityistä artikkelia yhteiskunnallisesta. Ilmoitan kuitenkin iloisesti yksityisestä tunteestani. Siksi kirjoita minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua henkilökohtaisista pienistä aarteistani.

Anisha - kuva
Anisha, 25
Sijainti: Merida, Venezuela
Ammatti: Juhlien järjestäjä
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ravintoloita, tiedän vaiheet vatsan onnelliseksi tekemiseksi. Kaikki rakastavat ruoanlaittoa paljon enemmän kuin vain illallista, se on intohimoni ja harrastat pitkään. Mehukas pihvit, rapeat porkkanat, merenelävien liikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni voivat hämmentää itse Andre Micheliniä. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki erikoisuuteni. Tiedän monia tapoja nostaa miehen henkeä. Koska haluan hypätä pienen mysteerin, en esittele näitä tietoja julkisesti. Vaikka ei, ilmoitan sinulle iloisesti kaikista henkilökohtaisista taitoistani yksityisesti. Joten kirjoita itselleni aina, kun olet epätoivoisesti puhunut henkilökohtaisista lahjoistani.

Selena - kuva
Selena, 24
Sijainti: Bogota, Kolumbia
Ammatti: kosmetologi
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Rakastan paljon enemmän kuin ravintoloiden valmistelua, se on henkilökohtainen harrastukseni ja pitkäaikainen harrastukseni. Racy pihvit, rapeat perunat, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni ovat Andre Michelinin itsensä hämmentyneitä. Mutta nämä eivät ole kaikki erikoisuuteni. Olen tietoinen monista tavoista lisätä kaverin sielua. Koska olen hypännyt pienestä salaisuudesta, en esittele tätä lyhyttä artikkelia henkilökohtaiseen. Mutta ei, kerron mielelläni kaikista kokemuksistani itsenäisesti. Siksi tekstiviesti minulle, kun haluat keskustella henkilökohtaisista aarteistani.

Hermosa - kuva
Hermosa, 20
Sijainti: Ubud, Bali
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukasta illallista, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Pidän ruoanlaitosta paljon muutakin kuin vain illallista, se on intohimoni ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki taitojani. Olen tietoinen eri tavoista nostaa henkeä. Koska jätän pienen mysteerin, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseen. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikista henkilökohtaisista kokemuksistani yksityisesti. Kirjoita siis minulle henkilökohtaisesti teksti, jos olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista aarteistani.

Natalie Morales

Natalie Morales

6. kesäkuuta 1972

Toimittaja

Natalie Morales on amerikkalainen toimittaja Puerto Ricon syntyperää. Hänet tunnetaan tällä hetkellä NBC Newsin kasvona. Hän on myös Today Show West Coast -ankkuri, joka esiintyy usein muissa ohjelmissa, kuten Dateline NBC ja NBC Nightly News. Pitkän menestyneen toimittajauransa aikana hän työskenteli ensimmäisenä aamuankkurina, kameraoperaattorina, toimittajana ja viikonlopun toimittajana. Vuonna 1999 hänet valittiin yhdeksi 50 vaikutusvaltaisimmasta latinasta. Hänen tiedotteensä latinalaisamerikkalaiselle päivälehdelle El Diario La Prensa toi nimensä jalustalle.

Adrienne Bailon

Adrienne Bailon

24. lokakuuta 1983

Laulaja, näyttelijä ja televisio-isäntä

Ricky Martin toi Adrienne Bailonin musiikkiteollisuudelle nähtyään hänen laulavan kirkon kuorossa Madison Square Gardenissa. Hän työskenteli varalaulajana hänen Livin la Vida Loca -kiertueensa aikana vuonna 1999. Myöhemmin hän liittyi tyttöryhmään 3LW, joka tunnetaan sellaisista kappaleista kuin “ Ei enempää ”, “ Playas Gon ’ Play ” ja “ I Do ”. Aloitettuaan soolouransa hän näytteli elokuvissa kuten Koalitio ja Olen rakastunut kirkon tyttöyn. Taistellessaan Rob Kardashiania hän esiintyi kahdeksassa jaksossa Keeping Up with the Kardashians -tapahtumasta. Hänen henkilökohtainen show Empire Girls: Julissa ja Adrienne oli myös valtava menestys televisiossa.

Raquel Castro

Raquel Castro

17. marraskuuta 1994

Näyttelijä, laulaja ja lauluntekijä

Raquel Castro alkoi toteuttaa toimintatavoitettaan nuorena. Hänen debyytinsä oli sarjassa, Kolmas kello. Myöhemmin hän ilmestyi sisään Jersey tyttö yhdessä Ben Affleckin ja Jennifer Lopezin kanssa. Hänet voidaan nähdä myös useissa itsenäisissä elokuvissa, kuten Pikku karannut ja Värin jäljet. Näyttelijäuransa lisäksi hän yritti valloittaa myös musiikkiteollisuuden. Hän osallistui The Voice -kauden ensimmäiseen kauteen, jossa hän onnistui etenemään ensimmäiselle kierrokselle ennen eliminointia. Raquelilla on lauluntekijäkyky, joka on saanut hänet kirjoittamaan kauniita sanoituksia joillekin TV-sarjoille, kuten Carmen Sandiego ja Songland.

Aubrey Plaza

Aubrey Plaza

26. kesäkuuta 1984

Näyttelijä, koomikko ja tuottaja

Audrey Plazan piti käydä läpi useita harjoittelupaikkoja ennen kuin hän esiintyi luonnoksessa komediassa Upright Citizens Brigade Theatressa vuonna 2004. Tällöin hän löysi kykynsä stand-up-koomikkona. Hänet kutsuttiin Laugh Factory- ja The Impro- ja Jeannie Tate Show -tapahtumiin. Vuonna 2009 hän sai suuren roolin suositussa televisio-ohjelmassa Parks and Recreations, joka toi hänen ehdokkuutensa ALMA- ja Imagen-palkintoihin. Hänellä on myös pari roolia onnistuneissa elokuvissa, kuten Musta karhuLikainen isoisä, ja Tietoja Alexista.

Joan Smalls

Joan Smalls

11. heinäkuuta 1988

Malli ja näyttelijä

Joan Smallsilla oli varhaisesta lapsuudesta lähtien kaikki tullut supermalliksi. Valmistuttuaan Puerto Ricon Interamerican yliopistosta hän muutti New Yorkiin jatkamaan mallinnusuraa. Alussa hän esiintyi Nordstromin ja Liz Claibornen kampanjoissa. Myöhemmin hän keskittyi kiitotien työhön mallinntamalla haute couture -kokoelmia kuuluisille tuotemerkeille, kuten Chanel, Prada, Yves Saint Laurent, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Versace ja monet muut. Hän oli myös ensimmäinen Latina-malli, josta tuli Estée Lauderin kasvot. Vuonna 2013 hänet lisättiin Forbes ’ -luetteloon maailman eniten maksetuista malleista.

Viviana Ortiz

Viviana Ortiz

12. syyskuuta 1986

Näyttelijä ja malli

Viviana Ortiz on aina ollut silmiinpistävä ulkonäkö, jonka avulla hänestä tuli menestyvä malli ja näyttelijä. Hänet kruunattiin Miss Universe Puerto Rico 2011 -tapahtumaksi ja hän sai Payless Best Catwalk -palkinnon. Myöhemmin hän kilpaili Univisionin Nuestra Belleza Latina 2013 -tapahtumassa, jossa hän edusti Puerto Ricoa. Pitkien ja väsyttävien harjoitusten jälkeen Viviana sijoittui kolmanneksi. Tämä älykäs tyttö sai stipendin opiskeluun Televisan Centro de Educacion Artistica (CEA) -tapahtumassa Meksikossa.

Erica Mena

Erica Mena

8. marraskuuta 1987

Televisiopersoonallisuus ja malli

Koska Erica Mena on Puerto Ricon ja Dominikaanisen alkuperän, hänellä on eksoottinen ulkonäkö. Tämä auttoi häntä rakentamaan menestyvän uran mallina. Hän esiintyi useissa mainoksissa ja musiikkivideoissa Chris Brownille, Fabolousille, Akonille ja Fat Joelle. Päätunnustus tuli hänen rooliensa jälkeen televisioprojekteissa, kuten Kourtney & Khloe Ota Miami ja Rakkaus ja hiphop: New York. Hän kokeili myös kirjailijan taitojaan kirjoittamalla Confirmed Bachelorette -elokuvan Chronicles ja Underneath It All. Kriitikot ja yleisö hyväksyivät molemmat teokset.

Roselyn Sánchez

Roselyn Sánchez

2. huhtikuuta 1973

Laulaja, näyttelijä, tanssija ja tuottaja

Roselyn Sánchez sai ensimmäisen suosionsa tanssijana ja Qué Vacilón -näyttelyn isäntänä. Tänä aikana hänet kruunattiin Miss American Petite -tapahtumaksi, joka takasi hänen kansainvälisen maineensa. Kahden viime vuosikymmenen aikana hänet on lisätty Maxim Magazine, AskMen.com kauneuslistoihin; ja FHM monta kertaa. Hän jatkoi näyttelijäuransa suosituissa elokuvissa, kuten Rush Hour 2, Chasing Papi, alaluokka, ja Cayo. Lisäksi hän nauhoitti musiikkialbumin Borinqueña, jossa hän osoitti laulamiskykynsä parhaalta puolelta.

päätelmä

Unelmasi naimisiin yhden seksikkäiden Puerto Ricon tyttöjen kanssa ovat perusteltuja. Näillä viehättävillä kauneuksilla on kaikki valaisemaan elämääsi. Joten lopeta ajan tuhlaaminen ja ala etsiä täydellistä ottelua Puerto Ricon naisten keskuudessa. Nyt tiedät, että he ovat täysin sen arvoisia.

Projektin kirjoittaja

Author - Dashka Slater
Dashka Slater
Ajattelin aina, että kirjoittaminen oli liian vaikeaa ansaita rahaa, joten se ei ollut minun ykköstavoitteeni. Opiskeltuaan yliopistossa kokeilin erilaisia ammatteja, mutta romaanini ensimmäinen luonnos kirjoitettiin, kun sain työttömyysetuuksia. Mutta silloinkin menestys ei tullut heti. Muutin paljon väliaikaisia töitä jatkaessani kirjoittamista. Ja kaikki ei ollut turhaa.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet