GetBride Latinalaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
1459 Näkymät

Treffit latinalaisilla naisilla

Ennen kuin päätät lopulta löytää latinalaisen tytön sitoutumaan häneen, sinun pitäisi voida perustella valintasi. Treffit jonkun kanssa, koska hän on houkutteleva tai suosittu, ei ole oikea vaihtoehto. Olemme varmoja, että suurin osa tätä artikkelia lukevista miehistä on hurmaa latinalaisten naisten kauneudesta ja siksi pakkomielle treffailusta. Jos luulet, että kiireessä oleminen on hyvä tapa treffailla, olet väärässä.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
1602 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Treffit latinalaisilla naisilla

Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3047 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
1687 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3623 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2787 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2297 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Kuumat latinalaiset naiset haluavat sinut tänne

Yleensä kypsät persoonallisuudet mieluummin luottavat ennakointiin ja rationalismiin valitessaan elämäkumppania. Haluamme sinun seuraavan tätä esimerkkiä; siksi olemme luoneet tämän treffiopas, joka kattaa näkökohdat ja yksityiskohdat, joita voit jättää huomioimatta etsiessäsi tietoja itse.

Ennen kuin aloitamme matkan latinalaisten naisten maailmaan, pidämme tarpeellisena selventää joitain kohtia. Ja ensimmäinen on kansallisuus. Mitä tiedät latinalaisten naisten syntymästä? Olemme varmoja, että vastaat siihen, että nämä upea naiset asuvat jossain Latinalaisessa Amerikassa. Tämä alue kattaa kaikki Etelä- ja Keski-Amerikka, joten jos haluat mennä päivämäärään a Latinalaiset naiset, sinun tulisi kiinnittää huomiota naisiin, jotka asuvat Brasiliassa, Puerto Ricossa, Kuubassa, Argentiinassa, Kolumbiassa jne.

No, seuraava looginen kysymys: kenelle tämä opas on? Olemme tehneet valtavaa työtä, tarkistaneet paljon tietoa tästä aiheesta yhdestä tarkoituksesta: auttaaksemme yksinäisiä miehiä onnistumaan treffailla kuumia latinalaisia naisia. Tämä opas on kirjoitettu pääasiassa miehille, jotka asuvat kaukana Latinalaisesta Amerikasta eivätkä tunne kulttuuriaan, perinteitä ja tapoja.

Latinalainen treffailukulttuuri

Latinalaiset naiset ovat viehättävimpiä ja seksikkäimpiä naisia. Rannoilla voi olla vaikea vastustaa latinalaisia naisia bikinissään. Saatat siis haaveilla löytääksesi yhden Latinalaisista maista. Ennen yritystäsi sinun pitäisi tietää enemmän heidän treffikulttuuristaan. Tässä ovat asiat, jotka tiedät paremmin:

 • Perheen arvot. Ei ole väliä, treffatko naista uskonnollisesta taustasta vai joku, jolla on nykyaikaiset arvot. Perhekonsepti on aina latinalaisten naisten prioriteetti. Siksi, kun treffit heitä, sinun pitäisi tietää, että heidän perheidensä tapaaminen on väistämätöntä. Monissa tapauksissa sinun on saatava heidän hyväksyntänsä.
 • Olla avoin ja tunnepitoinen. Latinalaisessa treffikulttuurissa kaikki on avointa suhteiden suhteen. Kun treffit latinalaista naista, hän on selvä odotustensa kanssa. Lisäksi he ovat melko ilmeikkäitä tunteidensa suhteen, olivatpa ne positiivisia tai negatiivisia. He ovat myös alueellisia ja kateellisia.
 • Sitoutuminen. Et voi treffata useita naisia kerrallaan, kun treffit latinalaisia naisia. Sinun pitäisi vakuuttaa ladysi, että olet valmis sitoutumaan. Muuten sinulla ei ehkä ole mahdollisuutta olla hänen kanssaan. Uskollisuus on yksi kriittisimmistä näkökohdista, joihin latinalaiset naiset ovat pakkomielle.

Latin Women-2

Jos päätät treffata yhtä näistä kuumista latinalaisista naisista, joita näet sosiaalisessa mediassa, sinun pitäisi olla valmis uppoutumaan kulttuuriin,

ellet asu Latinalaisessa Amerikassa. Todennäköisesti ihmiset, jotka ovat käyneet läpi tämän artikkelin ja kiinnostuneet siitä, eivät tiedä mitään Latinalaisen Amerikan naisista ja latinalaisesta treffikulttuurista. Sinulla voi olla yleistä tietoa tästä aiheesta, mutta se ei riitä, jos haluat rakentaa onnellisia ja terveellisiä suhteita latinalaisiin naisiin. Älä huoli, se ei ole iso juttu.

Päätimme aloittaa tämän oppaan antamalla sinulle käsityksen latinalaisesta treffikulttuurista ja tuhoamalla joitain myyttejä, joita saatat löytää Internetistä. Joten sanoa, että Latinalaisen Amerikan naiset lähestyvät suhteita eri tavalla, ei tarkoita sanoa mitään. Vaikka onnistuit tapaamaan naisia eri mantereilta, et ole silti valmis tapaamaan latinalaisia morsiamet. Suhteellisen pieni osa Latinalaisen Amerikan naisista on tulevaisuuteen suuntautuvia ja edistyksellisiä: ylivoimainen enemmistö nuorista naisista painottaa suuresti perinteitä. Se on vanhempien sukupolvien vaikutus.

Uskonnolla ja kulttuurilla on suuri rooli latinalaisten elämässä, joten ei ole ihme, että melkein puolet näistä seksikkäistä latinalaisista naisista, joita tapaat, ovat perinteisiä ytimelle. Kuten jo ymmärsit, perhe tarkoittaa paljon latinalaisille naisille. Jos päiväilet latinalaista tyttöä ja luotat pitkäaikaisiin suhteisiin, ensisijaisena tavoitteena on tehdä hänen perheestään kuin sinä. Se takaa menestyksesi. On laaja mielipide, että latinalaiset tytöt etsivät rikkaaa ulkomaalaista, joka varmistaa paremman tulevaisuuden. Se on kuitenkin myytti. Latinalainen treffikulttuuri ei tarkoita mitään sellaista. Päinvastoin, suurimmalla osalla latinalaisista naisista ei ole kirvestä hioa: he mieluummin valitsevat elämäkumppanit miesten persoonallisuusominaisuuksien perusteella.

Joten tämän nopean yleiskatsauksen pitäisi auttaa sinua ymmärtämään latinalaisen treffikulttuurin perusteet ja valmistamaan sinut latinalaiseen treffimatkaan. Mutta nyt keskustellaan joistakin latinalaisten tyttöjen ominaisuuksista, jotka ovat tärkeitä useimmille yksinäisille miehille.

Latinalainen nainen on erittäin kuuma

Tämä tosiasia on ilmeinen kaikille. Latinalaiset naiset ovat maailman houkuttelevimpia ja upeimpia naisia. Kauneusstandardit muuttuvat, mutta Latinalaisen Amerikan maiden naiset ovat edelleen kauniita ja kuumia. Kunkin Latinalaisen maan naisilla on erityispiirteet; on kuitenkin mahdollista sanoa, että keskimääräinen korkeus, tummat hiukset, hyvä muoto ja parkittu iho. Lähes kaikki näkemäsi kuumat latinalaiset naiset tietävät olevansa kauniita; siksi he ovat itsevarmoja. Älä usko, että kaikki latinalaiset tytöt pakenevat itseäsi vain siksi, että olet ulkomaalainen. Ei, ole valmis taistelemaan heidän kiintymyksensä puolesta.

Latinalaisten tyttöjen houkutteleva ulkonäkö on seurausta geneettisestä sekoituksesta ja tyttöjen ’ -pyrkimyksistä. Naiset välittävät itsestään: he korostavat ihonhoitoa, kuulevat kosmetologeja, pukeutuvat hyvin ja näyttävät aina siistiltä. Ja sinun on tehtävä sama.

Latinalaiset naiset ovat uskollisia

Jos tyttöystäväsi on latinalainen, saatat olla varma, että hän ei koskaan huijaa sinua. Jotkut Pohjois-Amerikan, Aasian tai Euroopan naiset eivät voi ylpeillä tämän laadun saamisesta. Sinun ei kuitenkaan pitäisi ajatella, että latinalaiset naiset ovat uskollisia, koska he pitävät sinua mahdollisuutena saavuttaa parempi elämä. Uskollisuus on heidän luonteeltaan. Kun sanomme, että latinalaiset naiset ovat uskollisia, tarkoitamme myös, että he ottavat poikaystävänsä tai aviomiehensä puolelle riippumatta siitä.

Mutta sinun pitäisi myös tietää, että heidän uskollisuutensa aiheuttaa kateutta. Jos sinulla oli tapana olla ilmainen elämäntapa ja flirttailla kaikkien näkemiesi houkuttelevien tyttöjen kanssa, ole valmis luopumaan siitä. Latinalaiset naiset haluavat sinun vastavuoroisesti heidän rakkautensa ja uskollisuutensa.

Latinalaiset tytöt avioliittoon ovat perhekeskeisiä

Naisilla on useimmissa Latinalaisen Amerikan maissa vahvat perhearvot. Aloittaessaan suhteita he pyrkivät yhden tavoitteen — rakentamaan onnellisen perheen. Latinalaisen naisen löytäminen lyhyestä suhteesta tai jopa yhden yön osastosta on tarpeeksi vaikeaa. On naisia, joilla on tulevaisuudennäkymiä elämästä, mutta he muodostavat vähemmistön. Muut latinalaiset tytöt haaveilevat perheen perustamisesta. He rakastavat välittämistä aviomiehestään ja lapsistaan, ruoanlaittoa herkullisia ruokia, pitää talonsa puhtaana ja viettää aikaa rakkaansa kanssa.

Sinun pitäisi tietää, että perinteinen perhemalli vallitsee täällä. Miehen on tarkoitus olla päätöksentekijä ja perheen pää. Naisen tehtävänä on huolehtia perheenjäsenistä — olla kotitekoisia. Se ei kuitenkaan estä heitä liikkumasta tikkaita ylöspäin työssä.

Etsitkö joku uusi? Kokeile latinalaisia naisia täältä

Charlotte, Yhdysvallat
Ei
Juliana, 27
Verkossa
Curitiba, Brasilia
Ei
Jasmin, 23
Verkossa
Paraty, Brasilia
kyllä
Sarah, 23
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Melissa, 33
Verkossa
Meksikon kaupunki, Meksiko
kyllä
Karla, 26
Verkossa
Montevideo, Uruguay
Ei

Kuinka mennä päivämäärään latinalaisiin tyttöihin?

Jos et kuulu niihin miehiin, jotka matkustavat ympäri maailmaa ja hakevat tyttöjä satunnaisiin kokouksiin, saatat tarvita tehokkaita vinkkejä latinalaisten naisten treffailusta. Olemme jo tutustuneet paikalliseen treffikulttuuriin ja latinalaisten naisten ominaisuuksiin, jotka tekevät heistä suosittuja yksin miesten keskuudessa ympäri maailmaa. Valitettavasti nämä tiedot eivät riitä takaamaan menestystä treffailussa. Tässä on keskeisiä vinkkejä, jotka auttavat latinalaista päivämäärääsi ymmärtämään, että kannattaa tulla hänen elämänkumppaniksi.

Ole herrasmies

Vaikka latinalainen kulttuuri ja perinteet ovat jyrkässä ristiriidassa alkuperäiskulttuurisi kanssa, jotkut näkökohdat saattavat olla samat. Esimerkiksi, kuten tämä: riippumatta siitä, missä maassa päätät käydä ja minkä tytön valitset, sinun tulee muistaa yksi asia: herrasmies on velvollisuutesi. Tämä käyttäytymismalli tarkoittaa, että sinulla on avain minkä tahansa tytön sydämeen. Toivomme, ettei tarvitse selittää, mitä tarkoittaa olla herrasmies. Lähes kaikki miehet ovat jossain määrin herroja. Onneksi se ei vaadi viettämään paljon aikaa erityisen tiedon hankkimiseen. Ole kohtelias, kohtele tyttöystävääsi kunnioittavasti ja tarjoa apua tarvittaessa.

Älä koskaan valehtele

Kauniit latinalaiset morsiamet arvostavat uskollisuutta ja rehellisyyttä enemmän kuin mikään muu laatu. Älä yritä valehdella naisellesi: ennemmin tai myöhemmin totuus paljastuu. Monet miehet mieluummin valehtelevat näyttääkseen paremmalta tyttöystävänsä silmissä tai piilottaakseen joitain tosiasioita heidän aiemmasta elämästään. Jos olet samanlaisessa tilanteessa, suosittelemme kertomaan totuuden. Varmista, että tyttöystäväsi arvostaa rehellisyyttäsi, ja te kaksi löydät ratkaisun ongelmaan. Jos päätät valehdella latinalaiselle tytöllesi, voit menettää hänen luottamuksensa ikuisesti.

Kerro hänelle perheestäsi

Kun kysyt lati-naista ulos, sinun on oltava valmis kuuntelemaan häntä: Latina-tytöt haluavat kertoa ihmisille perheistään. Et ehkä halua kuunnella tarinoita päiväysperheestäsi ja kertoa hänelle lähisukulaisistasi, mutta sinun on tehtävä se. Jos yrität keskeyttää latinalaisen tyttösi tai muuttaa aihetta, sinulla ei ole mahdollisuutta saada seuraavaa päivämäärää. Siksi paras mitä voit tehdä, on ottaa kertojan rooli ja alkaa kertoa naiselle enemmän perheestäsi.

30 latinalaisilta ystäviltä opittua oppituntia

Latinalaiset naiset

Paras tapa oppia jotain on oppia kokemuksesta. Ymmärrämme, että sinulla ei ole niin paljon aikaa kehittää strategioita voittaa tyttöjä, testata heitä, kärsiä tappioita ja käydä läpi koko asia uudelleen. Sillä ei ole mitään järkeä, koska monet miehet ovat jo tehneet sen meidän puolestamme. Ainoa mitä meidän on tehtävä, on lukea heidän kokemuksistaan ja ottaa siitä oppitunti. Olemme löytäneet aiheesta aiheita käsitteleviä blogeja, artikkeleita ja kirjoja, oppineet niitä taaksepäin ja eteenpäin ja olemme valmiita tekemään yhteenvedon tiedoista. Tarkista nämä 30 latinalaisilta ystäviltä opittua ja löydä täältä arvokkaita vinkkejä.

 1. Älä yliarvioi itseäsi — Latinalaiset naiset tietävät arvonsa.
 2. Osoita halua tutustua vanhempiinsa ja muihin perheenjäseniin saadakseen hänet rakastumaan sinuun.
 3. Latinalaisten tyttöjen mielestä ei ole tarpeen kiittää sinua herrasmiestä, mutta se ei tarkoita, että sinun ei pitäisi olla sellainen.
 4. Hallitse kateuttasi, koska latinalaiset tytöt ovat niitä, jotka tuntevat silmänsä heihin koko ajan.
 5. Ole valmis, että latinalainen morsiameni näyttää aina sinulle. Se on väistämätöntä.
 6. Nälkäinen on mahdollisuus testata päivämäärän ruoanlaitto-taidot ja maistaa herkullisia ruokia.
 7. Yhden yön seisontapaikat kestävät usein pidempään kuin luulit.
 8. Älä lähesty latinalaista naista, jos et tiedä kuinka välittää rakkaista.
 9. Jos suostut päivämäärään latinalaista naista, suostut siihen, että hänen perheensä keskeyttää suhteesi ajoittain. Näin se toimii.
 10. Myöhässä on okei. Täsmällisyys ei ole Latinalaisen Amerikan ihmisten vahva puoli, joten et ehkä ole huolissasi siitä, että pääset jonnekin ajoissa.
 11. Liian paljon alkoholia juominen päivämäärilläsi ei ole paras tapa viettää aikaa yhdessä.
 12. Jos et koskaan päivätty latinalaistyttö, et tiedä mitään kateellisuudesta.
 13. Opi espanjaa etukäteen.
 14. Alat puhua ääneen vietettyäsi jonkin aikaa latinalaisten ympyrässä. He eivät ole koskaan hiljaa.
 15. Lähes kaikilla kuumilla latinalaisilla naisilla on ihanteellisen naisen piirteet: he ovat rakastavia, välittävä, intohimoinen, hauska, rehellinen, uskollinen jne.
 16. Jos haluat löytää avaimen naisen sydämeen, yritä tutustua hänen ystäviinsä. Se auttaa sinua selvittämään, mistä hän pitää nopeasti.
 17. Kulttuurieroista tulee syy väärinkäsityksiin riippumatta siitä, kuinka kovasti yrität välttää keskustelua niistä.
 18.  Teillä kahdella on paljon asioita kertoa toisilleen, koska olet erilainen.
 19. Haluatko tehdä vaikutuksen latinalaiseen tyttöyn? Ota muutama tanssitunti.
 20. Älä tietenkään puhu seksielämästä, ellet halua vieraannuttaa hyvätapaista ja kunnollista tyttöä.
 21. Kun matkustat Latinalaiseen Amerikkaan ja tavoittelet treffata tyttöjä täällä, sinun on oltava valmis, ettet koskaan kuule päivämäärääsi sanomalla: “ Jaa lasku, kiitos. ”
 22. Latinalaiset naiset voivat muuttaa näkemyksiä ja mielipiteitä jopa maailman itsepäisimmästä henkilöstä.
 23. Jos yrität näyttää kunnolliselta mieheltä, sinun pitäisi tehdä mitä sanot, ei päinvastoin.
 24. Keskustelet mistä tahansa maailmassa. Jopa ne kuumat latinalaiset naiset, jotka valitsevat kotirouvan roolin, ovat hyvin koulutettuja ja hyvin luettuja, joten löydät aiheen keskusteltavaksi.
 25. Älä halua aloittaa pitkän matkan suhdetta latinalaisten tyttöjen kanssa. Sinun pitäisi olla lähellä häntä; muuten suhteillasi ei ole mitään järkeä.
 26. Pyydä latinalaista tyttöystävääsi kertomaan sinulle lisää Latinalaisen Amerikan kulttuurista, jos sinusta tuntuu, että asiat ovat loppumassa.
 27. Paras neuvo ensimmäiselle päivälle kauniin latinalaisen naisen kanssa on luoda vahva silmäkosketus. Se auttaa sinua pääsemään lähemmäksi nopeasti.
 28.  Entä kehon kielen perusteiden oppiminen?
 29. Ole varovainen yllätyksien suhteen: kaikki latinalaiset tytöt eivät pidä odottamattomista vierailuista, matkoista ja lahjoista.
 30. Romanttisen illallisen järjestäminen kauniissa paikassa on win-win-tapa saada hänen huomionsa.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää - kuva
07.03.2023
9261
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää
Vaaleat naiset ovat yleensä useimpien miesten vetovoimakeskus tiettyjen erityispiirteiden vuoksi, joita heillä uskotaan olevan. Tässä artikkelissa tarkastellaan sitä, mikä tekee blondeista ainutlaatuisia ja tosiasioita, joita et ehkä tiedä niistä. Joten sukellamme heti upeiden blondien maailmaan, vai mitä?
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset - kuva
07.03.2023
9102
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset
Yhdysvallat ja Eurooppa ovat luultavasti kaksi lähintä osaa maailmaa taloudellisten ja sosiaalisten kontaktien sekä historiallisen taustan suhteen. Ei ole yllättävää, että amerikkalaisilla ja eurooppalaisilla naisilla on enemmän yhteistä kuin muilla naisryhmillä planeetallamme.
Kuinka saat postimyynnissä morsian - kuva
07.03.2023
8475
Kuinka saat postimyynnissä morsian
Monet miehet etsivät tyttöystävää baareista ja yökerhoista ja lopulta turhautuvat, koska sellaisesta tuttavuudesta ei tule mitään vakavaa. Toiset mieluummin tapaavat naisia vain työpaikalla tai yliopistossa.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Sarah - kuva
Sarah, 23
Sijainti: Brasilia, Brasilia
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta ruokailusta, ymmärrän vaiheet oman vatsasi tyytyväisyyden tekemiseksi. Rakastan ruoanlaittoa enemmän kuin ravintoloita, se on minun hyvinvointini ja voit pitkään harrastaa. Racy pihvit, rapeat porkkanat, kalanliikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa olla hämmentynyt henkilökohtaisten kulinaaristen mestariteosteni takia. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki henkilökohtaisia vahvuuksiani. Olen varma, että sielun parantamiseksi on erilaisia tapoja. Koska pääsen pois pienestä salaisuudesta, en paljasta tätä viestiä sosiaalisella tavalla. ei, aion iloisesti ilmoittaa sinulle kaikesta tapahtumastani itsenäisesti. Kirjoita teksti itse, kun haluat tutkia henkilökohtaisia pieniä salaisuuksiani.

Jasmin - kuva
Jasmin, 23
Sijainti: Paraty, Brasilia
Ammatti: Valokuvamalli
Lapset: kyllä
Minusta

Jos pidät mehukkaista ravintoloista, tiedän vaiheet oman vatsasi onnellisemmaksi tekemiseksi. Rakastan ruoanlaittoa paljon muutakin kuin vain ruokailua, se on harrastukseni ja pitkäaikainen intohimoni. Mehukas pihvi, rapea peruna, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni voivat hämmentää itse Andre Micheliniä. Mutta nämä yleensä kaikki taitoni. Olen varma, että monia tapoja parantaa kaverin henkeä. Koska minun on kirjauduttava pois pieni palapeli, en esittele tätä erityistä artikkelia yhteiskunnallisesta. Ilmoitan kuitenkin iloisesti yksityisestä tunteestani. Siksi kirjoita minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua henkilökohtaisista pienistä aarteistani.

Juliana - kuva
Juliana, 27
Sijainti: Curitiba, Brasilia
Ammatti: Verkkosuunnittelu
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, olen varma, että opit tekemään vatsasi onnelliseksi. Pidän ruoanlaitosta paljon enemmän kuin ravintoloita, se on henkilökohtainen vetoomukseni ja voit pitkään intohimoa. Mehukas pihvi, rapea peruna, äyriäiset, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki vahvuuteni. Ymmärrän erilaisia tapoja nostaa miesten sydäntä. Koska minun olisi jätettävä pieni salaisuus, en paljasta näitä tietoja henkilökohtaisille. Mutta ei, kerron mielelläni kaikille henkilökohtaisista kokemuksistani itsenäisesti. Joten kirjoita minulle haluamalla tutkia mitään aarteita.

Stefany - kuva
Stefany, 26
Sijainti: Rio de Janeiro, Brasilia
Ammatti: Kuntovalmentaja
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ruokia, ymmärrän vatsan ilahduttavan. Tykkään valmistaa jopa muutakin kuin ruokailua, se on harrastukseni ja saatat pitkään harrastaa. Racy pihvit, rapeat porkkanat, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse voisi olla hämmentynyt ruoanlaiton mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä ovat yleensä suurin osa vahvuuksistani. Ymmärrän erilaisia tapoja parantaa kaverin sielua. Koska pääsen pois pienestä mysteeristä, en esittele tätä lyhyttä artikkelia yleisölle. ei, kerron mielelläni suurimmasta osasta henkilökohtaisia tietojani yksityisesti. Siksi kirjoita minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua henkilökohtaisista pienistä lahjoistani.

10 inspiroivaa latinaa, joka on tehnyt historiaa

10 inspiroivaa latina, joka historiassa

Olemme maininneet, että suurin osa latinalaisista morsiameista mieluummin omistautuu perheelle. Mutta se ei tarkoita, että ei olisi naisia, jotka olisivat onnistuneet tulemaan maailmankuuluiksi. Tässä on 10 latinalaista naista, jotka tekivät jälkensä maailmaan:

 • Ana Mendieta. Valitettavasti tämä nainen eli lyhyen elämän, mutta se ei estänyt häntä esittämästä itseään. Ana Mendieta on feministinen kuubalainen taiteilija, kuvanveistäjä ja videontekijä. Hänen luoma taide oli hänen oma tapa yhdistää luontoon.
 • Joan Baez. Hän on kuuluisa amerikkalainen kansan- ja maanlaulaja. Joan syntyi Yhdysvalloissa, mutta hänen isänsä oli meksikolainen. Tämä nainen vastusti aktiivisesti rodun erottelua, sotilaallisia toimia ja muita väkivallantekoja.
 • Demi Lovato. Olet todennäköisesti kuullut tämän nimen, koska Demi on suosittu poplaulaja. Hänellä on meksikolaisia ja italialaisia esi-isiä. Demi on kuuluisa puolustaessaan mielisairauksien ihmisten oikeuksia ja tukemalla heitä monin tavoin.
 • Maria Elena Salinas. Tämä nainen on kuuluisa naisuutisankkuri, joka työskentelee edelleen Yhdysvaltain televisiossa. Maria Elena Salinas on työskennellyt televisiossa yli 30 vuotta. NY Times kutsui häntä “ latinalaisamerikkalaisen Amerikan ääneksi. ”
 • Ellen Ochoa. Nyt tämä inspiroiva nainen työskentelee insinöörinä, mutta useita vuosikymmeniä sitten hän oli astronautti. Lisäksi Ellen on ensimmäinen avaruudessa oleva latinalainen nainen. Katsomme, että kaikkien latinalaisten pitäisi olla ylpeitä hänestä.
 • Frida Kahlo. Tämä meksikolainen taiteilija ei onnistunut saamaan suosiota elämässä, mutta nykyään melkein jokainen ihminen on nähnyt omakuvansa ja maalauksensa ainakin kerran.
 • Sonia Maria Sotomayor. Tämä kaunis nainen on ensimmäinen latinalainen jäsen Yhdysvaltain korkeimmassa oikeudessa. Hänen vanhempansa olivat Puerto Ricans. Sonia puoltaa naisten ja vähemmistöjen oikeuksia. Se teki hänestä suositun.
 • Selena. 23-vuotiaana tämä nainen onnistui merkittävästi edistämään amerikkalaista musiikkia. Selena teki meksikolaisesta tejanomusiikista suositun: se, että hän voitti 11 Tejano Music Awards -tapahtumaa vuoden naisvokalistille, todistaa sen.
 • Dolores Huerta. Tämä kansalaisoikeusaktivisti tunnetaan viljelijöiden ’ -oikeuksien ja -etujen suojelemisesta. Dolores on myös onnistunut perustamaan United Farm Workers -nimisen organisaation, joka muodostaa ammattiliiton ja auttaa työttömiä ihmisiä saamaan työpaikan.
 • Salma Hayek. Salma on maailmankuulu amerikkalainen näyttelijä, joka on peräisin meksikolaisesta alkuperästä. Hän on suorittanut aiemmin mainitun Frida Kahlon roolin elokuvassa, jonka nimi on hänen nimensä. Lisäksi tämä näyttelijä puolustaa väkivallasta kärsivien maahanmuuttajien ja naisten oikeuksia.

päätelmä

Kaiken kaikkiaan latinalaisen naisen treffailu voi olla jännittävä ja tyydyttävä kokemus. Pidä avoin mieli, osoita kunnioitusta heidän kulttuurilleen ja perinteilleen ja ole tarkkaavainen heidän tarpeisiinsa ja tunteisiinsa. Nämä asiat mielessä voit rakentaa vahvan ja merkityksellisen suhteen latinalaisen naisen kanssa.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet