GetBride Latin Feels
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Dashka Slater
Päivitetty: 14 touko 2023
1054 Näkymät

Latin Feels arvostelu 2023 – Kuumat latinalaiset ystävät tai huijaukset?

Latin Feels - kuva 1
Sivustosta
Aktiivinen yleisö 3 miljoonaa Helppokäyttöisyys 9.2
Laatuottelut 78% Suosio 9.6
Suosittu ikä 20-50 Petokset Harvoin
Profiilit 5 miljoonaa Luokitus 9.5
Vastausaste 77% Rekisteröinti Ilmainen

Tuoreet naisprofiilit

Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Linda, 26
Verkossa
Amsterdam, Alankomaat
kyllä
Juliana, 27
Verkossa
Curitiba, Brasilia
Ei
Kiova, Ukraina
Ei
Alina, 28
Verkossa
Kiova, Ukraina
Ei
Jasmin, 23
Verkossa
Paraty, Brasilia
kyllä

Hyvät ja huonot puolet

 • Profiilin varmennus on saatavilla
 • Hanki hallita kuinka paljon kulutat sivustolla
 • Lähetetyt valokuvat ovat moderoituja ja ne voidaan poistaa, jos ne sisältävät nimenomaista sisältöä
 • Voit lukea viestejä ja lähettää vinkkejä ilmaiseksi
 • Tonnia varmentamattomia profiileja
 • Profiilit eivät ole kovin yksityiskohtaisia huolimatta pitkästä kyselylomakkeesta rekisteröinnin yhteydessä
 • Jokainen tärkeä yhteystieto vastaa tiettyä määrää hyvityksiä, jotka voivat olla kalliita

Muuta elämääsi paremmin parhaiden tyttöjen kanssa täällä

Vaikka sen nimi viittaa treffisivustoon latinalaisamerikkalaisista ihmisistä, Latin Feels toimii samalla tavalla kuin muut tällaiset treffisivustot, mutta edistää paljon enemmän. Latin Feels ei halua vain olla sivusto yhdelle kulttuurille voidakseen treffata toisiaan. Se on paljon enemmän sulatusuuni kuin se. Se on jotain, johon pääsemme tämän silmää avaavan arvostelu aikana.

Kenelle se on / väestötiedot?

Joten tämän arvostelu johdannossa puhuin siitä, kuinka Latin Feels mainostaa itseään muutakin kuin treffisivustona, josta latinalaisamerikkalaiset kunnolliset ihmiset voivat löytää rakkauden. Vaikka tämä on selvästi yksi valtava osa sivustoa, Latin Feels työntää jotain enemmän. Ja se on kulttuurienvälistä treffia.

Siitä hetkestä lähtien, kun osut Latin Feels -sivulle, kulttuurienvälinen treffikonsepti on kaikkien nähtävissä. Tämä ei tietenkään ole ensimmäinen latinalaisamerikkalainen treffisivusto verkossa, ja kyllä, ne kaikki sallivat kulttuurienvälisen treffin. Sen kulttuurienvälisestä käsitteestä huolimatta Latin Feels ei ole tiukasti koukkujen (kuten BeNaughty tai Ashley Madison) tai vain vakavien suhteiden (kuten eHarmony) suhteen.

Mutta varmasti Latin Feels on sivusto, joka todella ajaa konseptia.

Kuinka suuri on Latin Feels ’ käyttäjäkanta?

Joten nyt, kun meillä on idea siitä, mikä ajaa Latin Feels, on aika tutkia sivuston takana olevia väestötietoja. Tietenkin, tämä on niche-sivusto. Ja vaikka potentiaalisia käyttäjiä on tonnia ympäri maailmaa, se ei koskaan aja samantyyppisiä numeroita kuin kaupallinen treffisivusto, kuten eHarmony tai Match. Näet sen johtuvan siitä, että monet latinalaisamerikkalaisista ihmisistä, jotka ovat kiinnostuneita treffailusta, alkavat profiileja näillä kaupallisilla treffisivustoilla vain siksi, että käyttäjänumerot ovat niin korkeat.

Joten on mahdotonta odottaa, että niche-treffisivustolla, kuten Latin Feels, olisi 10 miljoonaa jäsentä tai jopa 5 miljoonaa. Mutta se ei tarkoita, että sillä olisi myös pieni joukko käyttäjiä. Itse asiassa tähän mennessä Latin Feels on ollut yli miljoona käyttäjää ilmoittautumassa. Mutta tutkitaan näitä lukuja hiukan yksityiskohtaisemmin.

 • Noin 700 000 on kotoisin Yhdysvalloista
 • Joka viikko noin 15 000 käyttäjää on aktiivinen paikan päällä
 • Se on kierros 2 000 päivässä ja 60 000 viikossa

Se ei ole huono tämän tyyppiselle niche-sivustolle, se on varmasti.

Sukupuolijakauma ja ikäryhmät

Kun tarkastellaan minkä tahansa verkkosivuston taustalla olevia väestötietoja, on tärkeää tarkastella tarkkaan miesten ja naisten sukupuolijakaumaa. Yleensä niche-sivustoilla on taipumus osoittaa miesten käyttäjien suuri määrä naispuolisten käyttäjien lukumäärästä, etenkin kun tietty väestöryhmä on yleinen. Mutta kun Latin Feels edistää kulttuurienvälistä treffia, miten tämä vaikuttaa Latin Feels ’ sukupuolijakaumaan? No, osoittautuu, että miehet hallitsivat edelleen sivustolla.

 • 70% profiileista, jotka löytyvät kohdasta Latin Feels, ovat miehiä
 • 30% profiileista, jotka löytyvät kohdasta Latin Feels, ovat naisia

Ikäryhmissä hyvin Latin Feels on varmasti erittäin mielenkiintoinen dynaaminen tässä suhteessa. Täällä näkyvin ryhmä on 55-vuotias ja vanhempi.

He muodostavat 34% verkkosivuston käyttäjistä ja ovat 24% miehiä ja 10% naisia. Seuraava suurin ryhmä on 25-34-vuotiaat ja he muodostavat 20% käyttäjistä, joiden miesten osuus on 13% ja naisten osuus 7. Minulle se on melko poikkeava siitä, miksi näiden sivustojen kaksi suurinta käyttäjäryhmää ovat niin erilaisia ikäryhmissä. Se ei ole jotain mitä näet. Yleensä kaksi ryhmää, joilla on eniten käyttäjiä, ovat vain ylä- tai alapuolella toistensa suhteen ikäryhmänsä suhteen, mutta niin ei varmasti ole tässä.

Tässä on täydellinen erittely käyttäjän ikäryhmistä:

 • 55-vuotiaat ja vanhemmat: 34% sivuston käyttäjistä, 24% miehistä ja 10% naisista
 • 25-34-vuotiaat: 20% sivuston käyttäjistä, 13% miehistä ja 7% naisista
 • 45–54-vuotiaat: 16% sivuston käyttäjistä, 11% miehistä ja 4% naisista
 • 35–44-vuotiaat: 16% sivuston käyttäjistä, 11% miehistä ja 4% naisista
 • 18–24-vuotiaat: 14% sivuston käyttäjistä, 10% miehistä ja 4% naisista

Kolme viimeistä ryhmää ovat suhteellisen lähellä, kun kyse on prosentuaalisesta osuudesta, jonka ne vaikuttavat käyttäjän lukumäärään. Nyt kun kaikki lukumme rypistyvät takanamme, siirrytään itse Latin Feels -sivustolle.

latinfeel-arvostelu

Helppokäyttöisyys

Jos sovellusta ei ole saatavana, Latin Feels -rekisteröintiin on siirryttävä verkkosivustolle. Itse prosessi on yksinkertainen ja nopea seuraavilla pyydetyillä tiedoilla:

 • Sukupuolesi ja sukupuolesi, jota etsit (myös homo- ja lesbo-vaihtoehdoilla)
 • Nimesi (Luulen, että tämä on käyttäjänimesi, eikö?)
 • Syntymäpäiväsi
 • Sähköpostiosoitteesi
 • Salasana

Latin Feels: stä kaikki käyttäjät ovat täyttäneet kyselylomakkeen, joka auttaa sivuston vastaavuusalgoritmia määrittämään sinulle parhaat mahdolliset ottelut. Se sisältää 15 kysymystä, jotka liittyvät sekä sinuun että ihanteelliseen otteluun. Esimerkiksi ensimmäinen kysyy, minkä tyyppisten ihmisten kanssa haluat kommunikoida tällä sivustolla, ja sillä on esimerkiksi kahdeksan erilaista vastausvaihtoehtoa, “ ne, joilla on vahvat perhearvot ”. Monet näistä vastauksista ovat myös monivalintaisia, joten varmista, että valitset sinulle soveltuvat vastaukset. Se sisältää myös esiintymisparametreja, jotka liittyvät otteluihisi, mukaan lukien korkeus, paino ja kehon tyyppi sekä elämäntapaparametrit, jotka liittyvät tottumuksiin, kuten juomiseen ja tupakointiin. Viimeiseksi sinun on esitettävä kysymyksiä ulkonäöstäsi, elämäntyyliisi ja koulutukseen. Kaiken kaikkiaan kestää enintään viisi – 10 minuuttia.

Ota kiertue

Kun olet vahvistanut sähköpostisi, sinut viedään Latin Feels -sivustolle. Ja siellä on kiertue, jonka voit valita (tai ohittaa). Tätä ajatellen en ole koskaan ennen nähnyt treffisivustoa kiertueella, mutta se on ainutlaatuinen konsepti, ja suosittelen, että otat muutaman minuutin osallistuaksesi. Kiertue selittää sivuston toiminnan, jäsenyyden toimivuuden, kuinka sivusto käyttää muiden maiden alueellisia kumppaneita auttamaan kulttuurienvälisessä treffissa ja muussa. Se ei ole pelinvaihto, mutta antaa sinulle enemmän käsityksen Latin Feels takana olevista ajatuksista. Kun tämä on ohi, on aika tuntea itse sivusto.

Sivuston ulkoasu ja tunnelma

Joskus treffisivustot ovat vain malleja toisistaan. Vaikka voit heti nähdä, että Latin Feels on treffisivusto, sillä on ehdottomasti oma ainutlaatuinen ulkonäkönsä ja tunteensa siitä. Rakastan sitä, kuinka sivusto näyttää ja muotoilu näkee kaikki työkalut, joita tarvitset käyttääksesi sitä suoraan sormenpäässäsi. Latin Feels tarjoaa uusille käyttäjille tervetuliaispaketin, joka sisältää 20 ilmaista opintopistettä, joiden avulla voit vastata kaikkiin vastaanottamiisi sähköposteihin, keskustella jäsenten kanssa ja lähettää heille lahjoja. Huomaat, että käyttäjäprofiilit vievät sivuston eteen ja keskelle, kuten sen pitäisi olla. Rakastan sitä, että potentiaalisten otteluiden profiilikuvat ovat suurempia kuin useimmissa muissa sivustoissa. Ja kuva ja heidän yleinen ulkonäkönsä houkuttelevat meitä ensin jonkun puoleen, eikö niin, joten sivuston on järkevää käyttää profiilikuvia tällä tavalla. Navigoidaksesi käytät suurimmaksi osaksi näytön yläreunasta löytyvää päävalikkojärjestelmää.

Nämä valikot ovat:

 • Haku: Se tekee mitä sanoo. Täältä voit etsiä mahdollisia otteluita. Keskustelemme tästä myöhemmin arvostelu -sivustolla.
 • Kasvot: Latin Feelin ruletti-tyylinen ottelupeli, kasvojen avulla voit pitää tai ohittaa muita käyttäjiä
 • Viestit: Täältä löydät muilta vastaanottamasi viestit. Nämä viestit ovat kuin pikaviestejä.
 • Mail: Täältä löydät vastaanottamasi tai lähettämäsi sähköpostit.
 • Laajuus: Napsauta tätä linkkiä ostaaksesi lisää hyvityksiä käytettäväksi sivustolla

Huomaat myös tilastoikkunan näytön oikealla puolella. Täällä voit nähdä kuinka monta viestiä, sähköpostia, kukkia, lahjoja sekä ketä olet suosinut.

Profiilisi

Paras asia melko pitkässä rekisteröintiprosessissa, jonka Latin Feels vie läpi, on se, että profiilisi on valmis siihen mennessä, kun se on ohi. Kyllä, sinun ei tarvitse lisätä mitään muuta kuin yksityisiä valokuvia, jos haluat.

latinfeel-arvostelut

tehokkuus

Ok, joten nyt kun tiedät vähän enemmän siitä, kuinka rekisteröityä käyttäjäksi ja kuinka sivusto toimii, on aika laittaa se tahdissaan, eikö niin?

Rakkauden etsiminen Latin Feels

Kaksi päätapaa löytää ottelut ovat:

 • Pelaamalla ruletti-tyylistä ottelupeliä “ Kasvot ”
 • Käynnistämällä hakuja

Kun käyt sivustolla ensimmäistä kertaa, sinulle annetaan laaja profiilivalinta. Tämä perustuu valitsemasi ikäryhmään, mutta hyvin vähän muuta. Sijainti ei oikeastaan ole osa alun perin, mutta voit määrittää sen laajennetun haun vaihtoehdossa. Täällä on paljon lisäparametreja, jotka voit lisätä, mukaan lukien:

 • Maan ja kaupungin, jossa ottelun tulisi asua
 • Heidän siviilisääty
 • Heidän uskontonsa
 • Jos heillä on lapsia vai ei
 • Heidän koulutustaso
 • Jos he juovat tai tupakoivat

Joten kyllä, sinulla on tarkennettu hakuominaisuus, jota voit käyttää, ja ei, se ei ole tarkoitettu vain jäsenille, kuten usein löytyy muilta treffisivustoilta. Jälleen koko maailmanlaajuinen he, jota Latin Feels edistää, heidän rohkaisunsa kulttuurienvälisiin suhteisiin nähdään hakukoneen toimintatavalla. Tämä johtuu siitä, että jos et esimerkiksi valitse kotikaupunkia, hakutulosi ovat kaikkialta maailmasta.

Yhteyden muodostaminen potentiaaliseen otteluun

Joten kun on kyse yhteydenpidosta jonkun kanssa, siihen on erilaisia tapoja. Voit lähettää heille viestin tai jopa sähköpostin. Molemmat käyttävät valuuttaa Latin Feels, ja se on hyvitystä. Tietysti uuden sivuston käyttäjänä voit käyttää tervetuliaispakkausta. Se antaa sinulle 20 opintopistettä, mutta se ei todellakaan vie sinua kovin pitkälle. Miksi?

No, tässä on erittely siitä, kuinka paljon erilaiset viestintämenetelmät maksavat sivustolla.

 • Live chat – 2 opintopistettä minuutissa
 • Chat-tarrat – 5 op
 • Chat-valokuvat – 10 op
 • Chat-videot – 50 op
 • Lähetetään sähköposteja – 10 opintopistettä ensimmäiselle, sitten 30 opintopistettä jokaiselle peräkkäin sen jälkeen
 • Avaa sähköpostit – 10 krediittiä postia kohti
 • Valokuvien avaaminen sähköposteissa – 10 op / valokuva
 • Videon liitteiden avaaminen – 50 op
 • Oikeiden lahjojen lähettäminen – 100 opintopistettä
 • Kokouspyynnöt – 625 opintopistettä

Olen varma, että näet ylhäältä, hyvitykset eivät kestä niin kauan. Mutta kyllä, tarvitset niitä, koska Latin Feels ei ole muuta jäsenyyttä.

latinfeel

Top 3 -vaihtoehtoiset verkkosivustot

UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3454 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3002 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2554 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3575 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
1838 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Tärkeimmät ominaisuudet

Joten tämä ei ole kuin tavallinen treffisivusto, joka tarjoaa erilaisia keskeisiä ominaisuuksia jäsenille, jotka ovat valmiita maksamaan kuukausimaksun. Kuten olemme nähneet, kaikki perustuu hyvityksiin. Yleensä tässä osiossa korostamme tärkeimmät ominaisuudet, joita voit odottaa tarkistamamme treffisivuston jäsenenä. Emme voi tehdä sitä Latin Feels: lle, koska se ei toimi näin, eikö niin. Mutta voimme silti tuoda esiin joitain sivuston käyttäjien käytettävissä olevista tärkeimmistä ominaisuuksista.

1. kasvot

Olemme jo maininneet Kasvot aiemmin. Se on ruletti-tyylinen ottelupeli, jota voit pelata Latin Feels -sovelluksella auttaaksesi löytämään mahdollisen ottelun. Ja se toimii aivan kuten mikä tahansa muu ottelupeli, joka löytyy melkein jokaisesta treffisivustosta nykyään. Sinulle esitetään valokuva toisesta käyttäjästä, joka kuuluu määrättyihin vastaavuusparametreihin. Voit joko ohittaa ne (, ja he eivät tule enää esiin) tai pitävät heistä.

2. Lahjojen lähettäminen

Jos olet todella ottanut mielikuvituksen jollekin ja haluat lähettää heille lahjan puoli maailmaa pois, voit. Latin Feels ylläpitää todellista lahjapalvelua, johon voit lähettää kukkia, suklaita tai jopa älypuhelimia. Ja kyllä, lataa hyvitykset paremmin, jos haluat käyttää tätä palvelua.

3. Winks

Kuulen sanovasi flirttailevan avainominaisuuden. No, lisään sen tähän, koska se on yksi tapa houkutella potentiaalisen ottelun huomio ilman, että sinun tarvitsee käyttää hyvityksiäsi. Se voi osoittautua hyödylliseksi, se on varmasti.

latinfeel

hinnoittelu

Joten ilman jäsenhintoja, joista huolehtia, ainoa asia, joka meidän on tarkistettava tässä osiossa, on vain kuinka paljon hyvityksiä maksaa sinulle. Kerrotaan vain kuinka monta opintopistettä tarvitset Latin Feels tarjoamien palveluiden käyttämiseen.

 • Live chat – 2 opintopistettä minuutissa
 • Chat-tarrat – 5 op
 • Chat-valokuvat – 10 op
 • Chat-videot – 50 op
 • Lähetetään sähköposteja – 10 opintopistettä ensimmäiselle, sitten 30 opintopistettä jokaiselle peräkkäin sen jälkeen
 • Avaa sähköpostit – 10 krediittiä postia kohti
 • Valokuvien avaaminen sähköposteissa – 10 op / valokuva
 • Videon liitteiden avaaminen – 50 op
 • Oikeiden lahjojen lähettäminen – 100 opintopistettä
 • Kokouspyynnöt – 625 opintopistettä

Kyllä, luotoilla on suuri kysyntä melkein kaikelle sivustolla, se on varmasti. Mutta kuinka paljon ne maksavat? No, muiden sivustojen kanssa, jotka käyttävät samanlaista järjestelmää, on yleensä muutamia vaihtoehtoja luottojen ostamisessa. Ja tämä liittyy määrään, jonka voit ostaa kerrallaan. Valitettavasti Latin Feels on yksi vaihtoehto ja vain yksi vaihtoehto.

Ja tässä se on:

 • 20 opintopistettä – $ 9,99

En aio valehdella sinulle, se on erittäin kallista varsinkin kun otat huomioon, että 10 minuutin videokeskustelu jonkun kanssa käyttää näitä hyvityksiä kaikki.

Haluaisin nähdä, että tarjotaan irtotavaraostoksia, joissa ostat paljon luottoja, mutta luottokustannukset pienenevät ja laskevat, mitä enemmän ostat.

Se saattaa olla hieman houkuttelevampi käyttäjille, eikö niin? Ja maksat hyvityksistä? No, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Ensinnäkin voit maksaa luottokortillasi. Jos et halua, niin Latin Feels antaa sinun myös ostaa hyvityksiä PayPal-tililläsi.

latinfeel-profilit

Faq

Voinko liittyä Latin Feels, vaikka en olisi latinalainen?

Kyllä sinä voit. Sivusto toivottaa tervetulleeksi jäseniä muista maista ja kulttuureista, koska se edistää kulttuurien välisiä suhteita.

Onko LatinFeels toimisto, josta voin ostaa luottoja käteisellä?

Ei, ei. Sivusto palvelee kaikkia palveluitaan verkossa.

Mitä eroa sähköpostien ja viestien välillä on LatinFeels?

Posti on tarkoitettu sähköpostin kaltaisille viesteille, kun taas viestit viittaavat chat-viesteihin.

Onko LatinFeels toimisto, josta voin ostaa luottoja käteisellä?

LatinFeels antaa sinun käyttää ostettuja hyvityksiä maksaaksesi sivuston ominaisuuksista. Heillä ei ole kuukausittaista jäsenmaksua, mutta et voi käyttää sivustoa kokonaan, jos tililläsi ei ole hyvityksiä.

Voinko liittyä Latin Feels, vaikka en olisi latinalainen?

Tällä hetkellä LatinFeels ei ole sovellusta. Sitä voidaan kuitenkin käyttää mobiiliselaimissa.

Mikä on Latin Feels: n keski-ikä?

Keskimääräinen ikä on 39-44 vuotta. Löydät lisätietoja täältä.

Päätelmä ja kokonaisarvio

Joten olemme tulleet tämän arvostelu Latin Feels loppuun. Minulle se on verkkosivusto, joka lupaa niin paljon, mutta valitettavasti hylätään. Rakastan sitä, että sivustoon ilmoittautuminen vie kattavan kyselylomakkeen, joka ei vain auta täyttämään profiilisi kokonaan, vaan johtaa myös laadukkaisiin otteluihin. Itse sivusto on suunniteltu niin hyvin, että on ilo navigoida ja asettaa käyttäjät kaiken eturintamaan otteluiden löytämisessä. Tämä johtuu hyvin näytetyistä profiilikuvista sekä edistyneistä hakuvaihtoehdoista, joita voit käyttää. Mutta sitten kaikki alkaa pudota vähän. Ja se johtuu siitä, että sivusto luottaa vain hyvityksiin kaikista ominaisuuksista, jotka sinun on otettava yhteyttä jonkun kanssa. Nämä hyvitykset eivät myöskään tule halpoiksi. Muutama tweaks täällä ja siellä voisi korjata ongelman. Esimerkiksi Latin Feels takana olevat voivat tarjota enemmän paketteja luottokelpoisina. Tapahtuuko se jossain vaiheessa tulevaisuudessa? No, toivon niin, koska Latin Feels on epäilemättä niin paljon potentiaalia, mutta tällä hetkellä se saa 2,75 viidestä.

Dashka Slater - kuva

Ajattelin aina, että kirjoittaminen oli liian vaikeaa ansaita rahaa, joten se ei ollut minun ykköstavoitteeni. Opiskeltuaan yliopistossa kokeilin erilaisia ammatteja, mutta romaanini ensimmäinen luonnos kirjoitettiin, kun sain työttömyysetuuksia. Mutta silloinkin menestys ei tullut heti. Muutin paljon väliaikaisia töitä jatkaessani kirjoittamista. Ja kaikki ei ollut turhaa.