GetBride Pakistanilaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
1015 Näkymät

Pakistanilaiset naiset avioliittoon

Vaikka Pakistan on nuori kansakunta, sillä on muinainen historia. Pakistanilaiset naiset ovat proto-intialaisen tai harappan-sivilisaation jälkeläisiä, yksi merkittävimmistä ja muinaisimmista kulttuureista. Täällä hyvin erilaisia islamilaisia, buddhalaisia ja hindulaisia perinteitä sekoitetaan tuhansien vuosien ajan.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
2602 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Pakistanilaiset naiset avioliittoon

AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2549 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1633 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2653 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2915 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2786 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Kuumat pakistanilaiset naiset haluavat sinut tänne

Suurin osa pakistanilaisista naisista on muslimeja, ja islamilla on ylivoimainen rooli maan sosiaalisessa ja poliittisessa elämässä. Itse asiassa muslimien perinteet läpäisevät koko pakistanilaisten naisten elämän syntymästä kuolemaan.

Yli 180 miljoonan ihmisen kanssa Pakistan on yksi niistä maista, joissa sosiaalinen jakautuminen maskuliinisiin ja naisellisiin maailmoihin on erityisen akuutti. Julkisessa elämässä voit nähdä vain miehiä kaikkialla. Pakistanilaiset naiset omistavat perinteisesti elämänsä perheille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että he eivät vaikuta miehiinsä ja koko yhteiskuntaan. Maan historiassa paikallisilla naisilla on ollut tärkeä rooli ja he jatkavat taisteluaan oikeuksiensa puolesta.

Pitäisikö sinun päivämäärää pakistanilainen nainen?

Pakistanilaiset naiset-2

Jos haluat treffata pakistanilaista tyttöä, sinun on ensin ymmärrettävä hänen tausta. Naisten asema Pakistanissa on pääosin samanlainen kuin naisten asema muualla islamissa. Epätasainen sosioekonominen kehitys sekä heimo- ja feodaalimuodostelmat vaikuttavat merkittävästi naisten elämään Pakistanissa. Patriarkaaliset rakenteet ovat vahvempia maaseutu- ja heimoympäristöissä, joissa paikalliset tavat määräävät miesten määräävän aseman naisten suhteen.

Samanaikaisesti yhteiskunnan perinteet, tavat ja säännöt vaikuttavat paljon vähemmän kaupungeissa asuvien varakkaiden perheiden tyttöihin. Pakistanilaiset naiset, toisin kuin iranilaiset naiset, voivat käyttää vaatteita, jotka eivät ole vain mustia. Mutta yksikään nainen, mukaan lukien ulkomaiset naiset, ei saa kävellä kadulla paljain käsin. Riippumatta siitä, kuinka koulutettu pakistanilainen postimyynnissä morsian on, hänen on kuitenkin täytettävä siivous-, ruoanlaitto- ja kotitalouden ylläpitämisvelvollisuutensa perheessään. Joten paikalliset tytöt eivät voi viettää liian paljon aikaa ystävien ja erityisesti ulkomaalaisten kanssa.

Oletetaan, että olet onnekas tapaamaan pakistanilaisen tytön yhdellä erikoistuneilla verkkosivustoilla ja aiot tulla tähän maahan treffailla häntä. Tässä tapauksessa sinun tulisi harkita monia piirteitä, jotka erottavat nämä tytöt muiden kansakuntien edustajista. Vaikka pakistanilaiset naiset ovat hyvin uskonnollisia, sinulla ei ole ongelmia, jos et jaa heidän uskomuksiaan ja perinteitään. Pakistanilainen versio islamista on jonkin verran suvaitsevaisempi erimielisyyksien suhteen, ja maalliset perinteet ovat suhteellisen vahvat maan elämässä.

avioliitto

Nuoret pakistanilaiset naiset naimisiin harvoin rakkauden vuoksi. Avioliitot tehdään yleensä sopimuksella. Vanhemmat etsivät lapselleen tulevaa puolisoa kahden kansan liiton taloudellisen hyödyn perusteella. Teini-ikäiset tytöt oppivat keittämään ja ompelemaan samoin kuin kaikki kotityöt. Pienituloisten perheiden nuoret naimisiin aikaisemmin, noin 14-17-vuotiaita. Rikkaat ihmiset pyrkivät perustamaan perheen paljon myöhemmin – 25–27-vuotiaana. Tässä maassa nuoret pakotetaan naimisiin etäisten sukulaisten, joskus jopa serkkujen kanssa.

koulutus

Tällä hetkellä Pakistanin nuoret naiset haluavat saada koulutusta ja siten pätevyyttä korkeasti palkatulle työlle. Heidän käsityksensä koulutuksesta ja lukutaitoon ovat muuttuneet huomattavasti viimeisen vuosikymmenen aikana. Nykyaikaiset pakistanilaiset naiset varakkaista perheistä eivät ole vain lukutaitoisia, vaan myös hyvin koulutettuja. He saavat usein arvostetun koulutuksen ulkomailla. Vaikka nainen on suorittanut akateemisen tutkinnon, hänen päätehtävänsä on kuitenkin perheen talossa. Nykyään näillä naisilla on mahdollisuus työskennellä kotoa ja mainostaa liiketoimintaansa sosiaalisen median kautta.

Englannin kieli

On epätodennäköistä, että sinulla on ongelmia kieliesteen kanssa. Pakistanissa puhutaan yli kuusikymmentä kieltä, ja kansallinen kieli on urdu. Pakistanin alue on kuitenkin jo pitkään ollut Britannian valtakunnan vaikutuksen alaisena. Englanti on Pakistanin virallinen kieli, ja sitä käytetään liike-, matkailu-, hallitus- ja lakisopimuksissa. Kaikki kauppa- ja liikennemerkit kopioidaan usein englanniksi. Ne tytöt, jotka puhuvat englantia, sujuvat tällä kielellä. Joten englannin kielen tilanne on Pakistanissa paljon parempi kuin joissakin muissa Aasian maissa.

Pakistanilainen treffailukulttuuri

Sinulla voi olla vaikeuksia keksiä joitain nimiä ajatellessasi pakistanilaisia naisia. Niitä voi olla jopa vaikea kuvitella. Jos kiinnostaa, voidaan sanoa, että tämän maan naiset ovat todella uskomattomia ja naiset, kuten Mahira Khan, Saba Qamar, Sanam Saeed, ja Maya Ali todistavat, että pakistanilaiset naiset ovat Aasian upeimpia. Mutta mitä muuta sinun pitäisi tietää heistä? Tässä on mitä sinun on tiedettävä Pakistanin treffikulttuurista:

  • Rento treffailun hylkääminen. Pakistania ei voida kutsua maalliseksi maaksi, jolla on nykyaikaiset arvot. Konservatiivinen luonne saa heidät mieluummin avioliittoon suuntautuneeseen asenteeseen. Lisäksi on vaikea sanoa, että treffikulttuuri Pakistanissa on liberaalia. Itse asiassa treffailua ei pidetä lainkaan Pakistanissa. Siksi valitset paremmin tehokkaamman online-treffin.
  • Islam. Tärkein syy pakistanilaisten naisten konservatiivisuuteen on heidän uskontonsa. Islamia Pakistanissa harjoitetaan laajasti, mikä tarkoittaa, että treffit ovat melko rajoitettuja tässä maassa. Se ei tee kokemuksestasi pahempaa, mutta sinun pitäisi olla melko kärsivällinen. Avioliittoa edeltävä sukupuoli ei myöskään ole yleistä tässä kulttuurissa.

Etsitkö joku uusi? Kokeile pakistanilaisia naisia täältä

Jossy, 29
Verkossa
Shanghai, Kiina
Ei
Leann, 23
Verkossa
San Diego, Yhdysvallat
Ei
Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei
Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Minami, 27
Verkossa
Tokio, Japani
Ei
Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä

Kuinka elää Pakistanissa?

Pakistanilaiset naiset

Pakistanin pääkaupunki on Islamabad, mutta Karachi on väkirikkain ja vilkkain kaupunki. Pakistanilla on patriarkaalinen ja hyvin uskonnollinen yhteiskunta. Voit nähdä ihmisten rukoilevan hyvin usein ja kaikkialla. Valtion lait on rakennettu Shariaan perustuen, ja Koraani on kaikkien sosiaalisten suhteiden perusta. Miehillä on määräävä asema, ja naiset ovat täysin heidän alaisiaan. Tämä tilanne on johtanut naisten sosiaaliseen ja taloudelliseen riippuvuuteen, josta tulee miesten vallan perusta naisten suhteen kaikissa sosiaalisissa näkökohdissa.

Luokka- ja heimojärjestelmä

Vaikka Pakistanin valtio on esiintynyt planeetan kartalla niin kauan sitten, maalla on syvät historialliset juuret. Hindulaisuuden kulttuurista tähän maahan tuli melko tiukka jako luokkiin tai kasteihin. Tässä näkyy melko hienovarainen ja vähän ymmärrettävä sosiaalinen hierarkia. Kuten muillakin Aasian kansoilla, pakistanilaisilla on monimutkainen käytännesääntö, jota hallitsevat sosiaalisen aseman, klaanin maineen ja vaurauden tason käsitteet.

Perinteet ja kiellot Pakistan-yhteiskunnassa

Tiukat perinteiset säännöt on otettava huomioon käydessäsi tässä maassa. Et voi esimerkiksi kulkea rukoilevan henkilön edessä, ohjata jalkasi pohjat muille ihmisille, ottaa tai palvella mitään vasemmalla kädelläsi, erityisesti ruokaa, kosketa toisen henkilön päätä, kirjoita talon naispuoliset puolet ja niin edelleen. On tapana tervehtiä paikallisia ihmisiä eurooppalaisella tavalla, mutta vain oikealla kädellä. Myös polygaamia on yleinen esiintyminen tässä maassa. Jos mies haluaa mennä naimisiin toisen naisen kanssa, hänen on sovittava siitä vain ensimmäisen vaimonsa tai kaikkien puolisoiden kanssa.

Pakistanissa eleille olisi kiinnitettävä erityistä huomiota. Kuten monet Lähi-idän ja arabimaat, pakistanit käyttävät viestinnässä monimutkaista eleiden järjestelmää. Monet länsimaiset liikkeet saattavat hyvinkin osoittautua loukkaaviksi paikallisella tasolla. Pakistanissa tunnettujen ihmisten joukossa halaukset ja suukot ovat melko hyväksyttäviä. Voit myös nähdä kaksi miestä kävelemässä kadulla kädestä. Se hyväksytään ystävien keskuudessa.

Vanhimpien kunnioittaminen on välttämätöntä maan etiketissä. Vanhinta miestä kuullaan jokaisesta vakavasta aiheesta, joka vaikuttaa perheen etuihin. Hänen mielipiteensä otetaan huomioon tasavertaisesti sellaisten arvostettujen ihmisten kanssa kuin mullah tai qadi. Vanhemmat ihmiset elävät usein lastensa kanssa ja nauttivat kiistattomasta auktoriteetista, sekä miehet että naiset. Koko perhe juhlii kaikkien perheen tärkeitä tapahtumia kaikkien sukulaisten ja vanhimpien kanssa kaikkien juhlallisten perinteiden mukaisesti.

Opas pakistanilaisista naisista: mitä sinun tarvitsee tietää

Pakistanilaiset naiset eivät voi olla vain mielenkiintoisia ulkonäöltään. He ovat myös ystävällisiä, lempeitä ja erittäin rakastavia. Samalla he pyrkivät luomaan vahvan ja terveellisen perheen ja tulemaan rehellisiksi ja uskollisiksi seuralaisiksi. Siksi he eivät halua tietää, että monilla kavereilla on kokemusta kommunikoinnista vastakkaisen sukupuolen kanssa. He tarvitsevat vain yhden miehen, jolle he voivat rakastaa ja hoitaa koko elämänsä ajan.

Pakistanilaisen naisen omistautuminen aviomiehelleen ja perheelleen tekee hänestä upean vaimon ja ansaitsee ihailun. Perhe on ensisijaisen tärkeä pakistanilaisille naisille. Perhettä pidetään tässä olennaisena asiana naisten elämässä. Ilman sitä Pakistanin morsiamet eivät voi saavuttaa itsensä toteutumista. Joten he ovat valmiita täyttämään epäitsekkäästi kaikki avioliitto- ja äiti-vastuut ja hemmottelemaan läheisiä ihmisiä erittäin herkullisilla kotitekoisilla ruokia joka päivä.

Miksi pakistanilaisista naisista tulee postimyynnissä morsian?

Nykyään treffisivustot ovat parhaat paikat löytää pakistanilaisia naisia avioliittoon. Muissa maissa voit lähestyä tyttöä kadulla, puhua ja kutsua hänet kupilliseen kahvia. Pakistan on maa, jolla on hyvin perinteiset, patriarkaaliset ja konservatiiviset näkemykset. Siksi satunnaista tapaamista paikallisen tytön kanssa kadulla, kahvilassa tai baarissa ei todennäköisesti tapahdu. Lisäksi tapaamista ja keskustelua minkä tahansa kadun naisen kanssa voidaan pitää loukkauksena ja jopa rikoksena.

Toisaalta pakistanilaiset naiset ovat usein tyytymättömiä sosiaaliseen asemaansa. Uskonnolliset ja perinteiset rajoitukset estävät heitä usein kehittämästä uskomattomia, viehättäviä ja jopa mystisiä persoonallisuuksiaan. Suurin osa paikallisista tytöistä ei voi mennä naimisiin rakkauden vuoksi, mutta vain vanhempiensa pyynnöstä. Heillä on kuitenkin taipumus tietää enemmän muista maista ja kulttuureista. Monille pakistanilaisille postimyynnissä morsian elämä heidän maassaan ei ole helppoa. Siksi he etsivät parempaa elämää itselleen ja tuleville lapsilleen.

Jotkut online-treffialustat ovat trendikkäitä Pakistanissa. Suurin osa niistä on laillisia ja luotettavia sivustoja. Kuinka pakistanilaisista tytöistä tulee postimyynnissä morsian? Edellä luetelluista syistä kauniilla, söpöllä ja älykkäällä pakistanilaisella postimyynnissä morsian on usein vaikeuksia löytää puoliso kotimaastaan. Tällä hetkellä suuri joukko paikallisia tyttöjä etsii tapaamista ulkomaalaisia verkossa, ja seka avioliittojen määrä kasvaa tasaisesti tässä maassa.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Japanilaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset – Mikä tekee heistä ainutlaatuisia? - kuva
07.03.2023
7952
Japanilaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset – Mikä tekee heistä ainutlaatuisia?
Naiset ovat tärkeä osa ihmisen olemassaoloa, ja ne ilmentävät monia ominaisuuksia kauneudesta älykkyyteen. Tätä sukupuolta on siunattu ominaisuuksilla, jotka heijastavat heidän erilaisia yhteiskunnallisia rooleja - vaimoja, äitejä ja työntekijöitä. Kulttuuritaustat vaikuttavat pääasiassa naisten käyttäytymiseen ja tyyleihin eri puolilla maailmaa.
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset - kuva
07.03.2023
7204
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset
Vaikka Kanadan ja Yhdysvaltojen asukkaat ovat hyvin läheisiä monilta osin, eroja on. Jos englanninkielisten kanadalaisten naisten mentaliteetti on samanlainen kuin amerikkalaisten naapureiden mentaliteetti, niin Kanadan ranskankielisen osan tytöt voivat olla hyvin erilaisia kuin amerikkalaiset ja ranskalaiset naiset.
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää - kuva
07.03.2023
7652
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää
Vaaleat naiset ovat yleensä useimpien miesten vetovoimakeskus tiettyjen erityispiirteiden vuoksi, joita heillä uskotaan olevan. Tässä artikkelissa tarkastellaan sitä, mikä tekee blondeista ainutlaatuisia ja tosiasioita, joita et ehkä tiedä niistä. Joten sukellamme heti upeiden blondien maailmaan, vai mitä?

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Donna - kuva
Donna, 23
Sijainti: Los Angeles, Yhdysvallat
Ammatti: WEB-malli
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, kun huomaat, että sinulla on tehokas paskapäivä. Se, joka yleensä kiristää sinua ylöspäin, kun jokin asia näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei siirtäisi sisältöäsi paikoilleen asettaakseen heti, kun elämme samassa katossa. Minä olen kotiäiti, vain vähän pakonomainen ja myös rakkaus puhtauteen. Halusi tehdä sinulle, tarjosi sinulle kylpyhuoneen. Samalla kun olen vastuussa olevista mittareista ja investoinut todella vakavan ottelun vahvistamiseen. Vaikka ei, en ehkä aio kiirehtiä asioita ja että en ole vielä perääntynyt, koota nimet tuleville opiskelijoille. Hengitä pois ja voit auttaa vain nokkaa vähän.

Choi - kuva
Choi, 26
Sijainti: Wuhan, Kiina
Ammatti: Musiikki DJ
Lapset: EI
Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.

Minami - kuva
Minami, 27
Sijainti: Tokio, Japani
Ammatti: Matkablogger
Lapset: Ei
Minusta

Olen yleensä suudella sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, joka piristää usein oikeutesi aina, kun jokin näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei virtaa blogejaan ulkopuolella, makaamaan, kun elämme saman katon alla. Olen kotiäiti, vähän pakonomainen, ja minulla on rakkaus käytäntöihin. Hyvää tehdä sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa ja omistautunut merkittävien suhteiden luomiseen. En kuitenkaan ehkä selaa jotain asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville ihmisille. Hengitä syrjään ja autat vain puhumaan jonkin aikaa.

Leann - kuva
Leann, 23
Sijainti: San Diego, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella sinua aina, kun sinulla on hauskaa paskaa. Se, joka yleensä valaisee oikeutesi, kun joku asia tarkistaa huonosti. Ja myös se, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi paikasta makaamaan aina, kun elämme täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja minulla on vain intohimo puhtaanapitoon. Halukas luomaan sinulle, jos teet kylpyhuoneen. Samanaikaisesti olen vastuussa ja investoinut merkittävän ottelun vahvistamiseen. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehti yhtä asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville lapsillemme. Hengitä sivuun ja voit vain keskustella joskus.

Miksi pakistanilaiset naiset ovat niin suosittuja?

Pakistanilaiset naiset-3

Kaikki pakistanilaiset morsiamet ovat erilaisia, mutta niillä on paljon yhteistä. Heidän uskonsa heijastuu voimakkaasti heidän tottumuksiinsa, käyttäytymiseen ja maailmankatsomukseen. He ovat kaikki ystävällisiä ja avuliaita. Myötätunto ja halu auttaa muita ihmisiä ovat heidän tunnusmerkkinsä. Mielenkiintoista on, että Pakistanin naiset eivät yleensä pidä viihteestä ja urheilusta. Paradoksaalisesti ne pysyvät aina kunnossa. Heillä on muita erityisiä ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Tarkastellaan joitain heidän yhteisistä ominaisuuksistaan ja elämänarvoistaan.

Silmiinpistävä itämainen ulkonäkö

Pakistanilaisia tyttöjä pidetään eräinä maailman kauneimmista naisista. Pakistanilaiset naiset eivät ole mitenkään alempia kuin kuuluisat kauneuden Bollywood-näyttelijät. Monet heistä on kuvattu Intian elokuvateollisuudessa, ja heillä on suuri menestys yleisön keskuudessa. Tyypilliset pakistanilaiset tytöt ovat ihania ja erittäin eksoottisia. Heillä on yleensä ilmeikkäät tummat silmät, paksut hiukset ja parkittu oliivin iho. Yleensä nämä kauneudet ovat erittäin muodikkaita ja naisellinen. He käyttävät taitavasti meikkiä, valitsevat kirkkaita vaatteita ja kiiltäviä tarvikkeita.

Aktiivisen elämän sijainti

Pakistanilaisilla naisilla on tärkeä rooli maan poliittisessa ja sosiaalisessa elämässä. He myös löytävät innostusta yrittäjyydestä ja ottavat vastuun perheyrityksistään. Olet todennäköisesti kuullut Mala Yusufzaista, joka tuli kuuluisaksi maailmanlaajuisesti bloginsa ansiosta, jonka hän kirjoitti BBC: lle. Myöhemmin hän osallistui ihmisoikeuksien puolustamiseen ja sai Nobel-palkinnon pyrkimyksestään muuttaa sekä koulutus- että sosiaalisia normeja maassa.

Uskon perusteella itsekurin

Islam määrittelee melkein kaikki Pakistanin morsiamen ’ elämäntavan näkökohdat. Pakistanilaisten morsiamenten osalta heidän uskontonsa antaa horjuttamattomia lakeja, joita ei voida missään olosuhteissa rikkoa. Siksi heitä opetetaan pitämään itsehallinta ja maltillisuus kaikessa. Siksi, jos olet kiinnostunut löytämään elämäkumppanisi pakistanilaisten naisten joukosta, sinun on opetettava häntä johtamaan erilaista elämäntapaa. Siihen sisältyy itsetuntoa koskeva työ ja keskustelu kaikista perheen ja elämän olennaisista kohdista yhdessä.

Pakistanilaisten naisten vinkkejä

Kun tapaat pakistanilaista postimyynnissä morsian henkilökohtaisesti, sinun on otettava huomioon kuka hän on ja kuinka hänet koulutettiin. Hän on todennäköisesti tottunut noudattamaan erilaisia sosiaalisia yleissopimuksia. Kuvittele vain kuinka monta asiaa hän ei ole koskaan kokeillut ja kokenut elämässään. Siksi yritä ymmärtää hänen toiveitaan, toiveitaan ja unelmiaan. Se on tapa saavuttaa keskinäinen ymmärrys ja harmoniset suhteet.

Ole kunnioittava, kohtelias ja älä koskaan käytä ankaria sanoja. Suurin osa näistä naisista ei hyväksy, kun mies on töykeä ja vihainen. Ansaitset muutaman lisäpisteen puhumalla kohteliaasti pakistanilaiselle tytöllesi. Yritä esitellä hänelle kulttuurisi ja puhua elämästäsi maassasi. Muista joitain uskomattomia ja ehkä jopa hauskoja tarinoita elämästäsi. Ole kuitenkin varovainen, ettet vahingoita hänen tunteitaan ja moraalisia perusteita.

Hänen kanssaan ollessasi sinun on pidettävä fyysinen etäisyys. Sinun tulisi unohtaa halaukset ja suukot, etenkin ensimmäisinä päivinä. Kiintymyksen osoittaminen julkisesti on kielletty tässä maassa. Myöskään pakistanilaiset morsiamet eivät ole tottuneet hemmottelemaan miehiään. Joten voit tehdä vaikutuksen tyttösi pienillä lahjoilla ja pienillä ystävällisyyden eleillä. Pienet lahjat ja kaikkien päivämäärään liittyvien kulujen kattaminen eivät kuitenkaan tarkoita, että voit ostaa pakistanilaisen morsiamen. Hän tapaa sinut, koska hän pitää sinusta, ja sinun tulisi kohdella häntä asianmukaisesti.

Yhteenveto: Pakistanilaiset VS-amerikkalaiset naiset

Jos luulet, että pakistanilaisen tytön treffailu on samanlainen kuin amerikkalaisen naisen tapaaminen, olet erehtynyt. Pakistanilaiset ja amerikkalaiset naiset ovat monella tavalla kaksi vastakohtaa. Pakistanista tulevat tytöt ovat täysin erilaisia. He kasvoivat erilaisessa kulttuurisessa ja uskonnollisessa ympäristössä. Tällä maalla on erilainen treffitieetti ja hyväksyttävät normit ihmisten välisistä suhteista. Joten, sinulla on paljon sääntöjä saadaksesi se oikein pakistanilaisen morsiamen kanssa.

Kahden sukupuolen välisiä satunnaisia ja väliaikaisia yhteyksiä ei voida hyväksyä tässä maassa. Avioliittoon johtavan vakavan suhteen lisäksi ei ole muita vaihtoehtoja. Et voi kysyä liikaa henkilökohtaisia kysymyksiä päivämääränä pakistanilaisen postimyynnissä morsian kanssa ja koskettaa häntä. Sinun ei pitäisi myöskään odottaa, että pakistanilainen tyttöystäväsi jakaa ravintolalaskun. Se on tapana amerikkalaisen tytön kanssa, mutta se ei koskaan toimi Pakistanissa.

Pakistanilaiset naiset puhuvat todennäköisemmin työstään ja koulutuksestaan, kun taas amerikkalaiset tytöt puhuvat yleensä harrastuksistaan ja perheistään. Amerikkalaiset naiset ovat individualistisempia ja itsekeskeisempiä. On myös pidettävä mielessä, että pakistanilaiset tytöt eivät todennäköisesti tapaa miestä, jolla on erilainen usko. Ainakin hänen pitäisi olla valmis hyväksymään islam.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet