GetBride Puerto Ricon naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Dashka Slater
Päivitetty: 07 maalis 2023
978 Näkymät

Puerto Ricon naiset

Mikä on ensimmäinen ajatus, joka lyö mieltäsi, kun kuulet sanat ‘ Puerto Rico ’? Todennäköisesti kuvittelet kuumaa aurinkoa, rajattomia rantoja, joista on upeat merinäkymät, ja kämmeniä kaikkialla. Et ole erehtynyt. Tämä on Karibian parhaan keittiön, unohtumattomien maisemien, loputtomien juhlien ja tietysti kuumimpien naisten maa.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
2192 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Puerto Ricon naiset

Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3058 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2183 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2499 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2799 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1603 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää

Kuuma Puerto Rico naiset haluavat sinut tänne

Mitä sanoisit, jos tarjoamme sinulle löytää morsiamen tästä maasta? Lyön vetoa, ettet unohda mahdollisuutta saada yksi Puerto Ricon tytöistä vierelläsi. Jos olet valmis aloittamaan treffimatkan Puerto Ricossa, älä epäröi katsoa tätä arvostelu.

Mikä tekee Puerto Ricon naisista niin kauniita?

Puerto Ricon naiset

Ensinnäkin ehdotamme, että selvität, mikä tekee Puerto Rican morsiamet niin erikoisiksi. Ehkä nämä ovat ominaisuuksia, joita etsit potentiaalisesta vaimostasi.

Puerto Ricon tytöt ovat eksoottisia

Yksi niistä asioista, joita et voi sivuuttaa tapaamalla Puerto Ricon naista, on sen poikkeuksellinen ulkonäkö ja käyttäytyminen. Ne näyttävät jumalattareilta maan päällä ja et tuskin koskaan unohda heidän erityistä tunnetta: he voivat viehätää sinut muutamassa minuutissa ja saada sinut haluamaan viettää elämäsi heidän kanssaan. Jokainen hetki, jonka vietät kommunikoidessasi Puerto Ricon naisten kanssa, saa sinut tuntemaan innostusta ja kaipaamaan lisää. Joten mikä on Puerto Rican eksoottinen, joka valloittaa miehet niin nopeasti?

Tämä on Puerto Ricon ulkonäkö ja kauneus. Puerto Ricon tyttöjen ulkonäkö houkuttelee miehiä heidän sukupuolensa vetovoiman ja upean ulkoisen vetovoiman vuoksi: ensinnäkin, Puerto Ricon morsiamet osaavat korostaa kauneuttaan vaatteilla ja asusteilla. Toiseksi, heillä on leveät syvät ruskeat silmät, pitkät kiharat hiukset, täydet huulet ja pehmeä iho, jotka saavat miehet haluamaan koskettaa niitä koko ajan. Kuinka voit kieltäytyä tapaamasta sellaista naista?

Puerto Ricon naisilla on upeat muodot

Puerto Ricon naisten ruumiit yhdistävät kaikki länsimaisten miesten villeimmät unelmat: he ovat kurvikas, mutta riittävän urheilullinen houkuttelemaan vastakkaista sukupuolta. Puerto Ricon tytöt välittävät kehonmuodoistaan paljon: he syövät enimmäkseen terveellistä ruokaa, harrastavat urheilua ja liikkuvat paljon. Suurin osa heistä joko käy kuntosalilla tai tanssii säännöllisesti pysyäkseen kunnossa.

Puerto Ricon tytöt ovat taitavia

Puerto Ricon naisten kolmas erottuva piirre on heidän korkea älynsä. Nämä naiset ovat fiksuja ja nokkelaita, joten tuskin koskaan saa mahdollisuutta huijata tai ylittää heidät. Siksi, jos ajattelit noutaa ne, älä toivo sitä: he tulkitsevat aikomuksesi heti.

Ainoa mitä voit tehdä tarttuaksesi Puerto Rican morsiamen huomioon, on kiittää heidän älykkyyttä ja huumorintajuaan ja miellyttää heitä hienostuneilla linjoilla ulkonäöltään. Älä vain sano, että he ovat kauniita (he kuulevat sen liian usein), vaan valitsevat yhden ominaisuuden, joka tekee heistä erityisiä ja korostaa sitä.

Parhaiten arvioidut sivustot Puerto Ricon naisten treffailusta

Etkö voi odottaa alkavansa treffailla Puerto Ricon tyttöjä? Emme ole yllättyneitä: nämä naiset ovat täydellisiä. Jos haluat tavata Puerto Ricon naisia ja keskustella heidän kanssaan verkossa, tarkista seuraavat verkkosivustot.

Latinalainen amerikkalainen Amor

Tämä on suurin online-treffialusta niille, jotka haluavat löytää morsiamet Puerto Ricosta. Kauneimmat naiset ilmoittautuvat verkkosivustolle päivittäin, mikä kasvattaa Puerto Rican profiilien kokonaismäärää 1000: lla päivässä. Tämä verkkosivusto sopii sinulle täydellisesti, jos etsit tällä hetkellä kotimaassaan asuvaa Puerto Ricon naista.

Verkkosivusto avattiin vuonna 2003, ja se keräsi yleisön kaikkialta Latinalaisesta Amerikasta. Siinä on lukuisia ominaisuuksia, joita voit kokeilla, esim. tarkennettu haku, tulitikutyökalu jne., vaikka monet niistä eivät ole saatavilla ilmaiseksi, joten sinun on päivitettävä profiilisi heti voidaksesi keskustella Puerto Rican morsiamen kanssa.

Loveawake

Toinen vaihtoehto, jota voit kokeilla, on Loveawake-verkkosivusto. Tämä online-treffisivusto yhdistää miljoonan käyttäjän ympäri maailmaa, mukaan lukien Puerto Rico, ja toivottaa tervetulleeksi yli 1000 uutta miestä ja naista päivittäin. Voit tavata kumppanisi Puerto Ricosta ilman paljon vaivaa tällä sivustolla: verkkosivuston yleisö on aktiivinen ja kiinnostunut uusista päivämääristä; kuitenkin, sinun on oltava erityisen varovainen rekisteröityessäsi Loveawakeen, koska saatat alkaa saada paljon samanlaisia viestejä automatisoiduista profiileista. Verkkosivusto avattiin kuitenkin vuonna 1998, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen legitimiteetistä: monet parit tapasivat tämän alustan kautta ja ovat edelleen yhdessä.

LatinFeels Puerto Rico

Kolmas verkkosivusto, jota voit käyttää, on LatinFeels Puerto Rico. Verkkosivustolla on yli 90 000 kuukausittaista kävijää, ja verkossa on tuhansia yksinäisiä naisia. Tämän verkkosivuston erityispiirteisiin kuuluu suuri joukko naiskäyttäjiä ja nopea asiakastuki. Siksi, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia verkkosivuston kanssa, voit ratkaista ne helposti verkossa tai puhelimitse muutamassa minuutissa. Verkkosivuston hinnat hämmästyttävät myös sinua.

LoveFort

Jos haluat liittyä suurten treffisivustojen ’ verkkoon ja saada rajoittamattomia treffivaihtoehtoja, tarkista LoveFort. Tämä verkkosivusto tarjoaa monia ilmaisia ominaisuuksia ja melko helpon rekisteröinnin, joka ei vie paljon aikaa. Sen muotoilu on mukava silmälle ja helppo ymmärtää, joten sinulla ei ole vaikeuksia navigoida verkkosivustolla. Lisäksi LoveFort -sivustolla on paljon Puerto Ricon tyttöjä, jotka ovat valmiita keskustelemaan kanssasi ja tapaamaan tosielämässä. Mitä muuta voit pyytää?

LatinWomanDate

Viimeinen verkkosivusto, jota suosittelemme tarkistamaan Puerto Rican morsiamen treffailun, on LatinWomanDate. Tämä verkkosivusto tarjoaa todellisen mahdollisuuden löytää elämäsi rakkaus: ilmainen rekisteröinti ja lukuisat palvelut ovat tällä hetkellä uusien käyttäjien käytettävissä. Myös Puerto Rican naisprofiilit ovat erittäin yksityiskohtaisia LatinWomanDate-sivustossa, siksi sinulle taataan paras kokemus tällä alustalla. Asiakastukiasiamiehet ovat valmiita auttamaan sinua verkkosivuston käytössä; et todennäköisesti tarvitse heidän apuaan, koska alusta on erittäin käyttäjäystävällinen.

Etsitkö joku uusi? Kokeile Puerto Rico -naisia täältä

Ana, 26
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Juliana, 27
Verkossa
Curitiba, Brasilia
Ei
Selena, 24
Verkossa
Bogota, Kolumbia
Ei
Stefany, 26
Verkossa
Rio de Janeiro, Brasilia
Ei
Morena, 32
Verkossa
Brasilia, Brasilia
kyllä
Karla, 26
Verkossa
Montevideo, Uruguay
Ei

6 syytä tähän mennessä nainen Puerto Ricosta

Varmista, että Puerto Ricon nainen on hyvä ottelu sinulle, muista lukea seuraavat syyt, miksi miehet ympäri maailmaa valitsevat naisia tästä maasta.

Sinulla voi olla uusi perhe

Ensinnäkin Puerto Ricon naisen treffailu tarkoittaa kommunikointia hänen ja hänen sukulaistensa kanssa. Tämä johtuu Puerto Rican yhteiskunnan perinteistä: perheet ovat suuria tässä maassa ja perheenjäsenet välittävät toisistaan paljon (joskus, jopa liikaa). Näin näet hänen vanhempansa, sisaruksensa ja isovanhempansa melko usein, saat heiltä puheluita ja tekstejä usein, ja sinulle neuvotaan, mitä tehdä koko ajan. Jos olet valmis pysymään tällaisen paineen alaisena pitkään, suhteesi Puerto Rican naisiin ovat hauskoja ja kestäviä. Toinen etu, että kaikki heidän sukulaisensa ovat lähellä, on se, että he kohtelevat sinua kuin poikasi tai veljesi: he välittävät hyvinvoinnistasi, mielialasta, työstäsi jne.

Puerto Ricon naiset ovat suuria rakastajia

Toinen syy siihen, miksi miehet mieluummin treffit Puerto Ricon tytöillä, on heidän kykynsä rakastaa ja ilmaista tunteitaan. Nämä naiset ovat intohimoisia, tunnepitoisia ja päättäväisiä. Ne ovat myös erittäin arvaamattomia –, minkä vuoksi et koskaan tiedä milloin Puerto Rican morsiameni on hyvällä tai pahalla tuulella. Eräänä päivänä hän saattaa olla liian kiltti, toisena päivänä hän on liian kateellinen. Nämä tytöt ovat silti viehättävimpiä Latinalaisessa Amerikassa.

He ovat myös suuria rakastajia läheisissä suhteissa. He tietävät kuinka saada miehet tuntemaan olonsa erityiseksi ja miellyttämään heitä. Siksi, jos etsit vaimoa, joka on kuningatar makuuhuoneessa ja piika keittiössä, Puerto Ricon nainen on hyvä valinta.

Puerto Ricon tyttö on rento ja positiivinen

Toinen Puerto Rican naisten positiivinen puoli on, että he ovat mukavia ja optimistisia. Et tuskin koskaan näe heitä pessimistisessä tunnelmassa sanomalla, että kaikki menee pieleen ja he eivät näe valoa tunnelin lopussa. Siksi, jos sinulla ei usein ole positiivista asennetta maailmaan, Puerto Ricon tyttöystävästä voi tulla opas kaikkien huonojen päivien aikana. Hänen hymynsä valaisee huoneen, kun hän tulee sisään, hän kertoo sinulle vitsin tai kaksi saadaksesi sinut nauramaan, ja lopuksi, hän voi olla loistava lisä mihin tahansa ystäväsi tai kollegoidesi yritykseen. Jos haluat pitää hauskaa elämässäsi, harkitse Puerto Rican morsiamen treffailua ja naimisiin heidän kanssaan.

Puerto Ricon nainen lisää seikkailua elämääsi

Jos olet aina halunnut olla joustavampi ja valmis menemään uusille matkoille, kokeile uusia aktiviteetteja ja maistamaan epätavallisia ruokia, sinun on vietävä elämäsi Puerto Ricon tyttöystävän kanssa. Tämä johtuu siitä, että nämä tytöt ovat vastuussa kaikista mainituista asioista, ja lisäksi he usein aloittavat ne.

He haluavat käydä muissa maissa, tavata uusia ihmisiä ja oppia uusia asioita, joten jos sinulla on kauhaluettelo outoista toiminnasta, älä epäröi tarjota niitä Puerto Ricon morsiamenellesi. Hän liittyy mielellään hulluihin ideoihisi eikä koskaan tuomitse sinua siitä, että sinulla on outoja harrastuksia tai unelmia. Puerto Rican morsiamet ovat erittäin suvaitsevaisia muiden ihmisten intohimojen suhteen.

Puerto Ricon morsiamet tietävät kuinka tulla toimeen ystävien kanssa

Yksi naisen halutuimmista piirteistä miesten mielipiteissä on kyky löytää yhteinen kieli poikaystävänsä ystävien kanssa. Vain muutama nainen mahtuu mihin tahansa yritykseen ja voi keskustella helposti eri ikäisten ja taustaisten ihmisten kanssa. Siksi, jos haluat kutsua Puerto Ricon naisen ystäväsi syntymäpäiväjuhliin tai grilli talosi takapihalle, hän hyväksyy epäröimättä. Ainoa asia, josta sinun on huolehdittava, on yrityksen toiminta. Muuten nainen ottaa puolueesi johdon, ja silmäsi silmäyksellä ystäväsi tanssivat reggaetonia tai bachataa.

Puerto Ricon morsiamet ovat hauskoja ja aktiivisia

Lopuksi syy siihen, miksi sinun pitäisi valita Puerto Ricon nainen treffailusta, on se, että hän tuo paljon liikettä elämääsi. Tämä tyttö keksii aktiviteetteja päivämäärillesi ja perheviikonloppuisi, hän järjestää syntymäpäiviä lapsillesi ja perheenjäsenillesi sekä illallisia sinulle ja kollegoillesi. Siksi, jos haluat olla todellinen juhlavalmistaja vierelläsi, sinun tulisi harkita naimisiin Puerto Rican tyttöjen kanssa. Tämä tyttö ei ole vain valmis johtamaan juhlia, vaan myös liittymään juhliin, joten jos haluat olla viihdyttäjä, Puerto Rican kumppanisi tukee sinua.

Puerto Ricon naiset

Puerto Ricon treffikulttuuri

Puerto Ricon kulttuuri on sekoitus taino-, espanja- ja afrikkalaista kulttuuria. Siksi se on melko monimuotoinen, mutta pääasiassa tämän maan naiset ovat melko perinteisiä ja konservatiivisia. Uskonto on edelleen hallitseva tekijä, joka sinun tulisi ottaa huomioon. Jos haluat löytää ja treffata naista, kuten Mimi Pabon, Jacky Fontanez, Karla Monroig tai Jackie Guerrido, sinun on tiedettävä tämän paikan treffikulttuuri. Tässä on huomioitavia asioita:

  • Perinteinen kohteliaisuus. Vaikka Puerto Rico on osa Yhdysvaltoja, Puerto Rico ei ole liberaali treffailun suhteen. Perinteinen kohteliaisuus on pakollinen lähestymistapa. Sinun on oltava herrasmies, joka on valmis pilaamaan ladysi.
  • Suuremmat odotukset. Puerto Ricans on yleensä tavannut ulkomaalaisia, koska heidän maahansa käydään melko usein. Siksi he voivat olla kiinnostuneita enemmän kuin treffailusta, ja monissa tapauksissa kyse on naimisiin menemisestä. Lisäksi he voivat olla vaativia, koska heidän pitäisi olla valmiita, jos heidän kumppaninsa ovat valmiita huolehtimaan heistä.
  • Varovainen lähestymistapa. Yksi mielenkiintoisimmista asioista Puerto Ricon naisten suhteen on, että he eivät kiirehdi pitämään sinusta. He vievät aikaa arvioidaksesi sinua, jotta he eivät petä tai petä. Tämä on melko yleistä näiden naisten keskuudessa, joten kärsivällisyytesi on aina avaintekijä hänen onnellisemmaksi tekemisessä.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Löydä 15 parasta kuumaa ja seksikästä tyttöä maailmassa - kuva
07.03.2023
8628
Löydä 15 parasta kuumaa ja seksikästä tyttöä maailmassa
Nykyään niin monet seksikkäät naiset ovat suosittuja paitsi maissaan myös maailmanlaajuisesti. Nämä kuumat kuuluisuudet, naiset voivat olla näyttelijöitä, malleja, laulajia ja niin edelleen. Tämän artikkelin avulla voit löytää maailman 15 parhaan kuuman ja seksikäs tytön nimet.
Mikä on postimyynnissä morsian? - kuva
07.03.2023
8783
Mikä on postimyynnissä morsian?
Mikä tahansa on valintasi naisten suhteen, voit varmasti saada sen postimyynnissä morsian. Internet on täynnä upeita postimyynnissä morsian -palveluita, jotka voivat auttaa sinua löytämään tyttösi. Tämä artikkeli tarjoaa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää suositusta postimyynnissä morsian ja mistä ne löytyvät.
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää - kuva
07.03.2023
9268
 5 Houkuttelevia ja kuuluisia vaaleita naisia, jotka sinun pitäisi tietää
Vaaleat naiset ovat yleensä useimpien miesten vetovoimakeskus tiettyjen erityispiirteiden vuoksi, joita heillä uskotaan olevan. Tässä artikkelissa tarkastellaan sitä, mikä tekee blondeista ainutlaatuisia ja tosiasioita, joita et ehkä tiedä niistä. Joten sukellamme heti upeiden blondien maailmaan, vai mitä?

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Jasmin - kuva
Jasmin, 23
Sijainti: Paraty, Brasilia
Ammatti: Valokuvamalli
Lapset: kyllä
Minusta

Jos pidät mehukkaista ravintoloista, tiedän vaiheet oman vatsasi onnellisemmaksi tekemiseksi. Rakastan ruoanlaittoa paljon muutakin kuin vain ruokailua, se on harrastukseni ja pitkäaikainen intohimoni. Mehukas pihvi, rapea peruna, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Kulinaariset mestariteokseni voivat hämmentää itse Andre Micheliniä. Mutta nämä yleensä kaikki taitoni. Olen varma, että monia tapoja parantaa kaverin henkeä. Koska minun on kirjauduttava pois pieni palapeli, en esittele tätä erityistä artikkelia yhteiskunnallisesta. Ilmoitan kuitenkin iloisesti yksityisestä tunteestani. Siksi kirjoita minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua henkilökohtaisista pienistä aarteistani.

Stefany - kuva
Stefany, 26
Sijainti: Rio de Janeiro, Brasilia
Ammatti: Kuntovalmentaja
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ruokia, ymmärrän vatsan ilahduttavan. Tykkään valmistaa jopa muutakin kuin ruokailua, se on harrastukseni ja saatat pitkään harrastaa. Racy pihvit, rapeat porkkanat, äyriäiset menevät, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse voisi olla hämmentynyt ruoanlaiton mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä ovat yleensä suurin osa vahvuuksistani. Ymmärrän erilaisia tapoja parantaa kaverin sielua. Koska pääsen pois pienestä mysteeristä, en esittele tätä lyhyttä artikkelia yleisölle. ei, kerron mielelläni suurimmasta osasta henkilökohtaisia tietojani yksityisesti. Siksi kirjoita minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua henkilökohtaisista pienistä lahjoistani.

Gina - kuva
Gina, 27
Sijainti: Charlotte, Yhdysvallat
Ammatti: kääntäjä
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta syömisestä, ymmärrän vatsan olevan tyytyväinen. Rakastan ruoanlaittoa enemmän kuin vain ruokailua, se on kiinnostukseni ja pitkäaikainen käsityöni. Mehukas pihvi, rapea peruna, kalarullat, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse saattaa hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä yleensä kaikki henkilökohtainen erikoisuuteni. Tiedän monia tapoja lisätä ihmisen sydäntä. Koska minulla on pieni mysteeri, en perusta tätä viestiä sosiaaliseksi. Mutta ei, aion iloisesti ilmoittaa sinulle jokaisesta tietämyksestäni yksityisesti. Kirjoita minulle teksti, kun haluat puhua henkilökohtaisista mitään salaisuuksista.

Juliana - kuva
Juliana, 27
Sijainti: Curitiba, Brasilia
Ammatti: Verkkosuunnittelu
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat herkullisia ruokailuja, olen varma, että opit tekemään vatsasi onnelliseksi. Pidän ruoanlaitosta paljon enemmän kuin ravintoloita, se on henkilökohtainen vetoomukseni ja voit pitkään intohimoa. Mehukas pihvi, rapea peruna, äyriäiset, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse hämmentää henkilökohtaisia ruoanlaitto-mestariteoksiani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki vahvuuteni. Ymmärrän erilaisia tapoja nostaa miesten sydäntä. Koska minun olisi jätettävä pieni salaisuus, en paljasta näitä tietoja henkilökohtaisille. Mutta ei, kerron mielelläni kaikille henkilökohtaisista kokemuksistani itsenäisesti. Joten kirjoita minulle haluamalla tutkia mitään aarteita.

Kauniit Puerto Ricon naiset ovat hienoja morsiamet

Puerto Ricon naiset

Nyt on aika selvittää, miksi Puerto Rican morsiamet tekevät parhaista vaimoista. Lyön vetoa, että et tiedä sitä vielä, joten tutustu tähän arvostelu -osaan.

Puerto Ricon tyttö osaa auttaa paikkasi olemaan viihtyisä

Jokainen Puerto Ricon morsian opetetaan nuoresta iästä lähtien huolehtimaan huoneestaan ja sisaruksistaan. Siksi hän on hieno vaimo ja äiti-materiaali: hän osaa puhdistaa talon, pestä astiat, keittää ja valita kodinsisustuksen talon viihtyisäksi tekemiseksi. Lisäksi hän osaa hoitaa vauvoja, ruokkia heitä, leikkiä heidän kanssaan kehittääkseen heidän älyllisiä ja fyysisiä kykyjään. Tarve välittää kahdesta tai useammasta nuoremmasta veljestä ja sisaresta on opettanut häntä olemaan aktiivinen, tarkkaavainen ja tukemaan uusia sukupolvia. Puerto Ricon naiset rakastavat lapsia paljon, joten jos olet halukas saamaan viihtyisän kodin ja monia lapsia, tule vapaasti Puerto Ricoon etsimään vaimoa. Kuten huomaat, sellaisen naisen pitäminen vieressäsi takaa perinteisen perheen, jossa vaimo hoitaa aviomiehen, keittiön ja lapset.

Puerto Ricon nainen on aktiivinen ja ystävällinen

Seuraava asia, jonka huomaat, jos päätät mennä naimisiin Puerto Ricon naisen kanssa, on, että hän on utelias ja aktiivinen, kunnes hän saavuttaa vanhemman iän. Hän on vapaa muiden ihmisten ja heidän virheidensä arvioinnista, joten et koskaan kuule hänen juorujaan ystävistä tai kollegoista. Sen sijaan hän tutkii ympäröivää maailmaa ja yrittää ymmärtää asioiden luonnetta. Hän on eräänlainen kumppani, joka kehittää jatkuvasti itseään etsimällä uusia paikkoja, kokeilemalla uusia harrastuksia ja kommunikoimalla ihmisten kanssa kaikilta elämänaloilta. Jos olet valmis kasvamaan yhdessä naisen kanssa ja tulemaan paremmaksi versioksi itsestäsi, aloita suhde Puerto Ricon tyttöyn. Et koskaan kyllästy hänen kanssaan.

Puerto Ricon tyttö on rakastava ja välittävä

Viimeinkin potentiaalinen Puerto Ricon tyttöystäväsi on todennäköisesti yksi välittävimmistä ja rakastavimmista ihmisistä elämässäsi. Hän odottaa sinua kuuman illallisen kanssa työskentelyn jälkeen, tuottaa ideoita yöpymisillesi, viettää aikaa perheen kanssa ilolla ja kokki aamiaista sinulle. Hän kiinnittää huomiota tarpeisiisi ja tekee sopivia lahjoja. Hän pitää sinusta huolta, jos sairastat. Sinun ei tarvitse huolehtia tuoreista ruuista kotona ja puhtaasta talosta, jos olet töissä ja sinun täytyy yöpyä. Kaikki Puerto Ricon tyttö tekee helposti ja positiivisella asenteella, joten et koskaan näe vaimosi väsymystä tai mielialaa. Puerto Ricon naisten lähestymistapa taloudenhoitoon on todellinen taikuus.

Puhuvatko Puerto Ricon naiset englantia?

Kielen historiallisten kysymysten takia englantia ei puhuta laajasti Puerto Ricossa. Vaikka Yhdysvaltojen viranomaiset yrittivät pakottaa englannin kielen käytön hyväksymällä sen peruskielenä kouluissa ja muissa julkisissa laitoksissa 1930-luvulla, Puerto Ricansin vastustus ei antanut sen tapahtua. Siitä lähtien espanjaa on käytetty viestintäkielenä kaikilla tasoilla, mukaan lukien koulut, yliopistot, yritykset jne., Kun taas englanti on säilytetty toisena virallisena kielenä. Silti suurin osa nykyaikaisista Puerto Ricansista puhuu tänään vain espanjaa. Eri tutkijat ilmoittivat, että vain 10% Puerto Ricanista sujuvasti englantia; kuitenkin, se ei tarkoita, että et onnistu kommunikoimaan Puerto Ricon tyttöjen kanssa, jos et puhu espanjaa.

Ensinnäkin voit tavata Puerto Ricon morsiamen, joka asuu Yhdysvalloissa. Tällaisessa tapauksessa mahdollisuudet, että hän puhuu englantia, ovat melko korkeat. Toiseksi, voit aina käyttää online-kääntäjää, jos keskustelet Puerto Rican morsiamen kanssa treffisivustolla. Lopuksi voit palkata espanjalaisen kääntäjän ensimmäisiin päivämääriisi (. Monet treffitoimistot tarjoavat tällaisen palvelun). Kuten huomaat, haluavalle sydämelle ei ole mitään mahdotonta, jos haluat treffata Puerto Ricon kauneutta.

Projektin kirjoittaja

Author - Dashka Slater
Dashka Slater
Ajattelin aina, että kirjoittaminen oli liian vaikeaa ansaita rahaa, joten se ei ollut minun ykköstavoitteeni. Opiskeltuaan yliopistossa kokeilin erilaisia ammatteja, mutta romaanini ensimmäinen luonnos kirjoitettiin, kun sain työttömyysetuuksia. Mutta silloinkin menestys ei tullut heti. Muutin paljon väliaikaisia töitä jatkaessani kirjoittamista. Ja kaikki ei ollut turhaa.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet