GetBride Puolalaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Puolalaiset naiset avioliittoon

DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3514 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3526 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2975 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1826 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2886 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää

Kuumat puolalaiset naiset haluavat sinut tänne

Tapaa puolalaiset morsiamet

Treffit jonkun eri kansallisuuden kanssa voi tuntua kävelevän silmämääräisen sokkelin läpi. Kaikki tietävät, että suhteiden hämärien vesien läpi kartoittaminen on tarpeeksi vaikeaa puhumattakaan kansallisuuseroista johtuvista haasteista. Kuitenkin tonnia ihmisiä on onnistunut purjehtimaan läpi uppoamatta ja sinäkin.

Treffialtaan suhteen puolalaisia naisia pidetään yleensä ensisijaisena saalisena jokaiselle miehelle, joka haluaa koukkua ja asettua ihanan naisen kanssa. Tämä selittää todennäköisesti miksi luet tätä artikkelia juuri nyt. Mietitkö, miksi sinun pitäisi treffata puolalaisia tyttöjä? Vain jos epäilet Thomasia, tässä on joitain vankkoja tosiasioita näistä naisista, jotka muuttaisivat sinut uskovaksi:

Puolalaiset naiset rakastavat

Puolalaiset naiset ovat ehdottomasti kärjessä partnerin rakastamisessa ja vaalimisessa. Keskimääräinen puolalainen nainen menisi mihin tahansa pituuteen hemmotellakseen ja hoitaakseen kumppaniaan. Jos sinulla on koskaan isoäiti, joka kiipesi sinusta ja sai sinulle satunnaisia lahjoja, niin sinulla on ollut pieni välähdys siitä, miltä tuntuu mennä Puolasta peräisin olevaan naiseen. Älä ole kiusallinen tai yllättynyt, kun puolalainen tyttöystäväsi tarjoaa leipoa piirakan tai huolehtia sinusta, kun olet sairas. Hän seuraa vain luonnollisia vaistojaan. Hän kuitenkin odotti ehdottomasti arvostavan hänen ponnistelujaan joskus. Älä unohda kiittää häntä syvästi, kun hän tekee jotain mukavaa tai valmistaa aterian sinulle.

Puolalaiset naiset ovat vieraanvaraisia

Oletko koskaan kutsuttu taloon, jossa isännät jättävät sinut huomiotta tai ohittavat pöydän vieraillessasi? Jos sinulla on, voit ehdottomasti olla samaa mieltä kanssamme siitä, että se ei ole miellyttävä kokemus, jonka haluat elää uudelleen. Puolalaisten naisten tapauksessa tilanne on kuitenkin päinvastainen. Suoran nenänsä lisäksi puolalaiset naiset tunnetaan myös vieraanvaraisesta luonteestaan vieraita kohtaan. Suurin osa Puolan naisista rakastaa viihdyttäviä vieraita, koska se antaa heille mahdollisuuden osoittaa erinomaiset isännöintitaidonsa.

Jos saat joskus mahdollisuuden käydä puolalaisessa kotitaloudessa, olet todennäköisesti täynnä niin paljon ruokaa, et voi enää kävellä. Älä unohda kiittää heitä jälkikäteen!

Puolalaiset tyttöystävät ovat ahkera

Tässä on yksi asia, jonka sinun pitäisi tietää Puolan naisista: he eivät pelkää kovaa työtä. Kun kyse on uraauurtavista toimistotöistä tai kotitöistä, löydät ehdottomasti puolalaiset tytöt eturintamassa. Vaikka nämä naiset yleensä pitävät kiinni tavanomaisista yhteiskunnallisista normeista, keskimääräinen puolalainen nainen työskentelee kovasti omien varojensa puolesta eikä ole riippuvainen ketään.

Joten jos etsit kumppania, jonka kanssa voit laittaa jalat ja keskustella työstä, sinun pitäisi ehdottomasti hankkia puolalainen tyttöystävä.

Puolalaisilla tytöillä avioliitossa on erityinen äitivaisto

Tässä vaiheessa olet todennäköisesti jo saanut muistion, jonka mukaan puolalaiset morsiamet ovat täydellinen valinta jokaiselle poikamiehelle, joka haluaa asettua. Yksi tärkeä tosiasia, jota emme ole vielä maininneet, on, että heillä on myös vahvat äiti-vaistot.

Jos ajattelet saada lapsia myöhemmin elämässä, haluat ehdottomasti kumppanin, joka tuntee vahvasti lapsesi kuin sinä. Onneksi suurin osa Puolan naisista sopii tähän kuvaukseen. Heillä on erityinen äiti-vaisto, joka tekee heistä erinomaisia äitejä. Oletko koskaan miettinyt, miksi puolalaiset miehet näyttävät rakastavan äitiään niin paljon? Ota villi arvaus. Vihje: Sillä voi olla jotain tekemistä äitien vaistojen kanssa, joista puolalaiset naiset tunnetaan.

Puolalainen morsian on potilaan vaimo

Potilaskumppanin löytäminen on kuin kultakolikon löytäminen kalastuksen aikana. Kaikki haluavat kokemuksen, mutta vain harvat onnekkaat ihmiset saavat sen. Kuka tarvitsee onnea, kun saat puolalaisen morsiamen? Puolalaisten morsiamenten tiedetään olevan erittäin kärsivällisiä ja ymmärtäviä kumppaneita.

Itse asiassa on valtava mahdollisuus, että et koskaan ole sylkenyt puolalaisen morsiamen kanssa heidän potilasluonteensa vuoksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että niitä voidaan helposti manipuloida tai hyödyntää. Jos haluat treffata naista Puolasta, älä erehdy hänen potilasluonnettaan herkkyyden tai naiivisuuden vuoksi.

Puolalaiset naiset ovat perhekeskeisiä

Kuva tästä: on kylmä talvi-aattona. Istut takan edessä vaimosi ja lasten kanssa käpertyessäsi vieressäsi. Jos tämä kuva laukaisee lämpimiä, sumeita tunteita vatsassasi, puolalainen morsian on juuri sitä mitä tarvitset.

Puolalaiset naiset tunnetaan yleensä perhekeskeisistä. Itse asiassa, jos menet naimisiin naisen kanssa Puolassa, on 98% mahdollisuus, että päädyt läheiseen perheeseen. Nämä naiset pitävät perhelajeja lähellä sydäntään eivätkä koskaan anna minkään tai kenenkään ottaa perheen tilalle.

Tärkeimmät erot länsimaisten ja slaavilaisten morsiamen välillä

Puolalaiset naiset-2

Jokainen mies, joka on viettänyt suurimman osan aktiivisesta treffielämästään länsimaisten naisten kanssa, voi kokea hiukan kulttuurisokin, kun hän solmi suhteen puolalaisen naisen kanssa. Fyysisten ominaisuuksien lisäksi länsimaisten ja slaavilaisten morsiamen välillä on koko ero maailmassa. Joten juuri ennen kuin lähdet etsimään seksikkäitä puolalaisia naisia, tässä sinun pitäisi tietää länsimaisten ja slaavilaisten morsiamen suurimmista eroista:

Heidän lähestymistapansa feminismiin

Länsimaissa asuvana miehenä olet todennäköisesti tottunut näkemään naisia, jotka suhtautuvat melko äänekäs feminismiin ja siihen, mitä se edustaa. Slaavilaisten naisten tapauksessa tapaus on kuitenkin hiukan erilainen. Useimmat slaavilaiset morsiamet ovat välinpitämättömiä feminismistä ja sen ihanteista. Itse asiassa jotkut heistä vastustavat kiihkeästi sitä – harvinaisena näkökohtana länsimaassa.

Tämä johtuu pääasiassa siitä, että slaavilaisilla ihmisillä on historiallinen tausta, jossa patriarkaaliset sosiaaliset rakenteet ylläpidettiin. Nykyään, vaikka nämä rakenteet on suurelta osin purettu, keskimääräinen slaavilainen nainen pitää miehiä epävirallisina johtajina elämän eri osa-alueilla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että he ovat siirtymiä tai naisia, joilla ei ole tahdonvoimaa. Pikemminkin he vain takertuvat perinteisiin normeihin, toisin kuin länsimaiset naiset, jotka ovat vapaampia.

Asenne perheeseen

Nykymaailmassa monien naisten on usein tehtävä valinta uransa rakentamisen ja perheen hoidon välillä. Kuvataan tämä epämiellyttävä, mutta yleinen skenaario. Länsimaisella morsiamalla on edessään vaihtoehtoja joko rakentaa uraaan tai rakentaa perhettä. Mikä luulet hänen valintansa olevan? On valtava mahdollisuus, että hän valitsee entisen katsomatta taaksepäin.

Slaavilainen morsian kuitenkin todennäköisesti valitsee perheen uransa aikana useista syistä. Ensinnäkin perhe on erittäin pyhä yhteys monille slaavilaisille naisille. He mieluummin pureskelevat kuumaa neulaa kuin sallivat ulkoisten tekijöiden vaikuttaa heidän perhesidettään. Vaikka tämä ominaisuus on yleisempi vanhemman sukupolven keskuudessa, voit silti löytää merkittäviä jälkiä nuoremmista slaavilaisista morsiameista.

Se ei kuitenkaan lopu tähän. Suuri osa nuorista slaavilaisista morsiameista mieluummin rakkauden ja avioliiton löytämisen kuin uran rakentamisen. Joten jos haluat mieluummin perhekeskeisen morsiamen, slaavilainen nainen on yksinkertaisesti täydellinen sinulle.

Ulkonäkölle asetettu arvo

Kuva tästä: nainen astuu ulos suihkusta, heittää vaatteita, laittaa hiuksensa poninhäntään, lisää ripauksen huulipunaa ja astuu sitten ulos talosta. Kuulostaa tutulta, eikö niin? No, tämä skenaario on länsimaisten naisten keskuudessa. Näiden naisten kanssa on melko helppoa käyttää housupantteja ja tankkitoppaa, kun olet yhtä varma kuin Disney-prinsessa.

Slaavilaiset morsiamet arvostavat kuitenkin ulkonäköään enemmän. Keskimääräinen slaavilainen nainen voi viettää tunteja hoitamalla hiuksiaan ja asettamalla juuri oikean määrän huulipunaa. Jos et ole kärsivällinen mies, saatat turhautua päiväyönä odottaessasi kumppanisi valmistautumista. Odotus on kuitenkin aina sen arvoista lopussa.

Pukeutumiskoodi

Länsimaissa ei ole kirjaimellisesti naisten pukeutumiskoodia. Länsimaiset naiset pukeutuvat haluamallaan tavalla tarvitsematta noudattaa mitään sääntöjä tai standardeja. Monet slaavilaiset naiset yrittävät kuitenkin usein noudattaa tiettyä pukeutumiskoodia. Vaikka se saattaa aluksi tuntua oudolta, tottut siihen viettäessäsi jonkin aikaa Puolassa tai Ukrainassa.

mustasukkaisuus

Haluatko tietää miltä hallussapito näyttää? Yritä siepata lankapallo kissan suusta tai vielä pahempaa, kokeile vilkaista viitteellisesti slaavilaisen morsiamen aviomiehen kanssa. Sinut revitään silppuiksi nopeammin kuin voit sanoa “ Jack ”.

Slaavilaisten naisten tiedetään olevan hyvin alueellisia ja he tekisivät mitä tahansa kilpailijan poistamiseksi kuvasta. Vaikka länsimainen morsian voi unohtaa tai kävellä pois, kun hän havaitsee kilpailun, slaavilainen morsian saa ehdottomasti miehen katumaan antamalla hänelle syyn kateuteen. Valoisalta puolelta heidän kova uskollisuutensa vastaa heidän kateuttaan, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että menetät morsiamen toiselle miehelle.

Etsitkö joku uusi? Kokeile puolalaisia naisia täältä

Darina, 27
Verkossa
Moskova, Venäjä
Ei
Anna, 28
Verkossa
Kiova, Ukraina
Ei
Varsova, Puola
Ei
Nadya, 31
Verkossa
Pietari, Venäjä
kyllä
Mary, 30
Verkossa
Moskova, Venäjä
kyllä
Kate, 29
Verkossa
Zhytomyr, Ukraina
kyllä

Puolan treffailukulttuuri

Puola on melko ainutlaatuinen maa, jossa voit viettää hauskaa tulevan tyttöystäväsi kanssa. Puolan yli matkustettaessa on niin paljon asioita, jotka voit löytää. Mutta mitä tiedät tämän maan treffikulttuurista? Kuten monissa Euroopan maissa, puolalaiset naiset ovat kiinnostuneita todellisesta kohteliaisuudesta, ja siksi herrat ovat kysyneet puolalaisten naisten treffailusta. Tässä on asioita, jotka on tiedettävä puolalaisesta treffikulttuurista:

  • Uskonnolliset taustat. Puola on yksi uskonnollisimmista maista EU: ssa. Uskonto on edelleen tärkeä. Perinteiset arvot ovat luontaisia. Siksi treffit Puolassa nähdään ensimmäisenä askeleena avioliittoon. Ja yhden yön osastoihin perustuva treffit ei ole aivan yleistä. Konservatiivinen lähestymistapa treffailuun on se, mitä sinun pitäisi tietää ennen kuin aloitat treffin puolalaisten naisten kanssa. Entä avioliittoa edeltävä sukupuoli?
  • Intiimi. Puolalaisten naisten uskonnollisesta taustasta huolimatta voidaan sanoa, että seksi ennen avioliittoa on melko yleistä. Yksi tärkeimmistä syistä on, että naiset ovat vähemmän kiinnostuneita virallisista avioliittoista. He ovat kiinnostuneempia löytää kumppaneita, joiden kanssa he voivat elää, ja avoliitto on yleistymässä. Joten läheisyys on mitä voit odottaa treffaillessasi puolalaisia naisia.

Mikä on täydellinen lahja valitsemallesi?

Puolalaiset naiset-3

Kuinka löydät täydellisen lahjan puolalaiselle morsiamenellesi? Toisin kuin elokuvat kertovat, puolalaiset naiset eivät aina voi horjua ja vuodata tunteellisia kyyneleitä, kun tarjoat heille kukkia tai laatikon pizzaa. On kuitenkin tiettyjä lahjatavaroita, jotka tekisivät ehdottomasti puolalaisen morsiamenne swooniksi ja vaalia sinua ajan loppuun saakka. Katsotaanpa joitain niistä, vai mitä?

Bolesławiecin keramiikka

Haluatko voittaa puolalaisen morsiamen sydämen ja varastaa hänet pois kilpailusta? Bolesławiec-keramiikka on paras laukaus. Näillä keraamisilla tuotteilla on syvä historia, jota ajan hiekka ei voi poistaa. Jokaisella kappaleella on ainutlaatuinen muotoilu, joka varmasti kiinnittää minkä tahansa ohikulkijan huomion.

Tämän lahja-esineen kauneus on kuitenkin syvempi kuin sen ulkoinen ulkonäkö. Keramiikka on myös erittäin hyödyllinen keittiössä, ja tämä selittää sen, miksi monet slaavilaiset äidit vetoavat siihen. Se voi kestää uunien tai mikroaaltouunien lämpöä ja pysyy jopa halkeilemattomana pakastimeen sijoitettuna.

Pro-vinkki: Jos harkitset Boleslawiec-keramiikan hankkimista puolalaiselle kumppanillesi, on tärkeää pysyä valppaana. Siellä on paljon väärennöksiä, etkä todellakaan halua tarjota lyöntiä morsiamenne. Voit joko tilata aitoa verkkosivustoa tai saada uuden lahjan, jos et halua ottaa riskiä.

Amber-tarvikkeet

Jos Puolasta pitäisi tietää yksi asia, se on se, että tämä maa tunnetaan hienoista meripihkankappaleistaan. Itse asiassa tonnia turisteja ja ulkomaalaisia joukot usein Puolaan saadakseen parhaat Amber-kappaleet kumppaneilleen ja rakkailleen.

Tämä vain osoittaa, että Puolan Amber on erittäin kysytty esine ja sellaisenaan sen pitäisi olla Puolan morsiamen lahjatavaroiden luettelossa. Amber-lisävarusteiden valinnassa saatat tuntea olevansa hieman hukkua siitä, että siellä on paljon vaihtoehtoja. Jos olet epävarma, etsi kuitenkin aina yksinkertainen kaulakoru.

Pellavapöytä

Tämä kuulostaa todennäköisesti naurettavalta ensi silmäyksellä. Miksi maan päällä joku tyttö haluaisi lahjua pellavapöytäliinan? No, se on monimutkaisempaa kuin luulet. Käsintehty puolalainen liinavaatteet ei ole jokapäiväinen esine, jonka voit löytää valssamalla lähimpään antiikkikauppaan. Se on erittäin kallis tuote ja sillä on suuri kysyntä.

Itse asiassa nämä pellavatuotteet ovat niin arvokkaita, että suurin osa myyjistä kieltäytyy myymästä niitä tukkuhinnoilla. He mieluummin myyvät jokaisen pöytäliinan normaalilla vähittäishinnalla. Joten, jos löydät puolalaisen tytön, joka swooning pellavapöydän näkymästä, älä toimi yllättyneenä.

makeiset

Jos huijaat puolalaista naista, on valtava mahdollisuus, että rakkautesi kiinnostuksella on makea hammas. Sinänsä voit ehdottomasti tehdä hänelle vaikutuksen lahjoittamalla hänen makeisiaan. Onneksi Puolassa on laaja valikoima makeisia, joista voit valita. Selvitä vain mikä on hänen suosikki ja etsi sitten sitä.

Suolavalaisimet

Suolavalaisimilla on paljon etuja. Huoneen lämmön ja ilmapiirin lisäksi heillä tiedetään olevan myös useita terveyshyötyjä. Tämä selittää sen, miksi niin monet puolalaiset naiset eivät näytä tekevän ilman näitä lamppuja.

Jos etsit täydellistä lahjaa puolalaiselle morsiamenellesi, suolavalaisin tekee ehdottomasti tempun.

Mikä saa länsimaiset miehet naimisiin puolalaisten naisten kanssa?

Puolalaisilla naisilla on selvästi suuri kysyntä länsimaisten miesten keskuudessa. Kasvoissamme on kuitenkin iso kysymys. Mikä saa länsimaiset miehet naimisiin puolalaisten naisten kanssa?

No, syistä on pitkä luettelo, mutta pysymme kiinni perussyistä. Katsotaanpa joitain niistä, vai mitä?

Heidän upea kauneutensa

Jokainen, joka on koskaan käynyt Puolassa, kertoisi sinulle kaksi asiaa. Yksi, maksat wc: n käytöstä useammin kuin maksat kupillisen kahvia. Toiseksi, Puolan naiset ovat kuolleita upea. Tutkimukset (“ -tutkimuksilla ” tarkoitamme Redditin satunnaisia mielipiteitä) ovat osoittaneet, että Puolassa on eniten kauniita naisia. Itse asiassa sinut todennäköisesti hukkua löytämäsi kuumien puolalaisten naisten määrän vuoksi.

Keskimääräisellä puolalaisella naisella on kauniit kasvot ja luonnollisesti ohut vartalo, jonka hän yrittää pitää kunnossa. Nämä naiset tunnetaan myös ylellisistä hiuksistaan ja eksoottisista kasvoominaisuuksistaan. Vaikka heiltä puuttuisi muita pakottavia ominaisuuksia, heidän upea kauneutensa riittää pitämään heidät suuressa kysynnässä.

Erinomainen kotitaloustehtävien käsittely

Keskimääräinen puolalainen nainen on melko taitava hoitamaan kotitaloustehtäviä. Puolan naiset tietävät ehdottomasti herkullisten aterioiden piiskaamisesta talon pitämiseen kunnossa. Puolalaisen morsiamen kanssa sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että kotitaloustehtävät ovat hukkuvia. He nauttivat kuitenkin myös siitä, että heitä arvostetaan ponnisteluistaan. Pieni “ kiitos ” jokaisen aterian tai auttavan käden jälkeen aina ja sitten menee ehdottomasti pitkälle.

uskollisuus

Aivan kuten aiemmin totesimme, puolalaiset naiset ovat kiihkeästi uskollisia. Kun morsiamenne sanoo ‘ Minä teen ”, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että kukaan mies astuu kuvaan. Hän myös puolustaa sinua nayasayerilta. Itse asiassa huhujen mukaan Puolan naiset tietävät kuinka pakata booli.

Heidän kova uskollisuus on kuitenkin vain kolikon toinen puoli. Toisaalta puolalaiset naiset voivat olla kiihkeästi kateellisia ja alueellisia. Vaikka heillä on parhaat aikomukset, se voi olla sinulle hieman ylivoimainen, jos se on ensimmäinen kerta, kun treffat puolalaista naista.

Lievä malttinsa

Puolalaiset naiset vihaavat yleensä hitaasti. Jos olet koskaan ollut suhteissa, joissa olet jatkuvasti huutanut kumppanisi kanssa, puolalaisen naisen treffailu olisi sinulle lievittävä kokemus. Näiden naisten tiedetään myös olevan hyvin ymmärtäviä paitsi lievästi karkaistuina. Tämä selittää sen, miksi useimmat länsimaiset miehet mieluummin asettuvat puolalaisten morsiamen kanssa päivän päätteeksi.

Älä kuitenkaan odota päästävänsä kohtelemaan puolalaista morsiamaasi huonosti. Hän ei ehdottomasti kannata sitä.

Hoito luonto

Kuka ei haluaisi hemmotella ja huolehtia? Useimmat länsimaiset miehet tekisivät. Keskimääräisellä puolalaisella naisella on syntymässä kasvatustaitoja, jotka ulottuvat hänen kumppaniinsa ja lapsiinsa. Jos sairastat koskaan, on valtava mahdollisuus, että kumppanisi leijuu ympärilläsi ja hoitaa sinut takaisin terveyteen.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa - kuva
07.03.2023
8813
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa
Yksi parhaimmista asioista ulkomaisen sielunkumppanin etsinnässä on monimuotoisuus. Morsiamen valitseminen itäeurooppalaisten naisten ja amerikkalaisten naisten välillä voi tuntua vaikealta, koska heillä on paljon yhteistä. Itä-Euroopan tytöt vs. amerikkalaiset tytöt vaihtelevat kuitenkin monin tavoin. Tutkimme molempien naisryhmien ominaisuuksia, yhtäläisyyksiä ja ainutlaatuisuutta.
Naiset eurooppalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat? - kuva
07.03.2023
9235
Naiset eurooppalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat?
Kumppanin löytäminen verkosta voi olla paljon hankalampaa kuin naisten tapaaminen tosielämässä: et voi nähdä heitä henkilökohtaisesti heti ja arvioida, pidätkö heistä vai ei. Verkko-treffit ovat kuitenkin yksi suosituimmista tavoista laajentaa sosiaalista piiriäsi nykyään. Siksi tämän online-treffimaailman ylläpitämien sääntöjen tunteminen on välttämätöntä, jotta saadaan irti tietystä treffialustasta. Tässä oppaassa saat selville kaiken online-treffistä Euroopassa.
Japanilaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset – Mikä tekee heistä ainutlaatuisia? - kuva
07.03.2023
9472
Japanilaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset – Mikä tekee heistä ainutlaatuisia?
Naiset ovat tärkeä osa ihmisen olemassaoloa, ja ne ilmentävät monia ominaisuuksia kauneudesta älykkyyteen. Tätä sukupuolta on siunattu ominaisuuksilla, jotka heijastavat heidän erilaisia yhteiskunnallisia rooleja - vaimoja, äitejä ja työntekijöitä. Kulttuuritaustat vaikuttavat pääasiassa naisten käyttäytymiseen ja tyyleihin eri puolilla maailmaa.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Nastya - kuva
Nastya, 23
Sijainti: Lviv, Ukraina
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Olen sellaisia naisia, jotka huutavat silmänsä melodramoissa ja nauravat lasten sarjakuvissa. Tunnen hyvin tunteellisen tai erittäin henkisen usein –. Minun on vaikea pitää yllä yhtä määrää normaalisuutta, jonka koko yhteisömme haluaisi löytää. Olen vain olemassa kohti maksimia, nautin jostakin rakastamastani asiasta, ja seuraat henkilökohtaisia vaatimuksiani. Rakastan miehiä ja uskon, että teillä on taipumus olla viileitä kuin yksinkertaisesti tyttöjä. Koska olen aamulla epäilyttävä lahjojen suhteen kohtalon ulkopuolella, olen täällä ottamassa asioita kädelleni ja täyttämässä yhden nauttiakseni elämän kauneudesta hänen kanssaan.

Anna - kuva
Anna, 28
Sijainti: Kiova, Ukraina
Ammatti: Toimittaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen niiden naisten joukossa, jotka itkevät sen näkyvyyden melodramoissa ja nauravat lasten sarjakuvista. Pystyn lopulta olemaan todella psykologinen, muuten hyvin psykologinen – Olen löytänyt haastavan ylläpitääkseen yhtä normaalisuutta, jonka yhteiskuntamme haluaa valita. Asun yksinkertaisesti elämää kohti täysimääräistä, hyötyisin kaikesta, mitä nautin, ja voit harjoittaa henkilökohtaisia toiveitasi. Rakastan ihmisiä ja saatat uskoa, että te olette yleensä viileitä kuin vain naisia. Koska olen skeptinen lahjojen suhteen tulevaisuuden ulkopuolella, olen täällä ottamassa asioita omaan henkilökohtaiseen lahjaasi ja näet yhden nauttivan elämän kauneudesta hänen kanssaan.

Alina - kuva
Alina, 28
Sijainti: Kiova, Ukraina
Ammatti: Stylist
Lapset: Ei
Minusta

Olen joku niistä naisista, jotka huutavat huomion melodrameista ja nauravat lapsen sarjakuvista. Pystyn lopulta olemaan tunnepitoisin tai liian tunnepitoisin molemmat –. Minulla on ollut vaikea pitää yllä yhtä normaalisuustasoa, jonka omat ihmiset todella haluavat saada kiinni of. Asun vain elämää kohti maksimia, saan hyötyä haluamistani asioista, ja jatkat henkilökohtaisia toiveitasi. Kaikki rakastavat ihmisiä ja uskot, että te olette yleensä viileämpiä kuin vain lady. Koska olin epävarma lahjaideoista tulevaisuuden ulkopuolella, olen täällä ottamassa asioita henkilökohtaisiin käsiin ja voit tavata miehen rakastamaan elämän kauneutta hänen kanssaan.

Lilya - kuva
Lilya, 25
Sijainti: Rivne, Ukraina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi erityinen nainen, joka huutaa näkymän melodramoissa ja voit nauraa lasten sarjakuvissa. Pystyn saamaan erittäin emotionaalisen tai erittäin henkisen joskus –. Minun on vaikea pitää yllä yhtä normaalisuutta, jonka kaikki ihmiset haluavat löytää. Asun vain elämää täysimääräisesti, hyötyen asioista, joista pidän todella, ja noudatan henkilökohtaisia vaatimuksiani. Kaikki rakastavat poikia ja saatat uskoa, että olette paljon viileitä kuin yksinkertaisesti lady. Koska olen ollut epävarma kohtalon lahjoista, olen täällä päättäessään ottaa asioita henkilökohtaiseen käsiisi ja voit tavata miehen rakastamaan elämän kauneutta yhdessä.

Kuinka käyttäytyä puolalaisten morsiamen kanssa?

Puolalaiset naiset

Kuten jo tiedät, puolalaiset morsiamet ovat suosittu valinta miesten keskuudessa eri puolilta maailmaa. Nämä slaavilaiset morsiamet tekevät upeasta kauneudestaan viehättäviin persoonallisuuksiinsa jokaisen miehen onnelliseksi. Siksi, jos päädyt puolalaiseen morsiamen kanssa, sinun on toimittava oikein estääksesi häntä liukumasta sormesi läpi. Mietitkö miten tämä tehdään? Otetaan selvää.

Vinkkejä puolalaisen kauneuden sydämen voittamiseen

Vältä ylimielisyyttä ja aggressiota

Joissakin osissa maailmaa ylimielisellä “ pahalla pojalla ” persoonalla olisi naisia liu’uttamassa puhelinnumeronsa käsiisi. Tämä asenne ei kuitenkaan saa pisteitä sinulle puolalaisen naisen kanssa. Puolalaiset naiset mieluummin vaatimattomia, maanläheisiä miehiä. Sellaisenaan, jos yrität tehdä vaikutuksen kenelle tahansa Puolan naiselle, vältä kerskaamista tai näyttämistä.

Ylpeyttämällä saavutuksistasi tai taloudellisesta tilanteestasi tarjouksessa tehdä hänelle vaikutelma saavuttaisi vain päinvastaisen vaikutuksen. Päivän lopussa sinut nähdään tyhjänä äänekäs.

Ole ritarillinen

Kuka sanoi, että ritarillisuus oli kuollut? Ehdottomasti ei puolalaisia naisia. Suurin osa puolalaisista tytöistä kasvatetaan ritarillisessa yhteiskunnassa ja odottavat samaa jokaiselta mieheltä, joka yrittää voittaa hänen sydämensä. Kukaan ei pyydä sinua taistelemaan kaksintaistelua voittaakseen hänen kunniansa. Sinun on kuitenkin suoritettava pieniä ritarillisia tekoja, kuten oven avaaminen hänelle, laukkujen kantaminen ja laskujen maksaminen.

Sinun olisi kohdeltava häntä kuin prinsessa ja osoitettava, että välität hänestä todella. Tällä tavalla olet ehdottomasti vaikuttanut häneen.

Arvosta häntä

Puolalaiset tytöt arvostavat ulkonäköään ja persoonallisuuttaan suuresti. Sellaisenaan he rakastavat arvostustaan ja kohteliaisuuttaan. Suihkuta satunnaisia kohteliaisuuksia ja kerro hänelle kuinka kaunis hän näyttää. Älä kuitenkaan liioittele sitä välttääksesi tulemista ryömimänä.

Samoin Puolan naiset nauttivat flauntista. Esittele hänet ystävillesi ja rakkaillesi. Osoittamalla ystävillesi, että olet tosissasi häneen, voit voittaa hänen sydämensä hetkessä.

Osoita syvää kiinnostusta hänen elämäänsä

Keskustelujesi puolalaisen tytön kanssa ei pitäisi kiertää pelkästään sinua ja elämääsi. Osoita syvää kiinnostusta hänen henkilökohtaiseen ja työelämäänsä. Kysy hänen perheestään, harrastuksista ja tavoitteista. Näit hänen kasvonsa syttyvän, kun hän tajuaa, että olet todella kiinnostunut saamaan lisätietoja hänestä.

Lopulliset ajatukset

Puolalaiset naiset ovat kauniita, epäilemättä. Heillä on kuitenkin enemmän kuin heidän hoikka fysiikka ja eksoottiset kasvoominaisuudet. Naiset Puolassa ovat uskollisia, perhekeskeisiä ja lieviä. Sellaisenaan heitä pidetään eri puolilta maailmaa olevien miesten ensisijaisena saalisena. Yritätkö voittaa puolalaisen kauneuden sydämen? Seuraa vain näitä yllä lueteltuja vinkkejä ja sinulla olisi puolalainen morsian milloin tahansa.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet