GetBride Russian Cupid
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
1569 Näkymät

Russian Cupid arvostelu 2023 – Ominaisuudet | Arviot | Plussat ja haitat

Russian Cupid - kuva 1
Sivustosta
Aktiivinen yleisö 2.5 Helppokäyttöisyys 9.5
Laatuottelut 75% Suosio 9.4
Suosittu ikä 30-40 Petokset Harvoin
Profiilit 4 miljoonaa Luokitus 9.5
Vastausaste 77% Rekisteröinti Ilmainen

Tuoreet naisprofiilit

Darina, 27
Verkossa
Moskova, Venäjä
Ei
Anna, 28
Verkossa
Kiova, Ukraina
Ei
Leann, 23
Verkossa
San Diego, Yhdysvallat
Ei
Mary, 30
Verkossa
Moskova, Venäjä
kyllä
Cataley, 30
Verkossa
Tallinna, Viro
Ei
Morena, 32
Verkossa
Brasilia, Brasilia
kyllä

Hyvät ja huonot puolet

 • Edullinen ja läpinäkyvä tilaus
 • Suuri profiili
 • Naisia on enemmän kuin miehiä
 • Venäläiset naiset etsivät vakavia suhteita
 • Monet onnellinen päättyy
 • Erinomainen sovitusalgoritmi
 • Online-turvallisuus
 • Naisia on enemmän kuin miehiä
 • Venäläiset naiset eivät ole avoinna alusta alkaen
 • Maksettu jäsenyys antaa parempia mahdollisuuksia kuin ilmainen
 • Jotkut ihmiset eivät halua olla suhteita

Muuta elämääsi paremmin parhaiden tyttöjen kanssa täällä

Oletko koskaan tuntenut yksinäisyyttäsi ja päättänyt käydä joillakin online-treffisivustoilla? Vai oletko tehnyt niin vain uteliaisuuden vuoksi? Joka tapauksessa olemme varmoja siitä, että olette nähneet, että on olemassa runsaasti verkkosivustoja, joiden tarkoituksena on auttaa ihmisiä tapaamaan koukkuja tai rakkautta elämään. Olemme täällä tänään esitelläksemme sinulle yhden treffisivustoista, joista löydät varmasti rakkauden, jota etsit – Russian Cupid. Kuten nimestä voidaan päätellä, tämä on paikka, joka on erityisesti suunniteltu auttamaan sinkkuja, jotka etsivät rakastettua Venäjältä. He keskittyvät siihen, että länsimaisille pojille on enimmäkseen venäläisiä ja ukrainalaisia tyttöjä, vaikka muutkin voivat myös rekisteröityä ja löytää otteluitaan.

Tietoja Russian Cupid

Russian Cupid - arvostelu

Russian Cupid on Cupid Media -verkoston jäsen, australialainen online-treffitoimisto, joka hoitaa 35 eri kansallisuuksien ihmisille erikoistunutta treffisivustoa. Voit tuntea olonsa turvalliseksi, koska he ovat vakiintuneita ja heillä on lähes 20 vuoden työkokemus tällä kapealla. Russian Cupid, kuten nimensä viittaa, on suunniteltu auttamaan ihmisiä mistä tahansa maailman nurkasta, löytämään täydellinen venäläinen ottelu. Sivusto on ylpeä siitä, että se on johtava venäläinen treffisivusto, jolla on yli 1,5 miljoonaa singleä ja tuhansia tarinoita, joilla on onnellinen loppu.

ominaisuudet

Russian Cupid - arvostelu -2

Russian Cupid tarjoaa käyttäjilleen monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Lue joitain niistä.

Vahvistettu merkki. Tämä on vihreä kilpi, jonka keskellä on tarkistussymboli. Se näkyy niiden ihmisten profiileissa, joiden henkilöllisyyden ovat todenneet verkkosivuston ylläpitäjät. Jos haluat saada tämän tunnuksen, sinun tulee ladata yksi henkilötodistus, kuten passi, ajokortti tai kansallinen henkilökortti. Saat tunnuksen henkilöllisyytesi todentamisen jälkeen. Henkilökohtaiset tietosi pidetään salassa, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Tyhmä tunnisteet osoittavat harrastuksesi ja kiinnostuksen kohteesi. Mitä enemmän näitä sinulla on, sitä paremmat ovat mahdollisuudet saada loistava ottelu. Niitä käytetään otteluihin. Ihmiset, joilla on samat tai samanlaiset kiinnostuksen kohteet, löytävät sinut paljon helpommin, jos käytät tunnisteita.

Ne ovat tehokkaita pääsemään eroon väärennetyistä profiileista ja huijauksista. Sivuston ylläpitäjät pyrkivät poistamaan kalastajat ja huijarit. Valitettavasti mikään tällainen verkkosivusto ei ole täysin ilmainen näistä, mutta on lohduttavaa tietää, että Russian Cupid varmistaa parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäjilleen. Mitä voit tehdä, on etsiä profiileja Varmennetulla tunnuksella. Jos näet tämän merkin, se tarkoittaa, että profiili on aito ja voit muodostaa yhteyden kyseiseen henkilöön epäilemättä, onko profiili väärennös.

Yksinkertainen rekisteröinti. Tähän verkkosivustoon – on erittäin helppo kirjautua, sinun on vain annettava useita tietoja, tai helpommin voit muodostaa yhteyden Facebook-tilisi kautta. Jos haluat vahvistaa tilisi ja tulla entistä suositummaksi, lähetä vain henkilöllisyystodistus ja saat todennuksen vain useassa tunnissa.

Useita jäsenyyksiä. Voit valita sivuston käytön ilmaiseksi, mikä antaa sinulle rajoitetun määrän vaihtoehtoja. Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla yksi kahdesta maksetusta jäsensuunnitelmasta – Kulta tai Platinum. Ne tarjoavat sinulle enemmän vaihtoehtoja, ja voit valita, mikä sopii sinulle mieltymystesi mukaan.

Vakavat suhteet. Venäläisten naisten tiedetään haluavan vakavia suhteita vain yhden yön seisontapaikkojen sijasta. Tämä on loistava sivusto sinulle, jos myös tämän haluat.

Yksityiskohtaiset profiilit. Vaikka tarvitset jonkin aikaa profiilitietojesi täyttämiseen kokonaan, tämä näyttää täydellisen kuvan sinusta ja sinulla on enemmän mahdollisuuksia tavata oikea henkilö.

Rekisteröidy prosessi

Russian Cupid - arvostelu -3

Rekisteröinti Russian Cupid on erittäin helppoa – sinun on annettava etunimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, tarkistettava oma ja mielenkiintoinen sukupuolesi, ja valitse ikäsi (muista, että alle 18-vuotiaat eivät saa ilmoittautua). Kun olet valinnut, että hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojalausunnon, olet valmis aloittamaan sivuston käytön. On toinenkin, jopa yksinkertaisempi tapa ilmoittautua, ja se on käyttämällä Facebook-profiilisi –, mikä tekee selaamisesta venäläisten kauneuksien luettelon vain yhden napsautuksen päässä. Kun pääset sisään, sinua pyydetään lähettämään valokuva. Voit käyttää yhtä Facebookista tai ladata sen tietokoneeltasi. Koska tietoja, joita sinulta pyydetään, ei ole niukasti, vaan melko yksityiskohtaisesti, potentiaalisella henkilöllä, johon saatat olla yhteydessä, on suurempi mahdollisuus todella olla hyvä ottelu sinulle.

Vinkkejä

Russian Cupid - arvostelu -4

Jos haluat menestyä ja nauttia venäläisten tyttöjen etsimisestä ja tapaamisesta, noudata näitä vinkkejä ja paranna menestysmahdollisuuksiasi.

 • Ole rehellinen. Täytä profiili aitoilla kiinnostuksen kohteillasi, koska siitä on paljon apua, kun selaat ja etsit todella suuren määrän tyttöjä. Jos luet enemmän kuin vain kaksi tai kolme harrastusta, on suurempi mahdollisuus, että sinut sovitetaan jonkun kanssa, joka jakaa ne. Joten tapaat mielenkiintoisia ihmisiä ja sinulla on monia aiheita puhua heidän kanssaan.
 • Älä valehtele miltä näytät. Todennäköisesti tapaat joitain tyttöjä henkilökohtaisesti. Et todellakaan halua heidän pettyvän, kun he todella näkevät sinut, odottaen jonkun täysin erilaisen.
 • Ole rauhallinen ja kärsivällinen, kun keskustelet. Kuten seuraavista osista luet, venäläiset naiset ottavat asioita hitaasti saadakseen luottamuksen miehiin. Jos olet todella kiinnostunut suhteesta, ota jonkin aikaa ja vaivaa tunteaksesi hänet ja saat varmasti hyvää palautetta.
 • Älä kiirehdi tapaamaan häntä. Tämä neuvo jatkuu edellisestä. Ota aikaa ja anna hänelle aikaa tavata sinut. Näytä todelliset kiinnostuksen kohteesi ja osoita kuinka mielenkiintoinen olet. Jonkin ajan kuluttua, ja sen ei pitäisi olla heti, voit yrittää pyytää häntä.

Plussat ja haitat

Russian Cupid - arvostelu -5

Aivan kuten kaikilla muillakin sivustoilla, Russian Cupid on hyviä ja huonoja puolia. Esittelemme ensin tämän treffisivuston edut.

plussat

 • Edullinen ja läpinäkyvä tilaus. Maksetun jäsenyyden kustannukset eivät ole korkeat, ja jos valitset kolmen kuukauden tai yhden vuoden tilauksen, kuukauden hinta laskee vielä. Piilotettuja kustannuksia ei ole, joten tiedät kuinka paljon tililtäsi veloitetaan ja mistä.
 • Suuri profiili. Russian Cupid -profiileissa on yli 1,5 miljoonaa profiilia ja yli 2 miljoonaa kuukausittaista käyntiä. Tämä tarkoittaa, että voit löytää monia ihmisiä verkosta milloin tahansa. Yli 50 000 mobiilisovelluksen asennusta puhuu myös tästä eduesta.
 • Naisia on enemmän kuin miehiä. Jos olet kiinnostunut venäläisistä naisista, tämä on ehdottomasti suuri etu sinulle, koska valittavana on valtava joukko kauniita naisia.
 • Venäläiset naiset etsivät vakavia suhteita. Jos etsit vakavaa sitoutumista, tämä on paikka sinulle. Venäläiset naiset haluavat enimmäkseen tällaista suhdetta, ja he etsivät sitä.
 • Monet onnellinen päättyy. Jos selaat sivun suosituksia, voit nähdä, että monet parit tapasivat Russian Cupid ja että he elävät onnellista elämää yhdessä nyt.
 • Erinomainen vastaava algoritmi. Verkkosivusto tarjoaa tarkennetun haun, jossa otetaan huomioon monia erilaisia yksityiskohtia sinusta ja mahdollisesta ottelustasi. Joten mahdollisuudet löytää joku, jolla on hyvin samanlaisia etuja, ovat erittäin suuret, mikä parantaa menestysmahdollisuuksiasi.
 • Online-turvallisuus. Russian Cupid -järjestelmänvalvojat varmistavat, että antamasi henkilökohtaiset tiedot ovat turvallisia eivätkä vuoda kolmannelle osapuolelle tehokkaan huijauksen vastaisen politiikkansa kautta. He tarkistavat jokaisen naisjäsenen ennen kuin hänen sallitaan rekisteröityä.

miinukset

 • Naisia on enemmän kuin miehiä. Jos olet nainen, mahdollisuutesi tavata hyvä ottelu ovat mahdollisesti jonkin verran alhaisemmat, koska sinulla on paljon kilpailua.
 • Venäläiset naiset eivät ole avoinna alusta alkaen. Joidenkin käyttäjien mukaan venäläisen naisen avautuminen miehelle vie aikaa. Sinun pitäisi olla kärsivällinen. Mutta he myös sanovat olevansa ajan ja vaivan arvoisia.
 • Maksettu jäsenyys antaa parempia mahdollisuuksia kuin ilmainen. Jos toivoit käyttää sivustoa ilmaiseksi, sinulla on rajoitettu määrä vaihtoehtoja ja haku sisältää vain perusvaihtoehdot. Maksettu jäsenyys tarjoaa paljon enemmän etuja.
 • Jotkut ihmiset eivät halua olla suhteita. Suuressa ryhmässä ihmisiä, jotka etsivät suhteita, on varmasti joitain, jotka ovat siellä vain hauskanpitoa varten ja jotka saattavat yrittää pilata hakuasi. Mutta älä anna periksi. Jatka etsimistä ja huomaat, että täällä on lukuisia vakavia ihmisiä.

Voit nähdä, että Russian Cupid -sivuston hyvät puolet ovat paljon enemmän kuin huonot puolet. On oltava joitain haittoja, mutta se ei tarkoita, että tunnet ne varmasti, kun käytät sivustoa.

Jos pidät mielessä, että sivustoa on turvallista käyttää ja että sitä käyttää paljon ihmisiä, voit tuntea olosi turvalliseksi ja nauttia täydellisen ottelun etsimisestä.

Russian Cupid mobiilisovellus

Russian Cupid - arvostelu -6

Russian Cupid tarjoaa mobiilisovelluksen, jonka voi ladata ilmaiseksi. Toistaiseksi se on kuitenkin saatavana vain Google Play Kaupassa Android-laitteille. Toistaiseksi sillä on yli 50 000 asennusta. Sen suunnittelu vastaa työpöytäversiota, joten siihen ei ole vaikea tottua. Asettelu leikataan matkapuhelimelle, joten kaikkia ominaisuuksia ei ole juuttunut yhdelle sivulle. Tällä tavalla sen käyttö on selkeää ja yksinkertaista. Sivun yläosassa on tärkeimmät kuvakkeet, kuten profiilisi, viestit ja suosikit. Jos käytät Apple-laitetta tai Android-sovellusta ei ole saatavana maassasi, pääsy verkkosivustoon voidaan saavuttaa helposti mobiiliselaimella.

Demografinen meikki

Russian Cupid - arvostelu -7

Verkkosivustoa ja väestörakennetta käyttävien ihmisten lukumäärä on erittäin tärkeä, kun valitset käytettävän treffisivuston.

Tätä varten esittelemme Russian Cupid -ryhmän demografisen rakenteen, jotta näet ja päätät, sopiiko se sinulle ja kiinnostuksen kohteillesi.

Tilastojen mukaan tällä sivustolla on eniten liikennettä 5 maata:

 • Venäjä: 19,39%
 • Yhdysvallat: 14,34%
 • Ukraina: 7,84%
 • Italia: 6,59%
 • Saksa: 5,46%

Loppuprosentti (46,38%) on jaettu 247 muun maan kesken. Vaikka näitä tilastoja seurataan ja päivitetään päivittäin, luvut ovat suunnilleen samat. Voimme päätellä, että Venäjältä ja Yhdysvalloista tulevien ihmisten määrä on samanlainen ja että tämä sivusto on suosituin näissä kahdessa maassa. Miesten ja naisten käyttäjien osuuden osalta tilastot tukevat miehiä – naisten profiileja on verkkosivustolla kaksi kertaa enemmän.

Top 3 -vaihtoehtoiset verkkosivustot

AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1962 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3317 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2735 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2190 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3555 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

hinnoittelu

Russian Cupid - arvostelu -8

Samoin kuin kaikki muut Cupid Media -sivustot, Russian Cupid toimii jäsenyyden perusteella. Rekisteröintiprosessi on tietysti ilmainen. Lisäksi on olemassa useita ominaisuuksia (rajoitettu määrä, tosin), joihin pääset ilman maksua. Maksavat jäsenet saavat paljon enemmän ominaisuuksia saatavana, ja tämä määrä vaihtelee myös valitsemasi jäsenyyden mukaan. Valintasi ovat kulta- ja platinajäsenyys. Jotta voimme antaa sinulle jonkinlaisen kuvan palkatun jäsenyyden eduista, luemme joitain kussakin tarjolla olevista ominaisuuksista. Vakio, ilmainen jäsenyys tarjoaa vain perussovituksen, lähetyskorot ja viestinnän maksavien jäsenten kanssa. Gold-jäsenyydellä on lisäominaisuuksia, joista osa on live-keskustelua pikaviestin kanssa, ei mainoksia ja selaa nimettömästi. Platinum-jäsenyydellä on kaikki kultaisen edut, ja useita muita. Jotkut näistä ovat korkeampia kuin muut jäsenet, yksinoikeudella olevat hakuominaisuudet, edistyneet sovitusalgoritmit ja viestien käännös kielellesi.

Menestymisen mahdollisuudet

Russian Cupid - arvostelu -9

Mahdollisuudet menestyä treffisivustolla riippuvat yleensä siitä, onko kyse huijauksesta ja onko vääriä profiileja paljon.

Voit olla varma, että Russian Cupid on todellinen treffisivusto ja että voit käyttää sitä ajattelematta mahdollisia vaaroja.

Esitämme joitain ominaisuuksia, jotka tekevät tämän verkkosivuston käytön turvalliseksi.

 • Cupid Media on yritys, jolla on paljon kokemusta online-treffikarjasta, ja he käyttävät kaikkea tähän mennessä opittua työtä luodakseen parhaan mahdollisen ympäristön ihmisille, jotka yrittävät löytää rakkautta.
  Käyttäjien ’ henkilökohtaisten tietojen paljastaminen kolmansille osapuolille on ehdottomasti kielletty, kuten heidän käyttöehdoissaan ja tietosuojakäytännössään todetaan.
 • He käyttävät McAfee Securea varmistaakseen, että sivustossa ei ole haittaohjelmia.
 • Tilit varmennetaan (ja vahvistettu merkki on liitetty niihin), jotta muut käyttäjät voivat olla varmoja siitä, että nämä ovat oikeita ihmisiä, eivät vääriä profiileja.
 • Vääriä profiileja etsitään jatkuvasti ja ne poistetaan heti, kun ne löydetään.
 • Alle 18-vuotiaat eivät saa tehdä tilejä ja käyttää verkkosivustoa.
 • Voit selata sivustoa nimettömästi (, jos sinulla on Platinum-tilaussuunnitelma), profiilisi on piilotettu katsomiesi ihmisten joukosta.

Voit olla varma, että järjestelmänvalvojat tekevät kaikkensa pitääkseen käyttäjät turvassa. Toisaalta on myös tärkeää pitää mielessä, että he eivät ole vastuussa tiedon käyttäjistä, jotka päättävät paljastaa itsensä. Tämä verkkosivusto on tarkoitettu miehille tapaamaan venäläisiä naisia, joten se on yksi tärkeistä näkökohdista, jotka on otettava huomioon puhuttaessa onnistumisasteesta. Jos tämä on sinun mieltymyksesi, saatat odottaa löytävän ottelun kohdasta Russian Cupid.

Faq

Mikä on Russian Cupid?

Russian Cupid on ulkomaisten ja venäläisten naisten treffisivusto.

Onko Russian Cupid kansainvälinen avioliittojen välitysalusta?

Ei, se on vain alusta, jolla käyttäjät ympäri maailmaa voivat tavata.

Kuka voi liittyä Russian Cupid?

Kansainvälistä rakkautta etsivät sinkut voivat liittyä Russian Cupid. Sivustolla on houkutteleva käyttäjäkunta ja sillä on monia menestystarinoita.

Mikä on Russian Cupid: n keski-ikä?

Keskimääräinen ikä on 33–41 vuotta.

Kokonaisarvosana

Russian Cupid on yksi parhaimmista online-sivustoista, joita sinun pitäisi varmasti kokeilla, jos olet venäläisiä tyttöjä. Siinä on suuri valikoima tyttöjä ja profiilit ovat erittäin yksityiskohtaisia, joten saat parhaat mahdolliset ottelut.

Kun tarkastelemme kaikkia tämän sivuston hyviä puolia ja monia tyytyväisiä käyttäjien ja onnellisten suositusten suosituksia, voit nähdä, että sitä suositellaan varmasti korkealaatuiseksi, erittäin turvalliseksi, ja monilla hyödyllisillä ominaisuuksilla, varsinkin jos olet maksava jäsen.

Tony DiLorenzo - kuva

Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.