GetBride Kuumat Filippiinien naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Dashka Slater
Päivitetty: 07 maalis 2023
1706 Näkymät

Kuumin Filippiinien naiset

Filippiinit on monikansallinen maa Kaakkois-Aasiassa. Yli seitsemäntuhatta saarta toimii henkeäsalpaavien maisemien, monimuotoisen luonnon ja kauniiden ihmisten kotona. Kuumista filippiinalaisista naisista on tullut maan ylpeys. Heidät tunnetaan viettelevästä fysiikastaan ja ystävällisistä persoonallisuuksistaan. Ei ihme, että monet pitävät heitä täydellisinä elämänkumppaneina.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
3485 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Kuumin Filippiinien naiset

Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2882 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1516 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
1689 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2232 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2651 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää

Ennen kuin vierailet Filippiineillä, voit tarkistaa kuumimmat Filippiinien naisjulkkikset. Ainakin tiedät mitä odottaa paikallisilta tytöiltä. Joten aloitetaan yleiskatsaus.

Miksi Filipina-tyttöjä pidetään niin kuumina?

Kuumilla filippiiniläisillä tytöillä on puhtaat kasvot ja sopivat vartaloet, jotka tekevät heistä näyttämään söpöiltä nukkeilta. Siksi sinun pitäisi olla valmis täydentämään heidän hyvää ulkonäköään koko ajan. Tietenkin on jotain muuta, joka saa miehet hulluksi näistä vauvoista.

kauneus

Kun tapaat kuumin Filippiininaiset tosielämässä hämmästytät heidän hoikkaista hahmoistaan ja eksoottisista esiintymisistään. Heidän kauneutensa määräytyy Filippiineillä asuvien eri kansallisuuksien sekoituksen avulla. Heillä on yleensä parkittu iho, ruskeat silmät, pitkät tummat hiukset ja herkät huulet. Koska filippiinalaiset tytöt saavat luonnonkauneuden, he eivät tarvitse erityisiä keinoja korostaa kauneuttaan. He käyttävät harvoin kosmetiikkaa ja pitävät vaatteensa yksinkertaisina mutta tyylikkäinä. Siksi he näyttävät nuorilta, jopa ollessaan 40- tai 50-vuotiaita.

Sen lisäksi, että filippiinit ovat houkuttelevia naisia, ne ovat myös erinomaisia vaimoja. Perhearvoilla on ensiarvoisen tärkeä merkitys heille. Lisäksi he ovat kuuliaisia ja konflikteja, mikä on todellinen aarre perhekeskeisille amerikkalaisille ja länsimaisille miehille. He haluavat olla onnellinen, ja he ovat myös valmiita tekemään miehensä onnelliseksi.

Fyysiset ominaisuudet

Seksikkäät Filipina-morsiamet ovat usein kansainvälisten kauneuskilpailujen voittajia. Heidän viehättävät kasvonsa ja siro hahmo antavat heidän menestyä niissä. Filipina-vauvat pukeutuvat aina uusimpien muotisuuntausten mukaan. He haluavat myös korostaa kasvojen piirteitä levittämällä meikkiä. Samanaikaisesti heillä ei tarvitse olla savuisia silmiä tai käyttää minihousuja näyttääkseen seksikkäiltä.

Keskimääräiset filippiinit eivät ole korkeita. Mutta heidän ruumiillaan on oikeat mittasuhteet. Heidän hoikka ja parkittu jalkansa valloittavat miehet helposti ensi silmäyksellä. Heidän ei tarvitse edes harrastaa urheilua pysyäkseen kunnossa.

kulttuuri

Filippiinit on yksi Aasian eurooppalaisimmista maista. Olipa kyse kulttuurisista tai sosiaalisista näkökohdista, paikallisilla ihmisillä on paljon yhteistä amerikkalaisten ja eurooppalaisten kanssa. He ovat pääosin kristittyjä (92%) ja heidän toisena äidinkielenään on englanti. Kun seksikkäät filippiinalaiset tytöt yrittävät löytää mukavan kaverin Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta tai Saksasta, hän ei kamppaile oppiakseen hänen kulttuuriarvojaan. Hän tuntee heidät jo.

Samaan aikaan filippiiniläisillä on omat perinteensä. Länsimaisiin verrattuna he ovat avoimempia, optimistisempia ja iloisempia. He rakastavat viettämistä aikaa perhepiirissä. Kun paikalliset tytöt alkavat treffailla jonkun kanssa, he ottavat asiat vakavasti heti alussa. He eivät yksinkertaisesti halua tuhlata aikaa typeräihin asioihin. Ja siksi filippiinit ovat niin suosittuja ulkomaalaisten keskuudessa. Ne sattuvat olemaan ihanteellisia materiaaleja vakaviin suhteisiin.

Miesten suosio

Kun otetaan huomioon nykyaikaiset feministiset suuntaukset, monet amerikkalaiset ja eurooppalaiset miehet kyllästyvät kylmiin ja vieraantuneisiin naisiin maissaan. Lopulta he alkavat etsiä joku, joka voi antaa heille riittävästi rakkautta ja hoitoa. Kuumat filippiinalaiset ovat niitä vauvoja, jotka voivat lohduttaa heitä hyvillä ja huonoilla päivillä. He kunnioittavat vilpittömästi miehiä ja myöntävät määräävän asemansa. Amerikkalaisiin verrattuna Länsi- ja Itä-Euroopan miehet ovat vähemmän tottuneet eksoottisiin esiintymisiin. Joten söpöjen filippiinalaisten tyttöjen näkeminen heidän vieressään antaa heille uuden tunteiden spektrin. Monet heistä sitovat mielellään solmun yhden näistä aasialaisista kauneuksista.

Kuumat naiset tekevät päivästäsi paremman täällä

Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Tsai, 25
Verkossa
Johor Bahru, Malasia
Ei
Jossy, 29
Verkossa
Shanghai, Kiina
Ei
Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei
Minami, 27
Verkossa
Tokio, Japani
Ei
Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä

15 kuumin Filippiinien kuuluisuutta

Filippiinit on maa, jossa on uskomattoman kauniita ja lahjakkaita ihmisiä. Paikalliset näyttelijät, laulajat, mallit, televisio-isännät ja bloggaajat tunnetaan viehättävistä esiintymisistä ja laadukkaasta sisällöstä, jota he jakavat yleisölle. Katsotaanpa Filippiinien viihdeteollisuuden kirkkaimpia edustajia vuonna 2023.

1. Bianca Gonzalez

Bianca Gonzalez

11. maaliskuuta 1983

Malli ja televisioisäntä

Bianca Gonzalez aloitti nokkauran ABS-CBN-verkon arvostelu Night -sarjassa. Muutamassa vuodessa hän perusti Studio 23 -sarjansa Wazzup Wazzupin tadjockiksi. Muutaman vuoden sisällä hänen persoonallisuutensa sai vahvan maineen televisiossa. Hänelle tarjottiin isännöidä Studio 23 -aamuohjelmaa, Aamiainen. Myöhemmin hän liittyi Pinoy Big Brother: Celebrity Edition -tapahtumaan, jossa hän sijoittui 3. sijalle. Hänen työnsä UNICEFin kanssa Filippiinien lasten oikeuksien tukijana sai julkista ihailua. Nykyään Gonzalez tunnetaan suosituna televisio-isäntänä, jota nuoret ja aikuiset ihailevat.

2. Vanessa Minnillo

Vanessa Minnillo

9. marraskuuta 1980

Näyttelijä, malli ja televisioisäntä

Vanessa Minnillosta tuli julkinen persoonallisuus sen jälkeen kun hänet kruunattiin Miss South Carolina Teen USA: ksi ja Miss Teen USA: ksi vuonna 1998. Tämä menestys on tuonut hänet televisioon, jossa hänestä tuli MTV: n Total Request Live (TRL) -tapahtuman isäntä ja sitten New Yorkin kirjeenvaihtaja Entertainment Tonight -tapahtumassa. Hän näytteli myös lukuisissa TV-sarjoissa, joihin sisältyy Ehkä se olen minä, kuinka tapasin äitisi, CSI: NY, Soita minulle Kat, ja monet muut. Vuonna 2006 Minnillo sijoittui sijalle 15 Maxim-lehden julkaisemassa hotties-luettelossa. Lopulta hänen kasvonsa ilmestyivät Maximin, Shapen ja Lucky kansiin useammin kuin kerran.

3. Mariqueen Maandig

Mariqueen Maandig

5. huhtikuuta 1981

Laulaja, lauluntekijä ja muusikko

Mariqueen Maandig oli Länsi-Intian tyttöbändin vokalisti vuosina 2004-2009. Hän osallistui albumien West Indian Girl ja 4th & Wall luomiseen. Vuonna 2010 hän perusti ryhmän Kuinka tuhota enkelit. He ovat julkaissut kaksi EP: tä, jotka tunnetaan nimellä How to Destroy Angels ja An Omen. Myöhemmin heidän studioalbuminsa Welcome Oblivion näki maailman. Maandig on saanut maineen erinomaisena lauluntekijänä kirjoittamalla sanoituksia Ming & Pingille ja Nine Inch Nailsille. Musiikkitaitojensa lisäksi hän on aina ollut houkutteleva nainen. Hänen valokuvaistuntonsa Playboy-lehden tammikuun 2009 numerosta todistaa varmasti tämän tosiasian.

4. Marian Rivera

Marian Rivera

12. elokuuta 1984

Kaupallinen malli ja näyttelijä

Marian Riviera havaittiin ensimmäisen kerran SkinWhite-voide- ja Sky Flakes -keksien TV-mainoksessa. Hänen ensimmäinen tukirooli vuonna OctoArts ’ Enteng Kabisote 2 avasi oven TV-sarjojen maailmaan. Hänen esiintymisensä MuliSuper Twins ja MariMar olivat erittäin menestyviä. Lopulta hänet kutsuttiin suuriin elokuvaprojekteihin, kuten Desperadas ja Bahay Kubo. Lisäroolit Sinä olet kaikki, kiusaussaari, Kung Fu Divas, ja Kuvittele sinua ja minua myös vain vahvisti hänen asemaansa Filippiinien näkyvimpänä näyttelijänä. Samaan aikaan Rivera esitteli myös kaksi musiikkialbumia, jotka saavuttivat kullan ja platinan tilan. Tämän lisäksi hän esiintyi useissa lehdissä, kuten UNO, MEG ja P arvostelu.

5. Anne Curtis

Anne Curtis

17. helmikuuta 1985

Näyttelijä, malli, televisioisäntä ja VJ

Anne Curtis sai prinsessa Dahlian roolin vuonna 2006 Taikavalta, joka merkitsi hänen uransa alkua. Hän esiintyi teini-ikäisten näyttelyssä TGIS ja elokuvissa kuten Kulta, rakkaani … Niin suloinenIka-13 Kapitulo, ja Hiram. Hänen läpimurto tapahtuu televisiosarjan pääroolin kanssa Kampanerang Kuba. Samaan aikaan hän isännöi todellisuusohjelmaa Qpids ja viihdeohjelmaa Wannabuzz. Curtis ’ viimeaikaiset teokset kuten Sid & Aya: Ei rakkaustarinaBuyBust, ja Vain muukalainen jatkoi menestystä suurella näytöllä. Näyttelijäuransa aikana hän ansaitsi paljon palkintoja. Hänet nimitettiin myös maailman seksikkäimpien filippiinien joukkoon useita vuosia peräkkäin.

6. Kim Chiu

Kim Chiu

19. huhtikuuta 1990

Näyttelijä ja televisio-isäntä

Kim Chiu tuli kuuluisaksi nuorena. Hänen osallistuminen todellisuussarjaan Pinoy Big Brother: Teen Edition toi hänelle armeijan faneja. Hänen ensimmäinen menestys näytöllä tuli rooliin elokuvassa Ensimmäinen päivä korkea ja saippuaooppera Sana Maulit Muli. Viimeisen vuosikymmenen aikana Chiu sai koko joukon palkintoja GMMSF Box-Office Entertainment -tapahtumasta ASAP Pop Viewersiin ’ Choice Awards -palkintoihin. Ei ole liioittelua sanoa, että Kim Chiu on yksi Filippiinien palkituimmista näyttelijöistä. Hänen viimeaikaiset roolinsa Tarina meistä, rakasta naista, ja Aavemorsiamen toi hänet jalustalle. Näyttelyn lisäksi häntä ihailevat myös paikalliset ja kansainväliset tuotemerkit, kuten H&M, Berocca ja Olay.

7. Nadine Lustre

Nadine Lustre

31. lokakuuta 1993

Näyttelijä, laulaja ja musiikkivideo-ohjaaja

Nadine Lustre oli entinen jäsen Pop Girls -tapahtumassa, joka on suosittu tyttöbändi Filippiineillä. Hän esiintyi Georgina Evangelista -elokuvana Laukut: Juuri onnekas, vuoden 1984 elokuvan televisioversio. Hänen nousu tähtiin oli melko nopea, etenkin sen jälkeen kun Diary ng Panget -romaanin elokuvan mukautus oli onnistunut. Hänen lisäroolinsa televisiosarjassa Rakkauden siipissä ja elokuvassa Kunnes tapasin sinut olivat myös ehdottomia menestyksiä. Hänen roolistaan romanttisessa draamassa Älä koskaan rakasta sinua, Lustre sai jopa Young Critics Circle -palkinnon parhaan esiintyjän palkinnon.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset - kuva
07.03.2023
9116
Amerikkalaiset naiset vs. eurooppalaiset naiset
Yhdysvallat ja Eurooppa ovat luultavasti kaksi lähintä osaa maailmaa taloudellisten ja sosiaalisten kontaktien sekä historiallisen taustan suhteen. Ei ole yllättävää, että amerikkalaisilla ja eurooppalaisilla naisilla on enemmän yhteistä kuin muilla naisryhmillä planeetallamme.
Ranskalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset: samankaltaisuudet ja erot, jotka sinun on tiedettävä - kuva
07.03.2023
8916
Ranskalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset: samankaltaisuudet ja erot, jotka sinun on tiedettävä
Hoitoitko ajatusta treffailla ranskalaisia tai amerikkalaisia naisia? Sitten tämä viesti on luettava. Ranskan treffikulttuuri on vanhanaikaista Yhdysvaltoihin verrattuna. Ranskalaisten ja amerikkalaisten naisten välillä on merkittäviä eroja, koska samankaltaisuuksia on. Siksi tutkimme kaikkea näistä naisten kulttuureista, normeista ja persoonallisuuksista.
Mitä sinun on tiedettävä venäläisistä naisista vs. amerikkalaiset naiset - kuva
07.03.2023
8946
Mitä sinun on tiedettävä venäläisistä naisista vs. amerikkalaiset naiset
Ajan myötä amerikkalaiset miehet ovat saaneet iloa etsiä ulkomaisia naisia parisuhteeseen ja avioliittoon. Nämä naiset ovat kotoisin eri puolilta maailmaa, mutta viime aikoina valokeila näyttää langenneen venäläisiin, ukrainalaisiin ja slovakialaisiin naisiin. Mutta miksi?

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Hyena - kuva
Hyena, 23
Sijainti: Osaka, Japani
Ammatti: Stylist
Lapset: kyllä
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, jolla on taipumus piristää sinua, kun jokin näyttää huonolta. Sen lisäksi, joka ei virtaa sisältöään määränpäähän laittaakseen, kun olemme reaaliaikaisesti saman katon alla. Olen kotiäiti, jotkut pakonomainen ja intohimoinen myös puhtauteen. Valmiina valmistautumaan sinuun henkilökohtaisesti, kun otat pyykin. Samanaikaisesti olen vastuussa ja ostat vahvistavan suuria suhteita. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en pyhäkkö, vaan rakennan todella nimiä tuleville nuorillemme. Hengitä pois ja saatat vain nokkautua hetkeksi.

Minami - kuva
Minami, 27
Sijainti: Tokio, Japani
Ammatti: Matkablogger
Lapset: Ei
Minusta

Olen yleensä suudella sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, joka piristää usein oikeutesi aina, kun jokin näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei virtaa blogejaan ulkopuolella, makaamaan, kun elämme saman katon alla. Olen kotiäiti, vähän pakonomainen, ja minulla on rakkaus käytäntöihin. Hyvää tehdä sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa ja omistautunut merkittävien suhteiden luomiseen. En kuitenkaan ehkä selaa jotain asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville ihmisille. Hengitä syrjään ja autat vain puhumaan jonkin aikaa.

Choi - kuva
Choi, 26
Sijainti: Wuhan, Kiina
Ammatti: Musiikki DJ
Lapset: EI
Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.

Leann - kuva
Leann, 23
Sijainti: San Diego, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella sinua aina, kun sinulla on hauskaa paskaa. Se, joka yleensä valaisee oikeutesi, kun joku asia tarkistaa huonosti. Ja myös se, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi paikasta makaamaan aina, kun elämme täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja minulla on vain intohimo puhtaanapitoon. Halukas luomaan sinulle, jos teet kylpyhuoneen. Samanaikaisesti olen vastuussa ja investoinut merkittävän ottelun vahvistamiseen. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehti yhtä asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville lapsillemme. Hengitä sivuun ja voit vain keskustella joskus.

8. Liza Soberano

Liza Soberano

4. tammikuuta 1998

Näyttelijä ja malli

Toivottavasti Elizabeth Soberano, joka tunnetaan myös nimellä Liza Soberano, aloitti uransa useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa, mukaan lukien WansapanataymMaala Mo KayaHän on yksi, ja Vain sellainen kuin olet. Todellinen kuuluisuus tuli hänelle päähenkilön roolissa televisiosarjassa Ikuisesti. Hänen kykynsä tunnustettiin useilla arvovaltaisilla palkintoilla, kuten GMMSF Box-Office Entertainment Awards ja PMPC Star Awards for Television. Makeiden kasvojen piirteiden ansiosta Liza tunnustettiin yhdeksi Filippiinien kauneimmista naisista. Hänen kauneutensa tunnustettiin kansainvälisesti, kun hän saavutti Thermometerin kymmenen parhaan joukon maailman 100 kauneimmasta naisesta 2019.

9. Maja Salvador

Maja Salvador

5. lokakuuta 1988

Näyttelijä, tanssija, laulaja, isäntä ja tuottaja

Maja Salvador nousi kuuluisuuteen roolien kanssa vuonna 2006 Sukob ja Ensimmäinen päivä korkea. Seuraavat roolit Rakasta joulua ja Rakkauden sillat toi hänelle tunnustuksen vakavana näyttelijänä. Hän saavutti myöhemmän menestyksen ja sai palkintoja esiintymisestä TV-sarjassa Nagsimula sa PusoMinsan Lang Kita Iibigin, ja Laillinen vaimo. Salvadorista on tullut yksi Filippiinien kauneimmista naiskuuluisuuksista. Hän on osoittautunut loistavaksi yhdistelmäksi lahjakkuutta ja kauneutta. Tämän ansiosta hän pystyi perustamaan oman lahjakkuustoimiston, Crown Artist Management.

10. Suutelee Delavinia

Suutelee Delavinia

1. toukokuuta 1999

Näyttelijä, äänittäjä ja tuotemerkin kannattaja

Kisses Delavin on yksi maan kauneimmista ja lahjakkaimmista näyttelijöistä. Nuoresta iästään huolimatta hän esiintyi lähes 20 elokuvassa ja TV-sarjassa. Fantastica, rakastava Tandemissa, Daig Kayo ja Lola Ko, ja Playhouse ovat vain joitain heistä. Lisäksi hän asettaa itsensä kasvavaksi Instagram-bloggaajaksi, jolla on yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Hänen osallistuminen todellisuuden televisio-ohjelmaan Pinoy Big Brother rohkaisi online-yleisönsä nopeaa lisäämistä. Starmometrin mukaan Delavin sijoittui sijalle 5 vuonna 2019 ja ykköseksi vuonna 2020 Filippiinien 100 kauneimman naisen luettelossa.

11. Janella Salvador

Janella Salvador

30. maaliskuuta 1998

Näyttelijä ja laulaja

Janella Salvadorin virallinen debyytti on Ole varovainen sydämestäni, televisiodraamaelokuva. Hänen ensimmäinen päärooli oli Voi minun G! jossa hän pelasi orpoa, jonka piti voittaa aikuiselämän vaikeudet. Näyttelijäpyrkimysten lisäksi Salvador on kiinnostunut myös musiikista. Hänen debyyttialbuminsa ylitti kansallisen kaavion useita viikkoja. Nauhoitettuaan kappaleen Hong Kong Disneylandille, hän näytteli Jun Lanan Kummitettu kartano siitä tuli lipputulon menestys.

12. Maine Mendoza

Maine Mendoza

3. maaliskuuta 1995

Näyttelijä, bloggaaja ja malli

Maine Mendoza tuli kuuluisaksi tekemällä virus-Dubsmash-videoita Twitterissä. Sitten hän osoitti näyttelötaidonsa pelaamalla Yaya Dubia keskipäivän todellisuusohjelmassa Eat Bulaga! segmentti “ Kalyeserye. ” Hänen esiintymisensä Bebe Love: #KiligPaMore, Kuvittele sinua ja minua, ja Syö Bulaga! teki hänestä vielä suositumman. Mendoza esiintyi useissa mainoksissa sekä Meg-, Preview- ja Cosmopolitan-lehtien kannessa. Ottaen huomioon hänen vaikutuksensa tuotteen kannattajana, hän sai palkinnon arvokkaimpana naismainonnan rahoittajana. Vuonna 2016 hänet sisällytettiin myös FHM Philippines -luetteloon ’ 100 seksikkäintä naista.

13. Jane De Leon

Jane De Leon

22. marraskuuta 1998

Näyttelijä, laulaja, malli ja tanssija

Jane De Leon sai suosion liittyessään Girltrendsiin, joka on It’s Showtime -ohjelman naistanssiryhmä. Vuodesta 2015 hän on esiintynyt useissa elokuvissa ja TV-sarjoissa, kuten Debutantit, Maalaala Mo Kaya, La Luna Sangre, ja Halik. Hän aikoo pelata filippiiniläisen supersankaria tulevassa elokuvassa Darna. Näyttelyn lisäksi De Leon on myös menestyvä Instagram-bloggaaja, jolla on yli 2,5 miljoonaa tilaajaa. Hän jakaa elämäntarinansa faniensa kanssa ja antaa heille meikkioppaita live-suoratoiston aikana. Seurauksena on, että kansainväliset muoti- ja kosmetiikkabrändit kutsuvat hänet usein mainoksiinsa.

14. Cristine Reyes

Cristine Reyes

5. helmikuuta 1989

Näyttelijä ja malli

Cristine Reyes aloitti uransa televisiossa tullessaan GMA-verkon todellisuus-TV-ohjelman StarStruck-kilpailijaksi. Yhteistyössä Viva Artists Agencyn ja ABS-CBN Entertainment Groupin kanssa hän on osallistunut erilaisiin ABS-CBN-näyttelyihin. Kahit Isang Saglit ja Eva Fonda ovat silmiinpistävimpiä. Viimeisen vuosikymmenen aikana myös hänen näyttelijäuransa on kasvanut nopeasti. Ei muita naisia, El Presidente, ja Seitsemän sunnuntaista toi hänelle ehdokkaat arvovaltaisista palkinnoista. Muuten, Reyes ei jätä FHM-luetteloa kuumimmista filippiiniläisistä monien vuosien ajan. Vuonna 2009 hän sijoittui jopa sijalle 1 Filippiineillä.

15. Carla Abellana

Carla Abellana

12. kesäkuuta 1986

Näyttelijä, malli ja televisioisäntä

Carla Abellana tuli menestyväksi kaupalliseksi malliksi 2000-luvulla. Hän edusti sellaisia kuuluisia tuotemerkkejä kuin Bench ja Michele Sison. Hän esiintyi myös Filippiinien muotiviikolla 2011. Jossain vaiheessa hän päätti kokeilla onneaan näyttelijäalalla. Vuonna 2009 hänellä oli päärooli Rosalinda. Elokuvan menestys takasi hänelle mielenkiintoisten tarjousten suihkun. Abellana suostui esiintymään Ravista, Rattle & Roll XII: Punerarya, aviomieheni rakastaja, ja Ismol-perhe. Lisäksi hän isännöi suosittuja televisio-ohjelmia ja ohjelmia, kuten Party Philipinas 2010 ja Sunday All Stars. Carla Abellana -tapauksessa muistat hyvän sanonnan – lahjakas henkilö on lahjakas kaikessa.

päätelmä

Kuumin filippiiniläiset naiset eroavat täysin länsimaisista naisista fyysisistä ominaisuuksista henkilökohtaisiin ominaisuuksiin. Ei ihme, että ne sattuvat olemaan raikasta ilmaa länsimaisille miehille.

Projektin kirjoittaja

Author - Dashka Slater
Dashka Slater
Ajattelin aina, että kirjoittaminen oli liian vaikeaa ansaita rahaa, joten se ei ollut minun ykköstavoitteeni. Opiskeltuaan yliopistossa kokeilin erilaisia ammatteja, mutta romaanini ensimmäinen luonnos kirjoitettiin, kun sain työttömyysetuuksia. Mutta silloinkin menestys ei tullut heti. Muutin paljon väliaikaisia töitä jatkaessani kirjoittamista. Ja kaikki ei ollut turhaa.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet