GetBride Kuumat venäläiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 08 maalis 2023
1757 Näkymät

Seksikäs ja kuuma venäläinen nainen

Venäjä kattaa valtavan alueen, joten on vaikea laskea kaikkia tässä maassa asuvia etnisiä ryhmiä. Tyttöjen monimuotoisuus on kuitenkin vaikuttava eri kansallisuuksien yhdistelmän ansiosta. Voit tavata blondeja, brunetteja ja punatukkaisia tyttöjä. Lisäksi venäläiset tytöt eroavat silmien värin, muodon, painon ja korkeuden mukaan.
Best of month - Russian Cupid
Kuukauden paras
Russian Cupid
9.5/10
1690 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Seksikäs ja kuuma venäläinen nainen

Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3031 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1693 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
1831 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2474 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3056 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Tee itsellesi suosikki, valitse parhaat yksittäiset naiset täällä

Olet todennäköisesti kuullut venäläisten naisten kauneudesta. Mutta jos epäilet silti heidän upeaa ulkonäköään, saamme sinut helposti vakuuttamaan kaikki epäilyksesi. Tässä on luettelo kuuluisista kuumista Venäläiset naiset vakuuttaa sinulle, että nämä tytöt ovat upeita:

Natalia Vodianova

Natalia Vodianova

Natalia Vodianova, joka tunnetaan myös nimellä Supernova, on kuuluisa venäläinen malli, filantropisti ja yrittäjä. Forbes sisällytti hänet rikkaimpien huippumallien luetteloon 2012 kun hän ansaitsi enemmän kuin 8 miljoona dollaria vuodessa. Natalia Vodianova sai monia palkintoja. Harperin basaari nimitti hänelle vuoden inspiraation 2010, kun taas Glamour nimitti hänet vuoden naiseksi 2014. Natalia voitti myös Vuoden naiset -palkinnon Vogue Intian järjestämässä seremoniassa 2017.

Natalia Vodianova syntyi helmikuussa 28, 1982 Venäjällä. Hänestä tuli malli vuoden ikäisenä 15 ja muutti Pariisiin ennen kuin hän kääntyi 17. Natalia osallistui H&M: n, Guccin, Louis Vittonin, Marc Jacobsin, Chanelin, Nina Riccin ja muiden kuuluisten tuotemerkkien mainoskampanjoihin. Hän esiintyi suosittujen lehtien kansissa, kuten Vogue, Marie Claire, Cosmopolitan, Vanity Fair, Harper’s Bazaar ja Esquire. Natalia on myös filantropisti. Hän perusti Naked Heart -säätiön auttamaan lapsia, joilla on terveysongelmia, ja heidän perheitään. Kuten näette, kuuma Venäjän morsiamet ovat kauniita sisältä ja ulkoa.

Irina Shayk

Irina Shayk

Irina Shayk on yksi kauneimmista venäläisistä malleista. Hän työskenteli Givenchyssä, Avonissa, Victoria’s Secretissä, Miu Miussa, Marc Jacobsissa, Lacostessa ja muissa tuotemerkeissä. Irina esiintyi kuuluisten lehtien kansissa, kuten Sports Illustrated Swimsuit Issue, GQ, Elle, Esquire, Cosmopolitan ja Clamour Russia. Complex-lehti nimitti Irina Shaykin kuumimmaksi venäläiseksi naiseksi. Unkarilainen aikakauslehti Periodika nimitti hänet maailman seksikkäimmäksi naiseksi 2011.

Irina Shayk syntyi tammikuussa 6, 1986. Hän aloitti mallinnusuransa voitettuaan kauneuskilpailun “Neiti Chelyabinsk” sisään 2004. Sisään 2007, hänestä tuli Intimissimin kasvot ja debytoi Sports Illustrated Swimsuit Issue -lehdessä. Irina voitti uransa aikana muutaman palkinnon. Ne sisältävät parhaan kansainvälisen mallin 2010, Marie Clairen vuoden malli ja Vuoden naiset -palkinnot.

Maria Sharapova

Maria Sharapova

Jos pidät tennistä, tunnet ehdottomasti tämän kauniin venäläisen tytön. Maria Sharapova on ammattimainen tennispelaaja. Hän osallistui Naisten Tennisyhdistyksen turnauksiin 2001 siihen 2020. Mariasta tuli № 1 WTA-numeroluettelossa 1 sijoitti pelaajia useita kertoja. Hän voitti 39 WTA-turnaukset ja Billie Jean King Cup. Maria voitti myös hopeamitalin 2012 Olympialaiset.

Maria Sharapova syntyi huhtikuussa 19, 1987 Venäjällä. Sisään 1994, Maria muutti isänsä kanssa Yhdysvaltoihin. Hänen äitinsä liittyi heihin myöhemmin. Maria voitti ensimmäisen tenniskilpailunsa vasta ollessaan 13 vuotta vanha. Hän sai Rising Star -palkinnon Eddie Herrin kansainvälisissä juniori-tennis-mestaruuskilpailuissa. Ammattimaisena tennispelaajana hän debytoi 2001 kun hän osallistui WTA-turnaukseen ensimmäistä kertaa.

Maria Sharapova voitti lukuisia palkintoja koko uransa ajan. Lisäksi hän esiintyi muutamassa TV-sarjassa, mukaan lukien “ Aamupäivä, ” “ Hai säiliö, ” “ Chelsea, ” “ Ocean’s 8, ” ja “Miljardit. ” Maria Sharapova todistaa siis, että kuumat venäläiset naiset ovat uskomattoman lahjakkaita.

Natalia Pereverzeva

Natalia Pereverzeva

Tämä upea tyttö on yksi kuumimmista venäläisistä naisista. Natalia Pereverzeva on kuuluisa malli Venäjältä. Hän voitti Miss Moskovan kauneuskilpailun vuonna 2010 ja Krasa Rossii -kauneuskilpailu vuonna 2011. Natalia osallistui myös Miss Earth- ja Miss Russia -kauneushaastajiin. Hän on omistautunut ympäristönsuojelija ja World Wide Fund for Nature -järjestön jäsen.

Natalia Pereverzeva syntyi marraskuussa 10 sisään 1988. Moskovan malliviraston edustajat huomasivat Natalian hänen ollessaan 17 vuotta vanha. Vaikka hän ei voittanut Miss Earth -kauneuskilpailua vuonna 2012, hän oli finalistien joukossa ja sai Miss Earth Ever Bilena Make Up Challenge -palkinnon.

Ksenia Sukhinova

Ksenia Sukhinova

Ksenia Sukhinova on toinen hellä enkeli, jolla on venäläiset juuret. Hän on malli- ja TV-isäntä. Ksenia Sukhinova oli toinen venäläinen tyttö, joka voitti Miss World -kauneuskilpailun. Hänestä tuli myös Miss Venäjä vuonna 2007.

Ksenia Sukhinova syntyi elokuussa 26, 1987 Venäjällä. Ennen kuin voitti Miss World- ja Miss Russia -kauneushaastajat, hän voitti Miss Tyumenin. Mallissa Ksenia teki yhteistyötä Valentinon kanssa. Lisäksi hän esiintyi Eurovision luomissa videoissa 2009. Hänet kutsuttiin tuomariksi Miss World-, Mister World- ja Miss Russia -kauneuskilpailuissa.

Kuumat naiset tekevät päivästäsi paremman täällä

Ella, 27
Verkossa
Moskova, Venäjä
Ei
Alina, 28
Verkossa
Kiova, Ukraina
Ei
Alina, 24
Verkossa
Pietari, Venäjä
Ei
Odessa, Ukraina
Ei
Anna, 28
Verkossa
Kiova, Ukraina
Ei
Julia, 28
Verkossa
Odessa, Ukraina
Ei

Irina Antonenko

Irina Antonenko

Tämä kaunis tyttö varastaa kaikkien miesten sydämet pois. Irina Antoneko on venäläinen malli, näyttelijä ja kauneushaastaja. Hän voitti Miss Russia -kauneuskilpailun ja pääsi alkuun 15 Miss Universe -kauneuskilpailussa vuonna 2010. Vaikka hänestä ei tullut Miss Universumia, uskomme hänen olevan yksi kuumien venäläisten naisten kauneimmista edustajista.

Irina Antonenko syntyi syyskuussa 1, 1991. Hän aloitti mallinnusuransa valmistuttuaan koulusta. Irina voitti Miss Jekaterinburgin kauneushaastajan vuonna 2009 ja päätti osallistua Miss Russia -kauneuskilpailuun. Hänestä tuli Miss Venäjä ja hän sai tunnustusta. Irina kutsuttiin osallistumaan kuuluisten suunnittelijoiden Philipp Pleinin ja Vjatseslav Zaitsevin muotinäytöksiin. Mallinnusuransa lisäksi Irina on mukana elokuvateatterissa. Hän ilmestyi “ Tummein tunti, ” “ Laiva, ” “ Laiva-2, ” “ Joulupukki. Magien taistelu, ” ja muutama muu elokuva.

Natalie Glebova

Natalie Glebova

Natalie Glebova on venäläis-kanadalainen malli, näyttelijä, TV-isäntä, kirjailija ja tanssija. Hänestä tuli kauneuskuningatar Miss Universumissa 2005. Natalie Glebova voitti myös Miss Universe Kanadassa vuonna 2005.

Natalie Glebova syntyi marraskuussa 11, 1981 Venäjällä. Natalie ja hänen perheensä muuttivat Kanadaan, kun hän oli 13. Hän aloitti mallina valmistumisensa jälkeen koulusta. Hän ei voittanut ensimmäistä kauneushaastajaaan, Miss Universe Canada, vuonna 2004, mutta hän onnistui voittamaan kruunun vuotta myöhemmin. Miss Universe -otsikko toi hänelle maailmanlaajuisen tunnustuksen. Hänet kutsuttiin Singha Corpin, Soi Dog -säätiön ja kansainvälisen luonnonsuojeluliiton tuotemerkkilähettilääksi. Natalie Glebova kirjoitti myös kaksi kirjaa – “Terve onnellinen kaunis” ja “Olen voittanut – Opas henkilökohtaiseen voimaantumiseen. ”

Jekaterina Guseva

Jekaterina Guseva

Jekaterina Guseva on yksi lahjakkaimmista ja kauneimmista venäläisistä näyttelijöistä. Venäjän TV-sarja “prikaatti” toi hänelle mainetta ja suosiota. Jekaterina Guseva on ansioituneen taiteilijan tittelin haltija.

Jekaterina Guseva syntyi heinäkuussa 9 sisään 1976. Hänellä oli ensimmäinen merkittävä rooli elokuvassa “ Käärmejousi ” sisään 1997. Jekaterina Guseva on myös teatterinäyttelijä. Hän esiintyi monissa teatteriesityksissä koko uransa ajan. Ne sisältävät “ Nord-Ost, ” “ Strange Case of Dr. Jekyll ja herra Hyde, ” “ Kauneus ja peto, ” “ Jeesus Kristus Superstar, ” ja paljon muuta. Jos pidät venäläisistä elokuvista, olisit voinut nähdä hänet “ Brigada, ” “ Domovoy ” tai “ Talo tonttu ” englanniksi, “Mies, joka tiesi kaiken,” ja muut elokuvat.

Kristina Asmus

Kristina Asmus

Kristina Asmus on seuraava kaunis tyttö kuumien venäläisten naisten luettelossa. Hän on kuuluisa venäläinen elokuva- ja teatterinäyttelijä. Maxim-lehti nimitti hänet seksikkäimmäksi venäläiseksi naiseksi 2010.

Kristina Asmus syntyi huhtikuussa 14, 1988. Hän debytoi teatteriesityksessä “Dawns täällä ovat hiljaisia…” kun hän oli koulutyttö. Hänen TV-debyytinsä oli rooli televisiosarjassa “harjoittelijat.” Ohjelma toi hänelle tunnustusta ja suosiota. Glamour-lehti nimitti hänet vuoden näyttelijäksi 2011. Kristina sai muotinäyttelijäpalkinnon Fashion People Awards -seremoniassa vuonna 2006 2013.

Xenia Tchoumitcheva

Xenia Tchoumitcheva

Xenia Tchoumitcheva on arvokkaita koruja luettelossamme, koska hän on yksi kuumimmista venäläisistä tytöistä. Xenia on venäläis-sveitsiläinen malli, näyttelijä, kirjailija, bloggaaja ja yrittäjä.

Xenia Tchoumitcheva syntyi elokuussa 5, 1987 Venäjällä. Hänen perheensä muutti Sveitsiin, kun hän oli 6 vuotta vanha. Hän aloitti mallinnusuran vuoden ikäisenä 12. Hänestä tuli 1. runner-up ja Miss Photogenic Miss Sveitsin kauneushaastattelussa. Schweizer Illustrierte -lehden mukaan hän voitti kategoriassa Paras Bikini-runko 2009. Hän teki yhteistyötä monien tuotemerkkien kanssa, kuten L’Oreal, Bulgari ja Chopard. Siitä lähtien 2012, hän kirjoittaa artikkeleita Schweizer Monats- ja Haute Living -lehdille. Zenia esiintyi myös musiikkivideoissa, mainoksissa ja “Ilman miehiä” elokuva.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset - kuva
07.03.2023
8847
Ihanteellisen morsiamen valitseminen: amerikkalaiset naiset vs. brittiläiset naiset
Itsenäiset naiset - itsevarmat ja tyylikkäät kuin he ovat - kiinnittävät varmasti huomionne, ja unelmoit usein treffailusta. Oletko koskaan harkinnut menemistä yhden kanssa Amerikasta tai Britanniasta? No, ennen kuin päätät, kuka sopii sinulle paremmin, on joitain asioita, joita arvostaa heistä. Ensinnäkin amerikkalaiset naiset eroavat toisistaan huomattavasti brittiläisistä naisista ominaisuuksiensa suhteen.
Naiset eurooppalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat? - kuva
07.03.2023
9258
Naiset eurooppalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat?
Kumppanin löytäminen verkosta voi olla paljon hankalampaa kuin naisten tapaaminen tosielämässä: et voi nähdä heitä henkilökohtaisesti heti ja arvioida, pidätkö heistä vai ei. Verkko-treffit ovat kuitenkin yksi suosituimmista tavoista laajentaa sosiaalista piiriäsi nykyään. Siksi tämän online-treffimaailman ylläpitämien sääntöjen tunteminen on välttämätöntä, jotta saadaan irti tietystä treffialustasta. Tässä oppaassa saat selville kaiken online-treffistä Euroopassa.
Ruotsin treffisivusto - kuva
07.03.2023
8896
Ruotsin treffisivusto
Aikaisemmin online-treffin käsite oli vain mielikuvituksen hahmo. Perinteinen tapa löytää rakkaus tarkoitti, että joudutaan tapaamaan kaikki naiset, jotka tarttuvat hänen mielikuvitukseensa henkilökohtaisesti ilmoittaakseen aikomuksensa. Nykyään kaikki on muuttunut.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Ella - kuva
Ella, 27
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: Sijoittaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen joitain niistä naisista, jotka voivat huutaa huomionsa melodramoissa, ja voit nauraa lapsen sarjakuvista. Voin tulla erittäin tunnepitoiseksi, muuten liian psykologiseksi joskus –. Minulla on ollut vaikea pysyä vankkumattomasti yllä sitä normaalisuutta, jota alueemme haluaisi etsiä. Asun vain elämääsi maksimissaan, nautin kaikesta, mitä nautin, ja seuraat tarpeitasi. Pidän todella ihmisistä ja luulen, että te olette paljon viileämpiä kuin yksinkertaisesti ihmiset. Koska olin epävarma kohtalon lahjaideoista, olen täällä suunnitellessani asioiden ottamista kädelläni ja voit tavata miehiä rakastamaan elämän kauneutta hänen kanssaan.

Galina - kuva
Galina, 34
Sijainti: Kiova, Ukraina
Ammatti: Ravintolakriitikko
Lapset: kyllä
Minusta

Olen niiden naisten joukossa, jotka itkevät näkemyksensä melodramoissa, ja saatat nauraa lapsen sarjakuvissa. Pystyn tuntemaan todella emotionaalisen, muuten erittäin tunnepitoisen joko –. Minun on vaikea pysyä normaalisuuden tasolla, jota naapurimaissamme todella haluaa etsiä. Asun vain elämää täysimääräisesti, saan hyötyä jostakin suosimastani asiasta ja ymmärrän vaatimukseni. Rakastan miehiä ja voit todella uskoa, että te olette yleensä viileitä kuin vain ihmiset. Koska olen epävarma lahjaehdotuksista, jotka eivät ole kohtaloita, olen täällä ottamassa asioita henkilökohtaiseen antamiseen ja saatat tyydyttää kaverin rakastamaan elämän kauneutta yhdessä.

Nika - kuva
Nika, 25
Sijainti: Ternopil, Ukraina
Ammatti: Joogavalmentaja
Lapset: kyllä
Minusta

Olen joitain niistä tytöistä, jotka huutavat visiota melodramien lisäksi ja nauravat lapsen sarjakuvista. Voin lopulta olla todella tunnepitoinen tai liian tunnepitoinen molemmat – Olen löytänyt haastavan pitää yhden määrän normaalisuutta, jota omat ihmiset haluaisivat etsiä. Olen vain olemassa täysimääräisesti, hyöty siitä, mitä rakastan, ja voit toteuttaa henkilökohtaiset tavoitteeni. Rakastan poikia ja saatat ajatella, että te olette paljon viileitä kuin tytöt. Koska olen aina suhtautunut skeptisesti tulevaisuuden lahjaehdotuksiin, olen täällä ottamassa kysymyksiä henkilökohtaisesta lahjastani ja voit nähdä henkilön nauttivan elämän kauneudesta hänen kanssaan.

Alina - kuva
Alina, 28
Sijainti: Kiova, Ukraina
Ammatti: Stylist
Lapset: Ei
Minusta

Olen joku niistä naisista, jotka huutavat huomion melodrameista ja nauravat lapsen sarjakuvista. Pystyn lopulta olemaan tunnepitoisin tai liian tunnepitoisin molemmat –. Minulla on ollut vaikea pitää yllä yhtä normaalisuustasoa, jonka omat ihmiset todella haluavat saada kiinni of. Asun vain elämää kohti maksimia, saan hyötyä haluamistani asioista, ja jatkat henkilökohtaisia toiveitasi. Kaikki rakastavat ihmisiä ja uskot, että te olette yleensä viileämpiä kuin vain lady. Koska olin epävarma lahjaideoista tulevaisuuden ulkopuolella, olen täällä ottamassa asioita henkilökohtaisiin käsiin ja voit tavata miehen rakastamaan elämän kauneutta hänen kanssaan.

Marina Abrosimova (MakSim)

Marina Abrosimova (MakSim)

Tämä punahiusten kauneus saa kaikki miehet hulluksi hänestä. Marina Abrosimova tunnetaan myös nimellä MakSim. Hän on menestyvä venäläinen laulaja, musiikin tuottaja ja lauluntekijä. Hän voitti kahdesti Venäjän musiikkipalkinnoissa. Hänen ensimmäinen albuminsa, “Kiusallinen ikä,” toi hänen suosionsa enemmän kuin 1 miljoona CD-levyä myytiin.

Marina Abrosimova syntyi kesäkuussa 10, 1983. Hän aloitti musiikkiuransa musiikkibändin “ jäsenenäPro-Z.” Marina julkaisi oman ensimmäisen singlensä, “Kiusallinen ikä,” sisään 2003. Vaikka kappale ei tuonut hänelle menestystä, hän jatkoi musiikkiaan. Seurauksena hän vapautti 6 albumit ja 3 heistä tuli platina.

Victoria Lopyreva

Victoria Lopyreva

Jos näet tämän upea naisen kerran, et koskaan unohda häntä, koska hän on seksikkäiden venäläisten naisten halutuin edustaja. Victoria Lopyreva on venäläinen TV-isäntä, näyttelijä, laulaja, bloggaaja ja malli. Hän voitti Miss Russia -kauneuskilpailun vuonna 2003. Victoria oli virallinen suurlähettiläs FIFA: n maailmancupissa vuonna 2006 2018.

Victoria Lopyreva syntyi heinäkuussa 26, 1983. Hän aloitti mallinnusuransa “ -tapahtumassaKuva – Elite” toimisto vuonna 1999. Hän voitti useita kauneuskilpailuja koko uransa ajan, mukaan lukien Model of Don Awards, Rostov Beauty Awards, Golden Lighting Fest, Miss Russian Photo ja Miss Russia. Hän esiintyi Cosmopolitan-, L’Officiel-, OK! -, Gala-, Maxim- ja Future Television -lehdissä.

Yuliya Snigir

Yuliya Snigir

Yuliya Snigir on venäläinen malli ja näyttelijä. Hänellä oli päärooli historiallisessa TV-sarjassa “Katariina Suuri” sisään 2015. Yuliya oli Mexx-hajuveden ja Mexx-vaatteiden kasvot ja L’Oreal Venäjällä.

Yuliya Snigir syntyi kesäkuussa 2 sisään 1983. Snigiristä tuli malli opiskellessaan yliopistossa. Näyttelijänä Yuliya debytoi elokuvassa “Viimeinen teurastus. ” Hänen valittu filmografia sisältää “Asuttu saari, ” “ Asuttu saari: Skirmish, ” “ Hyvä päivä kuolla kovaa,” ja “Pakastin.” Voit katsella näitä elokuvia vain nauttiaksesi hänen kauneudestaan.

Tatiana Kotova

Tatiana Kotova

Tatjana Kotova on laulaja, televisiopersoonallisuus ja malli. Tämä upea tyttö on entinen ukrainalaisen musiikkibändin “ jäsenVIA Gra.” Tatjana voitti Miss Russia -kauneuskilpailun vuonna 2006. Hän osallistui myös Miss World- ja Miss Universe -kauneushahmoihin.

Tatjana Kotova syntyi syyskuussa 3 sisään 1985. Ensimmäinen kauneuskilpailu, johon hän osallistui, oli Miss Autumn-98. Hän osallistui moniin kauneuskilpailuihin mallinnusuransa aikana. Sisään 2008, Tatjana tuli suositun ukrainalaisen bändin, “, jäseneksiVIA Gra.” Hän aloitti soolomusiikkiuran vuonna 2010. Kuten huomaat, kuumat venäläiset naiset ovat sekä kauniita että lahjakkaita.

Liza Boyarskaya

Liza Boyarskaya

Lisa Boyarskaya on menestyvä venäläinen elokuva- ja teatterinäyttelijä. Hänet kunnioitettiin Venäjän federaation ansioituneen taiteilijan tittelillä vuonna 2018. Lisa voitti myös Golden Eagle -palkinnon parhaana tv-näyttelijänä ja sai kunniajärjestyksen, Moldovan tasavallan valtionjärjestyksen.

Lisa Boyarskaya syntyi joulukuussa 20, 1985 venäläisten näyttelijöiden Larisa Luppianin ja Mikhail Boyarskyn perheelle. TV-näyttelijänä hän debytoi elokuvassa “Kansallinen turvallisuusagentti 3” sisään 2001. Tämän kauniin tytön valittu filmografia sisältää “ Admiral, ” “ Anna Karenina, ” “ Cinderella, ” ja “ Sherlock Holmes. ”

Anna Kournikova

Anna Kournikova

Anna Kournikova on lahjakas tennispelaaja ja televisiopersoonallisuus. Hän onnistui tuplaan ja voitti Grand Slam-tittelit ja WTA-mestaruuskilpailut kumppaninsa kanssa. Anna jäi eläkkeelle vuoden ikäisenä 21 selkäongelmien takia. Hän tekee yhteistyötä väestöpalveluiden kansainvälisen järjestön kanssa “ -lähettiläänäViisi ja elossa” -ohjelman varainhankintarahastot terveyskysymyksistä kärsiville lapsille ja heidän perheilleen.

Anna Kournikova syntyi kesäkuussa 7 sisään 1981. Hän aloitti tenniksen pelaamisen 6. Hän voitti muutaman turnauksen koko uransa ajan. Anna näytti parhaat tulokset EM-kisoissa ja Italian Openilla. Hänestä tuli vuoden uusi tulokas 1996. People-lehti nimitti Annan yhdeksi 50 Kauneimpia ihmisiä 1998. FHM sijoittui ensimmäiseksi luettelossa 100 Seksikkäimmät naiset maailmassa 2002.

Alina Artts

Alina Artts

Alina Artts on menestyvä venäläinen laulaja, näyttelijä, kirjailija ja televisio-persoonallisuus. Hän isännöi aamu-TV-ohjelmaa “Uusi aamu, ” “Kuumat salaisuudet Alina Arttsin kanssa,” “Tähtisalaisuudet,” ja todellisuusohjelma “M-1 hävittäjä.” Hän lauloi virallisen kappaleen 2014 Talviolympialaisten taskulamppu.

Alina Artts syntyi helmikuussa 5, 1986. Hän debytoi televisiossa 2007 NTV-kanavan eroottisen sarjan sarjassa. Tällä hetkellä hän on televisiokanavan Europa Plus TV presidentti.

Daria Strokous

Daria Strokous

Daria Strokous on lahjakas venäläinen malli, valokuvaaja ja näyttelijä. Hän osallistui kuuluisten tuotemerkkien muotinäytöksiin, kuten Marc Jacobs, Christian Dior, Ralph Lauren, Versace, Dolce & Gabbana ja Roberto Cavalli. Tämä kaunis enkeli ansaitsee ehdottomasti olla seksikkäiden venäläisten tyttöjen luettelossa.

Daria Strokous syntyi syyskuussa 25, 1990. Mallissa hän debytoi muotiviikolla Pariisissa Milanossa 2007. V-lehti sisällytti hänet kymmenen parhaan mallin luetteloon 2008. Daria esiintyi Vogue-kansissa sekä W Magazine-, V Magazine- ja muiden lehtien sivuilla.

Yanina Studilina

Yanina Studilina

Yanina Studilina on toinen kuuluisa kuuma venäläinen nainen. Hän on lahjakas näyttelijä, malli- ja televisiopersoonallisuus. Yanina tuli kuuluisaksi esiintyessään sarjassa “Ranetki.”

Yanina Studilina syntyi elokuussa 6 sisään 1985. Hänen valitsemansa filmografia sisältää “ Hyvää yhdessä, ” “ Yksi rakkauden yö, ” “ Ranetki, ” “ Valkoinen vartija, ” ja “Stalingrad. ” Yanina työskenteli myös RU.TV: n ja Venäjän matkaoppaan kanavilla.

Natasha Poly

Natasha Poly

Natasha Poly on kaunis supermalli Venäjältä. Hän esiintyi Vogue-kansissa 60 kertaa. Natasha on yksi suosituimmista ja menestyneimmistä malleista 2000s.

Natasha Poly syntyi heinäkuussa 12, 1985. Tämä upea tyttö aloitti mallinnusuran vuonna 2000. Hän voitti 2nd palkinto New Model Today -kilpailussa. Natasha Poly esiintyi Guccin, Givenchyn, Pradan, Michael Korsin, Versacen, H&M: n, Ralph Laurenin, Louis Vittonin ja muiden kuuluisten tuotemerkkien mainoskampanjoissa. Epäilemättä Natasha Poly on yksi seksikkäimmistä venäläisistä tytöistä.

Pohjaviiva

Nämä naiset todistavat, että venäläiset tytöt ovat halutuimpia. Lisäksi he ovat fiksuja ja lahjakkaita, mikä tekee heistä ainutlaatuisia. Jokaisen naisen saavutukset kuuluisten kuumien venäläisten naisten luettelossa ovat vaikuttavia. Itse asiassa venäläiset naiset ovat houkuttelevia, lahjakkaita, kunnianhimoisia ja ahkera.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet