GetBride Singaporen naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
938 Näkymät

Singaporen naiset

Treffit Singaporen naiset voivat olla iloinen, ihana kokemus. Mikä tekee näistä naisista arvokkaita, ei ole vain heidän magneettinen kauneutensa ja malttinsa; heillä on myös arvokkaita käyttäytymisominaisuuksia. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse matkustaa ulkomaille tavataksesi erityistä. Nykyään voit tutustua uusiin kulttuureihin vain avaamalla välilehden selaimessa. Miksi et ota tätä mahdollisuutta ja jutella suloisen Singaporen naisen kanssa? Jos olet halukas löytämään ainutlaatuisen uuden Singaporen kulttuurin ja sen treffailun, et tule katumaan tällaisen päätöksen tekemistä.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
2000 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Singaporen naiset

AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
3542 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
3075 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2333 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3336 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2145 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Kuumat Singaporen naiset haluavat sinut tänne

Ovatko Singaporen naiset parhaat morsiamet?

Singaporen naiset

Singaporen tytöt ovat uskomattomia monella tasolla. He ovat rakastavia, uskollisia, hyvännäköisiä ja uskomattoman mielenkiintoisia. Lisäksi heistä tulee poikkeuksellisen erinomaisia elämänkumppaneita. Tässä on muutamia asioita, joiden avulla voimme väittää, että Singaporen naiset ovat poikkeuksellisen hyviä avioliittoon.

He arvostavat tasa-arvoa

Kun otat Singaporen naisen vaimoksi, voit odottaa avioliittoasi olevan todellinen parisuhde. Erityisesti Singaporen nainen on valmis jakamaan kaikki taloudenhoito-, rahan ansaitsemis- ja lapsenkasvatusvelvollisuudet aviomiehen kanssa. He pyrkivät aina pitämään sitoutumisensa ja aviomiehensä vastuun tasapainossa. On epätodennäköistä, että sinä ansaitset vain rahaa ja että vaimosi istuu aina kotona ja keittää ateriasi. Sen sijaan hän on aktiivinen ja vahvasti arvioitu avioliittoasioista.

Hän kunnioittaa henkilökohtaista tilaa

Yksi syy siihen, miksi avioliitot epäonnistuvat, on rajojen ja henkilökohtaisen tilan puuttuminen. Kun menet naimisiin, elämäsi ei muutu. Tarvitset silti yksityisyyttä ja omaa tilaasi riippumatta siitä, kuinka rakastunut olet vaimosi kanssa. Kyky ylläpitää näitä rajoja eikä olla tarttuva on korvaamaton, ja Singaporen naisilla on se.

Ostatko todella Singaporen naisia?

Ihmisten ostaminen ja myynti menetti oikeudellisen aseman, kun orjuudesta luovuttiin. Ilmeisesti et voi kirjaimellisesti ‘ ostaa ’ Singaporen naisia; he eivät ole hyödyke. Ilmausta ‘ osta vaimo ’ käytetään vain yksinomaan online-treffailun kannalta, ja siitä on jo tullut osa online-treffisanastoa. ‘ ostamalla vaimo ’ tarkoitamme yksinkertaisesti tapaamista tytön kanssa verkossa treffialustan kautta. Miksi sana ‘ ostaminen ’ on merkityksellistä, johtuu vain siitä, että käyttäjien on maksettava saadakseen pääsy online-treffailuun ja löytääkseen vaimo onnistuneesti.

Singaporen treffikulttuuri

Singapore on pieni maa, joka osoitti, kuinka pienestä ja huonosta paikasta voi tulla yksi maailman rikkaimmista paikoista. Nykyään Singapore on yksi parhaista käyntikohteista, ja siellä on melko kallis maa. Paras tässä maassa voi silti olla sen houkuttelevat naiset. Kuinka viehättävät he ovat? Jos olet söpöjä aasialaisia naisia, rakastat heitä varmasti, ja he näyttävät yleensä Tanisha Khanilta, Joey Tanilta, Alexis Kaurilta, Dane Leeltä ja Mardi A: lta. Mutta mitä tiedät heidän treffikulttuuristaan? Tässä on paljastavia asioita:

  • Singaporen naisten konservatiivinen luonne. Treffit Singaporessa on melko monimutkainen näkökohta. Suurin osa tämän maan naisista on ujo ja varautunut puhumattakaan heidän konservatiivisesta luonteestaan. Siksi voi olla haastavaa mukautua heihin, mutta he ovat kärsivällisyytesi arvoisia, koska heistä tulee aivan erilaisia, kun he mukautuvat sinuun.
  • Tiukka kasvatus. Mikä tekee tästä maasta mielenkiintoisen, on se, että vanhempien valvonta on yleistä melkein kaikilla heidän lastensa osa-alueilla. Vanhemmat ovat aktiivisesti mukana lastensa suhteissa, ja heidän tulisi hyväksyä vaihtoehtonsa. Tämä pätee sekä Singaporen miehiin että naisiin. Siksi sinun on tiedettävä, että sinun pitäisi käydä tulevan Singapore-ladyn vanhempien luona.

Yleisimmät myytit Singaporen naisista

Tiedotusvälineet ovat jatkuvasti kehittäneet stereotypioita ja pitäneet väärää kuvaa Singaporen naisista. Kaikki, mitä verkosta löydät ja muukalaisilta kuulet, ei välttämättä ole oikein heistä. Monet tarinat ja tosiasiat niistä ovat harhaanjohtavia. Alla paljastamme yleisimmät myytit Singaporen morsiameista, joilla ei osoitettu olevan mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

He ovat alistuvia ja tottelevaisia

Jos katsot Singaporen naisten kuvaa televisio-ohjelmissa ja elokuvissa, huomaat, että heidät kuvataan kuuliaisiksi. Yleinen myytti tarkoittaa, että he ovat haavoittuvia ja avuttomia ja tarvitsevat aina jonkun auttamaan heitä. Tällaisen edustuksen vuoksi näitä naisia pidetään usein alistuvina ja naiivina. Tämän on kuitenkin osoitettu olevan vain myytti, ja todellisuus myöntää, että Singaporen naiset ovat melko vahvoja, itsenäisiä ja kovia.

He ovat usein lapsellisia

Toinen myytti, joka on tähän mennessä olemassa, koskee Singaporen naisten ’ lapsellista asennetta. Muiden kuin alkuperäiskansojen oletetaan usein käyttäytyvän infantiilisesti ja heidän on kasvaa. Miksi näin on? No, tämä myytti voidaan suurelta osin johtua tiedotusvälineistä. Todellisuudessa Singaporen naiset ovat kypsiä, urakeskeisiä ja tietävät mitä he haluavat elämässä jopa hyvin nuorena.

He ovat opportunistisia

Toinen yleinen myytti, jota ei vieläkään ole pyyhitty pois, on usko Singaporen naisten opportunistiseen käyttäytymiseen. Yksi mielipide on, että he osaavat käyttää naisellinen pyyhkeään saadakseen miehen huomion ja hyötyä siitä. Toisin sanoen myytti tarkoittaa, että Singaporen naiset houkuttelevat miehiä yleensä seksuaalisesti saadakseen rahansa. Tämä on kuitenkin vain myytti. Totuus on, että Singaporen naiset ovat liian itsenäisiä ollakseen ‘ kullankaivajia ’: he maksavat usein jopa itsensä päivämäärinä.

Etsitkö joku uusi? Kokeile Singaporen naisia täältä

Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä
Tsai, 24
Verkossa
Johor Bahru, Malasia
Ei
Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Minami, 27
Verkossa
Tokio, Japani
Ei
Leann, 23
Verkossa
San Diego, Yhdysvallat
Ei
Jossy, 29
Verkossa
Shanghai, Kiina
Ei

Mikä on niin erityistä Singaporen naisten ulkonäössä?

Singaporen naiset

Eksoottiset ja ainutlaatuiset kasvoominaisuudet

Singaporen naiset ovat kuuluisia epämiellyttävästä kauneudestaan ja erittäin ilmeisistä kasvojen piirteistä. Singapore on rodullisen monimuotoisuuden maa, joten tarkan muotokuvan esittäminen Singaporen naisista on tuskin mahdollista. Tämä on maa, jolla on erilaisia kehon muotoja, useita ihonvärejä ja erilaisia kasvoominaisuuksia. Siitä huolimatta useimmilla heistä on oikeudenmukainen, hehkuva iho, pitkät ja sileät tummat hiukset ja suuret silmät. Lisäksi, jos matkustat Singaporeen, huomaat, että useimmilla naisilla on V-muotoiset kasvot ja että heidän ihonsa näyttää aina siltä kuin heillä olisi vain kasvohoito salonkiin. Niiden ihonväri on melkein posliinin ihoa houkuttelevasti vaalea. Kaiken kaikkiaan Singaporen naiset ovat Aasian houkuttelevimpia naisia, ja se ei ole vielä yllättävää. Mitä kauemmin katsot heidän kasvonsa –, sitä vähemmän kykeneväksi sinusta tulee saada silmäsi pois.

Kuumat ja sopivat rungot

Useimmat Singaporen naiset ovat melko sopivia ja hoikkaita. Jos ajattelet hetkeksi, huomaat, että et ole koskaan nähnyt ketään Singaporen naista, jonka vartalo ei olisi täydellisessä muodossa. Tämä johtuu osittain heidän ylläpitämästään terveellisestä elämäntavasta. Nimittäin Singaporen tytöt haluavat ylläpitää terveellistä ruokavaliota ja kuluttaa ravintoaineista ja vähärasvaisista ruokia. Lisäksi he nauttivat treenaamisesta ja pitävät melko hauskaa viettää tunti suosikkiurheilutoimintaansa. Mutta jopa ilman kehitettyä ateriaa ja harjoitussuunnitelmaa, he onnistuvat näyttämään fyysisesti houkuttelevalta. Tyypillinen Singaporen tyttö on siro ja hoikka. Heidän ruumiinsa ovat yleensä erittäin ohuita, mutta tavalla, joka tekee heistä uskomattoman naisellinen ja lempeä.

Ne ovat luonnollisia ja rento

Aivan yhtä paljon kuin on vaikea tavata pulleaa Singapore-tyttöä, on tuskin mahdollista nähdä sitä, joka näyttää liian luonnottomalta. Singaporen naiset eivät yleensä usko, että heidän luonnollisen kauneutensa piilottaminen on kohtuullista. Kun he pukeutuvat meikkiin, he vain korostavat joitain ihon osia näyttääkseen vielä upeammalta. He myös välttävät liioittelua pukeutumisen yhteydessä. Olennaista on, että Singaporen tytöt ovat viestinnässään yhtä rento kuin he ovat vaatteiden valitsemisessa.

Vinkkejä singapore-naisten treffailuun

Kunnioita heidän henkilökohtaista tilaa

Singapore on todellakin yksi Aasian vähiten konservatiivisista maista. Pariskuntien näkeminen suudella tai kädestä ei ole harvinaista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Singaporen naiset ovat avoimia muukalaisille ja sietävät tuntuvia huomion merkkejä ensimmäisellä päivämäärällään. Mitä tämä tarkoittaa sinulle ja päivämäärällesi? Käytä luonnollisella tavalla äläkä liioittele sitä ‘ vahingossa ’ koskettamalla olkapäätään tai pitämällä kättään. Aasialaiset ja erityisesti Singaporen tytöt kunnioittavat muiden ihmisten yksityisyyttä. Joten älä unohda kunnioittaa hänen yksityistä tilaa vastineeksi. Jos et ole vielä varma hänen tunteistaan sinua kohtaan, on parempi olla kiirettämättä.

Älä ole ujo puhumaan itsestäsi

Tietysti sinun ei pitäisi aina kerskua saavutuksistasi ja kertoa hänelle elämäntarinasi lapsuudesta alkaen. Mutta älä mykistä. Monet miehet tietävät, että naiset vihaavat sitä, kun kaverit puhuvat liikaa itsestään antamatta edes pieniä merkkejä kiinnostuksesta. Siksi monet herrat toistavat saman virheen: vain kuuntelijana. Joten paras mitä voit tehdä, on keskittyä vahvuutesi ja kertoa päivämäärällesi muutama tosiasia itsestäsi. Puhu urastasi – Singaporen naiset ihailevat sitä. Suurin osa heistä on erittäin ahkera ja urakeskeinen, joten heille on aina ilo löytää se, joka ajattelee samanlaista suuntaa. Tai kerro hänelle perheestäsi, harrastuksistasi ja niin edelleen.

Pidä huolta miltä näytät

Jos kysyt keneltä tahansa naiselta, mitä hän ajattelee miehistä, jotka eivät pidä riittävästi huolta itsestään, on epätodennäköistä, että hän sanoo olevansa kunnossa sen kanssa. Vaikka elämme kaikki liberaalissa maailmassa, jossa jollain on oikeus ilmaista itseään haluamallaan tavalla, on epätodennäköistä, että nainen houkuttelee sotkuista, hoitamaton mies. Joten tässä on muutamia asioita, joihin voit keskittyä: kampaus, puhtaat vaatteet ja kengät, hyvä haju. Näiden asioiden hallinnan ottaminen ei näytä olevan liian vaikeaa. Singaporen naiset eivät etsi miehiä, joilla on Rolex tai sietämättä kalliita vaatteita, joten vain itsesi pitäminen siistinä ja siistinä on enemmän kuin tarpeeksi.

Tee päivämäärästäsi ikimuistoinen

Miksi et saisi eniten irti päivämäärästäsi? Ajattele ostaa kukkia Singapore-naisellesi, tuoda hänet hienoon ravintolaan tai ajattele vain muita asioita, jotka voivat tehdä päivästäsi. Kysy päivämäärältäsi etukäteen, mitä hän ihailee ja miltä hänen unelmapäivä näyttää. Tee jotain hauskaa loppujen lopuksi! On niin monia tapoja viettää päivämäärääsi paitsi istuen elokuvateatterissa tai teatterissa, joten älä pelkää tulla hieman luovaksi!

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset - kuva
07.03.2023
7200
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset
Vaikka Kanadan ja Yhdysvaltojen asukkaat ovat hyvin läheisiä monilta osin, eroja on. Jos englanninkielisten kanadalaisten naisten mentaliteetti on samanlainen kuin amerikkalaisten naapureiden mentaliteetti, niin Kanadan ranskankielisen osan tytöt voivat olla hyvin erilaisia kuin amerikkalaiset ja ranskalaiset naiset.
Espanjan treffisivusto - kuva
07.03.2023
7889
Espanjan treffisivusto
Rakkauden löytäminen voi olla toisinaan haastavaa, ja siksi monet yrittävät lisätä mahdollisuuksiaan etsimällä Internetiä. Mutta siellä se muuttuu sotkuisemmaksi. Siellä on paljon kauniita naisia ja tyttöjä niin monilla espanjalaisilla treffisivustoilla, joista valita. 
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa - kuva
07.03.2023
7232
Itä-Euroopan naiset vs. amerikkalaiset naiset: Tutustu heidän viehättäviin ominaisuuksiinsa
Yksi parhaimmista asioista ulkomaisen sielunkumppanin etsinnässä on monimuotoisuus. Morsiamen valitseminen itäeurooppalaisten naisten ja amerikkalaisten naisten välillä voi tuntua vaikealta, koska heillä on paljon yhteistä. Itä-Euroopan tytöt vs. amerikkalaiset tytöt vaihtelevat kuitenkin monin tavoin. Tutkimme molempien naisryhmien ominaisuuksia, yhtäläisyyksiä ja ainutlaatuisuutta.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Minami - kuva
Minami, 27
Sijainti: Tokio, Japani
Ammatti: Matkablogger
Lapset: Ei
Minusta

Olen yleensä suudella sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, joka piristää usein oikeutesi aina, kun jokin näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei virtaa blogejaan ulkopuolella, makaamaan, kun elämme saman katon alla. Olen kotiäiti, vähän pakonomainen, ja minulla on rakkaus käytäntöihin. Hyvää tehdä sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa ja omistautunut merkittävien suhteiden luomiseen. En kuitenkaan ehkä selaa jotain asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville ihmisille. Hengitä syrjään ja autat vain puhumaan jonkin aikaa.

Hyena - kuva
Hyena, 23
Sijainti: Osaka, Japani
Ammatti: Stylist
Lapset: kyllä
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, jolla on taipumus piristää sinua, kun jokin näyttää huonolta. Sen lisäksi, joka ei virtaa sisältöään määränpäähän laittaakseen, kun olemme reaaliaikaisesti saman katon alla. Olen kotiäiti, jotkut pakonomainen ja intohimoinen myös puhtauteen. Valmiina valmistautumaan sinuun henkilökohtaisesti, kun otat pyykin. Samanaikaisesti olen vastuussa ja ostat vahvistavan suuria suhteita. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en pyhäkkö, vaan rakennan todella nimiä tuleville nuorillemme. Hengitä pois ja saatat vain nokkautua hetkeksi.

Choi - kuva
Choi, 26
Sijainti: Wuhan, Kiina
Ammatti: Musiikki DJ
Lapset: EI
Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.

Jossy - kuva
Jossy, 29
Sijainti: Shanghai, Kiina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella yleensä sinua, kun huomaat, että sinulla on hyödyllinen paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus kirkastaa sinua oikein, kun jokin etsii hullua. Ja se, joka ei siirrä blogejaan pois paikasta sijoittaakseen aina kun olemme elossa täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, vähän perfektionisti ja minulla on rakkaus puhtaanapitoon. Valmiina valmistautumaan tarpeisiisi, kun otat kylpyhuoneen. Samoin olen vastuussa ja voit ostaa suurten suhteiden rakentamisen. Mutta ei, en halua osallistua kiireeseen yhteen asiaan, enkä ole vielä keksinyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä sivuun ja voit auttaa vain juttelemaan jonkin aikaa.

Kauniiden singapore-naisten edut

Singapore-tytöt ovat hienostuneita ja siroja

Voimme väittää, että Singaporen naiset ovat uskomattoman hienostuneita vain katsomalla heitä nopeasti. Mutta mikä saa heidät näyttämään niin siroilta ei-kotoperäisen silmissä? Ensinnäkin hienostuneisuuden ensisijainen salaisuus on heidän tyylinsä. Heillä on uskomaton tyylitaju ja mittasuhde, ja he pukeutuvat ikään kuin kuninkaalliset. Kun valitset tyyliään, he pitävät aina luonnollista ilmettä.

Jos se olisi vuorovaikutuksessa muiden kanssa, olisiko ystäviä, perhettä tai täydellisiä muukalaisia, myös Singaporen naiset osoittavat siro asenteensa. Siksi on melkein mahdotonta saada niistä haitallisia ensivaikutelmia.

Herkkyys ja kärsivällisyys

Singaporen naisilla on poikkeuksellisen hyvät käytöstavat. He eivät todennäköisesti tunne. Lisäksi he ovat ystävällisiä, kunnioittavia ja kärsivällisiä. Kaiken kaikkiaan nämä arvokkaat ominaisuudet yhdistyvät yhtenä tarjouksena Singaporen naisesta. He ovat erittäin pehmeitä, välittävä ja suvaitsevainen, mikä tekee mahdottomaksi olla rakastamatta heitä. Jos näet hänet tosielämässä, sinut räjäyttää hänen lempeä kauneutensa ja hänen ystävällinen, herkkä sydämensä. Kaiken kaikkiaan heitä kohdellaan kuin korvaamatonta aarretta.

Huumorin optimismi ja hyvä tunne

Toinen poikkeuksellinen laatu, joka monilla Singaporen naisilla on, on perimmäinen optimismi. He osaavat tukea rakkaitaan vaikeina aikoina ja kuinka seistä vierellään tarvittaessa. Riippumatta siitä, kuinka epätoivoinen tilanne voi olla – Singaporen vaimollasi on aina selkeä visio siitä, että kaikki on hyvin. Sellaisen henkilön pitäminen vierelläsi on kuin parannus miljoonasta ongelmasta.

Usko tai älä, Singaporen tytöt tietävät kuinka olla yrityksen sydän. Tarttuvaa naurua, vilpitöntä hymyä ja hänen valaisemiaan positiivisia asenteita on vaikea sivuuttaa. Lisäksi heidän huumorintaju on uskomaton. Ainoa tapa, jolla hän saa sinut itkemään, on hänen hilpeä vitsinsä!

Toinen puolikkaasi

Jos etsit jotakin naista, joka tekee elämästäsi täydellisen, tarvitset Singaporen vaimon. Hän lopulta tuo sinulle tyydytyksen tunteen ja saa sinut paremmaksi versioksi itsestäsi. Naimisiin tytön kanssa Singaporesta tarkoittaa yhdistämistä toisen puolikkaasi kanssa. Jaat monia välttämättömiä asioita rakkaudesta ja ystävyydestä vastuuseen ja talouteen. Tapaaminen Singaporen naisen kanssa on täydellinen tilaisuus löytää erityinen, joka jakaa kiinnostuksen kohteesi, näkökulmasi ja ehkä jopa harrastuksesi. Kun saat hänet elämässäsi, on mahdotonta päästää häntä irti, koska hänestä tulee täyttymyksen lähde ja tuo sinulle perimmäisen elämän energian.

Uskollisuus ja arkuus

Singaporen naiset arvostavat avioliittoa paljon. He ovat yleensä erittäin tarkkoja avioliittopäätöksissään eivätkä koskaan tee harppausta tuntemattomaan, kun on kyse elämäkumppanin valitsemisesta. Siksi Singaporen nainen menee todennäköisesti naimisiin miehen kanssa, jota hän lopulta rakastaa. Ja hän pysyy uskollisena miehelleen, jos hänen miehensä pysyy uskollisena myös hänelle.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että Singaporen tytöt ovat kuuliaisia ja valmiita antamaan anteeksi miehensä synnit. Mutta he kunnioittavat kumppaneitaan, joten he eivät todennäköisesti petä heitä. Rakkaus ja omistautuminen tarkoittavat heille kaikkea, joten uskollisuus on jotain itsestään selvää.

Korkea koulutustaso

Koulutuksella on kriittinen rooli. Itse asiassa on aina ilo olla vuorovaikutuksessa niiden naisten kanssa, joilla on tutkinto ja jotka pyrkivät aina uuteen tietoon. Singaporen naiset ovat loistava esimerkki älykkyydestä. Esimerkiksi naisten lukutaito on Singaporessa lähes 100%, mikä on enemmän kuin vaikuttavaa. Riittävä koulutustaso avaa urapolut. Se tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia Singaporen naisten elämässä, ja he hyötyvät niistä onnistuneesti. Tämä tarkoittaa myös, että heistä tulee suuria äitejä, ja he osaavat kasvattaa älykkäitä lapsia.

Perheen mukavuus

Se mitä olet toistaiseksi tutkinut Singaporen naisista, on, että he ovat kiinnostuneita työstään. On vaikea löytää naisia, jotka olisivat vielä kunnianhimoisempia ja urakeskeisempiä kuin Singaporen naiset. Vaikka et ehkä usko tätä aluksi, heidän kunnianhimoisuutensa ja johtajuutensa eivät syrjäytä heidän perhearvojaan. Erityisesti se tarkoittaa, että he vaalivat perheen perinteitä ja tekevät kaikkensa tarjotakseen perheen mukavuuden. Singaporen naiset voivat saada melko kohtuullisen hallinnan sekä uran että kotitalouden suhteen, mikä tarkoittaa, että he ovat aina valmiita pääsemään kotiin töistä varhain.

Singaporen naiset

Miksi miehet mieluummin Singapore Women -avioliittoa kuin muut?

Ei ole mahdollista tunnistaa vain yhtä syytä, miksi miehet rakastavat Singaporen naisia. Mutta paljastamme muutamia näkyviä piirteitä, jotka vakuuttavat meidät näiden naisten välttämättömyydestä. Ensinnäkin he tietävät kuinka olla emotionaalisesti itsenäinen ja säilyttää terveellisten suhteiden ilmasto. Tämä tarkoittaa erityisesti sitä, että he tietävät kuinka olla sopusoinnussa itsensä kanssa. Lisäksi he ovat kypsiä ja riippumattomia vanhemmistaan, mikä tarkoittaa, että he ovat emotionaalisesti vakaampia suhteessa.

Toiseksi he ovat valmiita pitkäaikaiseen sitoutumiseen. Kun valitset tulevan sulhanen, Singaporen tytöt päättävät viisaasti. Mitä he haluavat elämässä, on vain joku, joka antaa auttavan käden ja saa heidät tuntemaan rakkauttaan ja suojaansa. Ja kun tyttö kohtaa mukavan kaverin, hän todennäköisesti myötävaikuttaa siihen suhteeseen ja saa sen kestämään ikuisesti.

Kuinka avioliitto vaikuttaa elämääsi Singaporessa?

Ensinnäkin on kriittistä hahmotella, että Singaporen naiset ja miehet naimisiin 25-30-vuotiaana. Yhdysvalloissa tai esimerkiksi Euroopassa ihmisillä on taipumus mennä naimisiin hieman nuoremmassa iässä. Lisäksi Singaporen avioliittojen tilastotiedot kuvaavat, että maassa avioero on myös suhteellisen alhainen. Yksi syy voisi olla se, että Singaporen naiset ja miehet saavuttavat kypsän iän ja voivat tehdä painotettuja päätöksiä naimisiin mennessä. Seurauksena on, että avioliitto kestää kauan eikä todennäköisesti vaikuta elämään haitallisesti.

Avioliitto Singaporessa vaalii jaetun vastuun tunnetta. Kun ihmiset naimisiin, he oppivat ottamaan kaksinkertaisen vastuun kuin ennen avioliittoa. Tämä herättää halua tulla paremmaksi joka päivä. Lisäksi ymmärrys siitä, että jokainen uusi päätös ei nyt vaikuta suoraan sinuun, vaan myös rakkaasi, vaikutti heidän elämäänsä hyvällä tavalla.

Kuinka Singaporen naiset ratkaisevat avioliitto-ongelmat?

Singaporen naiset hoitavat melko hyvin avioliitto-ongelmat. Kuten olemme jo keskustelleet edellä, he haluavat jakaa vastuun aviomiehen kanssa. Aiheen luonteesta riippumatta he ovat aina paikalla kuuntelemaan ja tekemään ensimmäisen askeleen. Katsotaanpa joitain yleisiä ongelmia ja tapoja, joilla Singaporen naiset käsittelevät heitä.

Rahoitus

Kyllä, paljon avioliiton jälkeen ilmeneviä ongelmia on talouden kannalta. Singaporen naiset ratkaisevat tämän avioliitto-ongelman vain osallistumalla siihen. Nimittäin he osaavat ansaita rahaa. He tekevät niin aina paitsi rahan vuoksi myös henkilökohtaisen kehityksen vuoksi. Siten, jos aiot tehdä suuren oston –, vaimosi todennäköisesti haluaa antaa 50%: n osuuden puolestasi. Tai jos joudut väliaikaisesti haastavaan taloudelliseen tilanteeseen –, hän auttaa sinua aina.

Persoonallisuuserot

Singaporen naiset kunnioittavat miehiä riippumatta siitä, kuinka jotkut heidän käyttäytymispiirteistään ovat ristiriidassa. Vaimosi on aina paikalla puhuakseen ongelmistaan. Lisäksi hän voi olla myös suuri aktiivinen kuuntelija. Hänelle persoonallisuuserosta ei todennäköisesti tule ongelmaa, jos hän on uskollisessa, terveellisessä suhteessa. Hän löytää tavan puhua ja estää törmäyksen.

Tylsyys ja tunne kasvaa toisistaan

Singaporen naiset ovat hyvin koulutettuja ja jännittäviä keskustelukumppaneita. Lisäksi he viime kädessä etsivät tapoja saada entistä enemmän koulutusta ja tietysti inspiroivat kumppaneitaan esimerkillään. Tällainen nainen osaa estää yhden yleisimmistä ongelmista, jotka tekevät avioliitosta epäonnistuneen – tylsyyden ja kiinnostuksen menettämisen.

Yhteenveto: Singaporen naiset VS American Women

Singapore on upea, vauras, taloudellisesti kehittynyt maa, jossa on monia hyvin koulutettuja, houkuttelevia ja uskollisia naisia. Tiukasta aikataulusta, kunnianhimoisista tavoitteista ja kiireisestä elämäntavasta huolimatta he ovat aina valmiita löytämään arvokasta aikaa rakkailleen. Ne eroavat amerikkalaisista naisista monin tavoin. Luettelo heidän erityisominaisuuksistaan on melko laaja: heillä on eksoottinen ulkonäkö, he työskentelevät paljon, he ovat enimmäkseen itsenäisiä ja paljon muuta. Jos olet valmis selvittämään, mitä muuta Singaporen tytön treffailu voi antaa sinulle – kiirehtiä ja viettää vapaa-aikaa tapaamalla näitä kaunottareita.

Projektin kirjoittaja

Author - Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet