GetBride Sveitsin naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
1392 Näkymät

Sveitsin naiset

Kauniit sveitsiläiset naiset tunnetaan kaikkialla maailmassa naisellisuudestaan ja itsenäisyydestään. Hyvännäköisen ulkonäön, terveellisten elämäntapojen ja syntymättömän älykkyyden ansiosta ne sattuvat olemaan täydellinen ottelu vahvoille miehille.
Best of month - Russian Cupid
Kuukauden paras
Russian Cupid
9.5/10
2412 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Sveitsin naiset

Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
1831 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2539 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
3240 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3584 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
3000 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää

Kuumat sveitsiläiset naiset haluavat sinut tänne

On yleisesti sitä mieltä, että sveitsiläisiä naisia on vaikea lähestyä. Ja tämä on osittain totta paikallisen kulttuurin vuoksi. Sveitsiläiset naiset ovat päättäneet siitä, mitä he haluavat elämässään, joten he eivät hyväksy mitään muuta. Jos pystyt tarjoamaan heille moraalisen mukavuuden ja taloudellisen vakauden, he avautuvat sinulle. Lue lisää asioita Sveitsin morsiameista.

Miksi sveitsiläiset naiset ovat niin suosittuja?

Sveitsiläisten naisten kohdalla on aina jotain muuta kuin mitä todella näet. Näistä eurooppalaisista naisista on paljon hienoja asioita fyysisistä ominaisuuksista moraalisiin ominaisuuksiin. Tässä he ovat:

 • Viehättävä ulkonäkö: Elämäkumppanin löytäminen sveitsiläisten naisten joukosta on hieno idea, koska paikalliset naiset ovat yksinkertaisesti vastustamattomia. Heidän puhdas ja herkkä kauneutensa kiehtoo sinua. Monet miehet ympäri maailmaa haluavat heidän oikeudenmukaisia hiuksiaan, vaaleaa ihoa, sinisiä silmiä ja hoikkaita hahmoja. Tärkeintä on, että paikallisilla naisilla on synnynnäinen ominaisuus olla kauniita. Vieraillessasi Sveitsissä tuskin löydät naista piiloutumassa vanhanaikaisten ja poikkeuksellisten vaatteiden taakse. Samanaikaisesti heidän ei tarvitse käyttää mini-mekkoa ja raskasta meikkiä näyttääkseen houkuttelevalta itselleen ja muille. Heillä on ehdottomasti hienoa olla sellaisia kuin he ovat.
 • tiedustelu: Fyysisen houkuttelevuuden lisäksi ensimmäinen asia, jonka huomaat sveitsiläisistä naisista, on kuinka nopea tahtoinen he ovat. Heidän on saatava akateeminen tutkinto löytääkseen paikkansa yhteiskunnassa. Lisäksi he haluavat aina kasvaa oppimalla jotain uutta, olipa kyse sitten vieraasta kielestä tai urheilusta. Kaikilla saaduilla tiedoilla ja taidoilla paikallisilla tytöillä on paljon mahdollisuuksia rakentaa menestyvä ura. Jos haluat olla yhtä älykäs ja kaunis kumppani, valitse sveitsiläinen nainen.
 • Absoluuttinen uskollisuus: Sveitsistä tulevat naiset voivat olla täydellinen valinta, koska he eivät ole kiinnostuneita nopeista paisteista. Jos he pääsevät suhteisiin, se tarkoittaa, että he suhtautuvat tosissaan heihin. Nämä kaunottaret ovat uskollisia miehilleen, mikä tarkoittaa, että he seisovat miehensä vieressä haastavimmissa elämäntilanteissa. Naimisiin sveitsiläisen naisen kanssa mies voi löytää mukavuutta hätätilanteissa ja juhlia iloisimpia hetkiä.
 • Riippumattomuus ja omavaraisuus: Sveitsiläiset naiset eivät ole kiinnostuneita tarttuvista suhteista. He tarvitsevat henkilökohtaista tilaa menestyäkseen opinnoissa, rakentaakseen uransa ja kehittyäkseen harrastuksessaan. Koska he ovat melko itsenäisiä, he eivät tarvitse sinua pitämään heitä hallinnassa ympäri vuorokauden. Heti kun he alkavat tuntea painetta, he todennäköisesti jättävät sinut. Ollessaan omavarainen, he haluavat oman rahansa. Siksi sveitsiläiset naiset eivät yleensä tunne olevansa kotiäidit. Jopa avioliitto-elämässään he haluavat olla riippumattomia aviomiehistään sekä taloudellisesti että moraalisesti.
 • Kotitalouden taidot: Vaikka sveitsiläiset naiset eivät ole kiinnostuneita viettämään elämäänsä kotona, se ei tarkoita, että he olisivat huonosti siivouksessa tai ruoanlaitossa. Itse asiassa heillä on ainutlaatuinen kyky yhdistää työrutiininsa ja kotitalousvelvollisuutensa uhraamatta mitään. Naimisissaan kunnianhimoisen ja urakeskeisen sveitsiläisen naisen, sinun ei tarvitse tulla kotiin sotkuiseen ja likaiseen asuntoon.

Sveitsin treffikulttuuri

Sveitsi on viehättävien naisten paikka, joka odottaa huomioasi. Tämän maan naisten mennessä ei ole haastavaa, koska siellä on paljon yhteistä. He ovat moderneja, feministisiä ja kunnianhimoisia naisia. Siksi, kun harkitset heitä treffailusta ja suhteen luomisesta, sinun pitäisi tietää, että treffat jonkun kanssa, jolla on nykyaikaisempia arvoja kuin perinteisillä. Silti on mainitsemisen arvoisia asioita:

 • Vähemmän rento treffit. Ihmisen treffailu on harvoin jotain rentoa Sveitsissä. Sen sijaan tämän maan naiset ovat suuntautuneet enemmän pitkäaikaisten joukkovelkakirjojen luomiseen kuin satunnaisiin flingsiin. Siksi sitoutuminen on välttämätöntä sveitsiläisessä treffikulttuurissa.
 • Cohabitation. Nykyiset suuntaukset huomioon ottaen pariskuntien määrä kasvaa yhdessä. Lisäksi tällaisten parien synnytys lisääntyy. Avioliitto on siis vähemmän tärkeä Sveitsissä.
 • Kunnianhimoiset naiset. Kun treffit sveitsiläisiä naisia, sinun pitäisi ymmärtää, että nämä naiset ovat myös kiinnostuneita edistämään uraaan. He ovat yhtä kunnianhimoisia kuin paikalliset miehet, mikä osoittaa, että Sveitsi tarjoaa todellisen mahdollisuuden sukupuolten tasa-arvoon.
 • Käytännöllinen suhde. Treffitessasi näitä naisia huomaat, että he ovat kiinnostuneempia siitä, kuinka välittävä ja kuinka menestyvä mies olet. Romanttinen lähestymistavasi ei ehkä toimi näiden naisten kanssa.

Vinkkejä sveitsiläisen naisen treffailuun

Sveitsin naiset

Ennen kuin aloitat rakkausseikkailun sveitsiläisen naisen kanssa, sinun tulisi oppia kohtelemaan häntä hyvin. Sinun tehtäväsi on todistaa luotettavuutesi ja riittävyytesi hänelle. Kun onnistut siinä, näet hänet oikeassa sylissäsi. Tässä on joitain treffivihjeitä sinulle:

 • Laita vaivaa. Online-treffien onnistuminen ei ole niin helppoa. Treffilähteiden suosion kasvaessa sinulla voi olla niin paljon uusia kontakteja kuin haluat. Jos kuitenkin harkitset kumppanin löytämistä vakavalle suhteelle, se vie varmasti aikaa.
 • Jaa lasku. Sveitsiläiset naiset eivät tarvitse miehiä tukemaan heitä. He työskentelevät yhtä paljon kuin miehet, joten heillä on rahaa maksaa lasku ravintolassa. Joitakin paikallisia naisia voidaan loukkaa, jos tarjoat heille maksamaan keskinäisen laskun päivällisestä. Se ei tietenkään ole tiukka sääntö. Mutta sinun pitäisi silti tietää, että tällainen tilanne on täysin mahdollista Sveitsissä.
 • Ole kärsivällinen. Sveitsistä tulevat naiset eivät ole yhtä avoimia ja helppoja kuin Itä-Euroopan naiset. Jos odotat heidän puhuvan henkilökohtaisista asioistaan tai perheasioistaan jo ensimmäisenä päivänä, sinun tulee unohtaa se. Sen sijaan osoita kunnioitusta heidän rajoilleen. He todella arvostavat sitä, kun miehet alkavat kysyä heiltä työpaikoistaan, ystävistään ja harrastuksistaan. Se on enemmän kuin tarpeeksi useille ensimmäisille kokouksille.
 • Ole rehellinen. Etsitkö yhden yön seisontaa, nopeaa paisuttamista tai vakavaa suhdetta, tee se selväksi ensimmäisestä keskustelusta sveitsiläisen naisen kanssa. Mitä tarvitset, älä piilota sitä häneltä. Yleensä sveitsiläiset naiset keskittyvät vakavaan suhteeseen, joten he eivät halua olla osa hauskaa peliäsi.
 • Selvitä mitä haluat. Jos haluat löytää elämäkumppanin viettämään yötä tai elämää, sinun tulee selvästi ymmärtää, mitä ominaisuuksia, ulkonäköä ja näkemyksiä hänellä tulisi olla. Jos et ole varma siitä, haku ei mene minnekään. Heti kun asetat prioriteettisi, aloita treffit verkossa.

Etsitkö joku uusi? Kokeile sveitsiläisiä naisia täältä

Kendra, 28
Verkossa
Toronto, Kanada
Ei
Diana, 27
Verkossa
Rooma, Italia
Ei
Tina, 24
Verkossa
New York, Yhdysvallat
Ei
Varsova, Puola
Ei
Linda, 26
Verkossa
Amsterdam, Alankomaat
kyllä
Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei

Katsaus sveitsiläisten naisten treffailuun

Sveitsin kansaa ei tuskin voida pitää romanttisimpana kansakuntana. Mutta kun kyse on suhteista, he ottavat asiat vakavasti. Vaikka he saattavat tuntua melko varautuneilta ja jopa kylmiltä, he tietävät kuinka rakastaa ja olla rakastettu. Kun he alkavat treffailla jonkun kanssa, he eivät kiirehdi ottamaan suhteitaan seuraavalle tasolle, elleivät ole varmoja kumppanistaan.

Jos vakuutat sveitsiläisen tyttöystäväsi puhtaista aikomuksistasi, annat hänen helpommaksi luottaa sinuun. Kun hän sitoutuu suhteeseen, hän haluaa sen kestävän kauan. Siitä lähtien sinun tehtäväsi on tehdä hänestä onnellinen. Samanaikaisesti sinun ei tarvitse kohdella häntä kuin lasta. Jokainen sveitsiläinen nainen haluaa tehdä asioita omalla tavallaan, joten hän ei tarvitse miestä, joka opettaa hänelle, mikä on oikein ja mikä väärin.

Miehet vihaavat, kun naiset ajavat asioita eteenpäin suhteissa. Arvaa mitä? Et tuskin voi odottaa jotain sellaista sveitsiläisiltä kauneuksilta. Lopulta huomaat, että sinulla on tasaisin suhde elämässäsi.

Kuinka tavata sveitsiläisten naisten kanssa?

Sveitsin naiset

Kuten kaikki muutkin länsimaat, Sveitsissä on muutamia perinteisiä tapoja tavata paikallisia naisia. Niihin kuuluu meneminen baareihin ja klubeihin, treffilähteisiin ilmoittautuminen ja tapaaminen ystävien kautta. Asetuksistasi riippuen voit valita itsellesi sopivimmat vaihtoehdot.

Paikalliset klubit ja tapahtumat

Jos harkitset vierailua Sveitsiin lähitulevaisuudessa, sinun tulisi valita yksi suurista kaupungeista, kuten Zürich ja Geneve, joissa paikalliset puhuvat englantia. Kun olet siellä, voit käydä paikallisissa klubeissa ja osallistua paikallisiin tapahtumiin tavataksesi sveitsiläisiä tyttöjä. Tietysti ei ole mitään takeita siitä, että tapaat jonkun erityisen. Jos teet niin, voit tuntea hänet paremmin ja välttää kaikki väsyttävät online-keskustelut ja viestit. Jos et jostain syystä voi käydä Sveitsissä, sinulla on vaihtoehtoisia vaihtoehtoja kokeilla.

Treffisovellukset ja verkkosivustot

Kuten monissa muissa maissa ympäri maailmaa, online-treffit ovat tulleet uskomattoman suosituiksi Sveitsissä. Nykyään on olemassa suuri joukko treffisivustoja ja mobiilisovelluksia, joissa miehet ja naiset voivat tavata toisiaan maantieteellisestä sijainnistaan riippumatta. Tällä tavalla voit valita sielunkumppanisi tuhansista käyttäjistä.

Suurella määrällä treffilähteitä ei ole niin helppoa tehdä oikea valinta. Verkkoresurssit voivat olla vaarallisia, koska ne saavat profiilitietojen ja valokuvien perusteella ensimmäisen vaikutelman henkilöstä. Valitettavasti nämä tiedot eivät aina ole totta. Siksi on ratkaisevan tärkeää löytää luotettava resurssi, jos päätät treffailla sveitsiläisen naisen kanssa ja olla vakavissa suhteissa hänen kanssaan.

Tietyn treffisivuston tai sovelluksen merkityksellisimmistä ominaisuuksista on aktiivisten käyttäjien lukumäärä, vastausprosentti ja online-tila. Kun etsit hyvää paikkaa sveitsiläisen naisen löytämiseksi, sinun tulisi keskittyä todennettuihin naisten tileihin.

Ihannetapauksessa sinun on tehtävä lyhyt tutkimus Internetissä, jotta voidaan havaita luotettavimmat ja suosituimmat sivustot, joissa on paljon sveitsiläisiä morsiamet. Ihannetapauksessa sinun pitäisi lukea arvostelut jokaisesta verkkosivustosta, jonka käyttäjät ovat jättäneet riippumattomiin verkkoresursseihin. Voit maksimoida positiivisen kokemuksen mahdollisuutesi rekisteröitymällä useille treffialustoille. Laajentamalla hakualuetta lisäät automaattisesti mahdollisuuksiasi löytää täydellinen sveitsiläinen nainen.

Tapaaminen ystävien kautta

Kaikista mahdollisista mahdollisuuksista tavata potentiaalinen morsian tai jopa vaimo, ystävien kautta tapaaminen ei ole kadonnut sveitsiläisestä treffielämästä. Jos sinulla on ystäviä Sveitsissä, voit pyytää heitä löytämään sieltä mukavan tytön. Asuessaan maassa he tietävät varmasti paikallisen mentaliteetin. Siten he kykenevät tunnistamaan kunnollisen ehdokkaan joukosta vastaamaan tarpeitasi ja odotuksiasi. Tapaamalla ystävien kautta vältät suhteen ensimmäiset vaikeat vaiheet, koska tiedät jo tytön perustiedot.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Naiset eurooppalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat? - kuva
07.03.2023
9231
Naiset eurooppalaisilla treffisivustoilla: kuka he ovat?
Kumppanin löytäminen verkosta voi olla paljon hankalampaa kuin naisten tapaaminen tosielämässä: et voi nähdä heitä henkilökohtaisesti heti ja arvioida, pidätkö heistä vai ei. Verkko-treffit ovat kuitenkin yksi suosituimmista tavoista laajentaa sosiaalista piiriäsi nykyään. Siksi tämän online-treffimaailman ylläpitämien sääntöjen tunteminen on välttämätöntä, jotta saadaan irti tietystä treffialustasta. Tässä oppaassa saat selville kaiken online-treffistä Euroopassa.
Löydä 15 parasta kuumaa ja seksikästä tyttöä maailmassa - kuva
07.03.2023
8603
Löydä 15 parasta kuumaa ja seksikästä tyttöä maailmassa
Nykyään niin monet seksikkäät naiset ovat suosittuja paitsi maissaan myös maailmanlaajuisesti. Nämä kuumat kuuluisuudet, naiset voivat olla näyttelijöitä, malleja, laulajia ja niin edelleen. Tämän artikkelin avulla voit löytää maailman 15 parhaan kuuman ja seksikäs tytön nimet.
Kuinka saat postimyynnissä morsian - kuva
07.03.2023
8450
Kuinka saat postimyynnissä morsian
Monet miehet etsivät tyttöystävää baareista ja yökerhoista ja lopulta turhautuvat, koska sellaisesta tuttavuudesta ei tule mitään vakavaa. Toiset mieluummin tapaavat naisia vain työpaikalla tai yliopistossa.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Diana - kuva
Diana, 27
Sijainti: Rooma, Italia
Ammatti: Kauneussalongin omistaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, kun sinulla on hyödyllistä paskaa. Henkilö, jolla on taipumus kirkastaa sinua ylöspäin aina, kun asiat näyttävät hulluilta. Sen lisäksi, että henkilö ei kiertäisi esineitä paikoiltaan heti, kun olemme elossa samassa katossa. Olen kotityöntekijä, jotkut perfektionistit, samoin kuin rakkaus puhtaanapitoon. Valmistettu luomaan sinulle, tarjottu sinulle pyykinpesu. Samaan aikaan olen vastuullinen ja omistautunut suurten suhteiden lujittamiseen. En kuitenkaan aio suunnitella kiirehtimään mitään, enkä ole vielä koonnut etikettejä tulevien nuorten suhteen. Hengitä ulos ja voit vain keskustella vähän.

Natalia - kuva
Natalia, 30
Sijainti: Varsova, Puola
Ammatti: taloustieteilijä
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta illallisesta, ymmärrän oppimisen tehdä heidän vatsansa onnelliseksi. Pidän ruoanlaitosta enemmän kuin vain ruokailua, se on henkilökohtainen kiinnostukseni ja voit kiinnostaa pitkään. Racy pihvit, rapeat perunat, äyriäiset, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt henkilökohtaisista ruoanlaitto-mestariteoksistani. Nämä ovat kuitenkin yleensä kaikki taitoni. Tiedän erilaisia tapoja nostaa kaverin sydän. Koska kirjaudun pois pienestä salaisuudesta, en esittele tätä lyhyttä artikkelia henkilökohtaisellesi. Kerron kuitenkin mielelläni suurimmasta osasta tuntemustani itsenäisesti. Kirjoita minulle henkilökohtaisesti teksti aina, kun haluat mainita henkilökohtaiset salaisuuteni.

Hermosa - kuva
Hermosa, 20
Sijainti: Ubud, Bali
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Jos rakastat mehukasta illallista, tiedän kuinka tehdä heidän vatsasta ilahduttavaa. Pidän ruoanlaitosta paljon muutakin kuin vain illallista, se on intohimoni ja saatat kiinnostaa pitkään. Mehukas pihvit, rapeat perunat, äyriäisrullat, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteoksistani. Siitä huolimatta nämä eivät ole kaikki taitojani. Olen tietoinen eri tavoista nostaa henkeä. Koska jätän pienen mysteerin, en paljasta tätä viestiä henkilökohtaiseen. Mutta ei, ilmoitan mielelläni kaikista henkilökohtaisista kokemuksistani yksityisesti. Kirjoita siis minulle henkilökohtaisesti teksti, jos olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista aarteistani.

Joanna - kuva
Joanna, 28
Sijainti: Helsinki, Suomi
Ammatti: tanssija
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, jos sinulla on suuri paska aika. Henkilö, joka yleensä piristää sinua, kun asiat näkevät hulluja. Yhdessä sellaisen henkilön kanssa, joka ei jaa blogejasi määränpäähän, laittaa aina kun olemme reaaliaikaisesti samassa katossa. Olen kotiäiti, ripaus perfektionistia ja rakastan puhtautta. Valmistettu tekemään sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa olevat ja omistautuneet suurten suhteiden rakentamiseen. En kuitenkaan ehkä aio kiirehtiä yhtä asiaa ja että en perääntyisi, vaan rakennan todella nimiä tuleville ihmisillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain keskustelemaan vähän.

Treffit etiketti sveitsiläisten naisten kanssa

Sveitsin naiset

Sveitsin treffituotteiden suhteen se on melko konservatiivinen. Jos haluat olla spontaani, se on normaalia. Mutta jos haluat tehdä jotain erittäin erikoista, etenkin ensimmäisenä päivänä, et saavuta mitään. Tämän lisäksi on joitain muita tärkeitä asioita, jotka on pidettävä mielessä:

 • Tee aloite käsissäsi. Sveitsin naiset haluavat miesten ottavan ensimmäisen askeleen. Paikalliset miehet eivät kuitenkaan ole niin aktiivisia romanttisten eleiden suhteen. Jos tarkistat tietoja treffifoorumeista Sveitsissä, huomaat, että sveitsiläiset naiset haaveilevat itseluottamuksellisista ja tavoitteellisista miehistä. Siksi he etsivät ulkomaalaisia, joilla on taipumus lähestyä heitä helposti. Tietysti tällä henkilöllä tulisi olla kaikki tarvittavat ominaisuudet saadakseen sveitsiläisen tytön vastaamaan sanoihinsa ja toimiinsa.
 • Seuraa tavanomaista treffiskenaariota. Kun otetaan huomioon sveitsiläisen kansakunnan konservatiivisuus, paikalliset miehet ja naiset tuntevat paremmin toisiaan ennen kuin vievät asiat seuraavalle tasolle. Ensimmäisen päivämäärän yhteydessä he mieluummin viettävät sen mukavassa ilmapiirissä, nimittäin kävelemällä tai istuen kahvilassa. Jos kaikki menee hyvin, voit odottaa, että päivämäärät sisältävät edistyneitä skenaarioita, kuten illallisen hienossa ravintolassa tai perinteisen sveitsiläisen aterian keittämisen yhdessä.

Treffikäyttäytyminen sveitsiläisten naisten kanssa

Jokaisella valtiolla on joitain stereotypioita. Sveitsi ei tee poikkeusta. On olemassa erityisiä käyttäytymispiirteitä, jotka törmäät todennäköisesti paikallisen naisen treffailun yhteydessä. Tässä he ovat:

Mitä pukeutua

Jos et seuraa muotisuuntauksia, sinun ei pitäisi yrittää osoittaa. Tilaisuudesta riippuen jotain sopivaa pukeutuminen riittää antamaan hänelle hyvän vaikutelman. Vielä tärkeämpää on, että yleinen ilmeesi on siisti ja siisti. Oletetaan, että rasvaisen paikan pitäminen kauluksessa ei lisää pisteitä hänen silmiinsä.

Täsmällisyys ja ajankäyttö

Se voi kuulostaa vielä yhdeltä stereotyypiltä Sveitsistä, mutta se on totta. Täsmällisyys ei ole siellä tyhjä sana. Sveitsiläiset naiset eivät ole myöhässä edes päivämäärään. Joissain tapauksissa yllätykset näkevät tytön tulevan 5-10 minuuttia aikaisemmin. Joten jos olet valmistautumassa päivämäärään, varmista, että tulet etukäteen. Vaikka sveitsiläiset tytöt ovat aina ajoissa, he odottavat samaa miehiltä.

Kehon kieli

Sveitsiläiset morsiamet ovat konservatiivisia, joten sinun ei pitäisi odottaa heiltä emotionaalista ilmaisua. He pitävät kehon kielen melko muodollisena. Esimerkiksi sveitsiläisillä naisilla on oma henkilökohtainen tila, joten he eivät halua sinun soittavan heille joka viides minuutti kysyäksesi miten he ovat. Myös julkiset kiintymyksenäytöt saavat heidät tuntemaan ujoina tai jopa hämmentyneinä.

Flirttailu ja kohteliaisuudet

Sveitsiläiset miehet eivät rakasta flirttailua, kun taas sveitsiläiset naiset haluavat sitä paljon. Paikallisille kauneuksille flirttailu ja kohteliaisuudet osoittautuvat osaksi viettelyä. Sanojesi ja toimiesi tulisi puhua puolestaan. Kukkien lähettäminen kotiinsa, pöydän varaaminen ravintolaan tai lippujen ostaminen teatteriin ovat vain joitain viettelyideoista, joita voit kokeilla. Tietysti sinun tulee olla varovainen romanttisten eleidesi suhteen. Jos menet liian pitkälle sen kanssa, työnnät todennäköisesti hänet pois.

Ritaruus ja käytöstavat

Sveitsiläiset naiset ovat yleensä hiljaisia ja varautuneita, mikä saa sinut käyttäytymään herrasmiehenä ensimmäisellä päivämäärällä. Jos haluat tehdä hänelle vaikutuksen parilla likaisella vitsillä, sinun tulisi pitää ne jonkin muun ajan. Älä myöskään yritä kysyä häneltä liian henkilökohtaisia kysymyksiä, kuten palkkaa, seksuaalista kokemusta, vanhempia ja niin edelleen. Kun he tuntevat miehen, he päättävät, voivatko hän avautua hänelle vai ei.

Kuinka erota Sveitsissä?

Jos sveitsiläiset miehet ja naiset naimisiin, he tekevät parhaansa pysyäkseen yhdessä loppuelämänsä ajan. Suhteissa he ottavat asiat vakavasti. Mutta jos elämä yhdessä ei ole enää mahdollista, heidän on suoritettava ajanotto ja väsyttävä avioeromenettely. Jos sinulla on omaisuuksia tai lapsia, se pahenee entisestään. Vuonna 2019 avioeroja oli yli 16 000, ja Sveitsin avioero nousi lähes 40 prosenttiin%.

Kuinka mennä naimisiin Sveitsissä?

Suhteessa sveitsiläinen postimyynnissä morsian haluaa viedä asiat hitaasti. Heidän tulevaisuudestaan ei tarvitse kiirehtiä. Siksi voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin pari tulee intiimiin, tapaa perheensä, naimisiin, saa lapsia ja niin edelleen. Ehkä tästä syystä ajatus naimisiin on tulossa yhä vähemmän suosituksi Sveitsissä. Paikalliset ihmiset ovat ymmärtäneet, että yhdessä eläminen ja kaikkien näiden perheasioiden saaminen ilman todellista avioliittoa toimii kaikille täydellisesti. Jos jotain menee pieleen, heidän ei tarvitse käydä läpi väsyttävää avioeromenettelyä. Lisäksi yhä useammat sveitsiläiset naiset päättävät mennä naimisiin ulkomaalaisten kanssa. Sveitsin liittovaltion tilastokeskuksen vuonna 2019 julkaisemien tietojen mukaan 36% kaikista avioliittoista oli sveitsiläisten ja ulkomaalaisten välillä. Se tarkoittaa, että jokaisella miehellä kansallisuudestaan riippumatta on mahdollisuus mennä naimisiin kauniin ja älykkään sveitsiläisen naisen kanssa.

päätelmä

Jos olet kiinnostunut treffailusta sveitsiläisen naisen kanssa, on tärkeää lähestyä suhdetta kunnioituksella, rehellisyydellä ja halulla oppia heidän kulttuuristaan ja arvoistaan. Sveitsiläiset naiset arvostavat itsenäisyyttä ja tasa-arvoa ja arvostavat kumppaneita, joilla on nämä arvot. Nämä asiat mielessä voit rakentaa vahvan ja merkityksellisen suhteen sveitsiläisen naisen kanssa.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet