GetBride Taiwanilaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ali Hazelwood
Päivitetty: 07 maalis 2023
1092 Näkymät

Taiwanilaiset naiset

Taiwan on paikka, joka onnistui säilyttämään kauneutensa ja itsenäisyytensä loputtomien poliittisten konfliktien vuosien ajan. Riippumatta siitä, kuinka pieni tämä saarivaltio on, se on uskomattoman voimakas ja monimuotoinen monella tasolla. Mikä tekee tästä paikasta vauraan ja jännittävän ulkomaalaisille? Ehkä talous ja sen historia? Tai vain erinomainen ympäristö? Ehkä nämä ja monet muut. Mutta mitä voimme varmasti sanoa, on se, että sekä sisäisten että ulkoisten ihmisten kauneus saa niin monet ihmiset innokkaasti matkustamaan Taiwaniin ja aloittamaan elämänsä tyhjästä.
Best of month - AsianDating
Kuukauden paras
AsianDating
9.7/10
2715 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Taiwanilaiset naiset

UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
2622 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
2568 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
2443 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
1422 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
1611 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää

Kuumat taiwanilaiset naiset haluavat sinut tänne

Pitäisikö sinun päivämäärää taiwanilaisia naisia?

Taiwanilaiset naiset

Taiwanilaiset naiset ovat erinomaisia omalla tavallaan. Taiwanin morsiamet jakavat ehdottomasti jotain, joka saa heidän ympärillään olevat miehet ajattelemaan heitä jatkuvasti. Joten, sinun on aika yhdistää A B: hen ja päättää, pitäisikö sinun mennä taiwanilaiseen naiseen. Ymmärrämme, että ‘ kyllä ’ tai ‘ ei ’ ei ole kovin helppoa vastata heti, joten tässä on joitain vinkkejä, jotka auttavat sinua.

Sinun tulisi mennä taiwanilaisiin naisiin, jos:

  • Haluat tavata suloisimmat ja houkuttelevimmat aasialaiset tytöt
  • Elämäsi tavoitteena on löytää välittävä, rakastava vaimo
  • Haluat, että sinua kunnioitetaan ja kohdellaan kuin miestä
  • olet valmis saamaan vaimon, joka on myös paras ystäväsi ja tuki
  • haluat tutkia uutta kulttuuria ja jakaa joitain kulttuurisia oivalluksiasi
  • haluat luoda todellisen yhteyden kumppanisi kanssa

Joten jos suurin osa näistä kohdista kuulostaa sinulle erittäin houkuttelevalta, on aika tutkia Taiwania yhdessä sen taiwanilaisen postimyynnissä morsian kanssa.

Kuinka elää Taiwanissa?

Taiwanista on tullut vähitellen fantastinen paikka monella tavalla yhtenä johtavista nopeasti kehittyvistä maista, joilla on silmiinpistäviä tilastoja BKT: n kasvusta. Haluatko tietää vähän enemmän siitä, mikä on erityisen mielenkiintoista Taiwanista? Keräsimme muutamia tosiasioita, jotka laajentavat ymmärrystäsi tästä maasta.

Yläosan ulkomailla asuvan määränpään tila

Mikä saa meidät pitämään joitain maita sopiviksi elämäksi ja toisia vähemmän hyviksi? Jos yrität ajatella täydellistä maata asuaksesi, pidät ehdottomasti mielessä muutamia ominaisuuksia: hyvät liiketoimintamahdollisuudet, mukavuus, korkeat modernit rakennukset ja paljon muuta. Todennäköisesti löydät tämän kaiken Taiwanista. Siirrymme nyt joihinkin todellisiin numeroihin: Taiwan kuuluu kolmen parhaan maan joukkoon, joilla on korkeimmat elämänlaatuindikaattorit. InterNations ’ -raportin mukaan maa saa 8. sijan työ- ja perhe-elämän tasapainosta. Tämä saa meidät uskomaan, että Taiwanin naiset ja miehet työskentelevät harvoin ylimääräisissä vuorossa ja ylläpitävät siten mielenterveyttään ja omistavat paljon aikaa toimille, jotka tuovat heille iloa.

Vaikuttava ympäristön kauneus

Emme voineet ohittaa maan kauneutta ja henkeäsalpaavia näkymiä. Jos pyydät taiwanilaista sanomaan muutaman sanan maastaan, älä koskaan epäile, että kuulet maisemista. Tämän maan monimuotoisuutta on vaikea uskoa ennen kuin näet sen: trooppiset metsät, kalliot, rannat, ne kaikki yhdistyvät majesteettisiksi maisemiksi. Mutta jos luonnon tutkiminen ja näkemysten rakastuminen ei ole päätarkoitus elämässäsi, olet todennäköisesti kaupunkihenkilö. Jos on, niin löydät jotain itsellesi myös tästä maasta. Kokeile googling Taipein pääkaupunkiseutua. Ei, se ei ole Yhdysvalloissa. Eikä edes Singaporessa. Ja kuinka sademetsät, silmiinpistävä luontoympäristö ja huipputeknologiarakennukset, joissa on lukemattomia yrityskeskuksia, mahtuvat yhteen maahan?

Et koskaan ole nälkäinen

Taiwanilainen ruoka on yksinkertaisesti vertailun ulkopuolella. Jos nautit Asainista ja nimittäin aasialaisesta katuruoasta, Taiwan on näissä olosuhteissa eräänlainen paratiisi. Voit kirjaimellisesti löytää mitä haluat, missä olet ja minne ikinä menetkin. Sinut hämmästyttää heidän tarjoamastaan valinnasta, ja sinut hämmästyttää vieläkin heidän veloittamansa pieni hinta. Tällainen intohimo hyvään ruokaan on niin sanotusti taiwanilaisten synnynnäinen piirre.

Ystävällinen yhteisö

Jos päätät asua Taiwanissa, valmistaudu tapaamaan uskomattoman ystävällisiä, rakastavia ihmisiä. Itse asiassa taiwanilaiset ovat erittäin avoimia uusille ihmisille ja kulttuureille. Ne voivat saada sopeutumisvaiheesi sujuvasti, ja ne saavat sinut tuntemaan olosi erittäin tervetulleeksi. Vaikka eksytkin jonnekin Taipein kaduille, muukalainen auttaa sinua ystävällisesti; tarvittaessa he kävelevät sinut tapahtumapaikalle.

Etsitkö joku uusi? Kokeile taiwanilaisia naisia täältä

Leann, 23
Verkossa
San Diego, Yhdysvallat
Ei
Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä
Minami, 27
Verkossa
Tokio, Japani
Ei
Tsai, 25
Verkossa
Johor Bahru, Malasia
Ei
Jossy, 29
Verkossa
Shanghai, Kiina
Ei
Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI

Taiwanin treffikulttuuri

Taiwanilaisten naisten suhteen ei pitäisi epäillä, että he tekevät suurista elämäkumppaneista ja intohimoisista rakastajista. Nämä söpöt naiset ovat melko alistuvia ja uskollisia kumppaneilleen, mikä tekee heistä vieläkin houkuttelevampia länsimaisille pojille. Lisäksi nykyaikaiset arvot eivät ole trendissä Taiwanissa, ja tämä tekee niistä hyviä treffailuun. Jos olet kiinnostunut, on aika tarkastella taiwanilaista treffikulttuuria:

  • He eivät tee ensimmäistä liikettä. Taiwanilaiset naiset ovat Aasian ujoimpia naisia. Heitä on vaikea aloittaa treffailusta, koska he vievät aikaa ennen kuin voivat avautua. Mutta kun he ovat auki, heitä on vaikea vastustaa. Joten ensimmäiset päivämäärät eivät ehkä anna sinulle täydellisiä vaikutelmia niistä, mutta sinun on parasta olla kärsivällinen.
  • He eivät rakasta rento flings. Taiwanissa satunnaista treffia ei pidetä hyväksyttävänä asiana. Taiwanin treffikulttuuri on suunnattu naimisiin. Joten, et voi odottaa yhden yön seisontapaikkoja treffailun aikana.
  • He rakastavat naimisiin aikaisin. Kun he ovat 18-vuotiaita, he kiirehtivät naimisiin. Taiwanilaisten naisten voi olla haastavaa mennä naimisiin 25-vuotiaana, ja jos treffit taiwanilaista naista, se tarkoittaa, että hän on alle 25-vuotias ja hän kiirehtii sinut avioliittoon.

Opas taiwanilaisista naisista: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Ennen kuin menet Taiwaniin tai aloitat treffailun taiwanilaisten naisten kanssa verkossa, sinun on opittava muutamia asioita, jotka erottavat heidät. Näiden naisten useiden ominaisuuksien tunteminen voi auttaa sinua tulevassa haussa.

Perinteinen kasvatus

Suurin osa taiwanilaisista naisista kasvatettiin perinteisessä ympäristössä, jossa miehet hallitsivat perhettä. Seurauksena on, että näitä naisia opetetaan tottelemaan miestä ja kunnioittamaan häntä ja hänen sääntöjään riippumatta siitä, kuinka pettymys se kuulostaa. Tällainen konservatiivinen kasvatus löytää väistämättä pohdintaa aikuiselämässään: he eivät koskaan kiistele miestensä kanssa ja osoittavat aina lopullista kunnioitusta.

Taiwanilaiset naiset ovat herkkiä ja hauraita

Jos tapaat taiwanilaisen tytön, sinun pitäisi tietää, että hän hyväksyy mitä sanot ja teet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että hänellä olisi kaikki kunnossa. Sisällä nämä naiset voivat kokea tunteiden tulivuoren, jota ei ole näkyvissä kenellekään ihmisen silmälle. Joten sinun on tiedettävä, että kuten monet naiset, he voivat loukkaantua helposti.

He tekevät harvoin aloitetta

Jos asut Yhdysvalloissa tai jossain Euroopassa, tiedät todennäköisesti, että siellä olevat naiset ovat erittäin itsenäisiä. Nykyään ei ole enää yllättävää, että länsimaiset naiset mieluummin maksavat ateriansa ja osoittavat paljon erilaisia eleitä, jotka väittävät olevansa itsenäisiä. Taiwanilaiset naiset arvostavat myös tasa-arvoa, mutta tapa, jolla he näkevät roolinsa, on aivan erilainen. Esimerkiksi, kun lähestyt Taiwanin naisia avioliittoon, sinun on pidettävä mielessä, että päivällisen maksamatta jättäminen tai oven pitämättä jättäminen johtaa negatiiviseen vaikutelmaan. Lisäksi taiwanilaiset naiset loukkaantuvat joskus, jos kaveri ei täytä ‘ -uransa ’ -rooliaan päivämäärän aikana.

Miksi taiwanilaisista naisista tulee postimyynnissä morsian?

Taiwanilaiset naiset

Monet taiwanilaiset naiset luopuvat miehen etsimisestä Taiwanista ja luovat sen sijaan treffiprofiileja. Miksi näin on? Johtuuko tämä arvoisten miesten pulaan? Tai kyse on taiwanilaisten naisten mausta, mikä ei ole käytettävissä olevien miesten mukainen? Emme voi tietää varmasti. Mutta voimme vahvistaa, että ensisijainen syy merkitsee naisten haluttomuutta noudattaa tavanomaista yhteiskuntaa ja sen patriarkaalisia sääntöjä. Saatat olla yllättynyt, mutta vaikka otetaan huomioon, että Taiwan on kehittynyt nopeasti, tämä ei sulje pois eriarvoisuutta. Ilmeisesti nämä naiset eivät ole innostuneita siitä, että heistä tulee jonkun hyödyke. He haluavat löytää tämän toteutumisen tunteen, jota he eivät löydä taiwanilaisten miesten joukosta.

Elämän tarkoitus ulottuu paljon pidemmälle kuin vain tulla jonkun vaimoksi, tottelemaan tätä henkilöä ja menettämään persoonallisuutensa. Sen sijaan he luopuvat sellaisista elämännäkymistä ja etsivät ulkomaisia miehiä antamaan heille ansaitsemansa rakkauden ja lämmön ja saamaan saman takaisin. Kaiken kaikkiaan, tavoite, joka kaikilla näillä taiwanilaisilla morsiameilla on, on vahva tahto rakentaa rakastava kotitalous miesten kanssa, jotka kohtelevat heitä hyvin ja ovat heidän suurin tuki elämätavoitteiden saavuttamisessa.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Saksan treffisivusto - kuva
07.03.2023
8644
Saksan treffisivusto
Treffit ja kulttuurivaihto ovat kaksi asiaa, jotka sopivat ehdottomasti yhteen. Jos olet koskaan haaveillut kulttuurinäkökulman laajentamisesta ja tutustumisesta aivan erilaiseen, mutta erittäin houkuttelevaan kulttuuriin –, tutustu vapaasti treffisivustoihin Saksassa. Siellä on melko monia tyttöjä, jotka ovat halukkaita tapaamaan kaveria ulkomailta – tarttumaan tähän tilaisuuteen!
Dominikaanisen alueen treffisivustot - kuva
07.03.2023
8488
Dominikaanisen alueen treffisivustot
Nykyään ihmiset eri puolilta maailmaa löytävät rakkauden Internetistä. Tämä tehtävä voi olla pelottava, koska siellä on niin paljon treffisivustoja. Lisäksi on kysymys tarjottujen palvelujen kohtuuhintaisuudesta. Ei ihme, että useimmat käyttäjät etsivät ilmaisia treffisivustoja, joita he voivat käyttää.
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi? - kuva
07.03.2023
9649
Saksalaiset naiset Vs American Women: Kuka on parempi?
Amerikkalaiset miehet vedetään nykyään muihin kansallisuuksiin kuuluviin naisiin, kuten koit liekkiin, ja saksalaiset naiset ovat toivelistaansa kärjessä. Onneksi nämä naiset houkuttelevat myös amerikkalaisia miehiä heidän komeudensa ja havaitun tilansa vuoksi. Saksalaiset naiset haluavat irtautua elämäntyyliä, jonka he ovat oppineet tuntemaan Saksassa, ja erinomainen tapa tehdä tämä on mennä naimisiin amerikkalaisten miesten kanssa.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Choi - kuva
Choi, 26
Sijainti: Wuhan, Kiina
Ammatti: Musiikki DJ
Lapset: EI
Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.

Minami - kuva
Minami, 27
Sijainti: Tokio, Japani
Ammatti: Matkablogger
Lapset: Ei
Minusta

Olen yleensä suudella sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, joka piristää usein oikeutesi aina, kun jokin näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei virtaa blogejaan ulkopuolella, makaamaan, kun elämme saman katon alla. Olen kotiäiti, vähän pakonomainen, ja minulla on rakkaus käytäntöihin. Hyvää tehdä sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa ja omistautunut merkittävien suhteiden luomiseen. En kuitenkaan ehkä selaa jotain asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville ihmisille. Hengitä syrjään ja autat vain puhumaan jonkin aikaa.

Tsai - kuva
Tsai, 25
Sijainti: Johor Bahru, Malasia
Ammatti: Rahasijoitusneuvoja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka yleensä halaa sinua, kun olet hyödyllisen paskan päivämäärä. Se, jolla on taipumus piristää sinua aina, kun jokin asia näkee huonoa. Ja myös henkilö, joka ei virtaa omia artikkeleitasi määränpäähän asettaaksesi aina kun elämme samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja rakastan myös puhtautta. Valmistettu luomaan tarpeitasi, kun otat pyykkiä. Täsmälleen samaan aikaan olen vastuussa olevista metreistä ja voit ostaa rakennuksen todella vakavan ottelun. Mutta ei, en todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en ole, mutta oikeasti tehnyt nimiä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain juttelemaan jonkin aikaa.

Leann - kuva
Leann, 23
Sijainti: San Diego, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella sinua aina, kun sinulla on hauskaa paskaa. Se, joka yleensä valaisee oikeutesi, kun joku asia tarkistaa huonosti. Ja myös se, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi paikasta makaamaan aina, kun elämme täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja minulla on vain intohimo puhtaanapitoon. Halukas luomaan sinulle, jos teet kylpyhuoneen. Samanaikaisesti olen vastuussa ja investoinut merkittävän ottelun vahvistamiseen. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehti yhtä asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville lapsillemme. Hengitä sivuun ja voit vain keskustella joskus.

Miksi taiwanilaiset naiset ovat niin suosittuja?

Taiwanilaiset naiset

Kauneimmat aasialaiset naiset

Taiwanilaisia naisia pidetään virallisesti kauneimpana aasialaisten keskuudessa. Ne näyttävät hiukan erilaisilta kuin muut aasialaiset. Nimittäin he ovat pitempiä kuin useimmat aasialaiset naiset, heidän ihonvärinsä on vaaleampi ja heidän silmänsä ovat pyöreämpiä. Tällainen ulkonäkö tekee heidän kasvonsa mielenkiintoisiksi tarkkailla. Ja kaikki tämä yhdistetään hyvin nuoreen, jopa lapselliseen ihonväriin. Ne näyttävät uskomattoman nuorilta, jopa 40-vuotiailta. Ne todella näyttävät enkeleiltä, ja se tekee taiwanilaisista naisista lopulta suosittuja ja toivottuja.

He osaavat puhua englantia

Mandariinikielen oppiminen saattaa olla hyvä idea sinulle, jos haluat puhua paikallisten ja erityisesti ikääntyneiden kanssa. Mutta sinun ei tarvitse oppia mandariinia tapaamaan taiwanilaisia naisia. Vaikka monet vanhemmat taiwanilaiset eivät osaa puhua toista kieltä, nuoret puhuvat sujuvasti englantia. Melko usein voit törmätä kotoisin olevaan taiwanilaiseen tyttöyn, joka puhuu englantia aivan kuten amerikkalainen.

He ovat aktiivisia ja hauskoja

Perinteisestä kasvatuksestaan ja perhetaustaansa huolimatta nämä tytöt ovat aina aktiivisia ja uskomattoman helppoja. Puhuessasi heille tunnet jotenkin itäisen hengen ja keveyden keskustelussa. Tämä tekee taiwanilaisista naisista uskomattoman houkuttelevia eurooppalaisille ja amerikkalaisille miehille. Lisäksi he ovat melko puhelias, ja he ovat aina tietoisia siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Voidaan jopa myöntää, että taiwanilaisilla naisilla on paljon johtajuusominaisuuksia, ja tämä tekee heistä kiistatta mielenkiintoisia ja henkisesti rikkaita.

He säilyttävät ‘ -sisäisen lapsensa ’

Sisäisen lapsen säilyttäminen on arvokasta. Ehkä tästä syystä menestyminen taiwanilaisten naisten kanssa on niin helppoa. Jopa kasvaessaan, menemään töihin ja menestymään urallaan, he pitävät silti tätä lapsellista avoimuutta ja varastoivat söpöjä pörröisiä leluja taloonsa.

Ujo muukalaisille, avoin ja ylenmääräinen ystäville ja perheelle

Tavallisesti taiwanilaiset naiset ovat arka ja vaatimaton tapaamalla muukalaisia. Kommunikoidaksesi hänen kanssaan sinun on ymmärrettävä hänen persoonallisuutensa ja varmistettava, että kunnioitat hänen rajojaan. Mutta kun onnistut pääsemään hiukan lähemmäksi häntä, hän avaa sydämensä ja kuuluu kokonaan sinulle. Tämä selittää sen, miksi taiwanilaiset naiset jakavat jotain salaperäistä, joka saa monet miehet rakastumaan heihin.

Taiwanilaisten naisten treffit

Toistaiseksi olet huomannut, että on olemassa monia asioita, jotka tekevät selittämättömästä (positiivisella tavalla) taiwanilaiset naiset erittäin erilaisia kuin amerikkalaiset tytöt. Siksi olisi apua, jos tietäisit vain muutamia vinkkejä lähestyä niitä. Tällaiset vinkit takaavat väärinkäsitysten välttämisen ja tekevät päivämääräsi sujuvan.

Osoita kunnioitustasi häntä ja hänen perinteitä kohtaan

Perhe ja perinteet ovat kaksi asiaa, jotka pysyvät aina kaiken muun yläpuolella. Jos onnistut luomaan hyviä suhteita hänen perheensä kanssa, voitat hänen sydämensä automaattisesti. Hallitaksesi jälkimmäistä, tee aikomuksistasi vakavia ja osoita sekä hänelle että hänen perheelleen, että olet valmis luomaan uuden yhteiskunnan yksikön.

Näytä kunnianhimoasi ja urasuunnitelmasi

Taiwanin yhteiskunnassa miesten on oltava perheen pää. Hän haluaa turvallisen tulevaisuuden, jolla on valoisat näkymät, joten osoita hänelle, että voit tarjota sen. Mutta älä liioittele sitä: jos ylpeillä rahastasi ja saavutuksistasi, tämä ei näytä hyvältä hänelle. Vakuuta vain hänelle, että sinulla on halu ja halu tehdä tulevasta vaimosi ja lapsesi onnelliseksi.

Anna hänelle anteliaita kohteliaisuuksia hänen ulkonäöltään

Taiwanilaiset naiset pyrkivät aina näyttämään erinomaisilta, ja he todella tekevät paljon saavuttaakseen tämän. Ole se, joka huomaa hänen ahkeruutensa ja kiittää häntä. Voit esimerkiksi kertoa hänelle, kuinka kauniit hänen hiuksensa ovat tai kuinka säteilevä ja sileä hänen ihonsa näyttää.

Ennen kaikkea ole herrasmies

Kaikkia taiwanilaisia naisia halutaan kohdella asianmukaisesti. Ensinnäkin he haluavat tuntea rakkautta ja ihailua. Näiden naisten ajattelutavan mukaan herrasmies on rakkauden ja kunnioituksen lopullinen ilmaus. Maksa illallisesta, osta hänelle pieniä söpöjä lahjoja, kysy häneltä, voitko kantaa hänen kukkaroaan, anna hänelle turkki, jos hän näyttää huimausta. Vaikka länsimaiset naiset todennäköisesti pitävät tällaista käyttäytymistä itsestäänselvyytenä, taiwanilaiset naiset arvostavat sitä todellakin kaiken muun yläpuolella.

Yhteenveto: Taiwanilaiset VS-amerikkalaiset naiset

Kun vertaamme taiwanilaisia naisia amerikkalaisiin, mielessä on paljon eroja. Jotkut silmiinpistävimmistä eroista ovat seuraavat. Ensinnäkin taiwanilaiset naiset ovat ujoja ja vaatimattomia, eivätkä he todennäköisesti osoita tunteitaan. Taiwanilainen tyttö ei missään tapauksessa hullu, huutaa miehensä ja vapauttaa tunteensa heti, kun jokin näyttää menevän pieleen. Taiwanilaiset naiset kaipaavat myös miehensä huomiota ja rakkautta, ja he uskovat, että miehen jalo teot ovat paras rakkauden ilmaus. Samanaikaisesti nämä naiset ovat rento ja ystävällinen. Et ehkä ajattele sitä, mutta nämä naiset pyrkivät myös itsenäisyyteen ja tietävät mitä haluavat elämässään. Mutta mikä tärkeintä, heistä tulee erinomaisia vaimoja. Ja kaikki nämä piirteet yhdistyvät yhdeksi päteväksi syyksi pitää taiwanilaista naista tulevana vaimona.

Projektin kirjoittaja

Author - Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Fanfiction inspiroi minua kirjoittamaan. Perinteiset romanttiset tropit yliopistoissa ovat asioita, joista nautin tutkimisesta. Olen professori ja minulla on kaksi kissaa. Voi kyllä, olen todellinen kissan lady. Rakastan mieheni ja kissojeni lisäksi myös Nutellaa ja sivuponinhäntäjä.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet