GetBride Unkarilaiset naiset
Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tony DiLorenzo
Päivitetty: 07 maalis 2023
1294 Näkymät

Treffit unkarilaisilla naisilla

Unkarista tulevan naisen treffailu on mahdollisuus, jonka miehet muista länsimaista ovat kuvitelleet. Kulttuurinen ja fyysinen vetovoima riittää vakuuttamaan kaikki kosijat treffailusta. Mutta ennen kuin ryhdymme keskustelemaan unkarilaisista naisista (ja heidän kielensä kiertävistä nimistä), puhutaanpa ensin Unkarista.
Best of month - Latin Feels
Kuukauden paras
Latin Feels
9.5/10
1643 Tytöt verkossa
19.5 Kuukausittaiset vierailut

Treffit unkarilaisilla naisilla

Latin Feels
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
Top offer - Latin Feels - kuva
1717 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT LATINA TYTÖT

Latina Girls: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden tutkiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
DateRussianGirl
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
Top offer - DateRussianGirl - kuva
1956 Tytöt verkossa
79% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARAS SLAVIC NAISET

Slaavilaisten naisten parhaiden tutkiminen: piirteet, arvot ja treffailuvinkit

Lue lisää
AsianDating
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
Top offer - AsianDating - kuva
2741 Tytöt verkossa
82% Vastausaste
9.7 Luokitus
PARAS AASIAN-SILMAT

Täydellisen ottelun löytäminen: Aasian morsiamen parhaiden ominaisuuksien ja arvojen tutkiminen

Lue lisää
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
Top offer - Russian Cupid - kuva
2407 Tytöt verkossa
77% Vastausaste
9.5 Luokitus
PARHAAT VENÄJÄN TYTÖT

Venäläiset tytöt: Parhaiden ominaisuuksien, arvojen ja treffailuvihjeiden etsiminen täydellisen ottelun löytämiseksi

Lue lisää
UkraineDate
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
Top offer - UkraineDate - kuva
3638 Tytöt verkossa
75% Vastausaste
9.4 Luokitus
PARHAAT UKRAINIAN BRIDIT

Täydellisen ottelun löytäminen: Vinkkejä parhaiden ukrainalaisten morsiamen valitsemiseen

Lue lisää

Kuumat unkarilaiset naiset haluavat sinut tänne

Keski-Euroopassa sijaitseva Unkari on aina ollut historiallisten tapahtumien keskuksessa — Itä-Unkarin valtakunnan päivistä itsenäisyyteen vuonna 1989. Mutta Unkarin —, etenkin Budapestin — kulttuurinen merkitys saavutti huippunsa kylmän sodan aikana.

Tämän seurauksena Unkarin naiset ilmentävät sekoitusta itään ja länteen. Siksi heidän vetoomuksensa miehiin ympäri maailmaa.

Tässä yksityiskohtaisessa oppaassa saat ensiluokkaisen intelin Unkarin morsiamet ja kuinka ne päivättää.

Syyt treffailla unkarilaisia naisia

Unkarilaiset naiset

Etsimme kaikki jotain erityistä jokaisessa suhteessa. Se voi olla rakkauden, intohimon ja yhteensopivuuden yhdistelmä. Joskus vetovoima on yksinkertaisesti fyysistä. Mikä tahansa myrkkysi on, unkarilaisilla morsiamenilla on niitä runsaasti.

Tässä on syyt, miksi sinun pitäisi treffata unkarilaisia naisia:

Ne ovat mukautuvia

Unkarin naisia ei hämmentä kulttuurierot, koska he ovat nähneet kaiken. Budapest on niin kuuluisa turistikohteena, että jopa George Ezra teki siitä kappaleen.

Lisäksi jatkuvan vuorovaikutuksen vuoksi turistien kanssa unkarilaiset tytöt rinnastavat uudet kulttuurit hyvin nuoresta iästä lähtien. He puhuvat säännöllisesti eri taustoista ulkomaalaisille, mikä avaa heille ajatuksen treffailusta kulttuurinsa ulkopuolella.

Siksi, jos menet naimisiin unkarilaisen morsiamen kanssa, et odota kauan hänen sopeutumistaan uuteen ympäristöön.

Heillä on vahvat perinteiset arvot

Huolimatta valtavasta ulkoisesta kulttuurisesta vaikutuksesta Unkari on säilyttänyt perinteensä vuosien varrella. Unkarilaiset naiset ovat pääkokkeja paikallisten keittiöidensä suhteen. Goulash- ja paprikamakuiset keitot ovat heidän kaksi maailmankuulua kulinaarista mestariteosta.

Lisäksi unkarilaiset naiset pukeutuvat mahtaviin vaatteisiin tehdäkseen Ugrós-tanssin mieskumppaneidensa kanssa. Kuten useimmat entisen itäblokin naiset, unkarilaiset naiset pysyvät lähellä perheenjäseniään, jopa syvälle aikuisuuteen. Lisäksi he mieluummin huolehtivat kotimaisista vastuistaan jatkaessaan uratavoitteitaan.

Unkarilaiset naiset ovat urheilullisia

Unkarilaiset naiset ovat näkyviä urheilullisessa kohtauksessa. Kauniista uimareista, kuten Katinka Hosszú, on tullut kansallisia ja kansainvälisiä kauneuden ja urheilullisuuden symboleja. Ja kaikki johtuu fyysisen koulutuksen etiosta Unkarissa. Nuoria unkarilaisia tyttöjä kannustetaan hyväksymään kuntokulttuuri. Siksi unkarilainen morsiamenne pysyy aina erinomaisessa fyysisessä kunnossa, jopa talvella.

Unkarilaiset naiset ovat kunnianhimoisia

Unkarissa naisilla on perusoikeudet, kuten heidän eurooppalaisilla ja amerikkalaisilla ikäisensä. Naiset ovat aktiivisesti liittymässä työvoimaan taistellakseen miesten kanssa tasapuolisissa olosuhteissa. Jokaisella Unkarin nuorella naisella on keskimäärin muodollinen koulutus. Joten tämä etu auttaa edistämään heidän kunnianhimoaan.

Nykyään unkarilaiset naiset uskovat voivansa kilpailla työvoimassa muiden naisten kanssa. Seurauksena on, että he oppivat useita kieliä lisätäkseen työllistyvyyttään millä tahansa alueella. Tärkeintä on, että unkarilaisia naisia ei hämmentäisi New Yorkin ja Milanon kaltaisten megalopolissien pelottelu.

Unkarin naiset rakastavat hauskaa

Koska Budapest on kulttuurikeskus, kaupungin elämä on vain eeppistä. Ja naiset Unkarissa ovat juhla-harrastajia. Jopa Budapestin ulkopuolella unkarilaiset naiset käyttävät aina mahdollisuutta puhaltaa höyryä. He juhlivat koko viikonlopun, etenkin kansallislomien aikana. Ja mikä tärkeintä, heillä on ketterä jalka erinomaisilla tanssitaitoilla.

Unkarilaiset tytöt ovat fashionistas

Kuuluisalla Estee Lauderilla (nee Mentzer) on unkarilaiset juuret. Ja tämä on osoitus unkarilaisten naisten muodin olemuksesta. Lisäksi Budapest on kukoistanut muotikeskukseksi Euroopassa kilpailemalla Pariisin ja Milanon kanssa. Joten, sinulla on suuri mahdollisuus tavata supermallikaliiperin unkarilainen morsian Budapestin kaduilla.

Etsitkö joku uusi? Kokeile unkarilaisia naisia täältä

Cataley, 29
Verkossa
Tallinna, Viro
Ei
Joanna, 28
Verkossa
Helsinki, Suomi
Ei
Tina, 23
Verkossa
New York, Yhdysvallat
Ei
Varsova, Puola
Ei
Cindy, 28
Verkossa
Phoenix, Yhdysvallat
Ei
Maryam, 28
Verkossa
Kairo, Egypti
Ei

Stereotyypit unkarilaisista naisista

Unkarilaiset naiset

Stereotyypit kasvavat aina kuvaamalla paikkaa tai ihmisiä elokuvissa.  Hollywoodissa Budapest esiintyy usein kylmän sodan Neuvostoliiton rinnalla. Mutta ulkomaalaiset eivät ymmärrä, että Unkari oli itäblokin länsimaisimpi ‘ -valtio. Ihmiset matkustivat kaikista Neuvostoliiton alueista nauttimaan Coca-Colasta Budapestissa … ja suurin osa heistä jäi naisten luokse.

Tässä on joitain stereotypioita unkarilaisista naisista:

He ovat kylmiä feministejä

Yleensä unkarilaiset voivat olla kylmiä ulkomaalaisille. He ovat aina skeptisiä tapaamaan vieraita. Unkarilaiset naiset eivät myöskään hymyile sinulle kadulla, elleivät he tajua, että olet turisti.

Vaikka suurin osa unkarilaisista morsiamet ovat feministisiä, ne ovat vähemmän hankaavia kuin heidän eurooppalaiset naapurinsa. Ne ovat sydämellisiä ja tavoitteellisia aina.

Unkarilaiset naiset eivät välitä englannista

Yli 80% unkarilaisista naisista puhuu unkaria. Suurin osa heistä on kuitenkin koulutettuja, mikä helpottaa englannin kielen noutoa. Unkarilainen morsiamenne yrittää keskustella kanssasi monimutkaisista aiheista englanniksi. Ja ajoissa hänestä tulee sujuva.

He rakastavat paprikaa

Tartu märkäpyyhkeihisi syödessäsi unkarilaisen morsiamen valmistamaa ateriaa. Nämä naiset rakastavat paprikaa ja kuumaa kastikea. Unkarilaiset naiset jauhaavat paprikaa jauheeksi ja tarjoilevat sitä melkein kaiken kanssa. Joten valmistaudu kuumaan kastikkeeseen!

Unkarilaiset naiset ovat pessimistisiä

Valitettavasti suurin osa naisista tässä maailman osassa ei suhtautu positiivisesti elämään. Tämä pessimismi on seurausta siitä, että se on pitkään ollut Neuvostoliiton hallinnassa. Ja se selittää sen, miksi useimmat unkarilaiset naiset eivät ole niin tyytyväisiä muukalaisiin.

Unkarilaiset naiset ovat hienoja urheilijoita

Kyllä, unkarilaiset naiset ovat massiivisia kunto- ja elinvoiman kannattajia. Ne pysyvät aina kärjen muodossa, taipuvat äänisen jalan lihakset ja litteät vasarat.

He rakastavat kylpylöitä

Unkarilla on vilkas spa-kulttuuri. Jos pelaat korttejasi oikein, saatat tavata unelmiesi unkarilaisen morsiamen yhdessä näistä julkisista kylpylöistä ja kylpyläistä. Mutta pysy aina sydämellisenä vuorovaikutuksessa unkarilaisen naisen kanssa. Tämä saa hänet lämmittämään edistysaskeleitasi.

Heillä on vaikeita nimiä

Tämä on osittain totta. Unkarilaisilla naisilla on usein nimiä, joissa on käännöksiä yksittäisistä tavuista, esimerkiksi Zsuzsanna. Toisaalta jotkut unkarilaiset naisnimet ovat vain kauniita, kuten Katinka.

Viimeisimmät artikkelit

Näytä kaikki
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset - kuva
07.03.2023
4090
Kanadalaiset naiset vs. amerikkalaiset naiset
Vaikka Kanadan ja Yhdysvaltojen asukkaat ovat hyvin läheisiä monilta osin, eroja on. Jos englanninkielisten kanadalaisten naisten mentaliteetti on samanlainen kuin amerikkalaisten naapureiden mentaliteetti, niin Kanadan ranskankielisen osan tytöt voivat olla hyvin erilaisia kuin amerikkalaiset ja ranskalaiset naiset.
Mitä sinun on tiedettävä venäläisistä naisista vs. amerikkalaiset naiset - kuva
07.03.2023
4229
Mitä sinun on tiedettävä venäläisistä naisista vs. amerikkalaiset naiset
Ajan myötä amerikkalaiset miehet ovat saaneet iloa etsiä ulkomaisia naisia parisuhteeseen ja avioliittoon. Nämä naiset ovat kotoisin eri puolilta maailmaa, mutta viime aikoina valokeila näyttää langenneen venäläisiin, ukrainalaisiin ja slovakialaisiin naisiin. Mutta miksi?
Paras maa postimyynnissä morsian - kuva
07.03.2023
4322
Paras maa postimyynnissä morsian
Ensimmäinen askel täydellisen morsiamen tapaamisessa on parhaan maan etsiminen tapaamaan vaimo yksin miehenä. Selvyyden vuoksi postimyynnissä morsian -maata ei ole, koska kauniita ja päteviä naisia on melkein missä tahansa päin maailmaa.

Älä missaa kuumin tyttöprofiili Täällä

Linda - kuva
Linda, 25
Sijainti: Amsterdam, Alankomaat
Ammatti: opettaja
Lapset: kyllä
Minusta

Jos rakastat herkullisia ravintoloita, tiedän kuinka tehdä omasta vatsastasi onnellisempi. Kannatan paljon muutakin kuin vain ruokailun valmistelua, se on intohimoni ja saatat pitkään veneet. Mehukas pihvit, rapeat porkkanat, merenelävien liikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt ruoanlaiton mestariteoksistani. Nämä eivät kuitenkaan ole vahvuuteni. Olen varma, että lukuisia tapoja parantaa kaverin sydäntä. Koska minun on hypätä pieni palapeli, en paljasta tätä lyhyttä artikkelia yleisöllesi. ei, ilmoitan mielelläni kaikista kokemuksistani yksityisesti. Joten tekstiviesti minulle, kun olet epätoivoinen keskustelemaan henkilökohtaisista mitään salaisuuksista.

Cindy - kuva
Cindy, 28
Sijainti: Phoenix, Yhdysvallat
Ammatti: Myyntipäällikkö
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisista ravintoloista, ymmärrän vatsan onnelliseksi. Nautin siitä, että valmistelin paljon muutakin kuin vain syömistä, se on minun hyvinvointini ja pitkäaikainen käsityöni. Racy pihvit, rapeat perunat, kalanliikkeet, pistaasipähkinät ja mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse voi olla hämmentynyt ruoanlaitto-mestariteosteni takia. Siitä huolimatta nämä yleensä kaikki taitoni. Tiedän monia tapoja lisätä ihmisen sydäntä. Koska minun on pitänyt päästä pois pienestä mysteeristä, en paljasta tätä lyhyttä artikkelia henkilökohtaiseen. Mutta ei, aion ilmoittaa sinulle iloisesti kaikesta henkilökohtaisesta kokemuksestani yksityisesti. Siksi kirjoita minulle teksti, kun haluat puhua mistään aarteistani.

Tina - kuva
Tina, 23
Sijainti: New York, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Jos haluat herkullisia ravintoloita, tiedän kuinka tehdä vatsasi onnelliseksi. Tykkään valmistaa paljon muutakin kuin vain ravintoloita, se on henkilökohtainen hyvinvointini ja pitkäaikaiset käsityöni. Racy pihvit, rapeat perunat, kala menee, pistaasipähkinät ja voit mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt henkilökohtaisista kulinaarisista mestariteoksistani. Mutta nämä eivät ole suurin osa erikoisuudestani. Olen varma, että lukuisia tapoja parantaa ihmisen sydäntä. Koska haluaisin poistua pienestä palapelistä, en paljasta näitä tietoja sosiaalisesti. Vaikka ei, annan mielelläni tietää kaiken henkilökohtaisen tietoni yksityisesti. Siksi tekstiviesti minulle henkilökohtaisesti, jos haluat puhua pienistä aarteistani.

Diana - kuva
Diana, 26
Sijainti: Rooma, Italia
Ammatti: Kauneussalongin omistaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, kun sinulla on hyödyllistä paskaa. Henkilö, jolla on taipumus kirkastaa sinua ylöspäin aina, kun asiat näyttävät hulluilta. Sen lisäksi, että henkilö ei kiertäisi esineitä paikoiltaan heti, kun olemme elossa samassa katossa. Olen kotityöntekijä, jotkut perfektionistit, samoin kuin rakkaus puhtaanapitoon. Valmistettu luomaan sinulle, tarjottu sinulle pyykinpesu. Samaan aikaan olen vastuullinen ja omistautunut suurten suhteiden lujittamiseen. En kuitenkaan aio suunnitella kiirehtimään mitään, enkä ole vielä koonnut etikettejä tulevien nuorten suhteen. Hengitä ulos ja voit vain keskustella vähän.

Unkarin päiväkulttuuri

Unkarilaiset naiset ovat viehättävimpiä ja seksikkäimpiä naisia maailmassa. Internet-treffien ansiosta niitä on helpompi löytää verkosta. Silti heidän vierailu on melko mielenkiintoinen ja mielenkiintoinen yrittämisen arvoinen hanke. Mutta älä unohda, että offline-treffit eroavat aivan online-treffistä. Sinun on ymmärrettävä heidän treffikulttuurinsa. Ja tässä on joitain näkökohtia, jotka sinun tulisi harkita:

 • Perheen arvot. Unkarilaiset naiset ovat melko perinteisiä verrattuna länsimaiden kollegoihin. He mieluummin treffit potentiaaliset aviomiehet. Siksi rento treffit eivät ole aivan yleisiä Unkarissa.
 • Romanttiset naiset. He rakastavat kohteliaisuutta. He rakastavat herroja. Joten kun treffit heitä, sinun pitäisi ymmärtää heidän odotuksensa tehdä treffikokemuksestasi uskomattomampaa ja tuottavampaa.
 • Piilotetut tunteet. Unkarilaiset naiset ovat hienoja rakastamisen ja treffailun suhteen. Mutta he eivät ole hyviä puhuttaessa tunteistaan. Sinun on päästävä lähelle kumppaniasi, ennen kuin hän voi avautua tunteistaan.
 • Suorat naiset. Yksi kriittisistä näkökohdista unkarilaisten naisten treffailussa on luottamus. Sinun pitäisi olla suora, koska Unkarista tuleva ladysi on avoin ja rehellinen kanssasi varmasti. Hän odottaa sinun olevan niin.

10 parasta vinkkiä unkarilaisten tyttöjen ja naisten treffailusta

Unkarilaisten treffatut naiset ovat ainutlaatuinen haaste, joka vaatii poistumista mukavuusalueeltasi. Varhaisessa vaiheessa vietät paljon energiaa yrittäessään voittaa hänen kiintymyksensä. Ja kun ylität tämän alkuperäisen esteen, mahdollisuutesi treffailla unkarilaista tyttöä kasvaa merkittävästi.

Tässä on kymmenen vinkkiä unkarilaisten naisten treffailusta.

 1. Älä väärentä sitä. Unkarilaiset naiset ovat loistavia: he voivat tuntea paskaa mailin päässä. Ole oma itsesi. Älä yritä laittaa esiintymisiä tehdäkseen hänelle vaikutuksen. Unkarilaiset tytöt eivät pidä mahtavista miehistä, ja he arvostavat sinua siitä, kuka olet.
 2. Ole romanttinen. Unkari on kaunis maa, jossa on paljon romanttisia paikkoja. Vietä rahaa lahjoihin, järjestä piknik ja osta hänelle kukkia.
 3. Kohtele häntä kunnioittavasti. Unkarilaiset naiset vaativat miehiltä kunnioitusta. He odottavat olevansa tasa-arvoisia. Aina kun puhut unkarilaisen naisen kanssa, älä kuulosta holhoavalta. Anna hänen lopettaa ajatuksensa ennen kuin annat panoksesi.
 4. Keskustele hänen kiinnostuksistaan. Älä tee keskustelua kaikesta sinusta ja massiivisesta autokannastasi. Kysy unkarilaiselta morsiamenelta hänen kiinnostuksistaan ja ohjaa keskustelua siihen suuntaan. Aseta hänet aina keskustelun keskukseen.
 5. Kysy häneltä muotia. Suurin osa Unkarin tytöistä on muodikkaita. Käytä tätä tilaisuutta kiinnittääksesi unkarilaisen morsiamenne johonkin muotipuheeseen ja katsomaan hänen silmiensä syttyvän jännitykseen.
 6. Opi kulttuurista. Unkarilaiset naiset ovat ylpeitä kulttuuriperinnöstään. Ja he rakastavat sinua enemmän, jos osoitat kiinnostusta.
 7. Näytä aikomuksesi. Älä pelaa pitkää peliä. Ilmoita aikomuksesi heti, kun tilanne sallii.
 8. Älä paljasta liikaa. Unkarilaiset naiset rakastavat juonittelua ja jännitystä. Joten kertomalla heille kaikki itsestäsi pilaa jännityksen ennenaikaisesti.
 9. Hanki lasku. Älä jaa sekkiä päivämäärän jälkeen. Maksa illallisesta, vaikka morsiamenne tarjoaisi jakaa laskun.
 10. Opi kieli. Ei valheita, unkari on monimutkainen. Konsonanttiryhmät tekevät huimauksestasi. Mutta voit oppia unkarilaiselle tytöllesi yksinkertaisia armahdusta.

10 kuuluisaa unkarilaista naista

10 kuuluisaa unkarilasta naista

 • Zsa Zsa Gabor — Hänen uransa Hollywoodissa kesti yli 40 vuotta, ja hän esiintyi joissakin ikonisissa elokuvissa. Zsa Zsasta tuli kotinimi ympäri maailmaa viehätyksensä ja karismansa vuoksi. Nykyään hänellä on tähti Hollywood Walk of Fame -kadulla.
 • Eva Gabor — Eva oli erittäin kirkas tähti Hollywoodissa siskonsa rinnalla. Hän oli yhtä viehättävä ja lahjakas kuin Zsa Zsa, vaikka hän ei koskaan saanut samanlaista näkyvyyttä. Eva Gabor on teatteri- ja elokuvalegenda maailmanlaajuisesti.
 • Judit Polgar — Shakki on yleensä miesten hallitsema urheilu. Mutta Judit Polgar teki aaltoja kaikkien aikojen näkyvimmäksi nais shakkipelaajaksi. Hänellä oli parhaan nais shakkipelaajan kruunu vuodesta 1989 (ikä 12) vuoteen 2014. Hänestä tuli myös nuorin pelaaja, joka pääsi FIDE-top-100-luokkaan 12-vuotiaana.
 • Katinka Hosszú — Uinnin rauta lady on näkyvä moninkertainen maailmanmestari ja kolminkertainen olympiamitalisti. Hänen viehättävä persoonallisuutensa ja urheilullinen ulkonäkönsä ovat ajaneet hänet kuuluisuuteen yhtenä nykyään vaikutusvaltaisimmista unkarilaisista naisista.
 • Margit Kaffka — Margit oli 20-luvun maailmankuulu kirjailija.
 • Barbara Palvin — Tämä kuuluisa supermalli on fani-suosikki ympäri maailmaa. Barbara arvostaa Pariisin, Milanon, Korean, Singaporen ja Ison-Britannian muotiväyliä.
 • Estee Lauder — Saman nimen kosmetiikkabrändin omistaja ja perustaja on kotoisin Unkarista. Hänestä tuli muotikuvake laskeutumisen jälkeen paikalle ainoana naisena Time-liiketoiminnan kuvakkeissa vuonna 1998.
 • Ilona Staller — Hän aloitti uransa pornotähtinä ja on nyt merkittävä poliitikko ja laulaja.
 • Johanna Konta — Johanna on upea No.4-sijoittunut tennispelaaja, joka edustaa Britanniaa. Hän syntyi unkarilaisille vanhemmille, jotka muuttivat myöhemmin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.
 • Maria Telkes — Aurinkokuningatar oli biofysiikka ja keksijä, joka vaikutti paljon aurinkoteknologiaan. Hän on National Inventors Hall of Fame -opettaja. 

Miksi mennä naimisiin unkarilaisen naisen kanssa?

Kun tapaat unkarilaisen naisen, joka sopii tietoihisi, älä epäröi tehdä ensimmäinen siirto. Unkarilaiset naiset ovat avoimia avioliittoon kaikkien miesten kanssa, joilla on vakavia aikomuksia. He eivät välitä kansallisuudestasi, sikäli kuin voit suihkuttaa heitä rakkaudella ja taloudellisella turvallisuudella.

Unkarilaiset naiset voivat mukautua mihin tahansa ilmastoon ja kulttuuriin. He ovat erittäin älykkäitä ja ahkeroita. Unkarilaiset tytöt ovat valmiita kohtaamaan kaikki haasteet. Tärkeintä on, että unkarilaisen naisen naimisiin meneminen takaa sinulle terveellisen, ihanan ja stressitöntä elämää.

Aloita morsiamen etsiminen heti ja nauti elämäsi parhaista vuosista unkarilaisen morsiamen kanssa.

Projektin kirjoittaja

Author - Tony DiLorenzo
Tony DiLorenzo
Olen vakuuttunut siitä, että vahvassa avioliitossa vain yksi rakkaus tai intohimo ei riitä. Kaiken kaikkiaan sen tulisi olla maltillisuutta, sukupuolta, intohimoa, rakkautta ja mikä tärkeintä, kunnioitusta. Vaimoni ja minä olemme jo 25-vuotiaita ja olemme mielettömän onnellinen.
Sosiaaliset yhteydet
Jaa meidät sosiaalisesti
Sosiaaliset yhteydet