Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Choi
Varmennettu profiili
Wuhan, Kiina
Musiikki DJ
EI
Choi - kuva
Choi - kuva 1
Choi - kuva 2
Choi - kuva 3
Choi - kuva 4
Choi - kuva 5
Choi - kuva 6
Choi - kuva 7
Choi - kuva 8
Choi - kuva 9

Choi

Varmennettu profiili
Wuhan, Kiina
Musiikki DJ
EI
Ikä
26
Uskonto
buddhalaisuus
Syntymäpäivä
24.02.1997
Siviilisääty
Koskaan naimisissa
Korkeus
5'57 '' (170 cm)
Lapset
EI
Paino
119 lbg (54 kg)
Seksuaalinen suuntautuminen
heteroseksuaali
Silmien väri
Musta
Juominen
Harvoin
Hiusten väri
Musta
Tupakointi
Ei koskaan
Ammatti
Musiikki DJ
Kieli
Englanti, kiina
Education
Yliopistotutkinto
Englanninkieliset taidot
Advanced

Kiinnostuksen kohteet

Käsityö
Laulu
Uima
Lihasautot
Pylvästanssi
Meditaatio
Jooga
Kirjoittaminen
Äänikirjat
Voimistelu
Sisustussuunnittelu
Matkustaa
Ratsastus
Reading
Juosta
Instagram

Yhteystiedot

Instagram
@nickname
Rekisteröidy aloittaaksesi juttelun

Choi,26

Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.

Hänen tyyppinen mies

Arvostan ominaisuuksia, jotka tyypillisesti liittyvät maskuliinisuuteen, kuten itseluottamus, päättäväisyys ja kyky ottaa vastuu ja tehdä päätöksiä. Kuten kenen tahansa kanssa, toivon tapaavani kumppanin, joka tukee minua ja rakastaa minua aidosti. Muita houkuttelevia ominaisuuksia ovat intohimo, elinvoimaisuus ja karisma.

Choi - kuva 10 Choi - kuva 11 Choi - kuva 12

Similar Members

Nadya, 31
Verkossa
Pietari, Venäjä
kyllä
Ana, 26
Verkossa
Brasilia, Brasilia
Ei
Rita, 27
Verkossa
Miami, Yhdysvallat
kyllä
Jossy, 29
Verkossa
Shanghai, Kiina
Ei
Nina, 29
Verkossa
Moskova, Venäjä
Ei
Anna, 28
Verkossa
Kiova, Ukraina
Ei

Ole yksi, joka löytää kuumimpien tyttöjen profiilin Täällä

Donna - kuva
Donna, 23
Sijainti: Los Angeles, Yhdysvallat
Ammatti: WEB-malli
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, kun huomaat, että sinulla on tehokas paskapäivä. Se, joka yleensä kiristää sinua ylöspäin, kun jokin asia näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei siirtäisi sisältöäsi paikoilleen asettaakseen heti, kun elämme samassa katossa. Minä olen kotiäiti, vain vähän pakonomainen ja myös rakkaus puhtauteen. Halusi tehdä sinulle, tarjosi sinulle kylpyhuoneen. Samalla kun olen vastuussa olevista mittareista ja investoinut todella vakavan ottelun vahvistamiseen. Vaikka ei, en ehkä aio kiirehtiä asioita ja että en ole vielä perääntynyt, koota nimet tuleville opiskelijoille. Hengitä pois ja voit auttaa vain nokkaa vähän.

Leann - kuva
Leann, 23
Sijainti: San Diego, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella sinua aina, kun sinulla on hauskaa paskaa. Se, joka yleensä valaisee oikeutesi, kun joku asia tarkistaa huonosti. Ja myös se, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi paikasta makaamaan aina, kun elämme täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja minulla on vain intohimo puhtaanapitoon. Halukas luomaan sinulle, jos teet kylpyhuoneen. Samanaikaisesti olen vastuussa ja investoinut merkittävän ottelun vahvistamiseen. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehti yhtä asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville lapsillemme. Hengitä sivuun ja voit vain keskustella joskus.

Minami - kuva
Minami, 27
Sijainti: Tokio, Japani
Ammatti: Matkablogger
Lapset: Ei
Minusta

Olen yleensä suudella sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, joka piristää usein oikeutesi aina, kun jokin näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei virtaa blogejaan ulkopuolella, makaamaan, kun elämme saman katon alla. Olen kotiäiti, vähän pakonomainen, ja minulla on rakkaus käytäntöihin. Hyvää tehdä sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa ja omistautunut merkittävien suhteiden luomiseen. En kuitenkaan ehkä selaa jotain asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville ihmisille. Hengitä syrjään ja autat vain puhumaan jonkin aikaa.

Tsai - kuva
Tsai, 25
Sijainti: Johor Bahru, Malasia
Ammatti: Rahasijoitusneuvoja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka yleensä halaa sinua, kun olet hyödyllisen paskan päivämäärä. Se, jolla on taipumus piristää sinua aina, kun jokin asia näkee huonoa. Ja myös henkilö, joka ei virtaa omia artikkeleitasi määränpäähän asettaaksesi aina kun elämme samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja rakastan myös puhtautta. Valmistettu luomaan tarpeitasi, kun otat pyykkiä. Täsmälleen samaan aikaan olen vastuussa olevista metreistä ja voit ostaa rakennuksen todella vakavan ottelun. Mutta ei, en todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en ole, mutta oikeasti tehnyt nimiä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain juttelemaan jonkin aikaa.