Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Ella
Varmennettu profiili
Moskova, Venäjä
Sijoittaja
Ei
Ella - kuva
Ella - kuva 1
Ella - kuva 2
Ella - kuva 3
Ella - kuva 4
Ella - kuva 5
Ella - kuva 6
Ella - kuva 7
Ella - kuva 8
Ella - kuva 9

Ella

Varmennettu profiili
Moskova, Venäjä
Sijoittaja
Ei
Ikä
27
Uskonto
kristitty
Syntymäpäivä
05.01.1996
Siviilisääty
Koskaan naimisissa
Korkeus
5'57 '' (170 cm)
Lapset
Ei
Paino
132 lbg (60 kg)
Seksuaalinen suuntautuminen
heteroseksuaali
Silmien väri
Harmaa
Juominen
Ei koskaan
Hiusten väri
vaalea
Tupakointi
Ei koskaan
Ammatti
Sijoittaja
Kieli
Englanti, venäjä
Education
Yliopistotutkinto
Englanninkieliset taidot
Perus

Kiinnostuksen kohteet

Reading
Matkustaa
Laulu
Ruoanlaitto
Tik Tok
Äänikirjat
Meditaatio
Urheilu
Lihasautot
Juosta
Kunto
Sisustussuunnittelu
Käsityö
Levätä luonnossa
Uudet teknologiat
Saippuanvalmistus

Yhteystiedot

Instagram
@nickname
Rekisteröidy aloittaaksesi juttelun

Ella,27

Minusta

Olen joitain niistä naisista, jotka voivat huutaa huomionsa melodramoissa, ja voit nauraa lapsen sarjakuvista. Voin tulla erittäin tunnepitoiseksi, muuten liian psykologiseksi joskus –. Minulla on ollut vaikea pysyä vankkumattomasti yllä sitä normaalisuutta, jota alueemme haluaisi etsiä. Asun vain elämääsi maksimissaan, nautin kaikesta, mitä nautin, ja seuraat tarpeitasi. Pidän todella ihmisistä ja luulen, että te olette paljon viileämpiä kuin yksinkertaisesti ihmiset. Koska olin epävarma kohtalon lahjaideoista, olen täällä suunnitellessani asioiden ottamista kädelläni ja voit tavata miehiä rakastamaan elämän kauneutta hänen kanssaan.

Hänen tyyppinen mies

En koskaan sitoudu tähän mennessä epävarmaa lasta. Henkilökohtainen huippuluokkaani ei voi loistaa maltaisuutta, luottaa siihen, ja saatat huomata riittävyyden. Haluan esiintyä aikuisen pojan, joka tietää vinkkejä innostavan ja houkuttelet heidän arvokasta naista.

Ella - kuva 10 Ella - kuva 11 Ella - kuva 12

Similar Members

Alina, 28
Verkossa
Kiova, Ukraina
Ei
Kate, 29
Verkossa
Zhytomyr, Ukraina
kyllä
Diana, 27
Verkossa
Rooma, Italia
Ei
Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei
Lilya, 25
Verkossa
Rivne, Ukraina
Ei
Odessa, Ukraina
Ei

Tyttöjen profiili, jota voit löytää Täällä

Kristina - kuva
Kristina, 28
Sijainti: Kiova, Ukraina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Olen niiden tyttöjen joukossa, jotka huutavat silmät pois melodrameista ja sinä naurat lasten sarjakuvista. Voisin tuntea olevani erittäin tunteellinen, muuten erittäin henkinen mahdollisesti – Minusta on vaikeaa ylläpitää sinua normaalitilanteessa, jonka alue todella haluaa saada käsiinsä. Olen yksinkertaisesti olemassa täysimääräisesti, hyödynnä mitä kaikki rakastavat, ja saatat toteuttaa henkilökohtaiset vaatimukseni. Kannatan ihmisiä ja uskon, että teillä kaikilla on taipumus olla kylmiä kuin vain naisia. Koska olen aina ollut epävarma lahjaehdotuksista tulevaisuuden ulkopuolella, olen täällä päättäessään ottaa asioita kädelleni ja tyydyttää ihmistä nauttimaan elämän kauneudesta yhdessä.

Natalia - kuva
Natalia, 30
Sijainti: Varsova, Puola
Ammatti: taloustieteilijä
Lapset: Ei
Minusta

Jos pidät herkullisesta illallisesta, ymmärrän oppimisen tehdä heidän vatsansa onnelliseksi. Pidän ruoanlaitosta enemmän kuin vain ruokailua, se on henkilökohtainen kiinnostukseni ja voit kiinnostaa pitkään. Racy pihvit, rapeat perunat, äyriäiset, pistaasipähkinät ja sinä mascarpone-juustokakut – Andre Michelin itse on hämmentynyt henkilökohtaisista ruoanlaitto-mestariteoksistani. Nämä ovat kuitenkin yleensä kaikki taitoni. Tiedän erilaisia tapoja nostaa kaverin sydän. Koska kirjaudun pois pienestä salaisuudesta, en esittele tätä lyhyttä artikkelia henkilökohtaisellesi. Kerron kuitenkin mielelläni suurimmasta osasta tuntemustani itsenäisesti. Kirjoita minulle henkilökohtaisesti teksti aina, kun haluat mainita henkilökohtaiset salaisuuteni.

Vika - kuva
Vika, 28
Sijainti: Odessa, Ukraina
Ammatti: NAIL-PÄÄTÄJÄ
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi erityinen ihminen, joka itkee näkemyksensä melodrameista ja saatat hauskaa lasten sarjakuvia. Loppujen lopuksi olen erittäin psykologinen tai erittäin henkinen usein – Minusta on haastavaa pitää sinut ehdottomasti normaalitilassa, jonka koko yhteiskuntamme todella haluaa nähdä. Asun vain elämää maksimissaan, hyödynnän jotain, jota rakastan, ja seuraan henkilökohtaisia vaatimuksiani. Rakastan kavereita ja saatat uskoa, että teillä on taipumus olla kylmiä kuin vain lady. Koska minulla on epäilyksiä kohtalotuotteista, olen täällä suunnitellessani asioiden ottamista henkilökohtaiseen käsiin ja voit tyydyttää yhden nauttiaksesi elämän kauneudesta yhdessä.

Nina - kuva
Nina, 29
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: Luova johtaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi niistä naisista, jotka huutavat vision melodramoissa ja saatat nauraa lasten sarjakuvissa. Pystyn saamaan erittäin emotionaalisen muuten liian psykologisen joskus – Olen löytänyt haastavan pitää sinut normaalisuuden tasolle, jota oma yhteiskuntamme haluaisi etsiä. Asun vain elämää kohti täysimääräisesti, saan hyötyä yhdestä asiasta, josta pidän todella, ja noudatan henkilökohtaisia eritelmiäni. Rakastan miehiä ja saatat uskoa, että te olette paljon viileämpiä kuin vain lady. Koska minulla on epäilyksiä tulevaisuuden tuotteista, Olen täällä päättäessään ottaa asioita omiin käsiini ja täytät yhden rakastaa elämän kauneutta hänen kanssaan.