Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Hyena
Varmennettu profiili
Osaka, Japani
Stylist
kyllä
Hyena - kuva
Hyena - kuva 1
Hyena - kuva 2
Hyena - kuva 3
Hyena - kuva 4
Hyena - kuva 5
Hyena - kuva 6
Hyena - kuva 7
Hyena - kuva 8
Hyena - kuva 9

Hyena

Varmennettu profiili
Osaka, Japani
Stylist
kyllä
Ikä
23
Uskonto
buddhalaisuus
Syntymäpäivä
11.08.2000
Siviilisääty
Eronnut
Korkeus
5'57 '' (170 cm)
Lapset
kyllä
Paino
119 lbg (54 kg)
Seksuaalinen suuntautuminen
heteroseksuaali
Silmien väri
Musta
Juominen
Harvoin
Hiusten väri
ruskea
Tupakointi
Ei koskaan
Ammatti
Stylist
Kieli
Englanti, japani
Education
Korkeakoulutus
Englanninkieliset taidot
Välitön

Kiinnostuksen kohteet

Veistäjä
Hieronta
Vieraiden kielten oppiminen
Mukauttaminen
Levätä luonnossa
Voimistelu
Lihasautot
Uima
Psykologia
Sisustussuunnittelu
Jooga
Pylvästanssi
Kynsitaide
Kissat
Tik Tok
Sukellus

Yhteystiedot

Instagram
@nickname
Rekisteröidy aloittaaksesi juttelun

Hyena,23

Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, jolla on taipumus piristää sinua, kun jokin näyttää huonolta. Sen lisäksi, joka ei virtaa sisältöään määränpäähän laittaakseen, kun olemme reaaliaikaisesti saman katon alla. Olen kotiäiti, jotkut pakonomainen ja intohimoinen myös puhtauteen. Valmiina valmistautumaan sinuun henkilökohtaisesti, kun otat pyykin. Samanaikaisesti olen vastuussa ja ostat vahvistavan suuria suhteita. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en pyhäkkö, vaan rakennan todella nimiä tuleville nuorillemme. Hengitä pois ja saatat vain nokkautua hetkeksi.

Hänen tyyppinen mies

Haluan löytää tyypin, tiedon, ja saatat olla erittäin hyvä mies, jolla on suuret elinikäiset aikomukset. Pidämme suuria ihmisiä ja heidän ihmisiä, ja voit ymmärtää vaiheet naisen tyytyväisyyden lisäämiseksi. Luo minulle henkilökohtaisesti sana ihmisille, jotka ovat minun tyyppini.

Hyena - kuva 10 Hyena - kuva 11 Hyena - kuva 12

Similar Members

Galina, 34
Verkossa
Kiova, Ukraina
kyllä
Linda, 26
Verkossa
Amsterdam, Alankomaat
kyllä
Ternopil, Ukraina
kyllä
Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei
Nadya, 31
Verkossa
Pietari, Venäjä
kyllä
Moskova, Venäjä
Ei

Ole yksi, joka löytää kuumimpien tyttöjen profiilin Täällä

Jossy - kuva
Jossy, 29
Sijainti: Shanghai, Kiina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella yleensä sinua, kun huomaat, että sinulla on hyödyllinen paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus kirkastaa sinua oikein, kun jokin etsii hullua. Ja se, joka ei siirrä blogejaan pois paikasta sijoittaakseen aina kun olemme elossa täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, vähän perfektionisti ja minulla on rakkaus puhtaanapitoon. Valmiina valmistautumaan tarpeisiisi, kun otat kylpyhuoneen. Samoin olen vastuussa ja voit ostaa suurten suhteiden rakentamisen. Mutta ei, en halua osallistua kiireeseen yhteen asiaan, enkä ole vielä keksinyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä sivuun ja voit auttaa vain juttelemaan jonkin aikaa.

Tsai - kuva
Tsai, 25
Sijainti: Johor Bahru, Malasia
Ammatti: Rahasijoitusneuvoja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka yleensä halaa sinua, kun olet hyödyllisen paskan päivämäärä. Se, jolla on taipumus piristää sinua aina, kun jokin asia näkee huonoa. Ja myös henkilö, joka ei virtaa omia artikkeleitasi määränpäähän asettaaksesi aina kun elämme samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja rakastan myös puhtautta. Valmistettu luomaan tarpeitasi, kun otat pyykkiä. Täsmälleen samaan aikaan olen vastuussa olevista metreistä ja voit ostaa rakennuksen todella vakavan ottelun. Mutta ei, en todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en ole, mutta oikeasti tehnyt nimiä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain juttelemaan jonkin aikaa.

Donna - kuva
Donna, 23
Sijainti: Los Angeles, Yhdysvallat
Ammatti: WEB-malli
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, jolla on taipumus halata sinua, kun huomaat, että sinulla on tehokas paskapäivä. Se, joka yleensä kiristää sinua ylöspäin, kun jokin asia näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei siirtäisi sisältöäsi paikoilleen asettaakseen heti, kun elämme samassa katossa. Minä olen kotiäiti, vain vähän pakonomainen ja myös rakkaus puhtauteen. Halusi tehdä sinulle, tarjosi sinulle kylpyhuoneen. Samalla kun olen vastuussa olevista mittareista ja investoinut todella vakavan ottelun vahvistamiseen. Vaikka ei, en ehkä aio kiirehtiä asioita ja että en ole vielä perääntynyt, koota nimet tuleville opiskelijoille. Hengitä pois ja voit auttaa vain nokkaa vähän.

Choi - kuva
Choi, 26
Sijainti: Wuhan, Kiina
Ammatti: Musiikki DJ
Lapset: EI
Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.