Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Jossy
Varmennettu profiili
Shanghai, Kiina
Malli
Ei
Jossy - kuva
Jossy - kuva 1
Jossy - kuva 2
Jossy - kuva 3
Jossy - kuva 4
Jossy - kuva 5
Jossy - kuva 6
Jossy - kuva 7
Jossy - kuva 8
Jossy - kuva 9

Jossy

Varmennettu profiili
Shanghai, Kiina
Malli
Ei
Ikä
29
Uskonto
buddhalaisuus
Syntymäpäivä
10.08.1994
Siviilisääty
Koskaan naimisissa
Korkeus
5'51 '' (168 cm)
Lapset
Ei
Paino
112 lbg (51 kg)
Seksuaalinen suuntautuminen
heteroseksuaali
Silmien väri
sininen
Juominen
Ei koskaan
Hiusten väri
vaalea
Tupakointi
Ei koskaan
Ammatti
Malli
Kieli
Englanti, kiina
Education
korkeakoulu
Englanninkieliset taidot
Etene

Kiinnostuksen kohteet

Tanssi
Tik Tok
Bloggaaminen
Photography
Pilates
Tennis
Jooga
Kynsitaide
Maalaus
Mukauttaminen
Uima
Psykologia
Ruoanlaitto
Sisustussuunnittelu
Levätä luonnossa
Äänikirjat

Yhteystiedot

Instagram
@nickname
Rekisteröidy aloittaaksesi juttelun

Jossy,29

Minusta

Minä suudella yleensä sinua, kun huomaat, että sinulla on hyödyllinen paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus kirkastaa sinua oikein, kun jokin etsii hullua. Ja se, joka ei siirrä blogejaan pois paikasta sijoittaakseen aina kun olemme elossa täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, vähän perfektionisti ja minulla on rakkaus puhtaanapitoon. Valmiina valmistautumaan tarpeisiisi, kun otat kylpyhuoneen. Samoin olen vastuussa ja voit ostaa suurten suhteiden rakentamisen. Mutta ei, en halua osallistua kiireeseen yhteen asiaan, enkä ole vielä keksinyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä sivuun ja voit auttaa vain juttelemaan jonkin aikaa.

Hänen tyyppinen mies

Haluaisin valita ystävällisen, ymmärtävän, ja sinusta tulee erittäin hyvä poika, jolla on vakavia elämän motiiveja. Arvostan ihmisiä, jotka pitävät itseään hyvän kokoisina hyödyntämällä tyttöjään, ja voit löytää naisen ilahduttavan. Kehitä minulle avainsana ihmisille, jotka ovat henkilökohtaisia tyylejäni.

Jossy - kuva 10 Jossy - kuva 11 Jossy - kuva 12

Similar Members

Cataley, 30
Verkossa
Tallinna, Viro
Ei
Juliana, 27
Verkossa
Curitiba, Brasilia
Ei
Diana, 27
Verkossa
Rooma, Italia
Ei
Nastya, 23
Verkossa
Lviv, Ukraina
Ei
Julia, 28
Verkossa
Odessa, Ukraina
Ei
Pietari, Venäjä
Ei

Tyttöjen profiili, jota voit löytää Täällä

Choi - kuva
Choi, 26
Sijainti: Wuhan, Kiina
Ammatti: Musiikki DJ
Lapset: EI
Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.

Minami - kuva
Minami, 27
Sijainti: Tokio, Japani
Ammatti: Matkablogger
Lapset: Ei
Minusta

Olen yleensä suudella sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, joka piristää usein oikeutesi aina, kun jokin näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei virtaa blogejaan ulkopuolella, makaamaan, kun elämme saman katon alla. Olen kotiäiti, vähän pakonomainen, ja minulla on rakkaus käytäntöihin. Hyvää tehdä sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa ja omistautunut merkittävien suhteiden luomiseen. En kuitenkaan ehkä selaa jotain asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville ihmisille. Hengitä syrjään ja autat vain puhumaan jonkin aikaa.

Hyena - kuva
Hyena, 23
Sijainti: Osaka, Japani
Ammatti: Stylist
Lapset: kyllä
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, jolla on taipumus piristää sinua, kun jokin näyttää huonolta. Sen lisäksi, joka ei virtaa sisältöään määränpäähän laittaakseen, kun olemme reaaliaikaisesti saman katon alla. Olen kotiäiti, jotkut pakonomainen ja intohimoinen myös puhtauteen. Valmiina valmistautumaan sinuun henkilökohtaisesti, kun otat pyykin. Samanaikaisesti olen vastuussa ja ostat vahvistavan suuria suhteita. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en pyhäkkö, vaan rakennan todella nimiä tuleville nuorillemme. Hengitä pois ja saatat vain nokkautua hetkeksi.

Tsai - kuva
Tsai, 25
Sijainti: Johor Bahru, Malasia
Ammatti: Rahasijoitusneuvoja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka yleensä halaa sinua, kun olet hyödyllisen paskan päivämäärä. Se, jolla on taipumus piristää sinua aina, kun jokin asia näkee huonoa. Ja myös henkilö, joka ei virtaa omia artikkeleitasi määränpäähän asettaaksesi aina kun elämme samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja rakastan myös puhtautta. Valmistettu luomaan tarpeitasi, kun otat pyykkiä. Täsmälleen samaan aikaan olen vastuussa olevista metreistä ja voit ostaa rakennuksen todella vakavan ottelun. Mutta ei, en todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en ole, mutta oikeasti tehnyt nimiä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain juttelemaan jonkin aikaa.