Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Kristina
Varmennettu profiili
Kiova, Ukraina
Malli
Ei
Kristina - kuva
Kristina - kuva 1
Kristina - kuva 2
Kristina - kuva 3
Kristina - kuva 4
Kristina - kuva 5
Kristina - kuva 6
Kristina - kuva 7
Kristina - kuva 8
Kristina - kuva 9

Kristina

Varmennettu profiili
Kiova, Ukraina
Malli
Ei
Ikä
28
Uskonto
kristitty
Syntymäpäivä
07.03.1995
Siviilisääty
Koskaan naimisissa
Korkeus
5'24 '' (180 cm)
Lapset
Ei
Paino
105 lbg (54 kg)
Seksuaalinen suuntautuminen
heteroseksuaali
Silmien väri
sininen
Juominen
Sosiaalisesti
Hiusten väri
vaalea
Tupakointi
Harvoin
Ammatti
Malli
Kieli
Englanti, venäjä, ukraina
Education
Yliopistotutkinto
Englanninkieliset taidot
Advanced

Kiinnostuksen kohteet

Uudet teknologiat
Hieronta
Maalaus
Tik Tok
Muoti
Matkustaa
Psykologia
Ruoanlaitto
Musiikki
Juosta
Sisustussuunnittelu
BMW
Reading
Mukauttaminen
Kynsitaide
Photography

Yhteystiedot

Instagram
@nickname
Rekisteröidy aloittaaksesi juttelun

Kristina,28

Minusta

Olen niiden tyttöjen joukossa, jotka huutavat silmät pois melodrameista ja sinä naurat lasten sarjakuvista. Voisin tuntea olevani erittäin tunteellinen, muuten erittäin henkinen mahdollisesti – Minusta on vaikeaa ylläpitää sinua normaalitilanteessa, jonka alue todella haluaa saada käsiinsä. Olen yksinkertaisesti olemassa täysimääräisesti, hyödynnä mitä kaikki rakastavat, ja saatat toteuttaa henkilökohtaiset vaatimukseni. Kannatan ihmisiä ja uskon, että teillä kaikilla on taipumus olla kylmiä kuin vain naisia. Koska olen aina ollut epävarma lahjaehdotuksista tulevaisuuden ulkopuolella, olen täällä päättäessään ottaa asioita kädelleni ja tyydyttää ihmistä nauttimaan elämän kauneudesta yhdessä.

Hänen tyyppinen mies

En koskaan suostu päivittämään haavoittuvaa lasta. Henkilökohtainen hienoin päivämääräni ei yleensä ole, mutta hehku maskuliinisuuteen, luota ja huolehdi riittävyydestä. Haluan saada aikuisen lapsen, joka tietää yksinkertaisia vinkkejä ilahduttaakseen ja voit houkutella heidän rakkaansa ladyta.

Kristina - kuva 10 Kristina - kuva 11 Kristina - kuva 12

Similar Members

Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Anna, 28
Verkossa
Kiova, Ukraina
Ei
Alina, 28
Verkossa
Kiova, Ukraina
Ei
Nadya, 31
Verkossa
Pietari, Venäjä
kyllä
Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä
Morena, 32
Verkossa
Brasilia, Brasilia
kyllä

Ole yksi, joka löytää kuumimpien tyttöjen profiilin Täällä

Alina - kuva
Alina, 24
Sijainti: Pietari, Venäjä
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi erityinen ihminen, joka huutaa näkemyksensä melodramien aikana ja nauraa lasten sarjakuvista. Voin olla psykologisin tai erittäin henkinen molemmat – Olen havainnut haastavan pitää yllä yhden normaalisuuden tason, jonka omat naapuruushalumme kohtaavat. Olen viime aikoina täysin olemassa, nautin suosimastani ja seuraan henkilökohtaisia tavoitteiani. Nautin ihmisistä ja voit uskoa, että te olette yleensä viileitä kuin naiset. Koska olen epävarma lahjaideoista, jotka ovat poissa tulevaisuudesta, Olen täällä ottamassa asioita kohti omaa kättäni ja nähdäkseni ihmisen rakastamaan elämän kauneutta yhdessä hänen kanssaan.

Tonya - kuva
Tonya, 31
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: tanssija
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi tietty tyttö, joka huutaa vision melodramoissa ja voit tehdä hauskaa lasten sarjakuvissa. Voisin olla erittäin tunteellinen tai liian tunnepitoinen joko – Olen havainnut haastavan pitää tämän normaalisuuden tason, jonka kaikki ihmiset todella haluavat valita. Olen vain olemassa täysimääräisesti, hyötyen kaikesta, mitä rakastan, ja seuraat vaatimuksiani. Pidän miehistä ja voit todella uskoa, että teillä kaikilla on taipumus olla kylmiä kuin vain naisia. Koska olin epäilevä tulevaisuutta koskevissa lahjaehdotuksissa, olen täällä ottamassa asioita henkilökohtaisiin käsiisi ja saatat nähdä henkilön nauttivan elämän kauneudesta hänen kanssaan.

Mary - kuva
Mary, 30
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: tohtori
Lapset: kyllä
Minusta

Olen yksi niistä ihmisistä, jotka huutavat sen visiota melodramoissa ja nauravat lasten sarjakuvissa. Minusta tulee erittäin tunteellinen tai liian psykologinen mahdollisesti – Minusta on haastavaa ylläpitää sitä normaalisuutta, jonka koko yhteiskuntamme todella haluaa löytää. Asun vain elämää kohti täyteintä, nautin yhdestä asiasta, jota rakastan, ja voit noudattaa henkilökohtaisia eritelmiäni. Rakastan miehiä ja voit uskoa, että te olette paljon kylmiä kuin yksinkertaisesti tyttöjä. Koska minulla on epäilyksiä lahjoista, jotka ovat poissa kohtalosta, olen täällä ottamassa asioita antamani ja tapaat ihmisen rakastamaan elämän kauneutta hänen kanssaan.

Anna - kuva
Anna, 28
Sijainti: Kiova, Ukraina
Ammatti: Toimittaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen niiden naisten joukossa, jotka itkevät sen näkyvyyden melodramoissa ja nauravat lasten sarjakuvista. Pystyn lopulta olemaan todella psykologinen, muuten hyvin psykologinen – Olen löytänyt haastavan ylläpitääkseen yhtä normaalisuutta, jonka yhteiskuntamme haluaa valita. Asun yksinkertaisesti elämää kohti täysimääräistä, hyötyisin kaikesta, mitä nautin, ja voit harjoittaa henkilökohtaisia toiveitasi. Rakastan ihmisiä ja saatat uskoa, että te olette yleensä viileitä kuin vain naisia. Koska olen skeptinen lahjojen suhteen tulevaisuuden ulkopuolella, olen täällä ottamassa asioita omaan henkilökohtaiseen lahjaasi ja näet yhden nauttivan elämän kauneudesta hänen kanssaan.