Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Leann
Varmennettu profiili
San Diego, Yhdysvallat
opiskelija
Ei
Leann - kuva
Leann - kuva 1
Leann - kuva 2
Leann - kuva 3
Leann - kuva 4
Leann - kuva 5
Leann - kuva 6
Leann - kuva 7
Leann - kuva 8
Leann - kuva 9
Leann - kuva 10
Leann - kuva 11

Leann

Varmennettu profiili
San Diego, Yhdysvallat
opiskelija
Ei
Ikä
23
Uskonto
buddhalaisuus
Syntymäpäivä
22.04.2000
Siviilisääty
Koskaan naimisissa
Korkeus
5'41 '' (165 cm)
Lapset
Ei
Paino
105 lbg (48 kg)
Seksuaalinen suuntautuminen
heteroseksuaali
Silmien väri
Musta
Juominen
Harvoin
Hiusten väri
ruskea
Tupakointi
Ei koskaan
Ammatti
opiskelija
Kieli
Englanti, thai
Education
korkeakoulu
Englanninkieliset taidot
Alkuperäinen kaiutin

Kiinnostuksen kohteet

Ratsastus
Jooga
Mukauttaminen
Koirat
Urheilu
Photography
Musiikki
Instagram
Hieronta
Kirjoittaminen
Lihasautot
Tennis
Youtube
Ruoanlaitto
Terve
Äänikirjat

Yhteystiedot

Instagram
@nickname
Rekisteröidy aloittaaksesi juttelun

Leann,23

Minusta

Minä suudella sinua aina, kun sinulla on hauskaa paskaa. Se, joka yleensä valaisee oikeutesi, kun joku asia tarkistaa huonosti. Ja myös se, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi paikasta makaamaan aina, kun elämme täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja minulla on vain intohimo puhtaanapitoon. Halukas luomaan sinulle, jos teet kylpyhuoneen. Samanaikaisesti olen vastuussa ja investoinut merkittävän ottelun vahvistamiseen. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehti yhtä asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville lapsillemme. Hengitä sivuun ja voit vain keskustella joskus.

Hänen tyyppinen mies

Haluan saada sellaisen, tietämyksen ja kunnollisen pojan, jolla on suuria elämän motiiveja. Kunnioitamme ihmisiä, jotka ovat kohtuullisia naistensa kanssa ja tietävät tekevän naisesta onnellisemman. Luo minulle henkilökohtaisesti termi monille, jotka ovat minun tyyppini.

Leann - kuva 12 Leann - kuva 13 Leann - kuva 14

Similar Members

Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä
Tina, 24
Verkossa
New York, Yhdysvallat
Ei
Kate, 29
Verkossa
Zhytomyr, Ukraina
kyllä
Stefany, 26
Verkossa
Rio de Janeiro, Brasilia
Ei
Alina, 24
Verkossa
Pietari, Venäjä
Ei
Diana, 27
Verkossa
Rooma, Italia
Ei

Ole yksi, joka löytää kuumimpien tyttöjen profiilin Täällä

Minami - kuva
Minami, 27
Sijainti: Tokio, Japani
Ammatti: Matkablogger
Lapset: Ei
Minusta

Olen yleensä suudella sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, joka piristää usein oikeutesi aina, kun jokin näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei virtaa blogejaan ulkopuolella, makaamaan, kun elämme saman katon alla. Olen kotiäiti, vähän pakonomainen, ja minulla on rakkaus käytäntöihin. Hyvää tehdä sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa ja omistautunut merkittävien suhteiden luomiseen. En kuitenkaan ehkä selaa jotain asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville ihmisille. Hengitä syrjään ja autat vain puhumaan jonkin aikaa.

Hyena - kuva
Hyena, 23
Sijainti: Osaka, Japani
Ammatti: Stylist
Lapset: kyllä
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, jolla on taipumus piristää sinua, kun jokin näyttää huonolta. Sen lisäksi, joka ei virtaa sisältöään määränpäähän laittaakseen, kun olemme reaaliaikaisesti saman katon alla. Olen kotiäiti, jotkut pakonomainen ja intohimoinen myös puhtauteen. Valmiina valmistautumaan sinuun henkilökohtaisesti, kun otat pyykin. Samanaikaisesti olen vastuussa ja ostat vahvistavan suuria suhteita. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en pyhäkkö, vaan rakennan todella nimiä tuleville nuorillemme. Hengitä pois ja saatat vain nokkautua hetkeksi.

Choi - kuva
Choi, 26
Sijainti: Wuhan, Kiina
Ammatti: Musiikki DJ
Lapset: EI
Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.

Tsai - kuva
Tsai, 25
Sijainti: Johor Bahru, Malasia
Ammatti: Rahasijoitusneuvoja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka yleensä halaa sinua, kun olet hyödyllisen paskan päivämäärä. Se, jolla on taipumus piristää sinua aina, kun jokin asia näkee huonoa. Ja myös henkilö, joka ei virtaa omia artikkeleitasi määränpäähän asettaaksesi aina kun elämme samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja rakastan myös puhtautta. Valmistettu luomaan tarpeitasi, kun otat pyykkiä. Täsmälleen samaan aikaan olen vastuussa olevista metreistä ja voit ostaa rakennuksen todella vakavan ottelun. Mutta ei, en todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en ole, mutta oikeasti tehnyt nimiä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain juttelemaan jonkin aikaa.