Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Lilya
Varmennettu profiili
Rivne, Ukraina
Malli
Ei
Lilya - kuva
Lilya - kuva 1
Lilya - kuva 2
Lilya - kuva 3
Lilya - kuva 4
Lilya - kuva 5
Lilya - kuva 6
Lilya - kuva 7
Lilya - kuva 8
Lilya - kuva 9
Lilya - kuva 10
Lilya - kuva 11

Lilya

Varmennettu profiili
Rivne, Ukraina
Malli
Ei
Ikä
25
Uskonto
kristitty
Syntymäpäivä
16.09.1998
Siviilisääty
Koskaan naimisissa
Korkeus
5'41 '' (165 cm)
Lapset
Ei
Paino
106 lbg (48 kg)
Seksuaalinen suuntautuminen
heteroseksuaali
Silmien väri
ruskea
Juominen
Harvoin
Hiusten väri
ruskea
Tupakointi
Ei koskaan
Ammatti
Malli
Kieli
Englanti, venäjä, ukraina
Education
korkeakoulu
Englanninkieliset taidot
Advanced

Kiinnostuksen kohteet

Matkustaa
Sisustussuunnittelu
Kynsitaide
Ruoanlaitto
Vieraiden kielten oppiminen
Lihasautot
Uima
Juosta
Mukauttaminen
Jooga
Sukellus
Kissat
Maalaus
Veistäjä
Meditaatio
Kirjoittaminen

Yhteystiedot

Instagram
@nickname
Rekisteröidy aloittaaksesi juttelun

Lilya,25

Minusta

Olen yksi erityinen nainen, joka huutaa näkymän melodramoissa ja voit nauraa lasten sarjakuvissa. Pystyn saamaan erittäin emotionaalisen tai erittäin henkisen joskus –. Minun on vaikea pitää yllä yhtä normaalisuutta, jonka kaikki ihmiset haluavat löytää. Asun vain elämää täysimääräisesti, hyötyen asioista, joista pidän todella, ja noudatan henkilökohtaisia vaatimuksiani. Kaikki rakastavat poikia ja saatat uskoa, että olette paljon viileitä kuin yksinkertaisesti lady. Koska olen ollut epävarma kohtalon lahjoista, olen täällä päättäessään ottaa asioita henkilökohtaiseen käsiisi ja voit tavata miehen rakastamaan elämän kauneutta yhdessä.

Hänen tyyppinen mies

En koskaan sijoita päivämäärään epävarmaa poikaa. Suurin poikaystäväni ei ole, mutta hehkuva miehellisyys, riippuu siitä, ja sinä huolehdit riittävyydestä. Haluaisin esiintyä vanhemmalla pojalla, joka osaa ilahduttaa ja houkutella kallisarvoista tyttöään.

Lilya - kuva 12 Lilya - kuva 13 Lilya - kuva 14

Similar Members

Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä
Melissa, 33
Verkossa
Meksikon kaupunki, Meksiko
kyllä
Kate, 29
Verkossa
Zhytomyr, Ukraina
kyllä
Ella, 27
Verkossa
Moskova, Venäjä
Ei
Stefany, 26
Verkossa
Rio de Janeiro, Brasilia
Ei
Leann, 23
Verkossa
San Diego, Yhdysvallat
Ei

Tyttöjen profiili, jota voit löytää Täällä

Nika - kuva
Nika, 25
Sijainti: Ternopil, Ukraina
Ammatti: Joogavalmentaja
Lapset: kyllä
Minusta

Olen joitain niistä tytöistä, jotka huutavat visiota melodramien lisäksi ja nauravat lapsen sarjakuvista. Voin lopulta olla todella tunnepitoinen tai liian tunnepitoinen molemmat – Olen löytänyt haastavan pitää yhden määrän normaalisuutta, jota omat ihmiset haluaisivat etsiä. Olen vain olemassa täysimääräisesti, hyöty siitä, mitä rakastan, ja voit toteuttaa henkilökohtaiset tavoitteeni. Rakastan poikia ja saatat ajatella, että te olette paljon viileitä kuin tytöt. Koska olen aina suhtautunut skeptisesti tulevaisuuden lahjaehdotuksiin, olen täällä ottamassa kysymyksiä henkilökohtaisesta lahjastani ja voit nähdä henkilön nauttivan elämän kauneudesta hänen kanssaan.

Alina - kuva
Alina, 24
Sijainti: Pietari, Venäjä
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi erityinen ihminen, joka huutaa näkemyksensä melodramien aikana ja nauraa lasten sarjakuvista. Voin olla psykologisin tai erittäin henkinen molemmat – Olen havainnut haastavan pitää yllä yhden normaalisuuden tason, jonka omat naapuruushalumme kohtaavat. Olen viime aikoina täysin olemassa, nautin suosimastani ja seuraan henkilökohtaisia tavoitteiani. Nautin ihmisistä ja voit uskoa, että te olette yleensä viileitä kuin naiset. Koska olen epävarma lahjaideoista, jotka ovat poissa tulevaisuudesta, Olen täällä ottamassa asioita kohti omaa kättäni ja nähdäkseni ihmisen rakastamaan elämän kauneutta yhdessä hänen kanssaan.

Nina - kuva
Nina, 29
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: Luova johtaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi niistä naisista, jotka huutavat vision melodramoissa ja saatat nauraa lasten sarjakuvissa. Pystyn saamaan erittäin emotionaalisen muuten liian psykologisen joskus – Olen löytänyt haastavan pitää sinut normaalisuuden tasolle, jota oma yhteiskuntamme haluaisi etsiä. Asun vain elämää kohti täysimääräisesti, saan hyötyä yhdestä asiasta, josta pidän todella, ja noudatan henkilökohtaisia eritelmiäni. Rakastan miehiä ja saatat uskoa, että te olette paljon viileämpiä kuin vain lady. Koska minulla on epäilyksiä tulevaisuuden tuotteista, Olen täällä päättäessään ottaa asioita omiin käsiini ja täytät yhden rakastaa elämän kauneutta hänen kanssaan.

Kristina - kuva
Kristina, 28
Sijainti: Kiova, Ukraina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Olen niiden tyttöjen joukossa, jotka huutavat silmät pois melodrameista ja sinä naurat lasten sarjakuvista. Voisin tuntea olevani erittäin tunteellinen, muuten erittäin henkinen mahdollisesti – Minusta on vaikeaa ylläpitää sinua normaalitilanteessa, jonka alue todella haluaa saada käsiinsä. Olen yksinkertaisesti olemassa täysimääräisesti, hyödynnä mitä kaikki rakastavat, ja saatat toteuttaa henkilökohtaiset vaatimukseni. Kannatan ihmisiä ja uskon, että teillä kaikilla on taipumus olla kylmiä kuin vain naisia. Koska olen aina ollut epävarma lahjaehdotuksista tulevaisuuden ulkopuolella, olen täällä päättäessään ottaa asioita kädelleni ja tyydyttää ihmistä nauttimaan elämän kauneudesta yhdessä.