Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Mary
Varmennettu profiili
Moskova, Venäjä
tohtori
kyllä
Mary - kuva
Mary - kuva 1
Mary - kuva 2
Mary - kuva 3
Mary - kuva 4
Mary - kuva 5
Mary - kuva 6
Mary - kuva 7
Mary - kuva 8
Mary - kuva 9

Mary

Varmennettu profiili
Moskova, Venäjä
tohtori
kyllä
Ikä
30
Uskonto
kristitty
Syntymäpäivä
18.04.1993
Siviilisääty
Ei naimisissa
Korkeus
5'57 '' (170 cm)
Lapset
kyllä
Paino
119 lbg (54 kg)
Seksuaalinen suuntautuminen
heteroseksuaali
Silmien väri
vihreä
Juominen
Harvoin
Hiusten väri
vaalea
Tupakointi
Ei koskaan
Ammatti
tohtori
Kieli
Englanti, venäjä
Education
Yliopistotutkinto
Englanninkieliset taidot
Perus

Kiinnostuksen kohteet

Bloggaaminen
Kynsitaide
Meditaatio
Tanssi
Musiikki
Vieraiden kielten oppiminen
Urheilu
Ratsastus
Hieronta
Uudet teknologiat
Kirjoittaminen
Sukellus
Terve
Koirat
Youtube
Juosta

Yhteystiedot

Instagram
@nickname
Rekisteröidy aloittaaksesi juttelun

Mary,30

Minusta

Olen yksi niistä ihmisistä, jotka huutavat sen visiota melodramoissa ja nauravat lasten sarjakuvissa. Minusta tulee erittäin tunteellinen tai liian psykologinen mahdollisesti – Minusta on haastavaa ylläpitää sitä normaalisuutta, jonka koko yhteiskuntamme todella haluaa löytää. Asun vain elämää kohti täyteintä, nautin yhdestä asiasta, jota rakastan, ja voit noudattaa henkilökohtaisia eritelmiäni. Rakastan miehiä ja voit uskoa, että te olette paljon kylmiä kuin yksinkertaisesti tyttöjä. Koska minulla on epäilyksiä lahjoista, jotka ovat poissa kohtalosta, olen täällä ottamassa asioita antamani ja tapaat ihmisen rakastamaan elämän kauneutta hänen kanssaan.

Hänen tyyppinen mies

En koskaan sitoutu päivittäin epävarmaan lapsiin. Henkilökohtaisesti helpoimmin hyödyllinen kultaseni ei voi myöskään olla, loistaa malta, uskoa ja voit omavaraisuutta. Haluan omistaa kypsän miehen, et koskaan tiedä kuinka ilahduttaa ja houkuttelet heidän arvokasta ladyään.

Mary - kuva 10 Mary - kuva 11 Mary - kuva 12

Similar Members

Juliana, 27
Verkossa
Curitiba, Brasilia
Ei
Jossy, 29
Verkossa
Shanghai, Kiina
Ei
Anisha, 25
Verkossa
Merida, Venezuela
Ei
Pietari, Venäjä
Ei
Slava, 27
Verkossa
Moskova, Venäjä
Ei
Kiova, Ukraina
Ei

Tyttöjen profiili, jota voit löytää Täällä

Alina - kuva
Alina, 28
Sijainti: Kiova, Ukraina
Ammatti: Stylist
Lapset: Ei
Minusta

Olen joku niistä naisista, jotka huutavat huomion melodrameista ja nauravat lapsen sarjakuvista. Pystyn lopulta olemaan tunnepitoisin tai liian tunnepitoisin molemmat –. Minulla on ollut vaikea pitää yllä yhtä normaalisuustasoa, jonka omat ihmiset todella haluavat saada kiinni of. Asun vain elämää kohti maksimia, saan hyötyä haluamistani asioista, ja jatkat henkilökohtaisia toiveitasi. Kaikki rakastavat ihmisiä ja uskot, että te olette yleensä viileämpiä kuin vain lady. Koska olin epävarma lahjaideoista tulevaisuuden ulkopuolella, olen täällä ottamassa asioita henkilökohtaisiin käsiin ja voit tavata miehen rakastamaan elämän kauneutta hänen kanssaan.

Tonya - kuva
Tonya, 31
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: tanssija
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi tietty tyttö, joka huutaa vision melodramoissa ja voit tehdä hauskaa lasten sarjakuvissa. Voisin olla erittäin tunteellinen tai liian tunnepitoinen joko – Olen havainnut haastavan pitää tämän normaalisuuden tason, jonka kaikki ihmiset todella haluavat valita. Olen vain olemassa täysimääräisesti, hyötyen kaikesta, mitä rakastan, ja seuraat vaatimuksiani. Pidän miehistä ja voit todella uskoa, että teillä kaikilla on taipumus olla kylmiä kuin vain naisia. Koska olin epäilevä tulevaisuutta koskevissa lahjaehdotuksissa, olen täällä ottamassa asioita henkilökohtaisiin käsiisi ja saatat nähdä henkilön nauttivan elämän kauneudesta hänen kanssaan.

Julia - kuva
Julia, 28
Sijainti: Odessa, Ukraina
Ammatti: Lehden toimittaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi erityinen nainen, joka huutaa vision melodramoissa ja nauraa lapsen sarjakuvista. Minusta tulee todella psykologinen tai liian tunnepitoinen molemmat – Olen havainnut haastavan ylläpitää yhtä normaalisuusstandardia, jonka yhteisö haluaa kohdata. Olen viime aikoina olemassa maksimissaan, hyödynnän jotain pidän, ja voit noudattaa vaatimuksiani. Rakastan miehiä ja luulet, että teillä kaikilla on taipumus olla viileämpiä kuin tytöillä. Koska minulla on epäilyksiä tulevaisuuden lahjaehdotuksista, olen täällä ottamassa asioita omiin käsiini ja täyttämässä miehen rakastamaan elämän kauneutta yhdessä hänen kanssaan.

Nina - kuva
Nina, 29
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: Luova johtaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi niistä naisista, jotka huutavat vision melodramoissa ja saatat nauraa lasten sarjakuvissa. Pystyn saamaan erittäin emotionaalisen muuten liian psykologisen joskus – Olen löytänyt haastavan pitää sinut normaalisuuden tasolle, jota oma yhteiskuntamme haluaisi etsiä. Asun vain elämää kohti täysimääräisesti, saan hyötyä yhdestä asiasta, josta pidän todella, ja noudatan henkilökohtaisia eritelmiäni. Rakastan miehiä ja saatat uskoa, että te olette paljon viileämpiä kuin vain lady. Koska minulla on epäilyksiä tulevaisuuden tuotteista, Olen täällä päättäessään ottaa asioita omiin käsiini ja täytät yhden rakastaa elämän kauneutta hänen kanssaan.