Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Minami
Varmennettu profiili
Tokio, Japani
Matkablogger
Ei
Minami - kuva
Minami - kuva 1
Minami - kuva 2
Minami - kuva 3
Minami - kuva 4
Minami - kuva 5
Minami - kuva 6
Minami - kuva 7
Minami - kuva 8
Minami - kuva 9

Minami

Varmennettu profiili
Tokio, Japani
Matkablogger
Ei
Ikä
27
Uskonto
buddhalaisuus
Syntymäpäivä
27.07.1996
Siviilisääty
Koskaan naimisissa
Korkeus
5'67 '' (173 cm)
Lapset
Ei
Paino
116 lbg (53 kg)
Seksuaalinen suuntautuminen
heteroseksuaali
Silmien väri
Musta
Juominen
Ei koskaan
Hiusten väri
Musta
Tupakointi
Ei koskaan
Ammatti
Matkablogger
Kieli
Englanti, japani
Education
yliopisto
Englanninkieliset taidot
Advanced

Kiinnostuksen kohteet

Kunto
Lihasautot
Levätä luonnossa
Porsche
Mukauttaminen
Sukellus
Veistäjä
Käsityö
Kissat
Pilates
Vieraiden kielten oppiminen
Saippuanvalmistus
Kirjoittaminen
BMW
Juosta
Terve

Yhteystiedot

Instagram
@nickname
Rekisteröidy aloittaaksesi juttelun

Minami,27

Minusta

Olen yleensä suudella sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, joka piristää usein oikeutesi aina, kun jokin näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei virtaa blogejaan ulkopuolella, makaamaan, kun elämme saman katon alla. Olen kotiäiti, vähän pakonomainen, ja minulla on rakkaus käytäntöihin. Hyvää tehdä sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa ja omistautunut merkittävien suhteiden luomiseen. En kuitenkaan ehkä selaa jotain asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville ihmisille. Hengitä syrjään ja autat vain puhumaan jonkin aikaa.

Hänen tyyppinen mies

Haluan saada sellaisen, tosiasiat, ja saatat kunnollisen lapsen, jolla on tärkeimmät olemassaolotavoitteet. Pidämme ihmisiä, jotka työllistävät paljon naista, ja opimme tekemään naisen onnelliseksi. Tee itselleni sana, jos olet henkilökohtainen tyylini.

Minami - kuva 10 Minami - kuva 11 Minami - kuva 12

Similar Members

Juliana, 27
Verkossa
Curitiba, Brasilia
Ei
Hermosa, 20
Verkossa
Ubud, Bali
Ei
Julia, 28
Verkossa
Odessa, Ukraina
Ei
Morena, 32
Verkossa
Brasilia, Brasilia
kyllä
Lilya, 25
Verkossa
Rivne, Ukraina
Ei
Nina, 29
Verkossa
Moskova, Venäjä
Ei

Tyttöjen profiili, jota voit löytää Täällä

Tsai - kuva
Tsai, 25
Sijainti: Johor Bahru, Malasia
Ammatti: Rahasijoitusneuvoja
Lapset: Ei
Minusta

Olen henkilö, joka yleensä halaa sinua, kun olet hyödyllisen paskan päivämäärä. Se, jolla on taipumus piristää sinua aina, kun jokin asia näkee huonoa. Ja myös henkilö, joka ei virtaa omia artikkeleitasi määränpäähän asettaaksesi aina kun elämme samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja rakastan myös puhtautta. Valmistettu luomaan tarpeitasi, kun otat pyykkiä. Täsmälleen samaan aikaan olen vastuussa olevista metreistä ja voit ostaa rakennuksen todella vakavan ottelun. Mutta ei, en todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en ole, mutta oikeasti tehnyt nimiä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain juttelemaan jonkin aikaa.

Choi - kuva
Choi, 26
Sijainti: Wuhan, Kiina
Ammatti: Musiikki DJ
Lapset: EI
Minusta

Musiikki on intohimoni. Vapaa-ajallani nautin sähkökitaran, ukulelen ja kitaran soittamisesta, mutta pyrin myös oppimaan uusimman kitaran. Lisäksi minulla on miellyttävä lauluääni, ja olen aina valmis tarjoamaan sinulle musiikillista viihdettä, vaikka laulat suihkussa. Olen toivoton romanttinen ja rakastan asettaa tunnelman kynttiläillallisilla, harkittuilla lahjoilla, piknikillä puistossa, viihtyisillä kahvipäivillä sängyssä, ja sydämestä sydämeen keskusteluja keskellä yötä. Kaikki nämä asiat saavat sydämeni räpyttämään jännityksellä.

Jossy - kuva
Jossy, 29
Sijainti: Shanghai, Kiina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella yleensä sinua, kun huomaat, että sinulla on hyödyllinen paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus kirkastaa sinua oikein, kun jokin etsii hullua. Ja se, joka ei siirrä blogejaan pois paikasta sijoittaakseen aina kun olemme elossa täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, vähän perfektionisti ja minulla on rakkaus puhtaanapitoon. Valmiina valmistautumaan tarpeisiisi, kun otat kylpyhuoneen. Samoin olen vastuussa ja voit ostaa suurten suhteiden rakentamisen. Mutta ei, en halua osallistua kiireeseen yhteen asiaan, enkä ole vielä keksinyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä sivuun ja voit auttaa vain juttelemaan jonkin aikaa.

Hyena - kuva
Hyena, 23
Sijainti: Osaka, Japani
Ammatti: Stylist
Lapset: kyllä
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, jolla on taipumus piristää sinua, kun jokin näyttää huonolta. Sen lisäksi, joka ei virtaa sisältöään määränpäähän laittaakseen, kun olemme reaaliaikaisesti saman katon alla. Olen kotiäiti, jotkut pakonomainen ja intohimoinen myös puhtauteen. Valmiina valmistautumaan sinuun henkilökohtaisesti, kun otat pyykin. Samanaikaisesti olen vastuussa ja ostat vahvistavan suuria suhteita. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en pyhäkkö, vaan rakennan todella nimiä tuleville nuorillemme. Hengitä pois ja saatat vain nokkautua hetkeksi.