Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Nina
Varmennettu profiili
Moskova, Venäjä
Luova johtaja
Ei
Nina - kuva
Nina - kuva 1
Nina - kuva 2
Nina - kuva 3
Nina - kuva 4
Nina - kuva 5
Nina - kuva 6
Nina - kuva 7
Nina - kuva 8
Nina - kuva 9

Nina

Varmennettu profiili
Moskova, Venäjä
Luova johtaja
Ei
Ikä
29
Uskonto
kristitty
Syntymäpäivä
05.06.1994
Siviilisääty
Koskaan naimisissa
Korkeus
5'51 '' (168 cm)
Lapset
Ei
Paino
114 lbg (52 kg)
Seksuaalinen suuntautuminen
biseksuaali
Silmien väri
ruskea
Juominen
Harvoin
Hiusten väri
vaalea
Tupakointi
Ei koskaan
Ammatti
Luova johtaja
Kieli
Englanti, venäjä
Education
Yliopistotutkinto
Englanninkieliset taidot
Välitön

Kiinnostuksen kohteet

Musiikki
Urheilu
Tennis
Äänikirjat
Maalaus
Muoti
Ruoanlaitto
Porsche
Instagram
Matkustaa
Levätä luonnossa
Uudet teknologiat
Veistäjä
Ratsastus
Mukauttaminen
Jooga

Yhteystiedot

Instagram
@nickname
Rekisteröidy aloittaaksesi juttelun

Nina,29

Minusta

Olen yksi niistä naisista, jotka huutavat vision melodramoissa ja saatat nauraa lasten sarjakuvissa. Pystyn saamaan erittäin emotionaalisen muuten liian psykologisen joskus – Olen löytänyt haastavan pitää sinut normaalisuuden tasolle, jota oma yhteiskuntamme haluaisi etsiä. Asun vain elämää kohti täysimääräisesti, saan hyötyä yhdestä asiasta, josta pidän todella, ja noudatan henkilökohtaisia eritelmiäni. Rakastan miehiä ja saatat uskoa, että te olette paljon viileämpiä kuin vain lady. Koska minulla on epäilyksiä tulevaisuuden tuotteista, Olen täällä päättäessään ottaa asioita omiin käsiini ja täytät yhden rakastaa elämän kauneutta hänen kanssaan.

Hänen tyyppinen mies

En koskaan sitoutu isoun päivämäärään epävarmaa poikaa. Henkilökohtaisesti helpoimmin hyödyllinen poikaystäväni voi myös olla, mutta hehkuva maskuliinisuus, itseluottamus ja saatat mielen riittävyyden. Haluaisin pitää kypsän lapsen, joka tietää vinkkejä ilahduttavana ja houkuttelet hänen arvokasta ladyään.

Nina - kuva 10 Nina - kuva 11 Nina - kuva 12

Similar Members

Alina, 28
Verkossa
Kiova, Ukraina
Ei
Cindy, 28
Verkossa
Phoenix, Yhdysvallat
Ei
Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Pietari, Venäjä
Ei
Moskova, Venäjä
Ei
Mary, 30
Verkossa
Moskova, Venäjä
kyllä

Tyttöjen profiili, jota voit löytää Täällä

Kristina - kuva
Kristina, 28
Sijainti: Kiova, Ukraina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Olen niiden tyttöjen joukossa, jotka huutavat silmät pois melodrameista ja sinä naurat lasten sarjakuvista. Voisin tuntea olevani erittäin tunteellinen, muuten erittäin henkinen mahdollisesti – Minusta on vaikeaa ylläpitää sinua normaalitilanteessa, jonka alue todella haluaa saada käsiinsä. Olen yksinkertaisesti olemassa täysimääräisesti, hyödynnä mitä kaikki rakastavat, ja saatat toteuttaa henkilökohtaiset vaatimukseni. Kannatan ihmisiä ja uskon, että teillä kaikilla on taipumus olla kylmiä kuin vain naisia. Koska olen aina ollut epävarma lahjaehdotuksista tulevaisuuden ulkopuolella, olen täällä päättäessään ottaa asioita kädelleni ja tyydyttää ihmistä nauttimaan elämän kauneudesta yhdessä.

Karina - kuva
Karina, 26
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: Kuntovalmentaja
Lapset: Ei
Minusta

Olen joku niistä naisista, jotka huutavat huomionsa syrjään melodramoissa ja voit nauraa lasten sarjakuvista. Minusta tulee erittäin tunnepitoinen, muuten erittäin psykologinen joskus – Olen löytänyt haastavan pitää sinut normaalisuuden suhteen, jonka alue haluaisi kohdata. Asun vain elämää kohti täydellisintä, hyödynnän jotain mitä rakastan, ja saatat seurata henkilökohtaisia tarpeitasi. Rakastan miehiä ja uskot aidosti, että kaikki olette paljon viileämpiä kuin vain naiset. Koska olen suhtautunut epäilevästi kohtaloa koskeviin lahjoihin, olen täällä ottamassa asioita omaan käsiini ja tapaat ihmisen nauttimaan elämän kauneudesta hänen kanssaan.

Mary - kuva
Mary, 30
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: tohtori
Lapset: kyllä
Minusta

Olen yksi niistä ihmisistä, jotka huutavat sen visiota melodramoissa ja nauravat lasten sarjakuvissa. Minusta tulee erittäin tunteellinen tai liian psykologinen mahdollisesti – Minusta on haastavaa ylläpitää sitä normaalisuutta, jonka koko yhteiskuntamme todella haluaa löytää. Asun vain elämää kohti täyteintä, nautin yhdestä asiasta, jota rakastan, ja voit noudattaa henkilökohtaisia eritelmiäni. Rakastan miehiä ja voit uskoa, että te olette paljon kylmiä kuin yksinkertaisesti tyttöjä. Koska minulla on epäilyksiä lahjoista, jotka ovat poissa kohtalosta, olen täällä ottamassa asioita antamani ja tapaat ihmisen rakastamaan elämän kauneutta hänen kanssaan.

Alina - kuva
Alina, 28
Sijainti: Kiova, Ukraina
Ammatti: Stylist
Lapset: Ei
Minusta

Olen joku niistä naisista, jotka huutavat huomion melodrameista ja nauravat lapsen sarjakuvista. Pystyn lopulta olemaan tunnepitoisin tai liian tunnepitoisin molemmat –. Minulla on ollut vaikea pitää yllä yhtä normaalisuustasoa, jonka omat ihmiset todella haluavat saada kiinni of. Asun vain elämää kohti maksimia, saan hyötyä haluamistani asioista, ja jatkat henkilökohtaisia toiveitasi. Kaikki rakastavat ihmisiä ja uskot, että te olette yleensä viileämpiä kuin vain lady. Koska olin epävarma lahjaideoista tulevaisuuden ulkopuolella, olen täällä ottamassa asioita henkilökohtaisiin käsiin ja voit tavata miehen rakastamaan elämän kauneutta hänen kanssaan.