Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Tsai
Varmennettu profiili
Johor Bahru, Malasia
Rahasijoitusneuvoja
Ei
Tsai - kuva
Tsai - kuva 1
Tsai - kuva 2
Tsai - kuva 3
Tsai - kuva 4
Tsai - kuva 5
Tsai - kuva 6
Tsai - kuva 7
Tsai - kuva 8
Tsai - kuva 9

Tsai

Varmennettu profiili
Johor Bahru, Malasia
Rahasijoitusneuvoja
Ei
Ikä
25
Uskonto
kristitty
Syntymäpäivä
15.11.1998
Siviilisääty
Koskaan naimisissa
Korkeus
5'64 '' (172 cm)
Lapset
Ei
Paino
110 lbg (50 kg)
Seksuaalinen suuntautuminen
heteroseksuaali
Silmien väri
Musta
Juominen
Ei koskaan
Hiusten väri
Musta
Tupakointi
Ei koskaan
Ammatti
Rahasijoitusneuvoja
Kieli
Englanti, vietnam, malasia
Education
Korkea yliopisto
Englanninkieliset taidot
Advanced

Kiinnostuksen kohteet

Ratsastus
Jooga
Laulu
Kirjoittaminen
Voimistelu
Tanssi
Saippuanvalmistus
Pylvästanssi
Maalaus
Levätä luonnossa
Meditaatio
Mukauttaminen
Hieronta
Sukellus
Musiikki
Sisustussuunnittelu

Yhteystiedot

Instagram
@nickname
Rekisteröidy aloittaaksesi juttelun

Tsai,25

Minusta

Olen henkilö, joka yleensä halaa sinua, kun olet hyödyllisen paskan päivämäärä. Se, jolla on taipumus piristää sinua aina, kun jokin asia näkee huonoa. Ja myös henkilö, joka ei virtaa omia artikkeleitasi määränpäähän asettaaksesi aina kun elämme samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja rakastan myös puhtautta. Valmistettu luomaan tarpeitasi, kun otat pyykkiä. Täsmälleen samaan aikaan olen vastuussa olevista metreistä ja voit ostaa rakennuksen todella vakavan ottelun. Mutta ei, en todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en ole, mutta oikeasti tehnyt nimiä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä ulos ja voit auttaa sinua vain juttelemaan jonkin aikaa.

Hänen tyyppinen mies

Haluan tavata eräänlaisen, ymmärtävän ja voitte erittäin hyvän pojan, jolla on merkittäviä elämän tavoitteita. Kunnioitan ihmisiä, jotka pitävät itseään mukavana hyödyntääkseen ihmisiä, ja huomaat kuinka tehdä naisesta onnellinen. Luo itselleni sana ihmisille, jotka ovat erityisen erityisiä.

Tsai - kuva 10 Tsai - kuva 11 Tsai - kuva 12

Similar Members

Choi, 26
Verkossa
Wuhan, Kiina
EI
Cindy, 28
Verkossa
Phoenix, Yhdysvallat
Ei
Julia, 28
Verkossa
Odessa, Ukraina
Ei
Rita, 27
Verkossa
Miami, Yhdysvallat
kyllä
Alina, 24
Verkossa
Pietari, Venäjä
Ei
Nina, 29
Verkossa
Moskova, Venäjä
Ei

Ole yksi, joka löytää kuumimpien tyttöjen profiilin Täällä

Minami - kuva
Minami, 27
Sijainti: Tokio, Japani
Ammatti: Matkablogger
Lapset: Ei
Minusta

Olen yleensä suudella sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, joka piristää usein oikeutesi aina, kun jokin näyttää huonolta. Lisäksi henkilö, joka ei virtaa blogejaan ulkopuolella, makaamaan, kun elämme saman katon alla. Olen kotiäiti, vähän pakonomainen, ja minulla on rakkaus käytäntöihin. Hyvää tehdä sinulle, tarjosi sinulle ruokia. Samanaikaisesti olen vastuussa ja omistautunut merkittävien suhteiden luomiseen. En kuitenkaan ehkä selaa jotain asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville ihmisille. Hengitä syrjään ja autat vain puhumaan jonkin aikaa.

Hyena - kuva
Hyena, 23
Sijainti: Osaka, Japani
Ammatti: Stylist
Lapset: kyllä
Minusta

Olen henkilö, joka halaa sinua, jos sinulla on hyvä paska päivä. Henkilö, jolla on taipumus piristää sinua, kun jokin näyttää huonolta. Sen lisäksi, joka ei virtaa sisältöään määränpäähän laittaakseen, kun olemme reaaliaikaisesti saman katon alla. Olen kotiäiti, jotkut pakonomainen ja intohimoinen myös puhtauteen. Valmiina valmistautumaan sinuun henkilökohtaisesti, kun otat pyykin. Samanaikaisesti olen vastuussa ja ostat vahvistavan suuria suhteita. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehdi jotain ja että en pyhäkkö, vaan rakennan todella nimiä tuleville nuorillemme. Hengitä pois ja saatat vain nokkautua hetkeksi.

Jossy - kuva
Jossy, 29
Sijainti: Shanghai, Kiina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella yleensä sinua, kun huomaat, että sinulla on hyödyllinen paska päivämäärä. Se, jolla on taipumus kirkastaa sinua oikein, kun jokin etsii hullua. Ja se, joka ei siirrä blogejaan pois paikasta sijoittaakseen aina kun olemme elossa täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, vähän perfektionisti ja minulla on rakkaus puhtaanapitoon. Valmiina valmistautumaan tarpeisiisi, kun otat kylpyhuoneen. Samoin olen vastuussa ja voit ostaa suurten suhteiden rakentamisen. Mutta ei, en halua osallistua kiireeseen yhteen asiaan, enkä ole vielä keksinyt etikettejä tuleville opiskelijoillemme. Hengitä sivuun ja voit auttaa vain juttelemaan jonkin aikaa.

Leann - kuva
Leann, 23
Sijainti: San Diego, Yhdysvallat
Ammatti: opiskelija
Lapset: Ei
Minusta

Minä suudella sinua aina, kun sinulla on hauskaa paskaa. Se, joka yleensä valaisee oikeutesi, kun joku asia tarkistaa huonosti. Ja myös se, joka ei kiertäisi omia tavaroitasi paikasta makaamaan aina, kun elämme täsmälleen samassa katolla. Olen kotityöntekijä, jotkut pakonomainen ja minulla on vain intohimo puhtaanapitoon. Halukas luomaan sinulle, jos teet kylpyhuoneen. Samanaikaisesti olen vastuussa ja investoinut merkittävän ottelun vahvistamiseen. En kuitenkaan todennäköisesti kiirehti yhtä asiaa, enkä ole vielä koonnut nimiä tuleville lapsillemme. Hengitä sivuun ja voit vain keskustella joskus.