Kumppanuuslauseke

GetBride.org -arvosteluissa tiimimme tutkii ja arvioi treffiyhtiöiden tällaisia ​​tärkeitä näkökohtia kuin hinnoittelupolitiikka, treffiprofiilien laatu, luokitus jne. Palveluissa. Käsittelemme treffipalveluita ja kumppaneitamme saadaksemme nämä tiedot ja pidämme oikeuden päivittää ja muuttaa arvosteluihimme katettuja tietoja oman harkintansa mukaan.

Vika
Varmennettu profiili
Odessa, Ukraina
NAIL-PÄÄTÄJÄ
Ei
Vika - kuva
Vika - kuva 1
Vika - kuva 2
Vika - kuva 3
Vika - kuva 4
Vika - kuva 5
Vika - kuva 6
Vika - kuva 7
Vika - kuva 8
Vika - kuva 9

Vika

Varmennettu profiili
Odessa, Ukraina
NAIL-PÄÄTÄJÄ
Ei
Ikä
28
Uskonto
kristitty
Syntymäpäivä
10.08.1995
Siviilisääty
Ei naimisissa
Korkeus
5'51 '' (168 cm)
Lapset
Ei
Paino
121 lbg (52 kg)
Seksuaalinen suuntautuminen
heteroseksuaali
Silmien väri
vihreä
Juominen
Harvoin
Hiusten väri
ruskea
Tupakointi
kyllä
Ammatti
NAIL-PÄÄTÄJÄ
Kieli
Englanti, venäjä, ukraina
Education
korkeakoulu
Englanninkieliset taidot
Perus

Kiinnostuksen kohteet

Uima
Photography
Reading
Äänikirjat
Pilates
Kynsitaide
Kunto
Koirat
Urheilu
Juosta
Käsityö
Tanssi
Youtube
Ruoanlaitto
Matkustaa
Meditaatio

Yhteystiedot

Instagram
@nickname
Rekisteröidy aloittaaksesi juttelun

Vika,28

Minusta

Olen yksi erityinen ihminen, joka itkee näkemyksensä melodrameista ja saatat hauskaa lasten sarjakuvia. Loppujen lopuksi olen erittäin psykologinen tai erittäin henkinen usein – Minusta on haastavaa pitää sinut ehdottomasti normaalitilassa, jonka koko yhteiskuntamme todella haluaa nähdä. Asun vain elämää maksimissaan, hyödynnän jotain, jota rakastan, ja seuraan henkilökohtaisia vaatimuksiani. Rakastan kavereita ja saatat uskoa, että teillä on taipumus olla kylmiä kuin vain lady. Koska minulla on epäilyksiä kohtalotuotteista, olen täällä suunnitellessani asioiden ottamista henkilökohtaiseen käsiin ja voit tyydyttää yhden nauttiaksesi elämän kauneudesta yhdessä.

Hänen tyyppinen mies

En koskaan sijoita epävarman pojan menemiseen. Henkilökohtainen hienoin poikaystäväni ei voi olla, mutta loistaa maskuliinisuutta, luottaa siihen, ja saatat välittää riittävyydestä. Haluan todella aikuisen pojan, et koskaan tiedä kuinka miellyttää ja teet vaikutuksen hänen rakastettuun naiseensa.

Vika - kuva 10 Vika - kuva 11 Vika - kuva 12

Similar Members

Donna, 23
Verkossa
Los Angeles, Yhdysvallat
Ei
Stefany, 26
Verkossa
Rio de Janeiro, Brasilia
Ei
Hyena, 23
Verkossa
Osaka, Japani
kyllä
Charlotte, Yhdysvallat
Ei
Anisha, 25
Verkossa
Merida, Venezuela
Ei
Julia, 28
Verkossa
Odessa, Ukraina
Ei

Ole yksi, joka löytää kuumimpien tyttöjen profiilin Täällä

Nadya - kuva
Nadya, 31
Sijainti: Pietari, Venäjä
Ammatti: Astrologi
Lapset: kyllä
Minusta

Olen sellaisia naispuolisia, jotka huutavat silmät melodramoissa ja voit tehdä hauskaa lasten sarjakuvista. Voisin päätyä todella psykologiseen tai erittäin emotionaaliseen joko –. Minulla on ollut vaikeaa pitää sinut kiinni normaalisuudesta, jonka naapurusto haluaa saada käsiinsä. Asun äskettäin elämää kohti maksimaalista, saan hyötyä yhdestä rakastamastani asiasta, ja seuraat henkilökohtaisia tarpeitasi. Suosittelen miehiä ja uskot, että kaikki olette paljon viileitä kuin yksinkertaisesti naisia. Koska minulla on epäilyksiä lahjaehdotuksista kohtalon ulkopuolella, olen täällä ottamassa asioita kohti omaa kättäni ja tyydyttämään miehen rakastamaan elämän kauneutta yhdessä.

Darina - kuva
Darina, 27
Sijainti: Moskova, Venäjä
Ammatti: Valokuvamalli
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi erityinen nainen, joka huutaa huomionsa melodramoissa ja voit nauraa lapsen sarjakuvissa. Voisin olla erittäin tunnepitoinen, muuten hyvin henkinen molemmat – Minusta on haastavaa pitää sinut normaalisuuden tasolla, jonka ihmiset haluavat löytää. Olen vain olemassa täysimääräisesti, saan hyötyä jostakin rakastamastani asiasta, ja voit seurata henkilökohtaisia toiveitasi. Suosin miehiä ja uskon, että teillä on taipumus olla viileitä kuin yksinkertaisesti lady. Koska olen ollut epävarma tulevaisuuden lahjaideoista, olen täällä, kun suunnittelen asioiden ottamista omiin käsiini ja tyydyttääkseni miehen rakastamaan elämän kauneutta hänen kanssaan.

Christina - kuva
Christina, 31
Sijainti: Pietari, Venäjä
Ammatti: lentoemäntä
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi niistä ihmisistä, jotka voivat huutaa näkemyksensä melodramoissa ja voit nauraa lasten sarjakuvista. Voisin saada erittäin tunteellisen muuten liian emotionaalisen mahdollisesti –. Minun on vaikea pitää sinut ehdottomasti normaalisuuden tasolla, jota naapurusto haluaa etsiä. Olen yksinkertaisesti olemassa täysimääräisesti, hyödynnän mitä pidän, ja seuraat tavoitteiani. Pidän todella ihmisistä ja uskon aidosti, että kaikki olette paljon kylmiä kuin vain naisia. Koska olin epävarma tulevaisuuden tavaroista, olen täällä päättäessään ottaa asiat käsiini ja tyydyttää ihmisen nauttimaan elämän kauneudesta hänen kanssaan.

Lilya - kuva
Lilya, 25
Sijainti: Rivne, Ukraina
Ammatti: Malli
Lapset: Ei
Minusta

Olen yksi erityinen nainen, joka huutaa näkymän melodramoissa ja voit nauraa lasten sarjakuvissa. Pystyn saamaan erittäin emotionaalisen tai erittäin henkisen joskus –. Minun on vaikea pitää yllä yhtä normaalisuutta, jonka kaikki ihmiset haluavat löytää. Asun vain elämää täysimääräisesti, hyötyen asioista, joista pidän todella, ja noudatan henkilökohtaisia vaatimuksiani. Kaikki rakastavat poikia ja saatat uskoa, että olette paljon viileitä kuin yksinkertaisesti lady. Koska olen ollut epävarma kohtalon lahjoista, olen täällä päättäessään ottaa asioita henkilökohtaiseen käsiisi ja voit tavata miehen rakastamaan elämän kauneutta yhdessä.